Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
343 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 343 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για το επίδομα πήγες? την έκαναν δεκτή την αίτηση? Σου είπαν τίποτα? Εμείς καλά μόνο η ωμοπλάτη μου είναι σε κακά χάλια.

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι ναι ολα καλα έκανα τροποποιητικη σ δήλωση στο α21 και πήγα εκει με πιστοποιητικό οικογ. Κατάστασης κ ληξιαρχική πράξη γέννησης κ ολα καλα. Πως πήγατε εχθές ; Η μπεμπα;;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά πήγε χθες παράπονο δεν έχω. Ο γιος μου με ανησυχεί. Πολλές μυξούλες έχει και βήχει κάθε βράδυ. Για να δούμε.. αύριο μπορεί να πάει σχολείο.

tinag

tinag
Που την έχεις όλη μέρα τη μπεμπα; Πάλι καλα που δεν σου κάνει πυρετό! Κανένα σιρόπι του δίνεις;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Την έχω κυρίως στην κρεβατοκάμαρα και πολύ λίγο στο σαλόνι. Φοβάμαι πολύ μη μου κολλήσει. Αλλά δε θα είχε ήδη κολλήσει? Τουλάχιστον να μη μου ανεβάσει πυρετό. Εσείς πως είσαστε? Εν τω μεταξύ θέλω να καθαρίσω το σπίτι και με τον μικρό εδώ όλη μέρα δε γίνεται και έχω όλη μέρα πονοκέφαλο. Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, δε ξέρω όλα μου φταίνε.

tinag

tinag
Έχεις δίκιο! Ειναι τρέλα! Εγω έχω όλη μέρα εδω την κόρη μου και το μωρο φυσικά και με κουράζει πολυ !εγω καθε Παρασκευή έχω γενική! Και με κυνηγάει κ η κόρη μου απο πίσω και το μωρο όλη μέρα κλαίει! Εκτός απο σήμερα! Σήμερα δεν Ημαθίας έχω καταλάβει καθόλου!!! Ωχ αυτο με φοβίζει μήπως δεν κοιμηθεί το βραδυ!!!!! Αλλα τι να κάνω δεν ξυπνάει οταν θελει να κοιμηθεί!!! Εγω όλη μέρα απο τις 9 που ξυπνάει για πρωι μέχρι τις 9 που τρώει για βραδυ την έχω στο σαλόνι η στο ρηλαξ η στο πάρκο. Νομίζω δεν θα κολλήσει μπορεί να ειναι απλα κρυωμενος. Αν δεν την φιλήσει κ δεν βηχει πάνω της δεν κολλάει μην φοβάσαι.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό πιστεύω κι εγώ! Γενική ε?? Μακάρι να θυμόμουν από πότε έχω να κάνω. Κανένα μήνα πριν τη γέννα. Δε ξέρω, ενώ μπορούσα να κάνω δουλειές με παιδί στο σπίτι τώρα δε μπορώ καθόλου, έχω και τον άντρα μου στο σπίτι όλη την ώρα να μου λέει να καθίσω και πάνε όλα πίσω. Είναι και το πιάσιμο στην ωμοπλάτη και όλα μαζί κάνουν πάρτι μαζί με τον πονοκέφαλο κερασάκι στην τούρτα.
Μακάρι να κοιμηθεί να ξεκουραστείς κι εσύ.

Titino

Titino
Το βράδυ ήταν μια χαρά. Ύπνος! Την ημέρα είναι ξύπνιος, δεν πειράζει καλύτερα.
Σκεφτόμαστε να πάρουμε αφυγραντηρα. Τόσο απλώμα που κάνω θα μουχλιασουμε στο τέλος. Θέλω και εγώ γενική στο σπίτι αλλά θέλω κάποιον να έχει το νου του το παιδί. Τινά θα έρθει η κοπέλα που εφερνες; δεν την στέλνεις κ από δω ;

Titino

Titino
Μπουμπού Περαστικά σας! Αν είναι κρύωμα δεν είναι κολλητικό η ίωση εινσι. Τινά μπράβο στο Μηνακο! ☺ φαντάζομαι καμάρι η μαμά ε;;;

Titino

Titino
Πιπίλες στα μπουκάλια αλλάζετε κάθε μήνα; Πιπίλες του μικρού πότε αλλάζετε;

tinag

tinag
Οιδενθα την φωνάξω θα το κάνω Μονή μου γιατι είμαστε λίγο ζορισμενοι! Σε κανά μήνα ια αλλάξω πιπιλα σε μπιμπερο τις άλλες λίγο αργότερα . Ε στο τρίτο αλλάζεις πιο μετα!!! Στην αρχη άλλαζα ανα 2μηνο!!!!!!ναι ο γιοκας μου ειναι αψογος!!! Μου χει βγει ο Τάκος βέβαια αλλα αξίζει ο κόπος!!!!)

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 10 χρόνια, 2 χρόνια αρραβωνιασμένοι και 1 χρόνο παντρεμένοι.
Ο θρησκευτικός θα γίνει κι αυτός κάποια στιγμή!
Μας ήρθαν όλα μαζί μαζεμένα.

Τώρα μπήκαμε σπίτι. Από το πρωί γυρνούσαμε.
Έβαλε πολύ κρύο, πάω να χουχουλιάσω με τα μωράκια μου στο κρεβάτι!

Titino

Titino
Άλλαξα στο μήνα στα μπιμπερό στις άλλες ακόμα όχι. Είναι 4 Πιπίλες πόσο να έχουν φθαρεί. 29 έχουμε παιδιατρο και εμβόλιο. Θα έρθει σπίτι. Το προτιμώ δλδ.
Με τον άντρα μου είμαστε 4 χρόνια μαζί τον ήξερα ήδη έναν χρόνο. Πήγαμε διακοπές παρέα με τους κολλητούς μας και τελικά καταλήξαμε μαζί

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια! Ωραίος καιρος ε;;; Αχ κορίτσια αδιαθετησα!!! δεν μπορω να σηκωνω απο το κρεβάτι! Παει η γενική!!! Αναβάλλεται! Εχθές τι βραδυ είχε λίγα πονακια η μικρη! Κοινηθηκε στις 10 παρα και έφαγε μετα στις 5! Εντάξει παράπονο δεν έχω σεν μπορω να πω αλλα στις 5 καθε μέρα γκρινιαζει κάνει πριτς και συνήθως τις βάζω πιπιλα κ ξανα κοιμάταιεχρι τις 6 η τις 7 που τρώει. Εχθές όμως πειναει κιόλας! Κ να φανταστειται οτι στις 9 είχε πιει 180! Ολο! Σήμερα θα τις κάνω 210 το βραδυ. Βέβαια κ 9 που έφαγε με 5 το πρωι ειναι πολλες ώρες λογικό να πειναει ε;

Titino

Titino
ΚΑΛΗΜΈΡΑ! φυσάει αρκετά σήμερα. Θέλουμε το Σάββατο να πάμε για ψώνια να πάρουμε και τον μικρό μαζι μας. Τινά πως την καταφέρνεις να πίνει τοοοοοοσο γαλα; εχθές μιλησα με παιδιατρο μου είπε 120 και αν πεινάει και άλλο αλλά 30. Της είπα ότι αν φάει 150 βγάζει γουλιές. Κοιμήθηκε 1 με 7 σερί αλλά είχε φάει 150 και μετά μόλις έφαγε ξεραθηκε ως τις 11.30 ξύπνησε για πριτς γιατί με πιπίλα ήταν οκ.
Ωχ αδιαθετησες; να δω εγώ ποτε! Είναι η πρώτη φορά μετά τις 40;

tinag

tinag
Πίνει πολυ γαλα άμα δεν πονάει η κοιλια της. Τώρα τις έφτιαξα 210 και άφησε 20 ml ! Άμα τον βάλεις κατα τις 10 για ύπνο λες να μην σου παει μέχρι τις 7 σερί; Εγω τώρα με τόσο κρύο φοβάμαι να την βγάλω! Ναι ειναι η δευτερη φορά που αδιαθετησα η πρωτη ήταν 3 μερες πριν 40 ντισω και τώρα η δευτερη.

Titino

Titino
Σκεφτόμασταν σε κανένα μαλ η σε factory outlet. Θεωρώ ότι δεν θα έχει τόσο κρύο μέσα και έχει καλό εξαερισμό.
Από βδομάδα κλείνουν τα σχολεία ε;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Εδώ μόλις έβγαλε ήλιο! Έχει καλό καιρό σήμερα! Μ'αρέσει που πολλές λένε ότι εφόσον γεννήσει μια γυναίκα δεν ξαναπονάει στην περίοδο της. Κι εγώ πονάω αρκετά εκείνες τις μέρες που μακάρι να μην έρθει σύντομα.
Κορίτσια η ψυχολογία μου είναι πολύ χάλια όμως. Ο πονοκέφαλος κάνει πάρτι κι εγώ απλά θέλω συνέχεια να κοιμάμαι γιατί νιώθω σαν να είμαι άυπνη μέρες ενώ κοιμάμαι αρκετά καλά τα βράδια. Το χειρότερο όλων είναι τα καταραμένα τα κιλά που δε λένε να φύγουν και όχι τίποτα άλλο τρώω λίγο και πάλι αποτελέσματα δε βλέπω, όπου θέλω να πάω πηγαίνω με τα πόδια και πάλι τίποτα. Η σκασμένη η ζυγαριά έχει κολλήσει.
Χριστίνα στις 24 κλείνουν τα σχολεία και μετά... άσε... αναμένεται πόλεμος στο σπίτι, δε σταματάνε να πολεμάνε και να παλεύουν τα μεγάλα μου.

Titino

Titino
Τα κιλά θα φύγουν σιγά σιγά μπορεί να μην βλέπεις αποτέλεσμα τώρα αλλά θέλει το χρόνο του. Αυτό για την περίοδο καο την γεννα δεν το είχα ακούσει ξανά.
Θα τα έχετε τα παιδάκια σας σπίτι. Μπουμπού δεν σε βοηθάει η μεγάλη καθολου;
Γιατί δεν έχεις καλή ψυχολογία; διάβασα ότι θα χιονίσει στην Αθήνα.

tinag

tinag
Ναι ναό σε εμπορικά ειναι πολυ καλύτερα! Και εμείς εκει θα γυρναμε! Ωχ χω χω δεν θέλω να σκεφτώ τα σχολεία που θα κλείσουν! θα γινει χαμός Σπιτι!!!! Και εγω θέλω να κάνω δίαιτα αλλα δεν έχω ακόμα το κουράγιο! Οτι βρω τρώω! Εγω προσωπικά για να κάνω δίαιτα πρεπει να μαι Οκ με ολα τα υπόλοιπα! Τι σε απασχολεί μπουμπούκα;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάλλον φταίει ότι έχω τον μικρό σπίτι και φοβάμαι για τη μικρή και δε μπορώ να τα έχω όσο τακτοποιημένο θέλω. Από την άλλη ενώ έχουν περάσει μόλις 2 εβδομάδες από τη γέννα μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πάνω από 2μηνο. Ελπίζω μόνο να μην ξαναπάμε σε επιλόχειο γιατί δε θα το αντέξω, ας ελπίσουμε ότι τα νεύρα μου είναι απλά χάλια.
Όχι τίποτα άλλο αλλά δε θέλω να πω και σε κανέναν τίποτα γιατί φοβάμαι πως θα τη πουν και θα έχουν και δίκιο. Στην τελική ο άντρας μου πήρε για μένα άδεια.
Το αστείο είναι ότι κλείνουν τα σχολεία και ο άντρας μου πιάνει δουλειά και η μητέρα μου δε θα μπορεί να έρχεται γιατί θα πάει και αυτή στη δουλειά. Οπότε από βοήθεια και πάλι 0 στο πηλίκο και με παιδιά που σφάζονται όλη μέρα.

tinag

tinag
Πω πω ουσιαστικά τώρα που θα ναι Σπιτι θα σαι Μονή σου. Σε νιώθω!!και εμένα εχουν αρχίσει και τσακώνονται πολυ! Δεν μπορω να τα κάνω καλα απο το μεσημέρι κ μετα!! Δεν ξερω ρε γμτ απο αυτήν την τα κ μετα αρχίζω κ τσιτωνω! Ποσο ειναι ο γιος σου; Εμένα ευτυχώς σήμερα εχει κ Μπαλα!!! Τώρα έφτιαξα ενα κεικ δίχρωμο με το ζόρι έκλαιγε συνέχεια η μπεμπα!!!! Κ έχω βάλει Κρεασ κοκκινοστο κ δεν τελειώνει με τίποτα!!!! Πω πω έχουμε κ διάβασμα τώρα!!!!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο γιος μου είναι 4άρων, με πολύ ενέργεια και υπερκινητικότατος. Δεν τον έχουμε γράψει και πουθενά και καταλαβαίνεις από το νηπιαγωγείο κατ' ευθείαν σπίτι. Δεν τον παίρνουν στο ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία και είναι το μόνο άθλημα που θέλει.
Θέλω να φτιάξω κι εγώ κάποιο γλυκό αλλά δε με αφήνει ο άντρας μου, αν θέλω να κάνω κάτι μόνο κάτι αλμυρό. Μόνο χθες μ'άφησε να φτιάξω λουκουμάδες φούρνου και ψωμί μαργαρίτα γιατί τα ήθελε ο μικρός. Είναι πολύ καλή ψυχοθεραπεία πάντως.
Κι εμείς έχουμε διάβασμα άσε. Ευτυχώς δε τους βάζει πάρα πολλά!! Σήμερα έχει και βόλλευ.

tinag

tinag
Γιατί καλά δε σε αφήνει; Λογω κιλών; Δεν πιστεύω!!! Η για να μην τρώνε τα παιδια; Εμάς πήγε 4 χρονων Μπαλα του αρέσει πολυ !

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι λόγω κιλών δικών του κυρίως και δικών μου δευτερευόντως και για μην κουράζομαι. Αφού τρώνε που τρώνε γλυκά καλύτερα τα δικά μου παρά τα έτοιμα.
Δεν τον παίρνουν ακόμα, προχθές έγινε 4 και θεωρείται πολύ μικρός ακόμα.
Εν τω μεταξύ μόλις φάγαμε και πεινάω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις