251 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 17, 2010 4:13 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ειδες; το ηξερα βρε γι αυτο και σου την θυμισα χιχιχ ι.maria.tst έγραψε:και δεν θυμόμουν ποια διαφήμιση ήταν!!!!
Tziz έγραψε: Αν θες να καταλάβεις έναν άνθρωπο, κοίτα τους γονείς του. Εγώ αυτό έκανα. Κι όταν τους είδα τους ανθρώπους μετά από 40χρόνια γάμου να χορεύουν και να αγκαλιάζονται, κατάλαβα ότι ο Νίκος έχει πάρει τα σωστά ερεθίσματα...
Tziz έγραψε:Κι εγώ με τον πρώην που μου έκανε το βαρύ πεπόνι, δε μάσαγα. Εγώ έκανα ότι ήθελα. Βέβαια υπάρχει και η παροιμία που λέει "αν κάτσεις με στραβό, ως το βράδυ αλληθωρίζεις" κι έτσι μετά από 9 χρόνια σχέσης έπιασα κι εγώ τον εαυτό μου να είμαι πολύ "μουντρούχα" σε κάποιες φάσεις...
Athin@ έγραψε:Του δικού μου οι γονείς είναι χωρισμένοι.Όμως γι'αυτόν τον λόγο έχει αφοσιωθεί πολύ σε μας και θέλει να κάνει σωστή οικογένεια και συνέχεια μου λέει οτι φοβάται μήπως με χάσει.
Athin@ έγραψε:Όταν βρισκόμαστε με τους συμφοιτητές μου κάνουμε σαν παλαβά δεν πάει ο νους σου.Ο Βασίλης όμως δεν συμμετέχει,οπότε δεν μπορώ να τον παρατάω σε μια γωνία μόνο του και κάθομαι μαζί του ήσυχα ήσυχα.
Όταν βγαίνουμε με δικούς του φίλους είναι πιο ανοιχτός μεν αλλά όταν υπάρξει χαβαλές εγώ ξεσσαλώνω κι αυτός απλά γελάει.Που και που πετάει την ατάκα του και γίνεται της κακομοίρας απο τα γέλια,αλλά είναι πολύ λίγες οι φορές.
athina24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΩΡΑΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ......!ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ.....ΗΜΟΥΝ ΨΙΛΟΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!ΜΗ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!
markellajohny έγραψε:καλημερα!!!!ολες ετοιμες για το απογευμα????
ladycat έγραψε:kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Athin@ έγραψε:ladycat έγραψε:kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Καλημερούδιαααααααααααα!
καλημερααααα!!!
Athin@ έγραψε:Εγώ δεν κάνω τίποτα το σκ μην τρελαθούμε κιόλας.Όταν αρχίσω δουλειά εντάξει αλλά τώρα όχι.Τα κάνω τις άλλες μέρες.
Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ!ΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!ΑΥΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ........ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;
purple έγραψε:Καλημερα!!!!!!!!σημερα θα πιουμε καφεδακι!!!!αλλα πριν απο αυτο εχω αρχισει το μαγειρεμα,εβαλα ενα πλυντηριοο....η μπεμπα εχει νευρα και γω επισηςςςςςςςςςςςςςςς!!!
Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ!ΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!ΑΥΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ........ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;
Είχα κόσμο εχτές και προχτές αλλά και πάλι δεν είχα κάτσει να "ετοιμάσω" το σπίτι.Έτσι κι αλλιώς με τη μικρή μαζεμένο δεν μένει οπότε χέστ....Μόνο σκούπισμα και σφουγγάρισμα θα κάνω και τη λεκάνη στην τουαλέτα που έτσι κι αλλιώς τα κάνω μέρα παρα μέρα.Κατα τα άλλα ούτε θα μαγειρέψω ούτε τίποτα άλλο.
purple έγραψε:Καλημερα!!!!!!!!σημερα θα πιουμε καφεδακι!!!!αλλα πριν απο αυτο εχω αρχισει το μαγειρεμα,εβαλα ενα πλυντηριοο....η μπεμπα εχει νευρα και γω επισηςςςςςςςςςςςςςςς!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης