226 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 17, 2010 2:27 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Άντε με το καλό βρε vivian!
Εγώ κάθομαι και κοιτάζω τα τικεράκια μας και λογαριάζω μέρες.
Και λέω οχτώ βδομάδες διαφορά, πέντε, τρεις....
Είναι φορές που λέω δεν αντέχω άλλο.
Χτες τα πόδια μου έγιναν τούμπανο από το τρέξιμο όλη μέρα, κυρίως οι αστράγαλοι και μου τους έτριβε ο αντρούλης μου, κι εκεί που το απολάμβανα, αρχίζει η δικιά σου κάτι "κουνήματα"!
Την ένιωθα κάτω από τα πλευρά μεεεεέχρι κάτω την κύστη μου. Πώς είχε απλώσει δε μπορώ να καταλάβω. Αφού λέω παιδί έχω ή χταπόδι? Η κοιλιά μου κουνιόταν σα χλαπάτσα. Τρεις φορές πήγα τουαλέτα για να ηρεμήσω από τις κλωτσιές στην κύστη.
Και λέω "πώς θα αντέξω Θέε μου αν από τώρα κάνω έτσι?"
Ξέρετε, για ένα άτομο που έχει μάθει να είναι υπερκινητικό και να μη βάζει κ*#ο κάτω, αυτή η κατάσταση είναι σα να σε κρατάνε καθηλωμένη και να σου λένε "μην τολμήσεις να κουνήσεις!".
Υπερβάλλω λίγο, απλά για να το κάνω πιο κατανοητό...
Εγώ κάθομαι και κοιτάζω τα τικεράκια μας και λογαριάζω μέρες.
Και λέω οχτώ βδομάδες διαφορά, πέντε, τρεις....
Είναι φορές που λέω δεν αντέχω άλλο.
Χτες τα πόδια μου έγιναν τούμπανο από το τρέξιμο όλη μέρα, κυρίως οι αστράγαλοι και μου τους έτριβε ο αντρούλης μου, κι εκεί που το απολάμβανα, αρχίζει η δικιά σου κάτι "κουνήματα"!
Την ένιωθα κάτω από τα πλευρά μεεεεέχρι κάτω την κύστη μου. Πώς είχε απλώσει δε μπορώ να καταλάβω. Αφού λέω παιδί έχω ή χταπόδι? Η κοιλιά μου κουνιόταν σα χλαπάτσα. Τρεις φορές πήγα τουαλέτα για να ηρεμήσω από τις κλωτσιές στην κύστη.
Και λέω "πώς θα αντέξω Θέε μου αν από τώρα κάνω έτσι?"
Ξέρετε, για ένα άτομο που έχει μάθει να είναι υπερκινητικό και να μη βάζει κ*#ο κάτω, αυτή η κατάσταση είναι σα να σε κρατάνε καθηλωμένη και να σου λένε "μην τολμήσεις να κουνήσεις!".
Υπερβάλλω λίγο, απλά για να το κάνω πιο κατανοητό...