201 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 17, 2010 1:14 am
catherine
Πανταχού παρούσα!
Δεν πειράζει, το έχω πάθει κι εγώ αυτό με το ξυπνητηρι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:ωραια, θα δω αν μου την δωσει μπορει να την φερω ενταξει το μετρο εχει ασανσερ τι στα κοματια μονο τις σκαλες του μετρο φοβαμαι αλλιως δεν εχω θεμα, αλλα θα κατσει που θελει να μπουσουλα; αυτο σκεφτομαι
Μιλουπακι έγραψε:καλα θα δω αν εχω κεφια θα παρω αυτην, απλα θα σας τηλ στο συνταγμα στα σκαλια που βγαινουν για το συντριβανι γιατι την αλλη φορα εκει δεν εβρισκα το ασανσερ να ανεβαινει πανω μονο κατω πηγαινε
Ευάκι έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:
Vivian έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!! Μερες εχω να γραψω εδω.... Τι μου κάνετε;;
Vivian έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!! Μερες εχω να γραψω εδω.... Τι μου κάνετε;;
athina24 έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟ?
florentiab έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!! Μερες εχω να γραψω εδω.... Τι μου κάνετε;;
Τι έγινε μικρή μου? Κοντεύεις?
athina24 έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!! Μερες εχω να γραψω εδω.... Τι μου κάνετε;;
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ....ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ......Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ?
Vivian έγραψε:
Καλυτερα ειμαι Αθηνα μου!!! Ο μικρος τωρα που βγηκα πο το νοσοκομειο ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!! Ειναι ενα αγγελούδι! Οσο για την μπουμπου ακομα στην κοιλιτσα!
athina24 έγραψε:Vivian έγραψε:
Καλυτερα ειμαι Αθηνα μου!!! Ο μικρος τωρα που βγηκα πο το νοσοκομειο ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!! Ειναι ενα αγγελούδι! Οσο για την μπουμπου ακομα στην κοιλιτσα!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.....!!!!!!ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?
florentiab έγραψε:Με το καλό κοριτσάκι μου. Και θα κάνεις ένα κουκλάκι. Πανέμορφο.
Vivian έγραψε:florentiab έγραψε:Με το καλό κοριτσάκι μου. Και θα κάνεις ένα κουκλάκι. Πανέμορφο.
Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης