576 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Τετ Σεπ 22, 2010 2:30 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αχ την βαρεσε η κλεισουρα καλε την αθηνουλα,
.....αγγελικη για να μην παρεξηγηθεις θα σου πω και εσενα thanks
Δεν παρεξηγούμαι... Μη σου πω ότι ξέχασα κιόλας ποιος είναι ο λόγος που με ευχαριστείς...
Όπως το λες Μιλουπάκι. Τη βάρεσε η κλεισούρα...
Athin@ έγραψε:Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουνα του σπιτιού ...
Το έχουμε καταλάβει -τουλάχιστον κάποιες- αυτό. Κι εγώ έτσι είμαι.
Athin@ έγραψε:.....και είναι και το δημιουργικό κομμάτι στη μέση.Τουλάχιστον κάποιος θα υπάρχει να σου πει ένα μπράβο για κάτι καλό που έκανες ή για κάτι που έφερες εις πέρας.
Αυταπάτες....
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα ενα θα σου πω αν αρρωστησεις και κατσεις δυο μερες στο κρεββατι θα δεις ποσο αχρηστη εισαι......
Σημασία έχει ότι δεν είναι "του σπιτιού"...
Μιλουπακι έγραψε:μαρια ετσι μας βγαινει οτι παμε μαζι καπου θελουμε να ειμαστε παρεα δεν μπορω να στο εξηγησω, αν πχ πω θα παω μονη μου σουπερ μαρκετ θα μου πει θα ερθω για παρεα
Κι εμείς πάμε ΠΑΝΤΟΥ μαζί.
Εκτός από το χ#$ιμο που είπα και πριν..
Κι όχι μόνο τώρα που είμαι έγκυος και χρειάζομαι βοήθεια. Γενικώς. Δε με αφήνει και δεν τον αφήνω.
Athin@ έγραψε:Είχα την "τύχη" (δεν ξέρω αν τύχη είναι η σωστή λέξη) να γίνομαι απαραίτητη στα αφεντικά μου και άρα να μην έχω ποτέ πρόβλημα μαζί τους και όποτε έλειπα έχαναν τον μπούσουλα και όταν σταμάταγα στεναχωριότουσαν.Μου άρεσε πολύ αυτή η "εξάρτηση" που είχαν απο μένα.
Ξανά: Αυταπάτες....
Αθηνούλα μου, δε θέλω ούτε να υποβιβάσω εσένα, ούτε τη δουλειά που έκανες. Μην το πάρεις προσωπικά Αλλά ουδείς αναντικατάστατος... Απαραίτητη είσαι μόνο στην οικογένειά σου. Μόνο σε αυτούς που ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ και θέλουν να σε έχουν δίπλα τους.
Στο λέω γιατί έτσι με έκαναν κι εμένα να πιστεύω προηγούμενα αφεντικά μου, και την πάτησα...
Όσο για τα υπόλοιπα, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει "κλεισούρα".
Η μαμά μου αν δεν είχαμε πάρει το σκύλο, θα είχε κόψει τις φλέβες της... Δεν έχει φίλες, δεν οδηγεί, (ούτε στο σούπερ μάρκετ δε μπορεί να πάει μόνη της για αυτό το λόγο) Ακόμα και ο φούρνος είναι πολύ μακριά για να πάει με τα πόδια. Έχει το σκύλο και του μιλάει όλη μέρα, και παρακαλάει για εγγονάκια...
Εγώ συγκεκριμένα, 3 ώρες κάθομαι μόνη στο σπίτι τα απογεύματα μέχρι να γυρίσει ο Νίκος, και τρελαίνομαι!
Και τώρα, όσο κι αν παρακαλάω να βγω στην άδεια, άλλο τόσο τρέμω τη στιγμή...