776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Πεμ Σεπ 23, 2010 2:26 am
Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:παντα αργω για να κανω εντυπωση
Και την κάνεις Ειδικά με το κόκκινο φουστάνι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:παντα αργω για να κανω εντυπωση
Μιλουπακι έγραψε:φουξια απο την βαπτιση της κορης μου, αντε θα παρω τις φωτο την αλλη εβδομαδα επιτελους και θα βαλω
Athin@ έγραψε:Μαρίτσα εχτές το βράδυ η μικρή μου έκανε αυτό το "φρικιαστικό" που λέγαμε την άλλη φορά.Την κοιτάω κάποια στιγμή κατα τις 2 και ήταν καθιστή στην κούνια,εντωμεταξύ είχα ανοιχτά πατζούρια και κουρτίνα και έμπαινε το φως απο το φεγγάρι και δεν έβλεπα το πρόσωπό της,μόνο τη σκιά,Σκουντάω τον άντρα μου την κοιτάει κι αυτός και εκείνη δεν έκανε τίποτα παρα μόνο γύριζε δεξιά αριστερά το κεφάλι.Μιλάμε μου σηκώθηκε η τρίχα.
Μαρία έγραψε:τι εννοείς??????????????????????????
Μιλουπακι έγραψε:φουξια απο την βαπτιση της κορης μου, αντε θα παρω τις φωτο την αλλη εβδομαδα επιτελους και θα βαλω
Athin@ έγραψε:Εγώ ακόμα δεν μαγείρεψα.Σε λίγο που θα κοιμηθεί η μικρή.
Α δε σας είπα καλέ.Σήμερα θα πήγαιναν στο συνεργείο του άντρα μου απο το alter αλλά επειδή είχε επεισόδια στο κέντρο θα πάνε αύριο.
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα αυτα τα λεμε παιδακι μου τα συνεργεια ειναι χρησιμα να εχεις δικο σου ανθρωπο
Tziz έγραψε:Γιατί?
Τι έχει το συνεργείο του άντρα σου?
athina24 έγραψε:που εχει συνεργειο?????????και εμεις εχουμε το δικο μας αμαξι στο συνεργειο....
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα αυτα τα λεμε παιδακι μου τα συνεργεια ειναι χρησιμα να εχεις δικο σου ανθρωπο
Athin@ έγραψε:Μόλις έσκισε τα χείλια της με ένα χαρτί.Να της βάλω οινόπνευμα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μαρία στις Πεμ Σεπ 23, 2010 3:21 am, 1 φορά
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μόλις έσκισε τα χείλια της με ένα χαρτί.Να της βάλω οινόπνευμα;
όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
πας καλά παιδί μου θα την πεθάνεις στο τσούξιμο!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μόλις έσκισε τα χείλια της με ένα χαρτί.Να της βάλω οινόπνευμα;
όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
πας καλά παιδί μου θα την πεθάνεις στο τσούξιμο!
ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑ,ΜΠΑΑΑΑ
μανουλα έγραψε:τελικα τι να του βαλει του παιδιου καλεεεε..
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης