801 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Πεμ Σεπ 23, 2010 3:35 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Τίποτα δεν της έβαλα,το έγλειψε μία φορά και δεν ξαναέβγαλε αίμα.
θα βρικολακιάσει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Τίποτα δεν της έβαλα,το έγλειψε μία φορά και δεν ξαναέβγαλε αίμα.
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Τίποτα δεν της έβαλα,το έγλειψε μία φορά και δεν ξαναέβγαλε αίμα.
θα βρικολακιάσει!
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣAthin@ έγραψε:Τίποτα δεν της έβαλα,το έγλειψε μία φορά και δεν ξαναέβγαλε αίμα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μανουλα στις Πεμ Σεπ 23, 2010 3:42 am, 1 φορά
Tziz έγραψε:ή ας βάλει ένα τσιρότο (χανσαπλαστ που λέμε...)
ΠΟΛΥ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ!!!Tziz έγραψε:Γεωργία καλησπέρα!
Φαγανός ο γιος?
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Τίποτα δεν της έβαλα,το έγλειψε μία φορά και δεν ξαναέβγαλε αίμα.
θα βρικολακιάσει!
Λες; Είχαμε κάτι δείγματα χτες ΧΑ ΧΑ ΧΑ!Έχει και την πανσέληνο...
Τι να κάνω δεν την πρόλαβα μέχρι να την πάω στο μπάνιο το είχε γλείψει.
μανουλα έγραψε:ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ
Athin@ έγραψε:Tziz έγραψε:ή ας βάλει ένα τσιρότο (χανσαπλαστ που λέμε...)
τι λες παιδί μου,θα το φάει...
Athin@ έγραψε:μανουλα έγραψε:ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ
Της έχω βάλει σε μια πληγή στο δάχτυλο του ποδιού εκεί που ξεκινάει το νύχι αλλά δεν έβγαλε άχνα.
Tziz έγραψε:Athin@ έγραψε:μανουλα έγραψε:ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ
Της έχω βάλει σε μια πληγή στο δάχτυλο του ποδιού εκεί που ξεκινάει το νύχι αλλά δεν έβγαλε άχνα.
Τότε δεν πόνεσε??
Ή μπορεί και να τη δρόσισε.
Ή μπορεί να πονούσε πολύ πριν και τελικά το οινόπνευμα να την ανακούφισε...
Tziz έγραψε:Λες γιαυτό να σηκώνεται το βράδυ?
Περιμένει να τους πιάσει στον ύπνο, αλλά αυτοί όλο ξύπνιοι είναι...
Tziz έγραψε:Λες γιαυτό να σηκώνεται το βράδυ?
Περιμένει να τους πιάσει στον ύπνο, αλλά αυτοί όλο ξύπνιοι είναι...
athina24 έγραψε:κ τωρα θα ελεγα οτι σημερα δεν μιλησαμε για sex!!
ladycat έγραψε:γεια σας αγαπες πηγα κ πηρα μερικα πραγματακια για το μωρουλι τωρα περιμενω να παω να κανω εξορμυση στα τζαμπο
καλα φιλεναδα θεικο δεν το συζηταω. Ηταν η ατακα της χρονιας χιχιχιΜιλουπακι έγραψε:καλε κοβεται το σεξ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:Chrisi έγραψε: 26/11
27/11/2008 εμείς είχαμε τη σύλληψη
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης