376 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Δευ Σεπ 20, 2010 11:42 pm
μανουλα
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιατι καλε μανουλα??????δεν ειπαμε?μανουλα έγραψε:βρε κοριτσια η καλημερα του θεου ειναι..τοσο δυσκολη ειναι για σας.Να στε καλα..
ευχαριστω που με προσεξες, γιατι οποτε μπω εδω κ πω καλημερα πρεπει να το ξαναφωναξω κ δευτερη για να παρω απαντηση..τι συμβαινει δεν ξερω.ευγενεια δεν υπαρχει;; ο καιρος επανω ειναι με ψυχρα κ ηλιο.Ευχαριστω που ρωτας,εστω αυτο.Να εισαι καλα.sktv έγραψε:γιατι καλε μανουλα??????δεν ειπαμε?μανουλα έγραψε:βρε κοριτσια η καλημερα του θεου ειναι..τοσο δυσκολη ειναι για σας.Να στε καλα..
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πως ειναι ο καιρος εκει πανω?
μπαα παρμενη καθολου..ισα ισα με καλη διαθεση.Απλα βλεπω οτι οσο κ αν προσπαθω να συμμετεχω κ να μπω στην παρεα σας χτυπαω σε τοιχο.Ειναι ελαχιστες οσες μου λενε εστω ενα γεια..κ δεν το λεω σαν παραπονο.Δεν εξαρταται κ η ζωη μου απο το φορουμ.Απλα διαγραφομαι κ ολα καλα,αλλα κανω μια επισημανση..Επειδη οι πιο πολλες γνωριζεστε απο κοντα η ειστε πιο παλιες εδω εχετε πιο στενες σχεσεις.Καντε κ λιγο χωρο ομως για εμας τις καινουργιες.Δεν ειναι κακο.Πιστευα οτι ηταν πιο ζεστο κ φιλικο το περιβαλλον εδω αλλα απογοητευομαι καθε μερα κ χαθηκε ο αρχικος μου ενθουσιασμος.Μην με παρεξηγειτε απλα επειδη ειμαι πολυ ηρεμη κ παντα κανω ευκολα φιλιες η κ απλα περεες αναρωτιεμαι γιατι εδω χτυπαω καθε μερα σε τοιχο..Να ειστε ολες καλα θελω..ΦιλιαTziz έγραψε:Καλημέρα μανούλα!
Παρμένη?
Μην το παίρνεις προσωπικά.
Κι εγώ είπα καλημέρα πιο πριν, αλλά δεν περίμενα να μου το ανταποδώσουν "ονομαστικά".
Γράφουν και σε άλλα θέματα.
Παρεμπιπτόντως είδα τα βιντεάκια με τα ανέκδοτα και πέθανα στο γέλιο!
αστο κοπελα μου,μαλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος..2 ατομα ηταν εδω μεσα μονο..δεν ειχα την απαιτηση να με καλημερισετε ολες..τεσπα..απλα δεν συμετεχω ξανα ποτε απλα κοιταω κ ελειξε το θεμα.Ας μην δοθει συνεχεια σας παρακαλω.athina24 έγραψε:μανουλα μηπως εχεις νευρακια???????ολες μπαινουμε και λεμε καλημερα και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα λαβουμε ολες απαντηση.....δεν ειναι προσωπικο με εσενα.....δηλαδη εσυ οταν μπηκες επρεπε να μας καλημερισεις ολες προσωπικα?(εννοω οσες ειχαμε πει καλημερα πιο πριν)χαλαραααααααα!!!!
μανουλα έγραψε: μπαα παρμενη καθολου..ισα ισα με καλη διαθεση.Απλα βλεπω οτι οσο κ αν προσπαθω να συμμετεχω κ να μπω στην παρεα σας χτυπαω σε τοιχο.Ειναι ελαχιστες οσες μου λενε εστω ενα γεια..κ δεν το λεω σαν παραπονο.Δεν εξαρταται κ η ζωη μου απο το φορουμ.Απλα διαγραφομαι κ ολα καλα,αλλα κανω μια επισημανση..Επειδη οι πιο πολλες γνωριζεστε απο κοντα η ειστε πιο παλιες εδω εχετε πιο στενες σχεσεις.Καντε κ λιγο χωρο ομως για εμας τις καινουργιες.Δεν ειναι κακο.Πιστευα οτι ηταν πιο ζεστο κ φιλικο το περιβαλλον εδω αλλα απογοητευομαι καθε μερα κ χαθηκε ο αρχικος μου ενθουσιασμος.Μην με παρεξηγειτε απλα επειδη ειμαι πολυ ηρεμη κ παντα κανω ευκολα φιλιες η κ απλα περεες αναρωτιεμαι γιατι εδω χτυπαω καθε μερα σε τοιχο..Να ειστε ολες καλα θελω..Φιλια
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης