726 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Πεμ Σεπ 23, 2010 12:10 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Καλημεραααααααααααα!
καλημέραααααααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitroula έγραψε:Καλημεραααααααααααα!
Μαρία έγραψε:dimitroula έγραψε:Καλημεραααααααααααα!
καλημέραααααααααααααααα
dimitroula έγραψε:Μαρία έγραψε:dimitroula έγραψε:Καλημεραααααααααααα!
καλημέραααααααααααααααα
Καλημερα πατριδα!
Μαρία έγραψε:dimitroula έγραψε:Μαρία έγραψε:dimitroula έγραψε:Καλημεραααααααααααα!
καλημέραααααααααααααααα
Καλημερα πατριδα!
αααα πατρίδα διαβάζω! για πες!
Tziz έγραψε:είχα κι αυτά τα πονάκια στην κοιλιά, ανησυχώ μην κάτι δεν είναι καλά...
Athin@ έγραψε:ΚΑΑΑΑΑΑΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Kοριτσάρες πανσέληνος σήμερα...να προσέχετεTziz έγραψε:είχα κι αυτά τα πονάκια στην κοιλιά, ανησυχώ μην κάτι δεν είναι καλά...
Γιατί παιδί μου ανησυχείς;Πονάκια είχες,ούτε αίμα ούτε ακινησία του μωρού.Μην ακούω βλακείες πρωί πρωί.
Μαρία έγραψε:αααα μάλιστα! σου λείπουν τα πάτρια εδάφη dimitroula?
Tziz έγραψε:
Καλημέρα Αθηνούλα!
Έχω διαβάσει τόσα και τόσα που έχω αρχίσει να "φοβάμαι"! Είναι και λίγο το άγχος της γέννας που πλησιάζει...
Νόμιζα ότι το πρώτο τρίμηνο είναι το "επικίνδυνο" αλλά τελικά πολλά μπορεί να συμβούν.
Όσο για τα κλωτσομπουνίδια, αυτά παίρνουν και δίνουν!
Λες να βγει κανένας λυκάνθρωπος!?
dimitroula έγραψε:Μαρία έγραψε:αααα μάλιστα! σου λείπουν τα πάτρια εδάφη dimitroula?
Δεν μπορω να πω οτι μου λειπει γιατι κατεβαίνω αρκετα συχνα.
Αλλα δεν συγκρινεται η ζωη στο χωριο με τη ζωη στην Αθηνα.
Chrisi έγραψε:Αγγελικούλα μου μην αγχώνεσαι και εγώ τα ίδια παθαίνω αλλά δεν είναι καλό για τα μωράκια μας. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν χειρότερα υπήρχαν μέρες που δεν την ένιωθα αλλά όταν πήγαινα στο γιατρό ήταν όλα τέλεια. Εσύ όπως μας λές την νιώθεις πολύ καλά. Εγώ θα πάω αύριο απόγευμα.
Μεγαλη από άποψη τζίρου, αλλα δεν έχει φάρμακα ευρείας καταναλωσης.Tziz έγραψε:jojoma έγραψε:Αγγελική μου υπομονή μέχρι το απόγευμα. Θα δεις τη μπουμπού και θα περάσουν όλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αχ αυτό περιμένω πώς και πώς!!
21:00 έχω ραντεβού και να δω πώς θα περάσουν οι ώρες...
maria φαρμακευτική βλέπω...
Καλά?
Μεγάλη ή μικρή εταιρεία?
Athin@ έγραψε:Καλά δεν έχουμε ξαναπεί οτι οι έγκυες δεν διαβάζουν ότι βλακεία βρουν μπροστά τους;Μόνο πως περιποιούμαστε ένα μωρό.
Αγγελική και Chrisi μαζί πάτε ε;
Να σας βάλω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει πολύ;;;Για καλημέρα!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=s6S2nwRgmXE
Tziz έγραψε:
Χρυσή μου εμείς πάμε με μία μέρα διαφορά!!! Το πρόσεξα από την αρχή!
Και στις μέρες/βδομάδες και τώρα στο ραντεβού μας!!!
Να σε ρωτήσω.... σε πονάει χαμηλά κάτω το ηβικό οστό?
Προχθές το βράδυ πήγα να αλλάξω πλευρό, κι έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΑΚ! Τόσο δυνατό που λέω "πάει, την κούφανα τη μικρή". Νόμισα ότι θα ξεκολλήσουν τα πόδια μου από τον κορμό μου. (πολύ περιγραφική ε?)
Γενικώς δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Να σκύψω? Μοιάζει με άθλο!
Βέβαια είναι μέχρι να αλλάξω θέση.
Αν για παράδειγμα καταφέρω να σκύψω, μετά δε μπορώ να σηκωθώ κ.ο.κ.
Και η noni, στη συνάντηση, μου έδωσε πραγματική δύναμη μιλάμε!(εκείνη μπήκε στον ένατο). Θα συνεχίσει και θα χειροτερέψει κιόλας! Ωραία!
Μαρία έγραψε:Chrisi να σε ρωτήσω: πόσες μέρες πριν την ΠΗΤ θα κάνετε την καισαρική?
Chrisi έγραψε:Μαρία έγραψε:Chrisi να σε ρωτήσω: πόσες μέρες πριν την ΠΗΤ θα κάνετε την καισαρική?
Μαρία μου συνθήθως είναι δύο εβδομάδες πριν που γίνεται η καισσαρική. Στην πρώτη μου κόρη ήταν ακριβώς 15 μέρες. Τώρα επειδή θέλουμε να γεννηθεί 26/11 άρα πάλι θα είναι 14 μέρες πριν
Μαρία έγραψε:Chrisi έγραψε:Μαρία έγραψε:Chrisi να σε ρωτήσω: πόσες μέρες πριν την ΠΗΤ θα κάνετε την καισαρική?
Μαρία μου συνθήθως είναι δύο εβδομάδες πριν που γίνεται η καισσαρική. Στην πρώτη μου κόρη ήταν ακριβώς 15 μέρες. Τώρα επειδή θέλουμε να γεννηθεί 26/11 άρα πάλι θα είναι 14 μέρες πριν
οκ ευχαριστώ για την πληροφορία! αναρωτιόμουν γιατί η πρώτη καισαρική ήταν απρογραμμάτιστη και θέλω να ξέρω τι γίνεται με την 2η!
Chrisi έγραψε: 26/11
Chrisi έγραψε:
Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις και δεύτερη καισσαρική.....
εγώ έχω ψηλή μυωπία και γι΄αυτό..
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης