Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:αχ βρε κοριτσια πως σας νιωθω!!!!μονο που εμενα ο αντρας μου δεν εχει την απαιτηση να φτιαχνομαι. ισα ισα, αν φτιαχτω αρχιζει τις γκρινιες και τις ερωτησεις...(ειναι λιγουλακι ζηλιαρης!!!)ενα ομως ειναι το παραπονο μου...ποτε μα ποτε δε μου εχει πει ρε γυναικα, τι ομορφη που εισαι η τι ωραιο ειναι αυτο πιυ φορας...μονο αν δεν του αρεσει κατι κραζει πως θα βγεις ετσι εξω...δε το συζηταω αν βαλω και κανα μινακι...ολος ο κ@λ@ς σου εξω ειναι!!!και δε λεω κανα σουπερ μινι, λιγο πανω απτο γονατο!!!

και μένα το κάνει αυτό, αν δει ότι πάω να φτιαχνώ μου λέει τι θα θες αυτά δεν τα έχεις ανάγκη, για τους άλλους τα βάζεις? το βάψιμο εννοεί, αφού ξέρεις ότι εμένα έτσι μου αρέσεις! αλλά εντάξει δεν έχω παράπονο, όταν είναι να βγούμε μου λέει ότι είμαι όμορφη και διάφορα τέτοια! (και εγώ τον παίρνω στο ψιλό και του λέω ότι με δουλεύει! Razz Razz )

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία έγραψε:
markellajohny έγραψε:αχ βρε κοριτσια πως σας νιωθω!!!!μονο που εμενα ο αντρας μου δεν εχει την απαιτηση να φτιαχνομαι. ισα ισα, αν φτιαχτω αρχιζει τις γκρινιες και τις ερωτησεις...(ειναι λιγουλακι ζηλιαρης!!!)ενα ομως ειναι το παραπονο μου...ποτε μα ποτε δε μου εχει πει ρε γυναικα, τι ομορφη που εισαι η τι ωραιο ειναι αυτο πιυ φορας...μονο αν δεν του αρεσει κατι κραζει πως θα βγεις ετσι εξω...δε το συζηταω αν βαλω και κανα μινακι...ολος ο κ@λ@ς σου εξω ειναι!!!και δε λεω κανα σουπερ μινι, λιγο πανω απτο γονατο!!!

και μένα το κάνει αυτό, αν δει ότι πάω να φτιαχνώ μου λέει τι θα θες αυτά δεν τα έχεις ανάγκη, για τους άλλους τα βάζεις? το βάψιμο εννοεί, αφού ξέρεις ότι εμένα έτσι μου αρέσεις! αλλά εντάξει δεν έχω παράπονο, όταν είναι να βγούμε μου λέει ότι είμαι όμορφη και διάφορα τέτοια! (και εγώ τον παίρνω στο ψιλό και του λέω ότι με δουλεύει! Razz Razz )

μα ποτε δεν μου εχει κανει ενα κοπλιμεντο!!!!μετα φταιμε εμεις, αντε μην τα παρω!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:
μα ποτε δεν μου εχει κανει ενα κοπλιμεντο!!!!μετα φταιμε εμεις, αντε μην τα παρω!!!

τι να πω! έχεις τα δίκια σου και εσύ!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
markellajohny έγραψε:

αν είναι σημαντικό για σένα, να του το πεις. Να του πεις ξεκάθαρα "θέλω να μου το λες όταν με βλέπεις όμορφη" Οι άνδρες καταλαβαίνουν κάτι μόνο όταν τους το πεις ξεκάθαρα

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔώραΝι25 έγραψε:
florentiab έγραψε:Να σας περιγράψω και ένα περιστατικό.
Βρίσκομαι στο Παίδων 20 ημέρες μετά τη γέννα για εξετάσεις της μικρής. Στην αναμονή είναι και μια κοπέλα βαμμένη, νύχι τέλειο, με τακούνια, σούπερ ντύσιμο κτλ. Εγώ με τη φόρμα, αθλητικά, το μαλλί κότσο. Πιάσαμε κουβέντα είχε ένα μωράκι 2 1/2 μηνών. Το είχε μαζί της, για την ακρίβεια το είχε η μαμά της. Το μωρό μου το είχα και το έχω εγώ. Δεν κατηγορώ, ούτε κρίνω. Απλά παρατηρώ οτι αυτή η κοπέλα για να μπορεί να κυκλοφορεί γκόμενα είχε χώσει τη μαμά της να μεγαλώνει το παιδί.

Μάλλον γι'αυτή την κοπέλα είχε σημασία η εμφάνισή της και όχι το παιδί της και ειδικά όταν το μεγαλώνει η γιαγιά και όχι η μαμά καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται...Και επειδή είναι η δουλειά μου περί αισθητικής...Όταν βάζουμε και φτιαχνουμε νυχάκια όχι δουλειές δεν κάνουμε για να μην τα χαλάσουμε αλλά δεν κουνάμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι...Για μένα φταίει η γιαγιά και όχι η μαμά....Είπαμε να είμαστε όμορφες και ωραίες αλλά πάνω απ'ολα η φροντίδα του παιδιού μας.....

πες τα καλη μου!!αντε γιατι μου την λενε κατι τσουραπες με το γαλλικο στο νυχι (νυχι μισο μετρο) οτι πρεπει να ειμαι στην τριχα κτλκτλ και πως το πιανεις μανα μου το παιδι με την νυχουμπα?εδω εγω ξεχναω να τα κοψω κ γρατσουναω τα μικρα... ασε για το μανικιουρ...φωναξα μανικιουριστα σπιτι και καταληξαμε να κανουμε πεντικιουρ με τη μικρη να θηλαζει....
τη ζημια δεν την κανουν οι αντρες κοριτσια,αυτοι οτι κι αν φορας αν εχει κοκο μια χαρα ειναι τα πουλακια μου Laughing οι αλλες γυναικες με τα σχολια τους με εκνευριζουν Twisted Evil Twisted Evil

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
τη ζημια δεν την κανουν οι αντρες κοριτσια,αυτοι οτι κι αν φορας αν εχει κοκο μια χαρα ειναι τα πουλακια μου Laughing οι αλλες γυναικες με τα σχολια τους με εκνευριζουν Twisted Evil Twisted Evil

σωστηηηή!!! είπες τη λέξη κλειδί κοκό

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Μαρία έγραψε:
markellajohny έγραψε:

αν είναι σημαντικό για σένα, να του το πεις. Να του πεις ξεκάθαρα "θέλω να μου το λες όταν με βλέπεις όμορφη" Οι άνδρες καταλαβαίνουν κάτι μόνο όταν τους το πεις ξεκάθαρα

ναι Φλωριτσα συμφωνω,να τους το πεις,να το ζωγραφισεις,να το παιξεις στο πιανο και να τους βαλεις να το γραψουν 100 φορες ,εκει εχεις ελπιδα να καταλαβουν.. Laughing Laughing Laughing

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
litsakos έγραψε:

σωστηηηή!!! είπες τη λέξη κλειδί κοκό

κοκο...μια εικονα 1000 λεξεις.
Very Happy

tzef

tzef
Και εγω μια απο τα ιδια.
Ο κοτσος ομως γενικα μου αρεσει και πιστευω οτι μου παει σπανια αφηνω τα μαλλια κατω.Ακομα και να παω κομωτηριο μετα τα πιανω αμεσως ειναι το στιλ μου

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ναι και εμένα όταν βάφομαι και φτιάχνομαι μου λέει είσαι πολύ όμορφη,αλλά όταν με βλέπει να το κάνω μου λέει τι τα θες αυτά;Και φυσικά έχουμε κάνει άπειρους καυγάδες για το ντύσιμο (δύο φορές δεν έχω πάει μαζί του γιατί με ανάγκασε να αλλάξω).Η αλήθεια είναι οτι δεν ντύνομαι ιδιαίτερα σεμνά αλλά οι μεγάλες φασαρίες γίνονται στις πολύ κοντές φούστες και στα άσπρα παντελόνια.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια, σας διαβάζω και χαμογελάω...

Εγώ που δεν είμαι μανούλα -ακόμα- και δεν έχω αυτή τη "δικαιολογία" να "αφεθώ", αλλά παρ' όλα αυτά, αμελώ επιμελώς τον εαυτό μου, πώς θα πρέπει να δικαιολογηθώ????

Νομίζω ότι κάθε γυναίκα -άνθρωπος- περνάει τη φάση του.
Οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα, δεν πείραξε ποτέ κανέναν άντρα...(εκτός αν είναι σε "παθολογικό" βαθμό!!!)
Είναι αυτό που είπε η litsakos για το κοκό... Αυτοί αυτό θέλουν και αυτό κοιτάνε να εξασφαλίσουν πρώτο πρώτο...

Τώρα όσο για τις ξεχειλωμένες φόρμες και τις μπλούζες θηλασμού, απλά φοράμε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.
Όπως είπε και η Σοφία, αν νιώθεις μέσα σου όμορφα, ότι και να φοράς, θα "εκπέμπεις" αυτή την ομορφιά! Το χαμόγελο, το βλέμμα...
Αν γυρνάς σαν την άδικη κατάρα μέσα στο σπίτι και σέεεεεερνεσαι από καναπέ σε καναπέ, λογικό είναι να χαλάς την αισθητική του άλλου, που ήταν έξω στο δρόμο, στη δουλειά και βλέπει κι άλλες γυναίκες. Κι όταν ο άμοιρος γυρνάει σπίτι τι βλέπει? Ένα ζόμπι...

Έχω αφήσει πόδι αξύριστο για πάνω από μήνα...(χειμώνα). Ούτε τον πρώην μου ένοιαζε, ούτε και τον άντρα μου τώρα...Οι άντρες εστιάζουν στο πόσο ωραίος φαίνεται ο κ*^ος μας με το τάδε παντελόνι, ή όταν είμαστε σε πονηρές φάσεις... Στην ανάγκη, πετάξτε τις ξεχειλωμένες φόρμες και μείνετε με τα ξεχειλωμένα εσώρουχα! Φορέστε ένα πουκάμισο του άντρα σας αφού θηλάζετε (όπως στις ταινίες) και φυσικά φροντίστε να είστε πάντα καθαρές ή λουσμένες (οι άντρες κάτι παθαίνουν με τα φρεσκολουσμένα μαλλιά - το έχετε προσέξει??)

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΜΙΝΙ?ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ........!ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.....ΕΝΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ,ΝΥΧΙΑ ΚΛΠ ΣΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Κοριτσάκια, σας διαβάζω και χαμογελάω...

Εγώ που δεν είμαι μανούλα -ακόμα- και δεν έχω αυτή τη "δικαιολογία" να "αφεθώ", αλλά παρ' όλα αυτά, αμελώ επιμελώς τον εαυτό μου, πώς θα πρέπει να δικαιολογηθώ????

Οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα, δεν πείραξε ποτέ κανέναν άντρα...(εκτός αν είναι σε "παθολογικό" βαθμό!!!)
Είναι αυτό που είπε η litsakos για το κοκό... Αυτοί αυτό θέλουν και αυτό κοιτάνε να εξασφαλίσουν πρώτο πρώτο...

Τώρα όσο για τις ξεχειλωμένες φόρμες και τις μπλούζες θηλασμού, απλά φοράμε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.
Όπως είπε και η Σοφία, αν νιώθεις μέσα σου όμορφα, ότι και να φοράς, θα "εκπέμπεις" αυτή την ομορφιά! Το χαμόγελο, το βλέμμα...
Αν γυρνάς σαν την άδικη κατάρα μέσα στο σπίτι και σέεεεεερνεσαι από καναπέ σε καναπέ, λογικό είναι να χαλάς την αισθητική του άλλου, που ήταν έξω στο δρόμο, στη δουλειά και βλέπει κι άλλες γυναίκες. Κι όταν ο άμοιρος γυρνάει σπίτι τι βλέπει? Ένα ζόμπι...

Έχω αφήσει πόδι αξύριστο για πάνω από μήνα...(χειμώνα). Ούτε τον πρώην μου ένοιαζε, ούτε και τον άντρα μου τώρα...Οι άντρες εστιάζουν στο πόσο ωραίος φαίνεται ο κ*^ος μας με το τάδε παντελόνι, ή όταν είμαστε σε πονηρές φάσεις... Στην ανάγκη, πετάξτε τις ξεχειλωμένες φόρμες και μείνετε με τα ξεχειλωμένα εσώρουχα! Φορέστε ένα πουκάμισο του άντρα σας αφού θηλάζετε (όπως στις ταινίες) και φυσικά φροντίστε να είστε πάντα καθαρές ή λουσμένες (οι άντρες κάτι παθαίνουν με τα φρεσκολουσμένα μαλλιά - το έχετε προσέξει??)

ωραία τα λες αλλά εγώ θα ήθελα να εστιάσω σε κάτι! κορίτσια ξεχειλωμένα εσώρουχα ναι, τρύπια όχι! Razz Razz Razz εκτός αν την βρίσκουν και έτσι τι να πω! Shocked

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Έχω αφήσει πόδι αξύριστο για πάνω από μήνα...

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! Εγώ ποτέ πάνω απο δύο μέρες.....

Tziz έγραψε:οι άντρες κάτι παθαίνουν με τα φρεσκολουσμένα μαλλιά - το έχετε προσέξει??

Ναι αυτό ισχύει 100%

athina24 έγραψε:ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΜΙΝΙ?ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ.

Τι λες καλέ;Να πω την αλήθεια ο άντρας μου δεν είναι απο αυτούς που κοιτάνε γύρω γύρω γιατί είναι πολύ ντροπαλός.Είναι όμως απο αυτούς που τους κοιτάνε οι γύρω γύρω και προσπαθώ να είμαι όσο πιο σέξυ γίνεται ώστε να μην πέρνουν αέρα οι άλλες και για να νοιώθει ανασφάλεια εκείνος και να εστιάζει ΜΟΝΟ σε μένα.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Tziz έγραψε:Κοριτσάκια, σας διαβάζω και χαμογελάω...

ωραία τα λες αλλά εγώ θα ήθελα να εστιάσω σε κάτι! κορίτσια ξεχειλωμένα εσώρουχα ναι, τρύπια όχι! Razz Razz Razz εκτός αν την βρίσκουν και έτσι τι να πω! Shocked

ένα "τρύπιο" κιλοτάκι που αγόρασα κάποτε, πολύ το γλεντήσαμε χαχαχαχαχα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:[

Razz Razz Razz αυτό ανήκει στην κατηγορία: επιτηδευμένα τρύπιο! Razz Razz είναι άλλο!

Maya

Maya
΄'ΤΡΥΠΙΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ'!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ -ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΝΤΥΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 'ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΣ?' ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ? ΠΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ? ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΒΡΑΚΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 2 215994 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 2 215994 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 2 215994 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ..!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε συ . είχα δώσει περιουσίες σε ακριβά σετάκια εσωρούχων, αλλά τη δουλειά που έκανε αυτό το κιλοτάκι των 5 ευρώ. τι να σου πω. και το είχα πάρει για πλάκα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι αυτό με τα εσώρουχα δεν το κατάλαβα ποτέ.Αφού κανείς δεν τα κοτάει,όλοι τα προσπερνάνε...αφήστε που πολλά έχουν πάει και υπερ πίστεως...τσάμπα τα λεφτά.Πάντως Μάγια ο άντρας σου πρέπει να είναι πολύ καλός και μου αρέσει όπως λες οτι σε προσέχει!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά μου, εσύ τραβάς άλλο Γολγοθά...
Εγώ ευτυχώς δεν είχα ποτέ τέτοια σκηνικά και ειδικά ο άντρας μου, πάντα μου λέει πόσο όμορφη είμαι ακόμα κι όταν είμαι με το βρακί...Αν φτιαχτώ κιόλας! Εκεί κάνει σαν τρελός! (με την καλή έννοια)

Κορίτσια εγώ πάω κομμωτήριο το πολύ δύο φορές το χρόνο.
Νύχια δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε αποτριχώσεις και χαλάουες...
Κλασσικό ξυραφάκι μια φορά τη βδομάδα και πολύ του είναι...
Νομίζω ότι το θέμα έχει φτάσει λίγο στην υπερβολή. Από εκεί που λέμε, ΟΚ να μην είμαστε τελείως λέτσες και βρωμιάρες, ξαφνικά φτάσαμε στα σπα!

Αναφέρθηκε η λέξη "ντροπή" και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό σε μια σχέση. Να "ντρέπεσαι". Όταν έρχεται αυτό που λέμε "οικειότητα" τότε γ...ται ο Δίας!

Maya

Maya
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ, ΑΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΣΕΤ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ.. ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΕΞ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΝΟΥΜΕΡΟ -ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ- ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ..!!! ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΤΣΟ... Ε ΟΧΙ, ΤΩΡΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!

Maya

Maya
Μαρία έγραψε:
florentiab έγραψε:[

Razz Razz Razz αυτό ανήκει στην κατηγορία: επιτηδευμένα τρύπιο! Razz Razz είναι άλλο!

ΝΑΙ ΒΡΕ!!! ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 2 654316

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Αναφέρθηκε η λέξη "ντροπή" και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό σε μια σχέση. Να "ντρέπεσαι". Όταν έρχεται αυτό που λέμε "οικειότητα" τότε γ...ται ο Δίας!

Δεν ξέρω πόσα χρόνια είσαι με τον άνδρα σου αλλά είναι απίστευτα δύσκολο να μην υπάρχει "οικειότητα" μετά από 13 χρόνια.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:ωραία τα λες αλλά εγώ θα ήθελα να εστιάσω σε κάτι! κορίτσια ξεχειλωμένα εσώρουχα ναι, τρύπια όχι! Razz Razz Razz εκτός αν την βρίσκουν και έτσι τι να πω! Shocked

Γιατί??
Άμα είναι τρύπιο, του αφήνεις και το ελεύθερο να στο σκίσει κιόλας άμα γουστάρει!!!! Embarassed Embarassed

Athin@ έγραψε:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! Εγώ ποτέ πάνω απο δύο μέρες.....

Επειδή το θέλω το δερματάκι μου... Όοοοοοχι φίλε μου, δε θα του κάνω τη χάρη... Δε θα μπιμπικιάσω εγώ για να χαϊδεύει αυτός! Το χειμώνα δε...αν βάλω καμιά φούστα, που δε βάζω γιατί κρυώνω! Την ευαίσθητη περιοχή πάλι, ποτέ δεν την αμελώ. Είναι θέμα υγιεινής...Και όχι μόνο... Αν θες να απαιτείς πράγματα (στο σεξ εννοώ) πρέπει να είσαι και "φροντισμένη"!! Embarassed Τα λέω καλά???

Athin@ έγραψε:.......και να εστιάζει ΜΟΝΟ σε μένα.

Σωστή σε βρίσκω!
Μου αρέσει κι εμένα να το κάνω αυτό, άσχετα που δεν είναι κανένας γόης...
Θέλω το μονοπώλιο!!!

*sandy*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοιτσια εγω πιστευω οτι ολα ξεκινανε πρωτα απο τη ψυχολογια που εχει η καθεμια μας και μετα ολα τα υπολοιπα.αν εισαι καλα βρισκεις και τον χρονο να περιποιηθεις τον εαυτο σου.εγω δεν εχω βοηθεια ουτε απο γονεις ουτε απο πεθερικα γιατιλογω δουλειας (στρατου) μενουμε πολυ μακρια.και ομως τα υθμιζουμε ετσι με τον αντρα μου που και χρονο για τον εαυτο μας εχουμε και οι δυο α κα8ημερινα 8α την παμε βολτιτσα την μπεμπουλα μας και ολα καλα.ενταξη δεν κυκλοφορω σαν μοντελο αλλα δεν θελω να με βλεπει και ο αντρας μου σε μαυρα χαλια,ασχετα που ειμαστε μαζι 12 χρονια,θες να νιωθει ομορφα οταν ειμαστε μαζι γιατι αυτο φαινεται στα ματια του και νιωθω καεγω καλα!!!και βασικοτερο απ ολα δε θελω εγω η ιδια να κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρεφτη και να λεω κοιτα πως καταντησα μετα την γεν.δεν με αναγκασε κανενας να κανω παιδι.το ηθελα,ηταν οτι πιο ομορφο μου εχει συμβει, η ψυχολογια μου και μονο απο αυτο ειναι ανεβασμενη στα υψη και προχωραμε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις