Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
383 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 383 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Πρίν λίγες μέρες το πρωί που φεύεγι νωρίτερα εγώ κοιμόμουν (ξέρετε με το νεγκλιζέ
μου, έτυχε βέβαια συχνά φοράω τα μπλουζάκια του να κοιμηθώ) αλλά ήμουν μεταξύ ύπνου - ξύπνιου και τον
και φεύγοντας με φιλάει και λέει:
"ααχ παιδί μου!!...παιδάκι μου εσύ!!)
και χλιμίντριζε Laughing ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 4872

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Καλέ κάτσε του του ανθρώπου!!!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Μα ρε γαμώτο δεν μου έχει τύχει κανένας τέτοιος.Όποτε έβαζα εσώρουχο για να κάνω εντύπωση δεν το έβλεπε ποτέ κανένας.Ε τα παράτησα κι εγώ.εννοώ δεν ξαναασχολήθηκα με το αν ταιριάζει το πάνω με το κάτω,αν είναι too sexy ή όχι κλπ...

Κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω...
Τζίφος...
Κι έτσι έχω καταλήξει να φοράω μαύρο βρακί, μπεζ σουτιέν (για να μη φαίνεται από τις μπλούζες, τουλάχιστον τα μισά είναι μπεζ-γιαγιαδέ-μπλιαχ) και άσπρες αθλητικές κάλτσες -το χειμώνα. Ουάου!

maria_86 έγραψε:ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ........ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! cyclops cyclops cyclops

Καθρέφτη δίπλα!!! Embarassed
Μμμμμ! Προχωρημένα πράματα!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
MariaIoanna έγραψε:Πρίν λίγες μέρες το πρωί που φεύεγι νωρίτερα εγώ κοιμόμουν (ξέρετε με το νεγκλιζέ
μου, έτυχε βέβαια συχνά φοράω τα μπλουζάκια του να κοιμηθώ) αλλά ήμουν μεταξύ ύπνου - ξύπνιου και τον

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Καλέ κάτσε του του ανθρώπου!!!!!!!

Razz Razz Razz σοφή συμβουλή! Razz Razz

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μπράβο σας

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Καλέ μία απλή ερώτηση έκανα χι χι χι.Δεν εννοούσα οτι τα φοράει ο άνθρωπος,πάτε καλά πρωί πρωί μεσημεριάτικα;;;; ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 215994

Πάντως εμείς οικειότητα δεν έχουμε και ναι...ακόμα με ντρέπεται και δεν με αφήνει να του κάνω διάφορα..... αφήστε που λέει οτι τον αγχώνω επειδή είμαι επιθετική.Τα εσώρουχα ανάθεμα αν τα έχει δει ποτέ...pirat

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ????????ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΓΥΜΝΗ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
Athin@ έγραψε:Καλέ μία απλή ερώτηση έκανα χι χι χι.Δεν εννοούσα οτι τα φοράει ο άνθρωπος,πάτε καλά πρωί πρωί μεσημεριάτικα;;;; ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 215994

Πάντως εμείς οικειότητα δεν έχουμε και ναι...ακόμα με ντρέπεται και δεν με αφήνει να του κάνω διάφορα..... αφήστε που λέει οτι τον αγχώνω επειδή είμαι επιθετική.Τα εσώρουχα ανάθεμα αν τα έχει δει ποτέ...pirat

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ????????ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΓΥΜΝΗ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ!

σωστήηηηηηηηηηηηηη!

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ του κάθομαι πως δεν του κάθομαι!!

Απλώς να πω ότι όσο ατημέλητες και μα είμαστε
υπάρχει τρόπος.
Πχ όπως είπα τις περισσότερες φορές
φοράω μπλουζάκια του να κοιμηθώ.
Ε δε φοράω και την κάτω πυτζάμα.
Φροντίζω να είμαι με το βρακί και μάλιστα με στρινγκ Wink

Τώρα που το σκέφτομαι πάντα έτσι κάνω η ξεδιάντροπη.
Ότι και να φοράω το βγάζω και κάθομαι με το βρακί
για να εστιάζει εκεί και όχι στη γεμάτη μουστάρδες φανέλα που τυχαίνει να φοράω Laughing Laughing

Και φυσικά τα μωρά κοιμούνται

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΧ ΝΑΙ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ....ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ????ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΜΕ" ΤΟΤΕ!!!!!!!!! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316

ΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΔΙΠΛΑ......ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ "ΠΑΝΩ"........ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 215994

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria_86 έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ....ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ????ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΜΕ" ΤΟΤΕ!!!!!!!!! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316

ΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΔΙΠΛΑ......ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ "ΠΑΝΩ"........ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 215994

μπράβο και σε σας λοιπόν

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:ξέρετε με το νεγκλιζέ

Με αυτό εννοείς νυχτικάκι;Γιατί αυτά δεν τα μπορώ καθόλου.Αν βάλω τέτοιο το πρωί θα είναι τυλιγμένο στον λαιμό μου.

maria_86 έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! Cool

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ????????????????ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙ Χ?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ????????????????ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙ Χ?

Razz Razz απαραίτητη η γονική συναίνεση!

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xaxaxaxaxaxaxaaaaa Razz Razz Razz Razz

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι νυχτικάκι
ΔΕν είναι και ότι πιο άνετο αλλά μου αρέσουν και τα φοράω. Το στήθος να ήταν σε
καλύτερη κατάσταση βέβαια και να
κοιτούσε τα άστρα αλλά τι να κάνουμε Rolling Eyes

όταν δεν με βολεύει το φοράω, κάνω τη δουλειά μου και μετά σηκώνομαι, φοράω τη σοβρακοφανέλα και κοιμάμια άνετα ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 850933

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:όταν δεν με βολεύει το φοράω, κάνω τη δουλειά μου και μετά σηκώνομαι, φοράω τη σοβρακοφανέλα και κοιμάμια άνετα ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 850933

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 328109 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316 Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ......ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ....ΑΧ!!!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΓΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑ...Ε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΧΑΛΑΣΑ"....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ...... Sad Sad
ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ "ΕΧΕΙ" ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ!!!!!!

Α!! ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ!!!!! ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΩ!!!!!Α!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΓΑ ΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΟΠΑΚ ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΑΝ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ...Ε, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ...ΤΑ 'ΧΑΣΕ!!!!!Ε, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΣΚΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ!!!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria_86 έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ......ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ....ΑΧ!!!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΓΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΑΠΙΑ...Ε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΧΑΛΑΣΑ"....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΕΡΩ...ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ...... Sad Sad
ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ "ΕΧΕΙ" ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ!!!!!!

Α!!ΕΜΑΝΑ ΜΟΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ!!!!! ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΜΑΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΩ!!!!!Α!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΓΑ ΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΟΠΑΚ ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΑΝ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ...Ε, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ...ΤΑ 'ΧΑΣΕ!!!!!Ε, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΣΚΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ!!!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.. - Σελίδα 4 654316

αυτή ειναι πεθερά. όχι σαν τις δικές μας που το μόνο που δίνουν είναι τη χολή τους χαχαχαχα

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπό ρε κορίτσια!
Τι μου κάνετε μεσημεριάτικο!

Αυτό με τον καθρέφτη! Δεν έχω ούτε καθρεφτάκι πούδρας στο δωμάτιο και δυστυχώς το γουστάρω πολύ!
Έχω πάει σε ξενοδοχείο που είχε και στο ταβάνι! Εκεί να δεις λήψεις!!

Καλέ ποιο απαραίτητη η γονική?
Βάλτε Χ!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι χ! θα μας κόψει η λογοκρισία! Razz Razz

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ποπό ρε κορίτσια!
Τι μου κάνετε μεσημεριάτικο!

Αυτό με τον καθρέφτη! Δεν έχω ούτε καθρεφτάκι πούδρας στο δωμάτιο και δυστυχώς το γουστάρω πολύ!
Έχω πάει σε ξενοδοχείο που είχε και στο ταβάνι! Εκεί να δεις λήψεις!!

Καλέ ποιο απαραίτητη η γονική?
Βάλτε Χ!!!

μου έδωσες ιδέα. μήπως να πήγαινα με τον κύριο Κοκοβίκο καμιά βόλτα σε κανένα τέτοιο ξενοδοχείο να θυμηθούμε τα παλιά?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ [/b]Χ ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???????????

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....ΟΟΟΟΛΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ.....ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ.....!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιβάλλεται!!
Εγώ "έσπρωχνα" και τους γονείς μου να το κάνουν!
Γιατί μας παραπονιόντουσαν ότι όλο και κάποιος θα είναι σπίτι και ποτέ δε μένουν μόνοι τους και τέτοια.

Τους είχα πει λοιπόν ή να μας πετάνε κανένα "συνθηματικό" να ξεκουμπιζόμαστε ή να πάνε στο ξενοδοχείο! Τους είχα δώσει και οδηγίες!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό που μου αρέσει είναι η περιγραφικότητα χι χι....

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΠΟ ΧΟΛΗ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.... Crying or Very sad

ΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ..ΘΑΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΝΙΟΥ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ..... Embarassed Embarassed

ΒΑΛΤΕ Χ Embarassed Embarassed Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις