Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
82 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 82 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Roula

Roula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 587529

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εμενα ο μπεμπακος μου σε 2 μερες γινετε 7 μηνων.. Την πιπιλα την πηρε μονο για ενα μηνα οταν ηταν 4 μετα την εκοξε απο μονος του.. Και το διαστημα που πηρε την πιπιλα τον θηλαζα και αυτο δεν τον επηρεασε... Οσο γιατο δαχτυλο δεν βαζει καθολου το μονο που κανει τον τελευταιο καιρο ειναι να βαζει την μπουνιτσα του στο στομα γιατι αρχιζουν να πονανε τα ουλα του και αυτο τον ανακουφιζει.. Αλλα και αυτο πολυ λιγο.. ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 215994

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες γλυκες εγω σε κανενα απο τα δυο δεν εδωσα πιπιλα γιατι δεν ηθελα,αλλα ουτε και η παιδιατρος μου.μου ειπε να τους δωσω!!!!!Μπορει να ειναι και θεμα παιδιατρου,αλλοι να το προτεινουν και αλλοι να μην την θελουν καθολου!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Roula"]ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 587529[/quote

Ρουλίτσα μου τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της τραβάς συνέχεια τα χεράκια από το στόμα τουλάχιστον να μην της μείνει αυτό.

Roula

Roula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ.ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ... ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 215994

athi

athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αυτο Razz ξαναπεστο!!!!!

http://lovinghorses.pblogs.gr/

Εβινιόλι

Εβινιόλι
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
η κορη μου ειναι πλεον 14,5 μηνων κ επιασε πιπιλα 12 μηνων,πριν δεν την εβαζε καν στο στομα.
καποια στιγμη ενω εχω αγορασει οτι πιπιλα υπαρχει καθε μαρκας σιλικονη κ καουτσουν αποφασισα να το αφησω,να μην προσπαθω...
ηθελα να πιανει πιλιπα γιατι μου εχουν πει οτι τα ηρεμει γενικα...τεσπα.
ειχα απο εδω κ απο εκει πιπιλες μιας κ τις ειχε απλα σα παιχνιδι.καποια μερα πηρε μια την εβαλε μονη της στο στομα κ αυτο ηταν.απο τοτε πιανει πιπιλα,οχι ολη μερα αλλα οποτε θελει.
συχνα στο κρεββατι σπανια την ωρα που παιζει..
με την πιπιλα ηρεμει πιο γρηγορα,δεν βαζει τα παντα στο στομα της(οταν δεν εχει πιπιλα δεν της ξεφευγει τπτ) κ κοιμαται πιο γρηγορα..οσο για τα δοντια θεωρω οτι ειναι μυθος.ξερω παιδια (και εμενα)που ειχαν μπιμπερο και στο νηπειο κ πιπιλα εως 3-4 χρ. και τα δοντια ειναι μια χαρα,αντιθετα ξερω ανθρωπους που δεν εβαλαν πιπιλα αλλα χρειαστηκαν σιδερακια.
αναλογικα με το δαχτυλο,1000 φορες πιπιλα παραα δαχτυλο.δεν ειναι μαλακο κ παραμορφωνει τον ουρανισκο,οπως επισης μπορει να ατροφησει το δαχτυλακι.

https://www.facebook.com/pages/Baby-Cakes/184038224967357

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω προσπαθησα να του δωσω πιπιλα αλλα δεν την ηθελε με τιποτα. Βασικα αναγουλιαζετε. Ακομα και σημερα που ειναι 9 μηνων μερικες φορες προσπαθω να του τη δωσω αλλα τιποτα!!
Θα ηθελα ομως να πιανει πιπιλα ιδιως την ωρα του υπνου και της γκρινιας!

sonia

sonia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμένα την πιπίλα την έπιασε από πολύ νωρίς.
Αυτο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι μέσα στο μαιευτήριο σε κάποια μωρά που ήταν ανήσυχα είχαν πιπίλες και τους έβαζαν.
Λοιπόν δεν μπορώ να ξέρω γενικά πως νιώθει αλλά νομίζω ότι αυτό που του αρέσει είναι η αίσθηση του πιπιλίσματος που τον χαλαρώνει και που δεν παίζει να κοιμηθεί χωρίς πιπίλα, επίσης του αρέσει πολύ να την γυρνάει ανάποδα και να την δαγκώνει γιατί είναι 8,5 και έχει 6 δόντια και γενικά έχουμε πολύ δάγκωμα σε ότι βρούμε πετσέτες τους ιμάντες από το καρεκλάκι κλπ.
Γενικά και εμένα η παιδίατρος όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πει αν είναι να βάλει δάχτυλο 1000 φορές πιπίλα.

mamamina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Hello, again... Αχ, αυτή η πιπίλα. Αν και προσωπικά καλά τη γλίτωσα. Η μικρή μου, λοιπόν, 11μηνών τώρα δε θέλησε ΠΟΤΕ της να πάρει πιπίλα. Την έφτυνε αμέσως. Στην αρχή φοβήθηκα μην αρχίσει να πιπιλάει το δάκτυλο, ευτυχώς όμως δεν το κάνει - έστω και αν γενικά βάζει χέρι/δάκτυλα στο στόμα. Δεν νομίζω, πάντως, ότι είναι εφικτό να καταφέρεις ένα παιδί να πάρει πιπίλα αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ με καμία δύναμη.

Με το γιό μου ήταν άλλη ιστορία. Την έχει κόψει εδώ και μισό χρόνο περίπου. Στο σπίτι δεν την άφηνε σχεδον καθόλου. Και πιστεύω ότι ακόμα θα τη χρησιμοποιούσε αν, για καλή μου τύχη δεν είχε βγάλει κάτι κοκκινίλες γύρω από το στόμα, από τα σάλια προφανέστατα. Επειδη τον ενοχλούσαν, του έβαλα κρέμα και βρήκα δικαιολογία να του πάρω την πιπίλα. Το όλο σκηνικό κράτησε αρκετές μέρες μέχρι που τελικά η πιπίλα ξεχάστηκε. Μετά από βδομάδες ρωτούσε σποαδικά για την πιπίλα αλλά τωρα πιά αποτελεί παρελθόν.

Για να επανέλθω στο ζητούμενο - δεν ξέρω τι είναι καλό ή κακό. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του 'προτιμήσεις' ακόμα και σε αυτό το θέμα. Δυστύχως, δεν έχω κάποια συμβουλή για να κοπεί το πιπίλισμα του δακτύλου.

Nefeli_Natasa

Nefeli_Natasa
Ξαναπεστο...αχ!!!αυτή η πιπίλα...εγώ θηλάζω και μερικές φορές κάνει έμενα πιπίλα! Rolling Eyes
Έχω ακούσει και εγώ την λεγόμενη "σύγχυση θηλής" στην περίπτωση που πιάνει πιπίλα κ θηλή αλλά από το να πιπιλίσει το δάχτυλο χίλιες φορές καλυτέρα πιπίλα, φαντάζομαι...
το θέμα είναι πως της μαθαίνεις την πιπίλα..έχω γίνει δεινός αγοραστής όλων των ειδών πιπίλας αλλά τζίφος Twisted Evil

http://www.ntexhibit.gr

athi

athi
athi έγραψε:Ας μας πουν οι μαμαδες που χρησιμοποιουν πιπιλα στα μωρα τους ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της. γιατι τους τη δινουν. πχ ησυχαζουν; κοιμουνται πιο ευκολα; τι;

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω δεν την ηθελα με τιποτα την πιπιλα...δυστυχως ομως απο ημερων εκλαιγε πολυ και δεν μπορουσε να ηρεμησει....μολισ βαλαμε πιπιλα μονο που δεν ροχαλιζε...ναι ειναι γεγονος,...οσο και να μη μ αρεσει η πιπιλα ηρεμει τα μωρα και τα κανει να αισθανονται καλυτερα.. Very Happy
νεφελη πολυ ποζα η κουκλιτσα σου Laughing

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχχ πονεμένη ιστορία..Προσπαθώ να την δώσω πιπίλα γιατί εχει γίνει βυζοεξαρτόμενη. Παρόλο που μπορεί να εχει θηλάσει κ να εχει χορτάσει μια χαρά, μετά κάποιες φορές στο άσχετο εχει αρχίσει κ ζητάει επίμονα το βυζάκι για να πιπιλίσει 2-3 λεπτάκια (κυρίως όταν νυστάζει πολυ)και μόνο αυτό την ηρεμεί. Ανοιγοκλείνει το στόμα της σαν ψαράκι κ στριβει το κεφαλάκι της δεξιά-αριστερα κ το ψάχνει! Αν πάω να της δώσω πιπίλα την φτύνει..κ μετά θυμώνει Laughing. Δεν μπορώ να την βαζω στο βυζάκι για πιπίλισμα για ευνόητους λόγους..π.χ όταν λείπω τι θα κάνει ο μπαμπάκας της???Θα της δώσει το δικό του βυζάκι ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 679259 ??? Κορίτσια πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, αγόρασα ενα κάρο διαφορετικές πιπίλες μηπως κ της αρέσει καμία..Της ΝUk, της chicco (κ την simple κ την καουτσουκενια), της Μum κ.α..ουφ τι να κάνω?? Μόνο 3 φορές εχει κρατήσει της chicco (αυτή με το καοτσουκ) κ αυτό μεσημέρι, μετά απο μεγάλη προσπάθεια. Να προσθέσω οτι εχει αρχίσει κ βάζει τον αντίχειρα στο στόμα, όταν εχει την συγκεκριμένη ανάγκη (βεβαια ούτε ο αντίχειρας την ηρεμεί απολύτα) κ προτιμώ την πιπίλα απο το χεράκι της (η ανηψιά μου είναι 10 ετών κ ακόμα βάζει το χεράκι της στο στόμα όταν νυστάζει κ παλιά είχε κάνει μια φουσκίτσα στον αντίχειρα απο το πολύ ρουφηγμα).. Καμία πρόταση scratch ?????

Η μικρή μου ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ? - Σελίδα 3 377361 είναι 3 μηνών!!!

Mpempoura

Mpempoura
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
athi έγραψε:
athi έγραψε:Ας μας πουν οι μαμαδες που χρησιμοποιουν πιπιλα στα μωρα τους ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της. γιατι τους τη δινουν. πχ ησυχαζουν; κοιμουνται πιο ευκολα; τι;

Πριν γεννήσω έλεγα ότι θα προσπαθούσα να μην μάθει το παιδί πιπίλα εφόσον δεν ζήταγε αλλά δεν θα ήθελα να πιπιλάει και το δάχτυλο. Ο αδελφός μου "έκοψε" το δάχτυλο στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού.
Ο γιατρός μου όμως με συμβούλεψε να της δώσω πιπίλα γιατί:
Το πιπίλισμα για το μωράκι είναι ο τρόπος που τρέφεται είτε είναι μπουκάλι είτε στήθος αργότερα. Όταν ένα μωρό πιπιλάει την πιπίλα του, εκκρίνονται στον οργανισμό του ενδορφίνες, ορμόνες που δημιουργούν ευφορία, απόλαυση.
Μου είχε πει ότι ακόμα και να την έχει δίπλα του και όχι στο στόμα του είναι αρκετό για να κρατάει σε εγρήγορση το μικρό του μυαλουδάκι και ότι έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθάει στην πρόληψη του Συνδρόμου αιφνιδίου μπιπ.
Έμενα η μικρή μου δεν έπιασε πιπίλα από την αρχή ενώ αρεσκόταν να πιπιλάει το δαχτυλάκι της ή το στήθος μου όσο καιρό θήλαζε. Παρόλα αυτά πιπίλα έπιανε όσο την κρατούσα. Μετά διάβασα σε κάποιο φόρουμ μανούλες που πρότειναν σε ανάλογη περίσταση να δοκιμάσεις κι άλλες πιπίλες. Και όντως έπιασε, αυτή που είχα πάρει αρχικά της έπεφτε βαριά.

athi

athi
Κι εγώ σκέφτομαι τουλάχιστον για να ηρέμήσει και να κοιμηθεί να της δώσω την πιπίλα και ύστερα μόλις την πάρει ο ύπνος να την απομακρυνω σιγα σιγα... γιατι μονο αγκαλια θελει να κοιμηθει και πολλες φορες οταν την αφηνω στο κρεβατακι της κλαιει και ξυπνάει... δηλαδη να τη χρησιμοποιω μονο στο θεμα υπνος. οσον αφορα τα δαχτυλακια ειναι τριων μηνων και κατι ημερων.. με δοντακια δεν εχουμε ακομα θεμα ετσι δεν ειναι; αν και βαζει τα χερακια στο στομα...

εσεις τι λετε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις