1 Άσχημες εμπειρίες... Πεμ Μάης 27, 2010 11:29 pm
mini
Σιωπηλή δύναμη
egw eixa mia kaki empiria eimouna egkios to pasxa kai me to pou mpika ston 3 mina dystixos epatha palindromi kyisi
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
sktv έγραψε:perasa mia apoboli stis 10apriliou ....parigoroumai sto oti exw idi ena paidaki....
litsakos έγραψε:sktv έγραψε:perasa mia apoboli stis 10apriliou ....parigoroumai sto oti exw idi ena paidaki....
να το χαιρεσαι το παιδακι σου!
διαπιστωσα μεσα απο φορουμ και μετα απο συζητησεις οτι συμβαινει σε πολλες γυναικες. Μετα την αποβολη μου που το συζητησα με καποιες φιλες και μη στον κυκλο μου ανακαλυψα οτι εχει συμβει ακι σε καποιες απο αυτες αλλα...δεν το ελεγαν.Κατι σαν ταμπου το ειχαν
mini έγραψε:egw eixa mia kaki empiria eimouna egkios to pasxa kai me to pou mpika ston 3 mina dystixos epatha palindromi kyisi
Olivia έγραψε:Φαντάζομαι ότι είναι ότι δυσκολότερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα...
αν και εγω ειμαι μοναχοπαιδι και δεν εχω καποια παρομοια εμπειρια θυμαμαι οτι η μητερα μου μου ειχε πει οτι πριν μεινει εγκυος σε εμενα ειχε και εκεινη 3 αποβολες . Και οταν εμεινε εγκυος σε εμενα απο τον φοβο της μην το χασει και αυτο το παιδι εμεινε 9 μηνες ξαπλα στο κρεβατι και το χειροτερο ειναι οτι δεν αλλαζε ουτε και πλευρο οπως ξαπλωσε την πρωτη μερα ετσι εμεινε μεχρι να γεννησει. αυτο βεβαια της δημιουργησε μεγαλο προβλημα γιατι ατροφησαν οι μυες των ποδιων και μετα εκανε φυσιοθεραπειες για να μπορεσει να ξαναπερπατησει. :!: :!: :!:Olivia έγραψε:Δεν έχω προσωπική εμπειρία, έχει, όμως, η μητέρα μου... Είχε τρεις αποβολές πριν με αποκτήσει. Έκανε τον αδερφό μου στα 19 και τελικά στα 31 εμένα...
Τώρα που απέκτησε εγγονούλα από μένα, την ρώτησα αν έχει ξεπεράσει εκείνες τις αποβολές. Η απάντηση ήταν ΟΧΙ!
Φαντάζομαι ότι είναι ότι δυσκολότερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα...
πωπω καλη μου τι περασες!!! Τωρα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και συντομα θα κρατας το αγορακι σου στην αγκαλια σου. Ειναι ευκαιρια να αφησεις πισω σου οσο γινεται την ασχημη αυτη εμπειρια.vasomits έγραψε: πιστεύω πολύ στον θεούλη και προσεύχομαι να το κρατήσω αγκαλίτσα το αγοράκι μου...
faye έγραψε:πωπω καλη μου τι περασες!!! Τωρα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και συντομα θα κρατας το αγορακι σου στην αγκαλια σου. Ειναι ευκαιρια να αφησεις πισω σου οσο γινεται την ασχημη αυτη εμπειρια.vasomits έγραψε: πιστεύω πολύ στον θεούλη και προσεύχομαι να το κρατήσω αγκαλίτσα το αγοράκι μου...
καλη μου το καταλαβαινω γι αυτο δεν σου ειπα να ξεχασεις αλλα να αφησεις πισω σου . Να μην την φερνεις συνεχεια στο μυαλο σου και σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο θα εχεις ενα γερο παιδακι στην αγκαλια σου. Καποια πραγματα δεν μπορεις να τα ξεχασεις. Απλα η ρουτινα της καθημερινοτητας δεν σε αφηνει να τα σκεφτεσαι και τοσο συχνα.vasomits έγραψε:faye έγραψε:πωπω καλη μου τι περασες!!! Τωρα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και συντομα θα κρατας το αγορακι σου στην αγκαλια σου. Ειναι ευκαιρια να αφησεις πισω σου οσο γινεται την ασχημη αυτη εμπειρια.vasomits έγραψε: πιστεύω πολύ στον θεούλη και προσεύχομαι να το κρατήσω αγκαλίτσα το αγοράκι μου...
Οσο και να προσπαθείς να ξεχάσεις είναι δύσκολο, τουλάχιστον απαλύνεται ο πόνος με το πλασματάκι που έχω αυτή την στιγμή στην κοιλίτσα μου και με τις κλωτσίτσες του μου δίνει δύναμη και αγωνία για την στιγμή που θα τον κρατήσω αγκαλίτσα!!!
Λυπαμαι πραγματικα καλη μου . Δεν ξερω τι να πω . Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο αλλα τουλαχιστον εχεις 4 παιδακια τωρα που φανταζομαι οτι υπεραγαπας.naysika έγραψε:και εγω εχω κανει δυο αποβολες!!μια μια ηταν πριν το πρωτο μου παιδι!απεβαλα 1εβδομαδα μετα το γαμο μου.μαλλον η κουρασει θα εφτεγε γιατι ολα πηγεναν μια χαρα.και η δευτερη ηταν μετα το πρωτο μου παιδι!!!ημουν σχεδων στην 8 εβδομαδα οταν μια μερα εκει που ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι και διπλα μου τον μικρο μου (ηταν τοτε 18 μηνων)πηγε να συκωθη απο το κρεβατι και εβαλε με δυμαμη το χερακι του πανω στη κοιλια μου.αυτο ηταν μετα απο λιγο ειχα κατευτειαν αιμα!!πηγαμε στο νοσοκομειο και εγινε η αποξιση.μετα απο την τελευταια αποβολη ηρθαν τα επομενα 3 αγγελουδια μου!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης