401 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Τρι Σεπ 28, 2010 7:15 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Δρ Σταμυ ευχαριστω για τις συμβουλες!!!θα προσπαθησω να ξεκουραστω και να δω πως θα παει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχχχαχα στο facebook σε εχω μεσα στους φιλους μου ; Δεν θυμαμαι ασε που εχω ψιλομπερδευτει κιολας. Τελεια παντως .Θα σε περιμενουμε.Ευάκι έγραψε:faye έγραψε:περαστικα σου κουκλιτσα μου . Θα ερθεις εσυ καλε στην συναντηση που κανουμε στην θεσ/νικη την κυριακη το πρωι ;;; Μπορεις; Αντε να σε γνωρισουμε και απο κοντα.Ευάκι έγραψε:μανουλα έγραψε:καλα εμενα περιοδος ειναι αλλα η ευη δεν μας ειπε ειναι αρρωστουλα;; εγω της προσφερα παντως κ φιδε κ αγκαλιτσα που ζητησε αλλα δεν απαντησε
αχ τον θελω πολυ!εχω λιγο ριγος και ποναει η κοιλια μου σαν οταν εχεις γαστρεντεριτιδα ειμαι και πολυ κουρασμενη ειμαι στα ορια μου!!!περιμενω να ερθει 9 το βραδυ να κοιμησω τα παιδια κ να ξεραθω κι εγω!!!ευχαριστω πολυυυυ
καλε εννοειται!!!επειδη πιστευω οτι ειναι θεμα κουρασης γι'αυτο λεω οτι θα ερθω!αν δεν ειναι απο κουραση θα ερθω και θα κραταω ταμπελακι "ειμαι η ευα και δεν ειμαι καλα" ετσι ωστε οποια θελει να με γνωρισει να πλησιασει με δικη της ευθυνη!!!χαχαχα!!!
faye έγραψε:χαχχχαχα στο facebook σε εχω μεσα στους φιλους μου ; Δεν θυμαμαι ασε που εχω ψιλομπερδευτει κιολας. Τελεια παντως .Θα σε περιμενουμε.Ευάκι έγραψε:faye έγραψε:περαστικα σου κουκλιτσα μου . Θα ερθεις εσυ καλε στην συναντηση που κανουμε στην θεσ/νικη την κυριακη το πρωι ;;; Μπορεις; Αντε να σε γνωρισουμε και απο κοντα.Ευάκι έγραψε:μανουλα έγραψε:καλα εμενα περιοδος ειναι αλλα η ευη δεν μας ειπε ειναι αρρωστουλα;; εγω της προσφερα παντως κ φιδε κ αγκαλιτσα που ζητησε αλλα δεν απαντησε
αχ τον θελω πολυ!εχω λιγο ριγος και ποναει η κοιλια μου σαν οταν εχεις γαστρεντεριτιδα ειμαι και πολυ κουρασμενη ειμαι στα ορια μου!!!περιμενω να ερθει 9 το βραδυ να κοιμησω τα παιδια κ να ξεραθω κι εγω!!!ευχαριστω πολυυυυ
καλε εννοειται!!!επειδη πιστευω οτι ειναι θεμα κουρασης γι'αυτο λεω οτι θα ερθω!αν δεν ειναι απο κουραση θα ερθω και θα κραταω ταμπελακι "ειμαι η ευα και δεν ειμαι καλα" ετσι ωστε οποια θελει να με γνωρισει να πλησιασει με δικη της ευθυνη!!!χαχαχα!!!
Ευάκι έγραψε:ειμαι ηδη καλυτερα,μαλλον η κουραση ηταν τελικα!
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:ειμαι ηδη καλυτερα,μαλλον η κουραση ηταν τελικα!
Να'μαι παάαααλι!Ποιός σε πείραξε βρε; Ποιός να τον τσακίσω εγώ;
Ευάκι έγραψε:τι κανει η χαρτοριχτρουλα μας?
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:τι κανει η χαρτοριχτρουλα μας?
Επιτέλους κοιμήθηκε.Μόλις τη μετέφερα απο το κρεβάτι μας στην κούνια.
Έριξα κι ένα καλό ματς με τον άντρα μου κατα τις 9,άλλο πράγμα.Έφταιγε η κούραση βέβαια αλλά ήταν καλό.Μέχρι που του κουβάριασα 2 πουκάμισα και του τα πέταξα στο πάτωμα.
Kalliopi έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΗΜΟΥΝ ΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΜΑΣ!ΕΥΑΚΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!ΑΣΕ ΤΑ 40ΩΡΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑ!ΑΘΗΝΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΕΜΠΑΙΝΕΕΕΕ!
ΚΑΙ ΣΤΑΜΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 9ΜΗΝΟ!ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Kalliopi έγραψε:Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!ΤΕΛΕΙΑ!
Σ ευχαριστω παρα πολυ.Kalliopi έγραψε:
ΚΑΙ ΣΤΑΜΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 9ΜΗΝΟ!ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!ΤΕΛΕΙΑ!
Ευχαριστώ!!!
Βρε ήθελα απο καιρό να σε ρωτήσω.Εσένα στο άβαταρ είναι δικιά σου με τον μικρό ή τη βρήκες κάπου;Είναι απο τις αγαπημένες μου!
μανουλα έγραψε:Σ ευχαριστω παρα πολυ.Kalliopi έγραψε:
ΝΑΙ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!Athin@ έγραψε:Είναι υπέροχη φωτογραφία!
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥKalliopi έγραψε:ΝΑΙ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!Athin@ έγραψε:Είναι υπέροχη φωτογραφία!
μανουλα έγραψε:ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥKalliopi έγραψε:ΝΑΙ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!Athin@ έγραψε:Είναι υπέροχη φωτογραφία!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης