426 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:13 pm
sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ουτε φωνη ουτε ακροαση η αγγελικη!την καλημερα μου μαρια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sktv έγραψε:βρε αθηνα μου καθε πρωι νυσταζεις?τη ωρα πιανεις δουλεια?πιες κατι να σε ξυπνησει!!!!!!
πως παει η δουλεια μαρια?
ετοιμαζεστε για βαφτιση jojoma?ευχαριστα!!!!!
μαρια μου ειναι καλυτερα συνεχιζουμε την αντιβιωση ομως!
αυτο αναρωτιομαστε κ μεις!!!!!!την καλημερα μου!florentiab έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια
δεν έχω παρακολουθήσει αλλά η Αγγελική-Tziz που είναι? είναι καλά?
ladycat έγραψε:kalhmera
ω ναι οσο παμε φαινομαστε περισσοτερο 45 μερες εμειναν νομιζωAthin@ έγραψε:ladycat έγραψε:kalhmera
Καλώστην!!!!Πως τα πας;Φουσκώσαμε κι άλλο;;;
ladycat έγραψε:ω ναι οσο παμε φαινομαστε περισσοτερο 45 μερες εμειναν νομιζω
αχ τι καλα θα σας κραταω ενημερες εχω ψοφισει στο γελιο το βραδυ που βγαζω βολτα το σκυλο στην παραλια πλεον μιας κ μετακομισα στην μανα μου ειναι κατι κοπελιτσες με νεογεννητα που τρωνε φρικη στο παρκακι που καθομαι κ μιλαω στον ρονυ για το μωρο μας που θα ερθει ο ενας γατος επαθε καταθλιψη που εφυγα απο το σπιτι κ ηρθα στηνν μαμα μου γιατι ο κυριακος μου θελει να ειμαι με καποιον ολη την μερα κ του μιλαω καθε μερα απο το σκαιπ για να με ακουει εαν δεν με βλεπει το πουλακι μου θα παω το σ/κ να τον δω μην μου παθει τιποτα το γατιAthin@ έγραψε:ladycat έγραψε:ω ναι οσο παμε φαινομαστε περισσοτερο 45 μερες εμειναν νομιζω
Πω πω τελειώνεις κι εσύ!Θα έρθω να σου φέρω πάστες στο έχω υποσχεθεί χι χι
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης