701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Παρ Οκτ 01, 2010 11:54 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Να τον χαιρεσαι kira faih εσενα σου ευχηθηκα στο τηλ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jojoma έγραψε:kira να τον χαίρεσαι , πολύ όμορφη έκπληξη!
Λοιπόν καληνύχτα από μένα κορίτσια.
μανουλα έγραψε:γεωργιαααααα ελα απο δω να σου πω κατιιι
αντε παλι πως το εκανες αυτο ;; θα μας τρελλανεις.τεσπαα μιας κ ειναι αργα κ δεν μας βλεπουν πολλοι θα βαλω για λιγο μια φωτο μου στο αβαταρ να με δεις,ετσι επειδη σε συμπαθωGEODATOU έγραψε:μανουλα έγραψε:γεωργιαααααα ελα απο δω να σου πω κατιιι
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ,ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΣΤΑ OTHERS TO HORIZONTAL SCROLLING.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!ΧΙΧΙΧΙμανουλα έγραψε:αντε παλι πως το εκανες αυτο ;; θα μας τρελλανεις.τεσπαα μιας κ ειναι αργα κ δεν μας βλεπουν πολλοι θα βαλω για λιγο μια φωτο μου στο αβαταρ να με δεις,ετσι επειδη σε συμπαθωGEODATOU έγραψε:μανουλα έγραψε:γεωργιαααααα ελα απο δω να σου πω κατιιι
το ξερω Γεωργια μου.Αυτη ειναι το περασμενο Πασχα.Παντα εδειχνα μικροτερη.Ετσι εριξα κ τον ανηρ 5 χρονια μικροτερος ειναι κ δεν φαινομαι ουτε ωρα μεγαλυτερη του χαχαGEODATOU έγραψε:ΣΤΑΜΥ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ 40.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ!!!!
ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ,Ε???ΚΑΙ ΕΓΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!μανουλα έγραψε:το ξερω Γεωργια μου.Αυτη ειναι το περασμενο Πασχα.Παντα εδειχνα μικροτερη.Ετσι εριξα κ τον ανηρ 5 χρονια μικροτερος ειναι κ δεν φαινομαι ουτε ωρα μεγαλυτερη του χαχαGEODATOU έγραψε:ΣΤΑΜΥ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ 40.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ!!!!
χαχαχαχ τεκνατζου λεει, βρε μικροτερη του δειχνω,αντε συνομιλικη,αληθεια εγω ημουν ανενδοτη στην αρχη βεβαια αλλα με εριξε τελικαGEODATOU έγραψε:ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ,Ε???ΚΑΙ ΕΓΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!μανουλα έγραψε:το ξερω Γεωργια μου.Αυτη ειναι το περασμενο Πασχα.Παντα εδειχνα μικροτερη.Ετσι εριξα κ τον ανηρ 5 χρονια μικροτερος ειναι κ δεν φαινομαι ουτε ωρα μεγαλυτερη του χαχαGEODATOU έγραψε:ΣΤΑΜΥ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ 40.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ!!!!
εμενα μου το ειπε απο την αρχη κ το δηλωσε ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ΘΑ ΔΕΙΣ κ εγω γελουσα .Κουνια που με κουναγεεεGEODATOU έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ!!!ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΓΟ!!!
Α ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΔΩ;ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΕΟ;;;;;;;;;;Μιλουπακι έγραψε:χαχαχαχα το τεκνατζου μου αρεσε
χαχα ειδες πως με ειπε;; μωρε μπορει η καθε μια που κοντευει τα 40 να φαινεται πολυ μικροτερη κ να παντρευεται κ αντρα αρκετα μικροτερο;;Μιλουπακι έγραψε:χαχαχαχα το τεκνατζου μου αρεσε
μανουλα έγραψε:ελα καλιοπη δες κ εσυ.Περαστεεε για λιγη ωρα ακομη στην πολη σας χαχα
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!ΟΧΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!μανουλα έγραψε:ελα καλιοπη δες κ εσυ.Περαστεεε για λιγη ωρα ακομη στην πολη σας χαχα
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης