Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:κοιμομουν τον υπνο του δικαιου και μαλλον καλυτερα γιατι δεν ξερω τι μπορει να ελεγε το στομα μου Laughing
σιγα μωρε τωρα που θα χαλουσες την ζαχαρενια σου για τα ψυχολογικα καποιας cyclops

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιλουπακι έγραψε:κοιμομουν τον υπνο του δικαιου και μαλλον καλυτερα γιατι δεν ξερω τι μπορει να ελεγε το στομα μου Laughing

ΕΜ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ COOL!TEΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΩΡΑ! Laughing Laughing Laughing

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GEODATOU έγραψε:
μανουλα έγραψε:ελα καλιοπη δες κ εσυ.Περαστεεε για λιγη ωρα ακομη στην πολη σας χαχα tongue tongue
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!ΟΧΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!
μπαα θα την αλλαξω..μ αρεσουν τα καρτουν clown

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το προγραμμα σας κοριτσαρες για αυριο Σαββατο τι λεει;; θα βγειτε καπου;;

GEODATOU

GEODATOU
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΗΡ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Kalliopi

Kalliopi
μανουλα έγραψε:το προγραμμα σας κοριτσαρες για αυριο Σαββατο τι λεει;; θα βγειτε καπου;;

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ.....ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΠΑΛΙ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!ΟΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ 5 ΜΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 30 679259

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις που δεν εχουμε ακομη μωρο καθε Σαββατο μεσημερακι βγαινουμε για καφε,το ιδιο κ την Κυριακη κ μια απο αυτες τις μερες παμε κ για φαγητο.Ειναι καθιερωμενο το προγραμμα αυτο εκτος κ αν παμε στους γονεις μου στην Αλεξ/λη,τοτε βγαινουμε βραδυ για ποτο..οταν ερθει με το καλο ενα μωρο ολα θα αλλαξουν το ξερω..κ το θελω

Kalliopi

Kalliopi
GEODATOU έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΗΡ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ;

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalliopi έγραψε:
μανουλα έγραψε:το προγραμμα σας κοριτσαρες για αυριο Σαββατο τι λεει;; θα βγειτε καπου;;

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ.....ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΠΑΛΙ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!ΟΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ 5 ΜΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 30 679259
εγω να δεις κλεισουρα κ μοναξια που θα φαω απο Δευτερα που φευγει σε ασκηση κ θα γυρισει σπιτι Σαββατο πρωι Crying or Very sad

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimeramanoula...dystixos de thamporesw na paw pouthena giati i mikri mou vgazei dontia k griiniazei oli mera kai kyriws ta vradya!!!kethe 1 ora ksypna k petagetai pano k tsirizei!!ti mera pleon den exei k oreksi na trwei..e opos katalavaineis de me pairnei na pao k pouthena..ohi pos ta alla savata vgainw alla poso mallon ayrio!!!! Crying or Very sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω ωραιο προγραμμα αυριο επισκεψη πεθερας Rolling Eyes

GEODATOU

GEODATOU
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GEODATOU στις Παρ Οκτ 01, 2010 2:51 pm, 1 φορά

Kalliopi

Kalliopi
μανουλα έγραψε:Εμεις που δεν εχουμε ακομη μωρο καθε Σαββατο μεσημερακι βγαινουμε για καφε,το ιδιο κ την Κυριακη κ μια απο αυτες τις μερες παμε κ για φαγητο.Ειναι καθιερωμενο το προγραμμα αυτο εκτος κ αν παμε στους γονεις μου στην Αλεξ/λη,τοτε βγαινουμε βραδυ για ποτο..οταν ερθει με το καλο ενα μωρο ολα θα αλλαξουν το ξερω..κ το θελω

ΕΤΣΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ! Wink

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GEODATOU έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΗΡ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
δεν πειραζει Γεωργια μου τι να κανεις ,υπομονη κ μετα θα εχεις παρεα την πριγκιπισσα σου κ το τσουρεκακι σου..λιγο ειναι αυτο;; Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ

GEODATOU

GEODATOU
μανουλα έγραψε:
δεν πειραζει Γεωργια μου τι να κανεις ,υπομονη κ μετα θα εχεις παρεα την πριγκιπισσα σου κ το τσουρεκακι σου..λιγο ειναι αυτο;; Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΥ ΜΟΥ!!!!ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Kalliopi

Kalliopi
GEODATOU έγραψε:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΟΙΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!!!! Wink

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kalliopi έγραψε:
μανουλα έγραψε:Εμεις που δεν εχουμε ακομη μωρο καθε Σαββατο μεσημερακι βγαινουμε για καφε,το ιδιο κ την Κυριακη κ μια απο αυτες τις μερες παμε κ για φαγητο.Ειναι καθιερωμενο το προγραμμα αυτο εκτος κ αν παμε στους γονεις μου στην Αλεξ/λη,τοτε βγαινουμε βραδυ για ποτο..οταν ερθει με το καλο ενα μωρο ολα θα αλλαξουν το ξερω..κ το θελω

ΕΤΣΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ! Wink
ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ ΜΟΥ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΩ..

GEODATOU

GEODATOU
Μιλουπακι έγραψε:εχω ωραιο προγραμμα αυριο επισκεψη πεθερας Rolling Eyes
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω θα το περασουμε ανωδυνα γιατι θα δει τις φωτο απο την βαπτιση θα δει και το βιντεο σιγουρα οποτε θα περασει η ωρα και θα φυγει πιστευω Rolling Eyes

GEODATOU

GEODATOU
Kalliopi έγραψε:
GEODATOU έγραψε:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΟΙΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!!!! Wink
ΓΙΑ ΧΑΖΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
μανουλα έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ ΜΟΥ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΩ..

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

GEODATOU

GEODATOU
Μιλουπακι έγραψε:νομιζω θα το περασουμε ανωδυνα γιατι θα δει τις φωτο απο την βαπτιση θα δει και το βιντεο σιγουρα οποτε θα περασει η ωρα και θα φυγει πιστευω Rolling Eyes
ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!!!ΜΠΡΑΒΟ,ΒΡΕ ΜΙΛΟΥ!!!

Kalliopi

Kalliopi
GEODATOU έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

ΓΙΑ ΧΑΖΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ! Wink

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:νομιζω θα το περασουμε ανωδυνα γιατι θα δει τις φωτο απο την βαπτιση θα δει και το βιντεο σιγουρα οποτε θα περασει η ωρα και θα φυγει πιστευω Rolling Eyes
ΧΑΧΑΧ περαστικα Μαριτσα.Ναι αυτο το σετ με φωτο κ βιντεο ειναι μια χαρα για να περασει ανωδυνα η ωρα Wink

Kalliopi

Kalliopi

ΔΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις