601 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Παρ Οκτ 01, 2010 1:24 am
sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ δεν ξερω για το ψαρι καθολου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:καλημέρα κοριτσούδια μου τι κάνετε?
εγώ εχτές από το μεσημέρι και μετά δεν είχα ιντερνετ γιατί είχα απλήρωτο τον λογαριασμό! όλα οκ τώρα!
είδα ότι μπήκε και η Αγγελική και μου έφυγε η ανησυχία αν είναι καλά! '
florentiab αν σου έκανε εμετό δεν νομίζω ότι κάνει ψάρι, αν φυσικά ο εμετός προέρχεται από ίωση! θέλει μόνο κοτόσουπα , μοσχαρόσουπα, χωρίς μπαχαρικά, μπιφτέκια στεγνά χωρίς μπαχαρικά επίσης, και μήλο μπανάνα από φρούτα.
εμένα συνέχεια ξερνάει στον ύπνο του αλλά από άλλο λόγω και μετά μια χαρά ξερένετε στον ύπνο!
κανένα νέο από την Βασούλα? την έχετε δει καθόλου εδώ?
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;florentiab ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΒΑΣΩ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ POST ΔΙΚΟ ΤΗΣ...
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;florentiab ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΒΑΣΩ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ POST ΔΙΚΟ ΤΗΣ...
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;florentiab ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΒΑΣΩ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ POST ΔΙΚΟ ΤΗΣ...
καλησπέρα βρε φιλενάδα! και εγώ δεν την έχω δει από τότε που είπε ότι πόναγε! ας ελπίσουμε ότι θα είναι όλα καλά!
Kalliopi έγραψε:
ΝΑΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!ΜΙΑ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΙΑ Η ΒΑΣΩ....
ΕΣΥ ΤΙ ΝΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ;
Tziz έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Καλό μήνα!
Έφυγε ο αφεντικός για καμιά ώρα και βρήκα ευκαιρία να μπω. Να κάνω κι ένα διάλειμμα.
Florentia περαστικά σας!
Μαρία μου χθες που μπήκα εγώ, έλειπες εσύ!
Τη Βασούλα έχω καιρό να την πετύχω...
Περίεργο. Σήμερα δε μας καλημέρισε η Αθηνά η "φουρνάρισα"! Αυτή συνήθως είναι από τις πρώτες...
καλα ας τα λεμε.Το παλευω κ εγω..την Τριτη θα παω παλι να με δει ο γιατρος.Αντε στην τελικη ευθεια εισαι.Λιγη υπομονη ακομη κ το μπεμπακι θα ειναι στην αγκαλια σου.Tziz έγραψε:Καλά είμαι Στάμυ μου.
Εδώ, παλεύω με τα γνωστά ναυλοσύμφωνα, και περιμένω να πάει πέντε να σχολάσω.
Μια βδομαδούλα έμεινε και μετά αραλίκι!
Θα μετράω τις μέρες μέχρι να έρθουν τα επιπλάκια της μικρούλας να της ετοιμάσω το δωμάτιο.
Ελπίζω να μην έρθει εκείνη πριν τα έπιπλα!
Μπαίνω σιγά σιγά στον όγδοο. Ροκανίζω σιγά σιγά και το πίσω ποδάρι του γαϊδάρου...
Εσύ?
Όλα καλά?
ΕΦΑΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΜΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΡ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΦΑΓΕΣ Ή ΘΑ ΦΑΣ??μανουλα έγραψε:Καλως την Γεωργιααα.Να υποθεσω πως ουτε κ εσυ εχεις φαει ακομη εε;;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!Μαρία έγραψε:Γεια σου Γιωργία μου!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης