626 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Παρ Οκτ 01, 2010 4:43 am
μανουλα
Η ψυχή της παρέας!
επιτελους ηρθε κ ο δικος μου ανηρ να φαμε γιατι δεν αντεχω αλλοοοο .Φιλακια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΙΤΣΑ!!!Kalliopi έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΑ ΝΑ ΠΕΝΑΣΑ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟ.ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ........
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΑ ΝΑ ΠΕΝΑΣΑ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟ.ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ........
πιες συνταγές πουλάκι μου? μπήκες να δεις τι γίνετε? μόνο θέμα με συνταγές δεν το λες!
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΣΑ ΝΑ ΠΕΝΑΣΑ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟ.ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ........
πιες συνταγές πουλάκι μου? μπήκες να δεις τι γίνετε? μόνο θέμα με συνταγές δεν το λες!
GEODATOU έγραψε:Εμένα Μαρία πήγα σήμερα να τα πάρω και τι μου απάντησε η Μαρία???Αμάν μαμά γιατί ήρθες τόσο νωρίς να μας πάρεις???Ντοινγγγγ!!!!Τι νωρίς κοπέλα μου??Όπως έρχομαι κάθε μέρα ήρθα!!!!Είχε πάρει αγκαλίτσα ένα από τα πιο μωράκια( γιατί όταν είναι αργά τα βάζουν όλα μαζί) και το χαίδευε!!!!Και τι μου λέει :Άντε πότε θα κάνεις ένα μωράκι ακόμα να το παίρνω αγκαλίτσα??ΞαναματάΝτοινγγγγ!!!
Kalliopi έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!!!
GEODATOU έγραψε:Άντε πότε θα κάνεις ένα μωράκι ακόμα να το παίρνω αγκαλίτσα??
Άντε μήπως ήρθε η ώρα για να του κάνεις ένα αδερφάκι???Μαρία έγραψε:
πολύ πλάκα! και μένα έχει έφεση στα πιο μωρά! όταν βλέπει πιο μικρά παιδάκια τρέχει να τα πάρει αγκαλιά!
GEODATOU έγραψε:Εμένα Μαρία πήγα σήμερα να τα πάρω και τι μου απάντησε η Μαρία???Αμάν μαμά γιατί ήρθες τόσο νωρίς να μας πάρεις???Ντοινγγγγ!!!!Τι νωρίς κοπέλα μου??Όπως έρχομαι κάθε μέρα ήρθα!!!!Είχε πάρει αγκαλίτσα ένα από τα πιο μωράκια( γιατί όταν είναι αργά τα βάζουν όλα μαζί) και το χαίδευε!!!!Και τι μου λέει :Άντε πότε θα κάνεις ένα μωράκι ακόμα να το παίρνω αγκαλίτσα??ΞαναματάΝτοινγγγγ!!!
καλησπερα και απο εμενα!!τη διαβαζουν τα ματακια μου γεωργια?αντε ακουσε το μαρακι και βαλε μπροστα!!τα παιδια κατι ξερουν και τα λενε!!
Ναι ,βρε Αγγελικούλα.Είναι έμφυτο αυτό δεν εξηγήται αλλιώς!!!Όταν είχα γεννήσει το Γίαννη και πήγαμε σπίτι της πήραμε ένα δώρο.Εναν μπέμπη και μια κούνια να τον βάζει μέσα.Λοιπόν κάθε φορά που έπαιρνα εγώ το Γιάννη για να τον ταίσω η Μαρία έπαιρνε και αυτη το μωρό της να το ταίσει!!!!Tziz έγραψε:GEODATOU έγραψε:Άντε πότε θα κάνεις ένα μωράκι ακόμα να το παίρνω αγκαλίτσα??
Κι εμείς έτσι λέγαμε στη μαμά μου!
Α ρε! γυναίκες παιδί μου!
Μιλάει το μητρικό φίλτρο από νωρίς!
GEODATOU έγραψε:Άντε μήπως ήρθε η ώρα για να του κάνεις ένα αδερφάκι???Μαρία έγραψε:
πολύ πλάκα! και μένα έχει έφεση στα πιο μωρά! όταν βλέπει πιο μικρά παιδάκια τρέχει να τα πάρει αγκαλιά!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης