εγω κοριτσια δεν τα παω πολυ καλα με τα ζωα!!ναι θα λυπηθω καποιο που υποφερει κ θα το βοηθησω..ναι τα λυπαμαι να ειναι αταιστα κ καταπονεμενα σε μια γωνια του δρομου...αλλα δεν ειμαι ικανη να τα φροντισω!!στο σπιτι μου μικρη ειχαμε παντα σκυλακι..πεθαινε το ενα,παιρναμε αλλο...βεβαια τυπικες σχεσεις ειχα παντα!!
οταν γνωρισα τον αντρα μου ειχε ενα πιτμπουλ!!υπεροχος σκυλος!!επειτα αποκτησαμε κ αλλα 3!!συνολο 4!!
2χρονια τα ειχαμε...γιατι μετα εμεινα εγκυος,μετακομισαμε κιολας...τα δωσαμε σε πολυ καλους φιλους!!
τοτε λοιπον δεν ανυπομονουσα να τα παρω αγκαλια,ουτε να τα χαιδεψω,ουτε να τα βγαλω βολτα...απλα τα ταιζα κ τους εβαζα νερο!δεν νιωθω την αναγκη να βρεθω τοσο κοντα μ'ενα σκυλι!δεν ξερω γιατι!!κ ο αντρας μου απορει κ συνεχεια λεει μα δεν καταλαβαινω πως γινεται καποιος να μην θελει τα σκυλια!!
ε που λετε ενα απογευμα ελειπε ο αντρας μου κ εριχνε καρεκλοποδαρα...τα λυπηθηκα τα κακομοιρα..ειχαν σπιτακι,αλλα τα λυπομουν ετσι κουλουριασμενα κ φοβισμενα!κ πηγα, ναι ναι εγω,τα πηρα κ τα 4 κ τα ανεβασα στη βεραντα να μην βρεχονται κ να ηρεμησουν!!ωω ναι παραξενευτηκα κ γω με αυτη μου την πραξη!!
τωρα εχουμε 3 κουνελακια,1 γατακι κ 1 σκυλακι!!φυσικα εξω στην αυλη!!
το σκυλι το εχουμε σχεδον 5μηνες κ το πολυ να το εχω χαιδεψει 3 φορες...ντροπη μου ξερω...αλλα δεν μου βγαινει!δεν θελω να παθει τιποτα κ θα στεναχωρηθω αν το δωσουμε..αλλα...
ερχεται κοντα μου το κακομοιρο κ τριβεται στα ποδια μου,αλλα ολο το διωχνω!αχ!τι κακια που ειμαι!
μια μερα καπου χτυπησε στο ματακι κ μολις το ειδα ετρεχα σαν τρελη να δω τι επαθε κ με ειχε πιασει αγχος!!μαλλον ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα!!χαχα!!
σημερα πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο κ μου λεει καποια στιγμη ο αντρας μου ''ωραια δεν θα ηταν να ειχαμε παρει κ το σκυλακι...(εεε σκυλαρο..αγγλικο μπουλντογκ) να βγει λιγο εξω στη φυση να τρεξει???''!!φανταζεστε την απαντηση μου!!ουτε που το σκεφτομουν αυτο η ασπλαχνη,ουτε κ το ηθελα!!
η πεθερα μου ειχε για 3 χρονια στο σπιτι μεσα ενα κανις...αχ οποτε πηγαινα εψαχνα που θα βρω να κατσω να μην εχει ακουμπησει το σκυλι...μπρρρ..
κ σε οποιοδηποτε σπιτι δηλαδη με κατοικιδιο ειμαι προσεκτικη!
κ ετσι κ δω τριχα....
αφηστε η γκριματσα μου τα λεει ολα!!κ φυσικα οποτε ερχονται κοντα μου μαζευομαι μην μ'ακουμπησουν!
οχι οτι ειναι βρωμικα,προς θεου,αλλα δεν μπορω,κατι με πιανει!!εκτος βεβαια καν με πιασει η καλοσυνη μου!!
ο αντρας μου προτρεπει πολυ τα παιδια να παιξουν με τον σκυλο μας,να τον χαιδεψουν,να νιωσουν την αναγκη του για φαγητο κ νερακι κ το χαιρομαι αυτο!!συμφωνω οτι τα παιδια που μεγαλωνουν εχοντας κοντα τους σκυλακι,φτιαχνουν πιο καλο χαρακτηρα!!μ'αρεσει να μαθουν να αγαανε τα ζωακια κ ευτυχως που τους το περναει αυτο το αισθημα ο αντρας μου,γιατι εγω μαλλον το αντιθετο θα εκανα!
αλλα με τιποτα δεν αντεχω ζωο μεσα στο σπιτι...ουτε καν κουνελι!!ζωο που να περιφερεται εννοω!!κανα ψαρακι,καμια χελωνα,κανα πουλακι..ενταξει δεχομαι,κανενα προβλημα!!επισης αυτ τα βιντεο ο αντρας μουθα τα χαζευε χαμογελωντας για το ποσο αρμονικα μπορουν να ζησουν παιδακια κ ζωακια....εγω παλι θα ειχα συγχυστει!!δεν τα μπορω αυτα!!φιλια στο στομα,μεγαααλεεες αγκαλιες,ταισμα στο στομα,υπνος στο κρεβατι με το σκυλο....ιιιιοοοουυυυυυυυυυυυ!
ολα με μετρο!!
ενταξει καλο ειναι να τα αγαπαμε,να τα προσεχουμε,να εχουμε την αισθηση ευθυνης προς αυτα,να τα κανουμε ευτυχισμενα...αλλα οχι κ ν αμοιραζομαστε το κρεβατι μας!!