51 Απ: το αποφασισα και δεν αλαζω γνωμη οτι κιαν μου πει κανεις ! Τρι Οκτ 05, 2010 3:56 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
να πας στην πρωτοβαθμια μην την αφησεις ετσι να της κανεις καταγγελια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
valerakievelinaki έγραψε:αχχχ κοριτσια μου σας ξαναευχαριστω που διαβασατε το θεμα μου και μπηκατε στην διαδικασια να μου απαντησετε ! θα σας πω τι συνεβη !! οπως καταλαβαινεται τουλαχιστον οσες με ξερετε το πηρα πολυ βαρια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ με ολη αυτη την ιστορια ! και οταν εγραψα πως θα την σταματησω το εννοουσα και θα το εκανα αν δεν μιλουσα με την γραμμη για το παιδι !! αξιολογοι παιδοψυχολογοι με καθοδηγησαν και το παιδι ειναι αυτη την στιγμη στο σχολειο και πλεον δεν φοβαται ............. ξερετε γιατι ;;;; γιατι η " δασκαλα " ο θεος να την κανει δασκαλα επιασε το παιδι και το εβαλε να χτυπησει στο γραφειο της με το μπουκαλι για να σταματησουν τα υπολοιπα παιδια την φασαρια !! δεν μου αρεσε καθολου αυτο αλλα τουλαχιστον το ξεπερασε ετσι !! ηρθε αντιμετωπη με τον φοβο της και σταματησε να το φοβαται η θα μπορουσα να πω καλιστα οτι συνηθησε πια !! βεβαιως τα προβληματα με την εν λογο κυρια δεν σταματησαν και μια μαμα πηρε το παιδι της απ το σχολειο ( δεν ειμαι η μονη τρελη τελικα ) και επειδη υπαρχουν προβληματα της ζητησα να κανουμε συνελευση και αρνηθηκε !!! ακουσον ακουσον !!! μου ειπε πως δεν γινεται να πραγματοποιηθει συνελευση στο σχολειο και να μαζευτουμε οσες θελουμε να τα πουμε καπου εκτος σχολειο σε καμια καφετερεια σε κανα παρκακι κλπ !! της ειπα οτι μετα μην διαμαρτυρηθει πως κανουμε πηγαδακια και μιλαμε πισω απ την πλατη της !! και επιδη ειχα μαζι και τα δυο παιδια δεν συνεχισα την κουβεντα αλλα την δευτερα θα σου πω εγω !! θα παω στον διευθυντη και θα του πω πως δεν συνεργαζεται μαζι μας !! γιατι εκτος των αλλων δεν θελει να παριστανται η μανταμιτσα !!
valerakievelinaki έγραψε:πηγα στην διευθηντρια και ειπε πως ολες εχουν εναν τροπο να τα κανουν να σταματησει ειτε με εναν χαρακα ειτε με φωνες !!! αλλα εγω το ειπα της την φυλαω θα παω στον συμβουλο !!!
Εγω θα της ελεγα "πες μου ποιο καναλι προτιμας να δεις την φατσα σου"CHRISLA2216 έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:πηγα στην διευθηντρια και ειπε πως ολες εχουν εναν τροπο να τα κανουν να σταματησει ειτε με εναν χαρακα ειτε με φωνες !!! αλλα εγω το ειπα της την φυλαω θα παω στον συμβουλο !!!
σπουδαια διευθυντρια!!!
αν ομως εχουν πολλες μανουλες παραπονο, θα μπορουσατε να το φτασετε πολυ μακρια.. εκτος αν ηρεμησαν τα πραγματα....
τετοιοι εκπαιδευτικοι δεν θα επρεπε να υπαρχουν!!!!!!
momirene έγραψε:Εγω θα της ελεγα "πες μου ποιο καναλι προτιμας να δεις την φατσα σου"CHRISLA2216 έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:πηγα στην διευθηντρια και ειπε πως ολες εχουν εναν τροπο να τα κανουν να σταματησει ειτε με εναν χαρακα ειτε με φωνες !!! αλλα εγω το ειπα της την φυλαω θα παω στον συμβουλο !!!
σπουδαια διευθυντρια!!!
αν ομως εχουν πολλες μανουλες παραπονο, θα μπορουσατε να το φτασετε πολυ μακρια.. εκτος αν ηρεμησαν τα πραγματα....
CHRISLA2216 έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:πηγα στην διευθηντρια και ειπε πως ολες εχουν εναν τροπο να τα κανουν να σταματησει ειτε με εναν χαρακα ειτε με φωνες !!! αλλα εγω το ειπα της την φυλαω θα παω στον συμβουλο !!!
σπουδαια διευθυντρια!!!
MAROULOU έγραψε:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΠΙΘΑΡΧΕΙΑ". ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΟΒΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
toutounaki έγραψε:Δεν έχουν όλα τα παιδάκια την ίδια ψυχολογία ουτε τον ίδιο χαρακτηρα ούτε τις ιδιες αντιδρασεις. Το ζητούμενο είναι ότι το συγκεκριμενο παιδάκι σε αυτη την ευαίσθητη φάση γνωριμίας με το σχολειο πρέπει να νοιώσει άνετα και φιλικά για να συνεχίσει έτσι πράγμα που δεν έγινε και σε αυτό φταίει 100% η δασκάλα. Άλλα παιδάκια μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί είναι μικρούλια ακόμα και κάθε αρνητικό συναίσθημα, κάθε γεγονός έστω και ασημαντο μπορεί να τα επηρεάσει. Προσωπικά, θα περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση συμφωνα και με την άποψη του παιδοψυχολόγου και αναλόγως θα της άλλαζα σχολείο ή θα συνέχιζα να τη στελνω, έχοντας ήδη κάνει μια δευτερη απόπειρα να μιλήσω στη δασκάλα προσεγγίζοντας την φιλικά ρωτώντας την με ενδιαφέρον πως πάει το παιδί κ.λ.π Σε κάθε περίπτωση αν δεν έβλεπα ανταπόκριση και το παιδί συνέχιζε να μην αισθανεται καλά θα έκανα άμεσα γραπτή αναφορά στο σύμβουλο εκπαίδευσης και στο υπουργείο παιδειας και μετα θα της άλλαζα σχολειο (γιατί όσο και αν εχω δικιο δε θ αφηνα μία στο εκατομμύριο η ανεπάρκεια κάποιων να απομακρυνει εμένα και το παιδι μου από το στοχο μας δηλ την σχολικη κοινωνικοποιηση)
valerakievelinaki έγραψε:MAROULOU έγραψε:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΠΙΘΑΡΧΕΙΑ". ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΟΒΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
maroulou ο μονος λογος που συνεχισα να την στελνω ειναι επειδη ηρθα σε επικοινωνια με παιδοψυχολογο ! ο οποιος μου ειπε πως ναι μεν υφισταται το μπουκαλακι αλλα το χρησιμοποιησε η εβελινα για να μεινει στο σπιτι μαζι μου και με την αδερφη της , της ελεγα καθημερινα ποσο ωραιο ειναι το σχολειο και τι ωραια πραγματα θα μαθει κλπκλπ ! σοβαρα ημουν ετοιμη να την σταματησω οπως ειπα και στον τιτλο αλλα ακουσα τον παιδοψυχολογο με τον οποιο ειχα 2 εβδομαδες τηλ επαφη !! το οτι το παιδι μου σταματησε να ενοχλειται απο το μπουκαλακι δεν σημαινει ομως πως θα το αφησω ετσι γιατι μεθ αυριο θα ειναι ενα αλλο παιδι στην θεση τουδικου μου και μπορει να του δημιουργηθει προβλημα !
valerakievelinaki έγραψε:πηγα στην διευθηντρια και ειπε πως ολες εχουν εναν τροπο να τα κανουν να σταματησει ειτε με εναν χαρακα ειτε με φωνες !!! αλλα εγω το ειπα της την φυλαω θα παω στον συμβουλο !!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Τα νηπιάκια μας! » το αποφασισα και δεν αλαζω γνωμη οτι κιαν μου πει κανεις !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης