51 Απ: Γιατι πρεπει να απολογουμαστε οσες επιλεγουμε να θηλασουμε περα απο 6μηνο???????????????? Τετ Οκτ 06, 2010 9:57 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:stefy έγραψε:Nena έγραψε:xazomammy έγραψε: Κάποια στιγμή <<την άκουσα>> εβγαλα το βυζι απεξω κ τους πλιτσιλισα απέναντι στον καναπέ που κάθονταν .. Μετά τους κόπηκαν τα τσίτσα ..
Θεά αγαπητή μου, ΘΕΑ!!!!!!
Έλεος... αυτο είναι αγένεια..... Ντρεπομαι για λογαριασμο και δικό σου που το έκανες και εσένα που την επικροτείς. Οτι και να σου πει ο άλλος πρέπει να είσαι κυρία του εαυτού σου πάνω από όλα! Λίγη αξιοπρέπεια.
stefy ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ...Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ,ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ...
Δεν σχολίασα άποψη σχολίασα συμπεριφορά. Το πως θα φροντίσει κάθε μητέρα το παιδί της δεν πρέπει να αφορά κανένα 3ο πρόσωπο. Αν η μητέρα πιστευει για το παιδί της οτι το καλύτερο γι αυτό είναι να το θηλάζει μέχρι τα 5 του ας το θηλάζει μέχρι τα 5 του! Δεν έχει δικαίωμα κανένας μα κανένας να της πεί οτιδήποτε. Αλλά η αντίδραση αυτή μου φάνηκε πολύ ασχημη, υποβίβασε την ιδια σαν άτομο και βρήκα τραγικό που άλλα άτομα επικροτήσαν αυτού του είδους την συμπεριφορά. Υπάρχουν πολύ πιο αξιοπρεπείς τρόποι να αντικρούσεις ανθρώπους που χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα επεμβαίνουν στην ανατροφή του παιδιού σου.