101 Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:59 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Ατιμο σίδερο... Ολη μερα σημερα σιδερωνα ουφ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vanessa έγραψε:καλησπέρα κορίτσια! εγώ ανήκω στο club σίδερο και το ρημαδιασμένο δεν τελειώνει ποτέ.... Μόλις λέω επιτέλους τελείωσα ξεκινάει το επόμενο πλυντήριο να δουλέυει...
Aretoula έγραψε:αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια ρουχα!!!!!το μισώ οσο τίποτα αλλο..ειμαι ικανή να αφήνω τα ρουχα ασιδέρωτα και να τα κοιτάζω!!!
Ξερετε αν κάνει δουλειά η πρέσσα?
σκέφτομαι να πάρω αλλά άλλοι μου λένε ότι είναι άβολη και ότι είναι μόνο για σεντόνια και τραπεζομάντηλα !
Maraki_D έγραψε:Aretoula έγραψε:αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια ρουχα!!!!!το μισώ οσο τίποτα αλλο..ειμαι ικανή να αφήνω τα ρουχα ασιδέρωτα και να τα κοιτάζω!!!
σκέφτομαι να πάρω αλλά άλλοι μου λένε ότι είναι άβολη και ότι είναι μόνο για σεντόνια και τραπεζομάντηλα !
Εγώ έχω και πρέσσα, η αλήθεια είναι ότι κάνει δουλειά και βγάζει ποσότητα, τα πάντα παίρνει, απλώς το σίδερο έχει άλλη αίσθηση και σαφώς κάνει καλύτερη δουλειά στα πουκάμισα...
franita έγραψε:Και για να απαντησω στη δικη μας περιπτωση..δεν σιδερωνουμε τιποτα..οποτε δεν εχω καν σιδερωστρα στο σπιτι..Στην αρχη μεχρι να παει 6 μηνων το μωρο του ψιλοσιδερωναμε τα ρουχαλακια (με βαρδιες, μια εγω , μια ο πατερας του) κ μετα το κοψαμε..οσον αφορα στα δικα μας, εγω δεν σιδερωνω τιποτα (τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο) ..καλα για σεντονια, πετσετες κλπ ουτε καν ηξερα οτι σιδερωνονται..Δεν ειναι πιο ευκολη η ζωη ετσι?
Nena έγραψε:Maraki_D έγραψε:Aretoula έγραψε:αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
Εγώ έχω και πρέσσα, η αλήθεια είναι ότι κάνει δουλειά και βγάζει ποσότητα, τα πάντα παίρνει, απλώς το σίδερο έχει άλλη αίσθηση και σαφώς κάνει καλύτερη δουλειά στα πουκάμισα...
Ουουου, μόνο δουλειά? Σε χρόνο dt τα ξεπατάς τα ρούχα, εννοείται ρούχα του στύλ παντελόνια, πετσέτες, T-shirts, σεντόνια και τέτοια. Αν μάλιστα έχεις και κάποιον να σε βοηθάει στο δίπλωμα, σιδερώσεις πλυντήρια ολόκληρα..
Άσε που με τον ατμό κάνεις κι έναν ωραιότατο καθαρισμό προσώπου!!! Και ατμόλουτρα αν είσαι κρυωμένος!
υγ. η μάνα μου έχει βρει τρόπο να σιδερώνει και τα πουκάμισα στην πρέσα, εγώ πάλι καθόλου δεν το καταφέρνω...
Nena έγραψε:η μάνα μου έχει βρει τρόπο να σιδερώνει και τα πουκάμισα στην πρέσα, εγώ πάλι καθόλου δεν το καταφέρνω...
Maraki_D έγραψε:Aretoula έγραψε:αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
franita έγραψε:δεν μπαινω συχνα αλλα επεσα τυχαια στο θεμα κ το διαβασα λιγο..Εχω αποριες...Γιατι δεν σιδερωνει ο συζηγος τα πουκαμισα του? ειναι δηλαδη η γυναικα υποχρεωμενη να σιδερωνει κ οχι ο αντρας?
Και για να απαντησω στη δικη μας περιπτωση..δεν σιδερωνουμε τιποτα..οποτε δεν εχω καν σιδερωστρα στο σπιτι..Στην αρχη μεχρι να παει 6 μηνων το μωρο του ψιλοσιδερωναμε τα ρουχαλακια (με βαρδιες, μια εγω , μια ο πατερας του) κ μετα το κοψαμε..οσον αφορα στα δικα μας, εγω δεν σιδερωνω τιποτα (τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο) κ ο αντρας μου τα δικα του (πχ πουκαμισα διοτι μονο αυτα θελουν σιδερο) τα κανει μονος του οταν χρειαστει..καλα για σεντονια, πετσετες κλπ ουτε καν ηξερα οτι σιδερωνονται..Δεν ειναι πιο ευκολη η ζωη ετσι?
litsakos έγραψε:...αυτα τα @#$$##@πουκαμισα δεν μπορω να τα πατησω στην πρεσα!!!μου χουν σπασει τα νευρα!!...
aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!
ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ??despoinag έγραψε:aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!
Ρε κορίτσια σας ακούω όλες για το στεγνωτήριο και έχω φάει φρίκη! Τί κάνω λάθος????
Εχω και εγώ στεγνωτήριο αλλά τα ρούχα βγαίνουν χίλιες φορές χειρότερα. Αφού το χρησιμοποιώ μόνο στην ανάγκη που βιαζόμαστε τα ρούχα για την άλλη μέρα τον χειμώνα. Αλλά βγαίνουν χιλιοτσαλακωμένα. Μου βγαίνει το λάδι στο σίδερο μετά με τόσο τσαλάκωμα.
Δεν μιλάω για τις πετσέτες. Οκ. Αλλά τα ρούχα, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν σιδερώνονται με τίποτα.
Τί κάνω λάθος????
GEODATOU έγραψε:ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ??despoinag έγραψε:aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!
Ρε κορίτσια σας ακούω όλες για το στεγνωτήριο και έχω φάει φρίκη! Τί κάνω λάθος????
Εχω και εγώ στεγνωτήριο αλλά τα ρούχα βγαίνουν χίλιες φορές χειρότερα. Αφού το χρησιμοποιώ μόνο στην ανάγκη που βιαζόμαστε τα ρούχα για την άλλη μέρα τον χειμώνα. Αλλά βγαίνουν χιλιοτσαλακωμένα. Μου βγαίνει το λάδι στο σίδερο μετά με τόσο τσαλάκωμα.
Δεν μιλάω για τις πετσέτες. Οκ. Αλλά τα ρούχα, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν σιδερώνονται με τίποτα.
Τί κάνω λάθος????
ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΟΥΧΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ) .ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!despoinag έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ??despoinag έγραψε:aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!
Τί κάνω λάθος????
Το έχω βάλει σε όλα τα προγράμματα. Συνήθως τώρα το βάζω εκεί που λέει έτοιμα τα ρούχα για την ντουλάπα.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!despoinag έγραψε:Θα κάνω μία προσπάθεια και σε αυτό το πρόγραμμα πάλι.
Μήπως φταίει ότι εμένα είναι 2 σε 1? Δηλαδή πλυντήριο - στεγνωτήριο και όχι διαφορετικές συσκευές? Τί να πω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης