Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
290 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 290 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

101CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:59 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ατιμο σίδερο... Ολη μερα σημερα σιδερωνα ουφ!

102CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 11:06 am

praxagora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
egw pantws exw na sas proteinw mia ypiresia pou mporei na sas lysei ta xeria !! egw polles fores otan apelpistw katafeygw sto iron4u http://www.iron4u.gr/p/7/1 ...mpeite na parete mia idea giati einai wraio na sou siderwnoun ta rouxa !!!! Very Happy

103CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 11:38 am

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κορίτσια! εγώ ανήκω στο club σίδερο και το ρημαδιασμένο δεν τελειώνει ποτέ.... Μόλις λέω επιτέλους τελείωσα ξεκινάει το επόμενο πλυντήριο να δουλέυει...

104CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 11:58 am

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα είναι η μόνη δουλειά που με χαλαρώνει και μ' ευχαριστεί, οπότε σχεδόν ποτέ δεν παραπονιέμαι. Να σκεφτείτε ότι η μαμά μου κι η αδελφή μου που δεν το θέλουν καθόλου, μαζεύουν τις μπουγάδες και πηγαίνω εγώ για να τα σιδερώσω. Αφού λοιπόν είδα κι απόειδα να μη βρίσκω δουλειά τώρα που τη χρειάζομαι, έβαλα αγγελία για να αναλάβω το σιδέρωμα εδώ γύρω στην περιοχή μου σε καμμιά άλλη ταλαίπωρη μανούλα...

105CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 11:58 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
vanessa έγραψε:καλησπέρα κορίτσια! εγώ ανήκω στο club σίδερο και το ρημαδιασμένο δεν τελειώνει ποτέ.... Μόλις λέω επιτέλους τελείωσα ξεκινάει το επόμενο πλυντήριο να δουλέυει...

Νομίζω πως όλες το ίδιο βιώνουμε, χαχα!! Κουράγιο μανούλες!!!!!!

http://www.eimaimama.gr

106CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 12:29 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια ρουχα!!!!!το μισώ οσο τίποτα αλλο..ειμαι ικανή να αφήνω τα ρουχα ασιδέρωτα και να τα κοιτάζω!!!
Ξερετε αν κάνει δουλειά η πρέσσα?
σκέφτομαι να πάρω αλλά άλλοι μου λένε ότι είναι άβολη και ότι είναι μόνο για σεντόνια και τραπεζομάντηλα !

107CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 12:39 pm

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="athina24
εγω παντως οσες φορες και να του δωθω σε οποιο μερος και με οποιο τροπο δεν τον ψηνω με τιποτα!!!!!!!!!!!!κανενας αλλος τροπος υπαρχει???????[/quote]

Μήπως να τον απειλήσεις ότι θα δωθείς σε κάποιον άλλον, μπας και πειστεί??? Razz Razz Razz

Αυτό βέβαια δεν στο συνιστώ να του το πεις αν νοιώθεις ότι θα κινδυνέψει η σωματική σου ακαιρεότητα. CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 534787 CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 534787 CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 534787

108CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 12:42 pm

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aretoula έγραψε:αχ βρε κοριτσια τι μου το θυμήσατε????
εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια ρουχα!!!!!το μισώ οσο τίποτα αλλο..ειμαι ικανή να αφήνω τα ρουχα ασιδέρωτα και να τα κοιτάζω!!!
σκέφτομαι να πάρω αλλά άλλοι μου λένε ότι είναι άβολη και ότι είναι μόνο για σεντόνια και τραπεζομάντηλα !

Εγώ έχω και πρέσσα, η αλήθεια είναι ότι κάνει δουλειά και βγάζει ποσότητα, τα πάντα παίρνει, απλώς το σίδερο έχει άλλη αίσθηση και σαφώς κάνει καλύτερη δουλειά στα πουκάμισα...

109CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 1:29 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki_D έγραψε:

Εγώ έχω και πρέσσα, η αλήθεια είναι ότι κάνει δουλειά και βγάζει ποσότητα, τα πάντα παίρνει, απλώς το σίδερο έχει άλλη αίσθηση και σαφώς κάνει καλύτερη δουλειά στα πουκάμισα...

CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 587529
Ουουου, μόνο δουλειά? Σε χρόνο dt τα ξεπατάς τα ρούχα, εννοείται ρούχα του στύλ παντελόνια, πετσέτες, T-shirts, σεντόνια και τέτοια. Αν μάλιστα έχεις και κάποιον να σε βοηθάει στο δίπλωμα, σιδερώσεις πλυντήρια ολόκληρα.. cheers
Άσε που με τον ατμό κάνεις κι έναν ωραιότατο καθαρισμό προσώπου!!! Και ατμόλουτρα αν είσαι κρυωμένος! Wink

υγ. η μάνα μου έχει βρει τρόπο να σιδερώνει και τα πουκάμισα στην πρέσα, εγώ πάλι καθόλου δεν το καταφέρνω...

110CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 4:47 am

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι να είχα χώρο στο σπίτι μου για πρέσα... Εκείνη η λεκάνη με τα ασιδέρωτα δεν αδειάζει ΠΟΤΕ! Καλά, τη μεγαλύτερη απαλεψιά την τράβηξα με το μωρό νεογέννητο. Διπλό σίδερο (μέσα έξω) σε όλα τα ρούχα και 1-2 πλυντήρια τη μερα... Shocked Twisted Evil

111CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 4:53 am

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
franita έγραψε:Και για να απαντησω στη δικη μας περιπτωση..δεν σιδερωνουμε τιποτα..οποτε δεν εχω καν σιδερωστρα στο σπιτι..Στην αρχη μεχρι να παει 6 μηνων το μωρο του ψιλοσιδερωναμε τα ρουχαλακια (με βαρδιες, μια εγω , μια ο πατερας του) κ μετα το κοψαμε..οσον αφορα στα δικα μας, εγω δεν σιδερωνω τιποτα (τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο) ..καλα για σεντονια, πετσετες κλπ ουτε καν ηξερα οτι σιδερωνονται..Δεν ειναι πιο ευκολη η ζωη ετσι?

Αυτό το έχω ξανακούσει. Μου το είπε μια κοπελιά φέτος το καλοκαίρι. Αν τα απλώσεις τα ρούχα λέει με συγκεκριμένο τρόπο (προφανώς και με συγκεκριμένου είδους μανταλάκια) δε χρειάζονται σίδερο. Το επιχείρησα, να τα τινάζω καλά και να τα απλώνω με πολλή προσοχή, αλλά δε γίνεται ρε κορίτσια. Μάλλον είναι συγκεκριμένα τα υφάσματα... Γιατί όντως, κι εγώ έχω κάποια μπλουζάκια που δε χρειάζονται σίδερο. Αλλά είναι στο ύφασμα.

112CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 5:14 am

aniakouk79

Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!

113CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 5:52 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Maraki_D έγραψε:

CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 587529
Ουουου, μόνο δουλειά? Σε χρόνο dt τα ξεπατάς τα ρούχα, εννοείται ρούχα του στύλ παντελόνια, πετσέτες, T-shirts, σεντόνια και τέτοια. Αν μάλιστα έχεις και κάποιον να σε βοηθάει στο δίπλωμα, σιδερώσεις πλυντήρια ολόκληρα.. cheers
Άσε που με τον ατμό κάνεις κι έναν ωραιότατο καθαρισμό προσώπου!!! Και ατμόλουτρα αν είσαι κρυωμένος! Wink

υγ. η μάνα μου έχει βρει τρόπο να σιδερώνει και τα πουκάμισα στην πρέσα, εγώ πάλι καθόλου δεν το καταφέρνω...

και εμενα η καλητερη μου ειναι τα πουκαμισα στην πρεσα !! μου εδειξε η κυριουλα που μου εκανε την επιδειξη και απο εκεινη την μερα δεν εχω βαλει στιρελα !! ολα στην πρεσα ακομα και κουρτινες εχω σιδερωσει χωρις πλακα !!

114CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 6:12 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και η αδερφη μου που εχει πρεσα το ιδιο λεει οτι της εδειξαν στην επιδειξη πως να κανει τα πουκαμισα και γινονταιο τελεια!εγω παλι εχω το ατμοσυστημα της juro-pro με την ιδια σιδερωστρα,μου αρεσει το σιδερωμα με το σιδερο μου αλλα σε αυτη τη φαση δεν εχω ασιδερωτα αλλα πολλαααααααααααααα απλυτα κλαι καθολου κουραγιο να ασχοληθω μαζι τους...οποτε μετα τα πολλαααααααααααα απλυτα θα εχω και πολλαααααααααα ασιδερωτα!!!!!!!

115CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 7:29 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:η μάνα μου έχει βρει τρόπο να σιδερώνει και τα πουκάμισα στην πρέσα, εγώ πάλι καθόλου δεν το καταφέρνω...

Εγώ για τα πουκάμισα (που ευτυχώς ο άντρας μου μόνο σε κανέναν γάμο φοράει) έχω άλλη τακτική.Τα ψιλοπατάω με την πρέσσα ή και καθόλου (αναλόγως τα κέφια)γιατί έτσι κι αλλιώς όταν θα χρειαστεί να το φορέσει ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναχρειαστεί σίδερο.Οπότε το κάνω καμιά ώρα πριν το φορέσει.

116CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 12:48 pm

maraki

maraki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ αυτο το σιδερο.... προσπαθω καθε φορα που βαζω πλυντηριο να τα σιδερωνω αμεσως μολις στεγνωσουν για να μην μου μαζευονται!!! πετσετεσ δεν σιδερωνω.. τισ βαζω στο στεγνωτηριο κ γινονται πολυ μαλακες και ετσι δεν χρειαζονται σιδερο!! κ αν τα βγαλω κ ζεστα ζεστα μολισ τελειωσει το στεγνωτηριο και τα διπλωσω κατευθειαν δεν χρειαζονται σιδερο.. ενα πατηματακι μονο!

117CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 12:50 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki_D έγραψε:

αυτα τα @#$$##@πουκαμισα δεν μπορω να τα πατησω στην πρεσα!!!μου χουν σπασει τα νευρα!!ενω ολα τα αλλα τα ξεπεταω γρηγορα! α!και κατι φορεματακια της μικρης τα εκανα με σιδερο,δεν μου εστρωναν καλα.
Στο σπιτι η πρεσα ειναι μονιμη στην τραπεζαρια...κατι σαν βαζο με λουλουδια ενα πραμα,δεν λεει να φυγει...τον ατελειωτοοοο! CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 215994 CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 215994

118CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 12:54 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita έγραψε:δεν μπαινω συχνα αλλα επεσα τυχαια στο θεμα κ το διαβασα λιγο..Εχω αποριες...Γιατι δεν σιδερωνει ο συζηγος τα πουκαμισα του? ειναι δηλαδη η γυναικα υποχρεωμενη να σιδερωνει κ οχι ο αντρας?
Και για να απαντησω στη δικη μας περιπτωση..δεν σιδερωνουμε τιποτα..οποτε δεν εχω καν σιδερωστρα στο σπιτι..Στην αρχη μεχρι να παει 6 μηνων το μωρο του ψιλοσιδερωναμε τα ρουχαλακια (με βαρδιες, μια εγω , μια ο πατερας του) κ μετα το κοψαμε..οσον αφορα στα δικα μας, εγω δεν σιδερωνω τιποτα (τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο) κ ο αντρας μου τα δικα του (πχ πουκαμισα διοτι μονο αυτα θελουν σιδερο) τα κανει μονος του οταν χρειαστει..καλα για σεντονια, πετσετες κλπ ουτε καν ηξερα οτι σιδερωνονται..Δεν ειναι πιο ευκολη η ζωη ετσι?

τι να πρωτοκανει και ο ερμος ο συζηγος βρε fran? μαγειρευει,απο την ωρα που επιστρεφει απο την δουλεια παιζει με τα παιδια, αλλαζει πανες, δεν ξεκουραζεται ποτε...δεν το γουσταρει κιολας το σιδερωμα!οποτε μοιραζουμε τις δουλειες,οτι αρεσει στο καθενα αυτο κανει, fair and square!

119CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 1:02 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:...αυτα τα @#$$##@πουκαμισα δεν μπορω να τα πατησω στην πρεσα!!!μου χουν σπασει τα νευρα!!...

Και πώς συμβαίνει, λέω εγώ τώρα, όλα τα καλά τους πουκάμισα να έχουν τον ασιδέρωτο??? Έχει ο καλός μου δύο πουκάμισα, το ένα του αρραβώνα μας, χα, τα οποία ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε στεγνα, ούτε βρεγμένα, ούτε με μεριτο, ούτε με τάματα... Όταν προσπάθησα να το σιδερώσω, χρειάστηκε να ξαναγεμίσω το σίδερο με νερό τρεις φορές! Shocked
Μετά τον αρραβώνα, τρεις-τέσσερις φορές το φόρεσε όλες κι όλες, και όλες το είχα στειλει στο καθαριστήριο πιο πριν και ήταν έτοιμο... CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 517142

120CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 1:04 pm

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!

Ρε κορίτσια σας ακούω όλες για το στεγνωτήριο και έχω φάει φρίκη! Τί κάνω λάθος????

Εχω και εγώ στεγνωτήριο αλλά τα ρούχα βγαίνουν χίλιες φορές χειρότερα. Αφού το χρησιμοποιώ μόνο στην ανάγκη που βιαζόμαστε τα ρούχα για την άλλη μέρα τον χειμώνα. Αλλά βγαίνουν χιλιοτσαλακωμένα. Μου βγαίνει το λάδι στο σίδερο μετά με τόσο τσαλάκωμα.

Δεν μιλάω για τις πετσέτες. Οκ. Αλλά τα ρούχα, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν σιδερώνονται με τίποτα.

Τί κάνω λάθος????

121CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 1:09 pm

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
despoinag έγραψε:
aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!

Ρε κορίτσια σας ακούω όλες για το στεγνωτήριο και έχω φάει φρίκη! Τί κάνω λάθος????

Εχω και εγώ στεγνωτήριο αλλά τα ρούχα βγαίνουν χίλιες φορές χειρότερα. Αφού το χρησιμοποιώ μόνο στην ανάγκη που βιαζόμαστε τα ρούχα για την άλλη μέρα τον χειμώνα. Αλλά βγαίνουν χιλιοτσαλακωμένα. Μου βγαίνει το λάδι στο σίδερο μετά με τόσο τσαλάκωμα.

Δεν μιλάω για τις πετσέτες. Οκ. Αλλά τα ρούχα, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν σιδερώνονται με τίποτα.

Τί κάνω λάθος????
ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ??

122CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 1:38 pm

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
GEODATOU έγραψε:
despoinag έγραψε:

Τί κάνω λάθος????

Το έχω βάλει σε όλα τα προγράμματα. Συνήθως τώρα το βάζω εκεί που λέει έτοιμα τα ρούχα για την ντουλάπα.

123CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 2:02 pm

GEODATOU

GEODATOU
despoinag έγραψε:
GEODATOU έγραψε:
despoinag έγραψε:

Τί κάνω λάθος????

Το έχω βάλει σε όλα τα προγράμματα. Συνήθως τώρα το βάζω εκεί που λέει έτοιμα τα ρούχα για την ντουλάπα.
ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΟΥΧΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ) .ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!! Very Happy Very Happy

124CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 2:10 pm

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα κάνω μία προσπάθεια και σε αυτό το πρόγραμμα πάλι.

Μήπως φταίει ότι εμένα είναι 2 σε 1? Δηλαδή πλυντήριο - στεγνωτήριο και όχι διαφορετικές συσκευές? Τί να πω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.

125CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 5 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 2:13 pm

GEODATOU

GEODATOU
despoinag έγραψε:Θα κάνω μία προσπάθεια και σε αυτό το πρόγραμμα πάλι.

Μήπως φταίει ότι εμένα είναι 2 σε 1? Δηλαδή πλυντήριο - στεγνωτήριο και όχι διαφορετικές συσκευές? Τί να πω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις