Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
288 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 288 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

126CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 9:10 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GEODATOU έγραψε:
despoinag έγραψε:
aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!

Ρε κορίτσια σας ακούω όλες για το στεγνωτήριο και έχω φάει φρίκη! Τί κάνω λάθος????

Εχω και εγώ στεγνωτήριο αλλά τα ρούχα βγαίνουν χίλιες φορές χειρότερα. Αφού το χρησιμοποιώ μόνο στην ανάγκη που βιαζόμαστε τα ρούχα για την άλλη μέρα τον χειμώνα. Αλλά βγαίνουν χιλιοτσαλακωμένα. Μου βγαίνει το λάδι στο σίδερο μετά με τόσο τσαλάκωμα.

Δεν μιλάω για τις πετσέτες. Οκ. Αλλά τα ρούχα, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν σιδερώνονται με τίποτα.

Τί κάνω λάθος????
ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ..Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ

127CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 9:17 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
praxagora έγραψε:egw pantws exw na sas proteinw mia ypiresia pou mporei na sas lysei ta xeria !! egw polles fores otan apelpistw katafeygw sto iron4u http://www.iron4u.gr/p/7/1 ...mpeite na parete mia idea giati einai wraio na sou siderwnoun ta rouxa !!!! Very Happy

ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

128CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 9:18 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki_D έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα είναι η μόνη δουλειά που με χαλαρώνει και μ' ευχαριστεί, οπότε σχεδόν ποτέ δεν παραπονιέμαι. Να σκεφτείτε ότι η μαμά μου κι η αδελφή μου που δεν το θέλουν καθόλου, μαζεύουν τις μπουγάδες και πηγαίνω εγώ για να τα σιδερώσω. Αφού λοιπόν είδα κι απόειδα να μη βρίσκω δουλειά τώρα που τη χρειάζομαι, έβαλα αγγελία για να αναλάβω το σιδέρωμα εδώ γύρω στην περιοχή μου σε καμμιά άλλη ταλαίπωρη μανούλα...
ΜΑΡΑΚΙ...ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ??ΧΑΧΑΧΑΧΑ Very Happy

129CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 9:20 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aniakouk79 έγραψε:Κορίτσια, έχω πάρει στεγνωτήριο και έχω σωθεί!!! Ειδικά το χειμώνα που τα ρούχα είναι πιο χονδρά π.χ. φόρμες κ.λ.π. είναι τέλεια.!! άσε που τα εσώρουχα αποστειρώνονται γιατί η θερμοκρασία που τα στεγνώνει είναι πολύ υψηλή!!! Το συνιστ'ω ανεπιφύλακτα!!!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ??? ΧΑΧΑΧΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ??

130CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Κυρ Οκτ 10, 2010 9:25 pm

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nomikoula έγραψε:

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ??? ΧΑΧΑΧΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ??
ΟΧΙ,ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

131CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 12:14 am

Ήρια

Ήρια
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ!!! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΤΕ !!! ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ....

132CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 12:17 am

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στεγνωτήριο δαγκωτό!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακάλυψη!!!Πετσέτες, φόρμες, μακό μπλουζάκια και τα φορμακια της μικρης τα βγαζω οπως ειναι καυτα από το στεγνωτηριο, τα διπλωνω και ειναι εντελως σαν σιδερωμενα.Μου εχει λυσει τα χερια.

133CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 12:56 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinag έγραψε:Θα κάνω μία προσπάθεια και σε αυτό το πρόγραμμα πάλι.

Μήπως φταίει ότι εμένα είναι 2 σε 1? Δηλαδή πλυντήριο - στεγνωτήριο και όχι διαφορετικές συσκευές? Τί να πω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δέσποινα, κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, κι έμένα είναι 2-σε-1 και μου βγαίνουν από το στεγνωτήριο σαν τσαλακωμένα χαρτιά... Οι πετσέτες παλεύονται αλλά τα πουκάμισα είναι φρίκη!!! Γι'αυτό και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Βέβαια, με αποζημιώνει το πλύντήριο, δεν τα τσαλακώνει σχεδόν καθόλου!

CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 654316

134CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 3:25 am

xanthie

xanthie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ponemeni istoria to sideroma....allaxa plintirio kai otan rotisa gia stegnotirio moy ipan oti ine kalitera ta royxa da aerizontai.alithia i psemata?

135CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 3:32 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xanthie έγραψε:ponemeni istoria to sideroma....allaxa plintirio kai otan rotisa gia stegnotirio moy ipan oti ine kalitera ta royxa da aerizontai.alithia i psemata?

Eξαρτάται πού μένεις, και κατά πόσο θεωρείς ότι ο αέρας της περιοχής είναι καθαρός ή όχι, πχ αν έμενα δίπλα σε εργοστάσια δεν ξέρω αν θα επέλεγα το άπλωμα, παρόλο που είμαι κι εγώ της άποψης "να αερίζονται κ να τα βλέπει ο ήλιος". Εγώ γενικά απλώνω τα ρούχα, εκτός από κάτι φορές που βρέχει ασταμάτητα και τα ρούχα κάνουν τρεις μέρες να στεγνώσουν, οπότε προτιμώ το στεγνωτήριο. Ο,τι βολέυει την καθεμια μας πάντως..
CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 93981

136CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 3:54 am

catherine

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:

Μήπως φταίει ότι εμένα είναι 2 σε 1? Δηλαδή πλυντήριο - στεγνωτήριο και όχι διαφορετικές συσκευές? Τί να πω? Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δέσποινα, κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, κι έμένα είναι 2-σε-1 και μου βγαίνουν από το στεγνωτήριο σαν τσαλακωμένα χαρτιά... Οι πετσέτες παλεύονται αλλά τα πουκάμισα είναι φρίκη!!! Γι'αυτό και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Βέβαια, με αποζημιώνει το πλύντήριο, δεν τα τσαλακώνει σχεδόν καθόλου!

Κορίτσια εσείς που έχετε 2 σε 1 σας έχει βολέψει;;; Γιατί σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα 2 σε 1, δεν έχω χώρο για 2 ανεξάρτητες συσκευές...

137CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 4:29 am

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
catherine έγραψε:
Nena έγραψε:

Κορίτσια εσείς που έχετε 2 σε 1 σας έχει βολέψει;;; Γιατί σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα 2 σε 1, δεν έχω χώρο για 2 ανεξάρτητες συσκευές...

Εμένα αν εξαιρέσεις το τσαλάκωμα με έχει βολέψει αρκετά τον χειμώνα. Το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ. Δεν υπάρχει λόγος, σε δύο ώρες στεγνώνουν στα σχοινιά.

Το καλό με το 2 σε 1 είναι ότι δεν πρέπει να έχεις στο νου σου πότε θα τελειώσει το πλυντήριο για να τα μεταφέρεις στο στεγνωτήριο. Δίνεις το πρόγραμμα από την αρχή και το ξεχνάς.

Τώρα για το ρεύμα εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά. Είναι ενεργειακή κλάση Α και συν της άλλης το δουλεύω με νυχτερινό ρεύμα, οπότε μια χαρά! Αν βρω και τρόπο να μην τα τσαλακώνει θα είμαι ευτυχισμένη.

138CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 4:41 am

catherine

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
despoinag έγραψε:
catherine έγραψε:
Nena έγραψε:

Εμένα αν εξαιρέσεις το τσαλάκωμα με έχει βολέψει αρκετά τον χειμώνα. Το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ. Δεν υπάρχει λόγος, σε δύο ώρες στεγνώνουν στα σχοινιά.

Το καλό με το 2 σε 1 είναι ότι δεν πρέπει να έχεις στο νου σου πότε θα τελειώσει το πλυντήριο για να τα μεταφέρεις στο στεγνωτήριο. Δίνεις το πρόγραμμα από την αρχή και το ξεχνάς.

Τώρα για το ρεύμα εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά. Είναι ενεργειακή κλάση Α και συν της άλλης το δουλεύω με νυχτερινό ρεύμα, οπότε μια χαρά! Αν βρω και τρόπο να μην τα τσαλακώνει θα είμαι ευτυχισμένη.

Σ'ευχαριστώ!!! Θέλω να το πάρω γιατί πιστεύω ότι το χειμώνα θα μου λύσει τα χέρια... Απλά κάποιοι μου είχαν πει ότι τα 2 σε 1 δεν έχουν πολύ καλή απόδοση και καλύτερα να πάρω ξεχωριστά. Αλλά που να βρω το χώρο;;;

139CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 4:57 am

tsiki

tsiki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
catherine έγραψε:

Σ'ευχαριστώ!!! Θέλω να το πάρω γιατί πιστεύω ότι το χειμώνα θα μου λύσει τα χέρια... Απλά κάποιοι μου είχαν πει ότι τα 2 σε 1 δεν έχουν πολύ καλή απόδοση και καλύτερα να πάρω ξεχωριστά. Αλλά που να βρω το χώρο;;;
Το στεγνωτηριο είναι μεγάλη εφευρεση και κυρίως τον χειμώνα που τα ρουχα εξω δεν στεγνώνουν με τίποτα.Εγώ έχω μία συσκευή και το μετάνιωσα που δεν πηρα ξεχωριστές. Ο λόγος, ότι όταν το στεγνωτήριο παρουσίασε πρόβλημα δεν μπορούσα νά χρησιμοποιήσω ούτε το πλυντήριο Sad Sad μέγα πρόβλημα...
Υπάρχουν ειδικές βάσεις που μπαίνει η μια συσκευή πάνω στην άλλη για εξοικονόμηση χώρου αν δεν υπάρχει πρόβλημα υψους στον χώρο Wink
Στεγνωτήριο το προτείνω ανεπιφύλακτα Very Happy Very Happy

140CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 5:24 am

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tsiki έγραψε:
catherine έγραψε:

Το στεγνωτηριο είναι μεγάλη εφευρεση και κυρίως τον χειμώνα που τα ρουχα εξω δεν στεγνώνουν με τίποτα.Εγώ έχω μία συσκευή και το μετάνιωσα που δεν πηρα ξεχωριστές. Ο λόγος, ότι όταν το στεγνωτήριο παρουσίασε πρόβλημα δεν μπορούσα νά χρησιμοποιήσω ούτε το πλυντήριο Sad Sad μέγα πρόβλημα...
Υπάρχουν ειδικές βάσεις που μπαίνει η μια συσκευή πάνω στην άλλη για εξοικονόμηση χώρου αν δεν υπάρχει πρόβλημα υψους στον χώρο Wink
Στεγνωτήριο το προτείνω ανεπιφύλακτα Very Happy Very Happy

Aυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Αν και 2 χρόνια τώρα που το έχω δεν έχει βγάλει πρόβλημα. Αλλά νόμιζα ότι η λειτουργίες τους είναι διαφορετικές. Rolling Eyes Rolling Eyes

141CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 5:47 am

tsiki

tsiki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
despoinag έγραψε:
Aυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Αν και 2 χρόνια τώρα που το έχω δεν έχει βγάλει πρόβλημα. Αλλά νόμιζα ότι η λειτουργίες τους είναι διαφορετικές. Rolling Eyes Rolling Eyes

Και εγώ έτσι νόμιζα Sad ηρθε ο τεχνικός και τώρα μπορώ να χρησιμοποιώ το πλυντήριο...αλλα το στεγνωτήριο ξαναπαρουσίασε πρόβλημα Sad Ευτυχώς μας καλύπτει η εγγύηση ακόμη !!! Τι να πω μας βγήκε σκάρτη η συσκευή Sad Sad

142CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 8:05 am

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσαρες,χωραω και εγω στο club ??
δεν ξερω πως αισθανεστε εσεις,εγω παντως με το μωρπο αισθανομαι οτι δεν μπορω να καταφερω τιποτα απο οσα εκανα παλια στο σπιτι. δεν εχω βαλει προγραμμα ακομη με τις δουλειες,ξεκιναω κατι και το παραταω! εσεισ εχετε κανενα κολπακι να μου πειτε μηπως φτιαξω και εγω το προγραμμα???

143CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 9:16 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikroulaxristos έγραψε:...εσεισ εχετε κανενα κολπακι να μου πειτε μηπως φτιαξω και εγω το προγραμμα???

Βασικά ξεχνάμε τις δουλειές σε στυλ "πιάνω το σπίτι και το έχω καθαρίσει τα μέσα έξω σε μια μέρα". Εγώ τα κάνω με δόσεις σε διαφορετικές μέρες. Πχ, τη μια μέρα σκούπισμα, την άλλη ξεσκόνισμα, την άλλη σφουγγάρισμα, μια φορά στις 2 βδομάδες τα τζάμια, ετσι... Πλυντήριο βάζω κάθε μέρα αλλά σίδερο όποτε χρειαστεί Razz
Σε μένα βοηθάει να τα έχω γραμμένα (δυστυχώς κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά) σαν μια λιστα και να διαγράφω όποια δουλειά γίνεται...

υγ. τώρα που το σκέφτομαι, και σκούπα σχεδόν κάθε μέρα μπαίνει.. αααααχ... Shocked

144CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 9:18 am

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μισω το σιδερωμα αλλα τι να κανω..το υπομενω το μαρτυριο αυτο Sad Sad Sad

145CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 12:23 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikroulaxristos έγραψε:γεια σας κοριτσαρες,χωραω και εγω στο club ??
δεν ξερω πως αισθανεστε εσεις,εγω παντως με το μωρπο αισθανομαι οτι δεν μπορω να καταφερω τιποτα απο οσα εκανα παλια στο σπιτι. δεν εχω βαλει προγραμμα ακομη με τις δουλειες,ξεκιναω κατι και το παραταω! εσεισ εχετε κανενα κολπακι να μου πειτε μηπως φτιαξω και εγω το προγραμμα???

θα σου λεγα να τις ξεχασεις προς το παρον, κοιμησου οποτε κοιμαται το νινι να σαι ξεκουραστη και κανε τα βασικα εκτος αν μπορεις να βαλεις καποιον να στα κανει Razz το οποιο ειναι σουπερ!
Very Happy

τελειωσα με το σιδεροοο! εμειναν οι πανες της μικρης μονο Rolling Eyes αλλα και αυριο μερα ειναι!

146CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 12:57 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikroulaxristos, μόλις είδα την ηλικία που έχει το νινί σου, ξέχνα αυτά που σου είπα για τις δουλειές, έχει δίκιο το λιτσάκι, κοίτα να ξεκουράζεσαι εσύ όσο μπορείς, και από δουλειές μόνο αυτά που είναι απολύτως απαραίτητο να γίνουν.
Κοίτα να απολαύσεις τους πρώτους μήνες με το μωράκι σου, γιατί φεύγουν πολύ γρήγορα, και να μην στεναχωριέσαι που θα βρεθείς κάποια φορά και ασιδέρωτη, ή ασυμμάζευτη, δουλειές πάντα θα υπάρχουν να κάνεις.

CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 49454 CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 834918

147CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 9:00 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mikroulaxristos έγραψε:γεια σας κοριτσαρες,χωραω και εγω στο club ??

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΧΩΡΑΣ.Α ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ..ΜΙΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΙΚΡΗ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..

148CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 9:03 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ...ΔΕΝ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ..ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ..

149CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 10:34 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nomikoula έγραψε:ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ...ΔΕΝ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ..ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ..

ασε,το ρευμα σκεφτομαι και εγω.. Shocked πια,βαζω 4 πλυντηρια την εβδομαδα κι αυτα βραδυ. Sad

150CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 6 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Δευ Οκτ 11, 2010 10:43 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω που βαζω 2 την ημερα σχεδον.....δεν προλαβαινουν να στεγνωσουν.....σκεφτομου το στεγνωτηριο αλλα δεν εχω και χωρο......χωρια απο τα χρηματα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις