76 Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:26 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:την έβαζε να του κάνει τσάκιση σε όλα τα παντελόνια με εφημερίδα,
ΓΙΑΤΙ;;;;;Γιατί με εφημερίδα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:την έβαζε να του κάνει τσάκιση σε όλα τα παντελόνια με εφημερίδα,
Athin@ έγραψε:florentiab έγραψε:την έβαζε να του κάνει τσάκιση σε όλα τα παντελόνια με εφημερίδα,
ΓΙΑΤΙ;;;;;Γιατί με εφημερίδα;
Eley8eria έγραψε:Αα!! Να τι θα κάνω με τις εφημερίδες που μου μένουν κάθε Κυριακή.. NOT!!!
ω ναι αλλα μεσα στο μαιευτηριο ειχε καλο κλιματισμο, οταν βγηκαμε ηταν για κλαματα!!!Nena έγραψε:mimika έγραψε:Νενα ασχετο, αλλα τα παιδακια μας εχουν 1 εβομαδα διαφορα.
18 Ιουλιου 2007!!!
Αχ, κι εσυ μέσα στον καύσωνα γεννησες...
mimika έγραψε:
(και συνεχιζουμε την ασχετοσυνη του θεματος....)
franita έγραψε:... κ ο αντρας μου τα δικα του (πχ πουκαμισα διοτι μονο αυτα θελουν σιδερο) τα κανει μονος του οταν χρειαστει..
mimika έγραψε:
...Οσο για πετσετοσεντονα εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω οτι θα τα χρησιμοποιησω ασιδερωτα και δεν ειμαι υποχονδρια αλλα αυτη η αισθηση που εχουν οταν μοσχοβολανε πεντακαθαρα και σιδερωμενα και ξαπλωνω στο κρεββατακι μου, δεν υπαρχει!!!
athina24 έγραψε:εχω να κανω μια δηλωση:αλλη υπονοησε το σεξ μεσα στη κουβεντα....μην κατηγορειτε εμενα!εγω ειμαι σεμνη και ντροπαλη!
την εφημεριδα την διαβαζε πρωτα?η ηταν μονο για το σιδερο?
Nena έγραψε:Όχι και καλό το σίδερο....!
Εφιάλτης είναι! Και να φανταστείς σιδερώνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα, πουκάμισα, παντελόνια και καμια μπλούζα που έχει τσαλακωθεί πολύ, πετσέτες, σεντόνια και τέτοια έχω πάψει να σιδερώνω προ πολλού... Απλώς, τα διπλώνω καλά όταν τα μαζεύω από την απλώστρα, και ειδικά τα δικά μου τα ρούχα δεν χρειάζονται σίδερο. Βοηθάει και το πλυντήριο που δεν τα τσαλακώνει και πολύ.
Πείτε μου ότι δεν σιδερώνετε τα πάντα, να μη νιώθω κι εγώ ντιπ για ντιπ...
ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΡΕΣΣΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΕΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΡΕΛΑΉρια έγραψε:εγω το βρηκα ... αγορασα πρεσσα δεν ηξερα οτι ειναι πιο ανετη και για τους 2 . . . οποτε που και που με βοηθαει!!!
ladycat έγραψε:Σιδερο τι ειναι αυτο καλε εχω αγορασει ενα συστημα σιδεροματις της σινγερ κ ειναι ακομη μεσα στο κουτι καποια στιγμη ισως το χρησημοποιησω μπουαχαχαχχαχχαχαχχα
nomikoula έγραψε:ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΡΕΣΣΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΕΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΡΕΛΑΉρια έγραψε:εγω το βρηκα ... αγορασα πρεσσα δεν ηξερα οτι ειναι πιο ανετη και για τους 2 . . . οποτε που και που με βοηθαει!!!
Olivia έγραψε:nomikoula έγραψε:ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΡΕΣΣΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΕΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΡΕΛΑΉρια έγραψε:εγω το βρηκα ... αγορασα πρεσσα δεν ηξερα οτι ειναι πιο ανετη και για τους 2 . . . οποτε που και που με βοηθαει!!!
Βολεύει, αλλά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να τη μάθεις!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης