Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

76CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:26 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:την έβαζε να του κάνει τσάκιση σε όλα τα παντελόνια με εφημερίδα,

ΓΙΑΤΙ;;;;;Γιατί με εφημερίδα; Rolling Eyes

77CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:37 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
florentiab έγραψε:την έβαζε να του κάνει τσάκιση σε όλα τα παντελόνια με εφημερίδα,

ΓΙΑΤΙ;;;;;Γιατί με εφημερίδα; Rolling Eyes

γιατί έτσι του τα έκανε η μανούλα του που ήξερε καλύτερα. σημασία έχει οτι έστρωσε ο πατερούλης μου.

78CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:40 am

fani

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
προφανώς για καλό κολάρισμα Shocked Shocked

79CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:43 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αα!! Να τι θα κάνω με τις εφημερίδες που μου μένουν κάθε Κυριακή.. NOT!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

80CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:49 am

fani

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eley8eria έγραψε:Αα!! Να τι θα κάνω με τις εφημερίδες που μου μένουν κάθε Κυριακή.. NOT!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

σιδερότυπο τα νεα πάνω στο παντελόνι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

81CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 2:57 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω να κανω μια δηλωση:αλλη υπονοησε το σεξ μεσα στη κουβεντα....μην κατηγορειτε εμενα!εγω ειμαι σεμνη και ντροπαλη! Embarassed Embarassed

την εφημεριδα την διαβαζε πρωτα?η ηταν μονο για το σιδερο?

82CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 3:43 am

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:
mimika έγραψε:Νενα ασχετο, αλλα τα παιδακια μας εχουν 1 εβομαδα διαφορα.
18 Ιουλιου 2007!!!

Αχ, κι εσυ μέσα στον καύσωνα γεννησες...
ω ναι αλλα μεσα στο μαιευτηριο ειχε καλο κλιματισμο, οταν βγηκαμε ηταν για κλαματα!!!

(και συνεχιζουμε την ασχετοσυνη του θεματος....)

83CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 3:57 am

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν μπαινω συχνα αλλα επεσα τυχαια στο θεμα κ το διαβασα λιγο..Εχω αποριες...Γιατι δεν σιδερωνει ο συζηγος τα πουκαμισα του? ειναι δηλαδη η γυναικα υποχρεωμενη να σιδερωνει κ οχι ο αντρας?
Και για να απαντησω στη δικη μας περιπτωση..δεν σιδερωνουμε τιποτα..οποτε δεν εχω καν σιδερωστρα στο σπιτι..Στην αρχη μεχρι να παει 6 μηνων το μωρο του ψιλοσιδερωναμε τα ρουχαλακια (με βαρδιες, μια εγω , μια ο πατερας του) κ μετα το κοψαμε..οσον αφορα στα δικα μας, εγω δεν σιδερωνω τιποτα (τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο) κ ο αντρας μου τα δικα του (πχ πουκαμισα διοτι μονο αυτα θελουν σιδερο) τα κανει μονος του οταν χρειαστει..καλα για σεντονια, πετσετες κλπ ουτε καν ηξερα οτι σιδερωνονται..Δεν ειναι πιο ευκολη η ζωη ετσι?

84CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 4:04 am

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δηλαδη βρε κοριτσια πως φορατε τα ρουχα ασιδερωτα?
Και τι ρουχα ειναι αυτα που δεν χρειαζονται σιδερο?
Δεν τσαλακωνονται στο πλυσιμο καθολου?
Ενταξει τα τζιν κλπ βαρια υφασματα, αλλα τα βαμβακερα κανουν μεγαλες ζαρες.

Οσο για πετσετοσεντονα εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω οτι θα τα χρησιμοποιησω ασιδερωτα και δεν ειμαι υποχονδρια αλλα αυτη η αισθηση που εχουν οταν μοσχοβολανε πεντακαθαρα και σιδερωμενα και ξαπλωνω στο κρεββατακι μου, δεν υπαρχει!!!

85CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 4:19 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimika έγραψε:
(και συνεχιζουμε την ασχετοσυνη του θεματος....)

στάσου, θα το κολλήσω με το υπόλοιπο...
........
δύσκολο που είναι το σιδέρωμα καλοκαιριάτικα...

Razz

86CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 9:21 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετω τις μεγιστοτεραστιες σιδερωτριες του φορουμ!!!βαλτε και εμενα στη λιστα το κατεχω το αθλημα θα ελεγα.
Το κακο ειναι οτι και εγω σιδερωνω τα παντα ,οταν λεω τα παντα το εννοω!Δεν ξερω γιατι...μαλλον επειδη ετσι εκανε τοσα χρονια η μανα μου το κολλησα και γω... Embarassed

87CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 10:02 am

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ εγω που σημερα εχω σιδερο 4 πληντιρια?ποιος θα ερθει να μου τα σιδεροση?οεο????και μου εχει χαλασει και το καλο σιδερο και εχω ενα απλο,ολο το βραδυ θα σιδερονο

88CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 10:06 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita έγραψε:... κ ο αντρας μου τα δικα του (πχ πουκαμισα διοτι μονο αυτα θελουν σιδερο) τα κανει μονος του οταν χρειαστει..

Ζητώ την άδειά σου να κλωνοποιήσουμε τον άντρα σου για τις δουλειές του σπιτιού...
CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 654316 CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 587529

89CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 1:47 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ γω το βαριεμαιιιιιι υπερβολικα.σιδερωνω της κορης μου τα ρουχα μονο γτ εχει υπερβολικα ευαισθητο δερμα,τα υπολοιπα τα σιδερωνω εκεινη την ωρα,εκτος κ αν με πιασει καμια καλη κ κατσω τα κανω,πετσετες δν τις σιδερωνω με τιποτα,τα σεντονια τα σιδερωνω οταν ειναι να τα αλλαξω εκεινη την ωρα.και του αντρα μου τα ρουχα φυσικα,αλλα κ αυτα την ωρα που πχ θα παει καπου θα του τα κανω,τα δικα μου δν χρειαζονται σιδερο καθολου,μιμικα υπαρχει ενα υλικο που δν ξερω πως λεγεται,ειναι μερικες μπλουζες που βγαινουνε μια χαρα ατσαλακωτες,εμενα κανενα ρουχο δν θελει σιδερο,εκτος απο μερικα καλα πουκαμισα κ ενα 2 παντελονια,τα υπολοιπα ολα πλυνε-βαλε,ειδικα τα χοντρα υφασματα τζιν τσαλακωνοντε περισσοτερο κ σιδερωνοντε δυσκολοτερα.συμφωνω δνυπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να ξαπλωσεις σε μυρωδατα σεντονια,αλλα κ το να τα σιδερωσεις πριν να τα αλλαξεις κ να χρησιμοποιησεις ενα προιον βοηθημα για το σιδερο που μυριζει υπεροχα παλι αισθηση φρεσκαδας θα εχεις.της κορης μου που ειναι τα μονα που σιδερωνω αμεσως μετα το πλυντηριο,και παλι οταν θα παει να φορεσει κατι,παλι στην γρηγοραδα θα το πατησω.

90CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Παρ Οκτ 08, 2010 11:56 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimika έγραψε:
...Οσο για πετσετοσεντονα εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω οτι θα τα χρησιμοποιησω ασιδερωτα και δεν ειμαι υποχονδρια αλλα αυτη η αισθηση που εχουν οταν μοσχοβολανε πεντακαθαρα και σιδερωμενα και ξαπλωνω στο κρεββατακι μου, δεν υπαρχει!!!

Το δέχομαι αυτό για τα σεντόνια, αλλά για τις πετσέτες, που χρησιμοποιούμε 4 μέσα στη μέρα πού να προλάβεις να τις μυρίσεις. Άλλωστε έχουν το άρωμα από το απορρυπαντικό και το μαλακτικό. Και με τα σεντόνια, ειδικά το καλοκαίρι που χρησιμοποιούσαμε 4 σεντόνια τη μέρα, με τις ζέστες...
Κι εδώ κολλάει το "πώς να βάλεις σίδερο καλοκαιριάτικα..." CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 517142

91CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:15 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τώρα θα με πείτε ανώμαλη αλλά εμένα μ αρεσει το σιδερο.... Παντα μ αρεσε!

Το καλοκαιρι σιδερωνω πιο πολυ γιατι το χειμωνα πετσετες,εσωρουχα, πυτζαμες τα βαζω στεγνωτηριο και κατευθειαν ντουλαπα..και τα ρουχα του μικρου τωρα στο στεγνωτηριο θα αρχισω να τα βαζω σιγα σιγα...

Αλλα σεντονια,πουκαμισα κ ρουχα γενικοτερα τα θελω κολαριστα!!!!

92CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:17 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Αγαπώ πρέσσα!!!!

http://www.eimaimama.gr

93CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:26 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athina24 έγραψε:εχω να κανω μια δηλωση:αλλη υπονοησε το σεξ μεσα στη κουβεντα....μην κατηγορειτε εμενα!εγω ειμαι σεμνη και ντροπαλη! Embarassed Embarassed

την εφημεριδα την διαβαζε πρωτα?η ηταν μονο για το σιδερο?

xaxaxaxa

94CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:27 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:Όχι και καλό το σίδερο....! CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 517142
Εφιάλτης είναι! Και να φανταστείς σιδερώνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα, πουκάμισα, παντελόνια και καμια μπλούζα που έχει τσαλακωθεί πολύ, πετσέτες, σεντόνια και τέτοια έχω πάψει να σιδερώνω προ πολλού... Απλώς, τα διπλώνω καλά όταν τα μαζεύω από την απλώστρα, και ειδικά τα δικά μου τα ρούχα δεν χρειάζονται σίδερο. Βοηθάει και το πλυντήριο που δεν τα τσαλακώνει και πολύ.
Πείτε μου ότι δεν σιδερώνετε τα πάντα, να μη νιώθω κι εγώ ντιπ για ντιπ... confused

R U CRAZY? ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ.....ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΠΗΚΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ...5 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ..ΤΟ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ..ΤΕΛΕΙΩΣΑΑ

95CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:31 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ήρια έγραψε:εγω το βρηκα ... αγορασα πρεσσα δεν ηξερα οτι ειναι πιο ανετη και για τους 2 . . . οποτε που και που με βοηθαει!!!
ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΠΡΕΣΣΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΕΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΡΕΛΑ

96CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:31 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σιδερο τι ειναι αυτο καλε εχω αγορασει ενα συστημα σιδεροματις της σινγερ κ ειναι ακομη μεσα στο κουτι καποια στιγμη ισως το χρησημοποιησω μπουαχαχαχχαχχαχαχχα

http://www.gatospito.com

97CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:40 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ladycat έγραψε:Σιδερο τι ειναι αυτο καλε εχω αγορασει ενα συστημα σιδεροματις της σινγερ κ ειναι ακομη μεσα στο κουτι καποια στιγμη ισως το χρησημοποιησω μπουαχαχαχχαχχαχαχχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Very Happy Very Happy

98CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:41 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
nomikoula έγραψε:
Ήρια έγραψε:εγω το βρηκα ... αγορασα πρεσσα δεν ηξερα οτι ειναι πιο ανετη και για τους 2 . . . οποτε που και που με βοηθαει!!!

Βολεύει, αλλά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να τη μάθεις!

http://www.eimaimama.gr

99CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:44 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Olivia έγραψε:
nomikoula έγραψε:

Βολεύει, αλλά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να τη μάθεις!

ΧΜΜΜ..ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

100CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" - Σελίδα 4 Empty Απ: CLUB "ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ" Σαβ Οκτ 09, 2010 10:48 am

sunshine

sunshine
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
το ξερω οτι ειμαι οπισθοδρομικη......σιδερωνω με απλο σιδερο αφοτου πεταξα το euro-pro το οποιο μου την εδινε στα νευρα με το ανοιξε κλεισε για να το γεμισω...ασε που ηταν και ασηκωτο....οσον αφορα το σιδερο το βαριεμαι αφανταστα ειναι το χειροτερο μου.2 προχθες και 3 αυριο....και ζητημα αν ειναι 2 ρουχαλακια μου μεσα σε ολα συτα.....αντρες........παλι καλα που σταματησα να σιδερωνω και τις καλτσες ολοι με γιουχαρανε γι'αυτο.......τι καλα που θα τανε να βγαινανε ατσαλακωτα ολα τα ρουχα απο το πλυντηριο......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις