1 παιδια και ατυχηματα που σε .... στελνουν Παρ Μάης 28, 2010 12:17 pm
faye
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια οταν εχουμε παιδια ολες ξερουμε οτι τα ατυχηματα γινονται μερος της ζωης μας.Καποια απο αυτα ειναι τοσο μικρα που σχεδον τα ξεχναμε αμεσως και δεν δινουμε σημασια. Καποια αλλα ομως μας σημαδευουν για μια ολοκληρη ζωη , για να μην πω οτι μας κανουν να χανουμε την μιση μας ζωη. Εμεις πριν απο ενα χρονο ειχαμε ενα τετοια ατυχημα με την Βιβιαννα να εχει υποστει εγκαυματα στο στηθακι και στο χερακι της απο εναν capuccino. Η ιστορια μας ξεκιναει ενα πρωι κυριακης οπου με βρισκει εμενα να καθαριζω το καροτσι των μωρων γιατι θα το διναμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που περιμενε διδυμα και τον αντρα μου στην κουζινα να κανει καφε . Η μικρη μολις εκανε ο αντρας μου τον καφε ηθελε να δει τι εχει μεσα το φλυντζανι. Ο αντρας μου τον ειχε αφησει πανω στο μπαρακι ( εχουμε ενιαια σαλοκουζινα και το μονο διαχωριστικο ειναι ενα ψηλο μπαρακι ). Η μικρη λοιπον για να παραπλανηση τον μπαμπα της του ζηταει να της βαλει νερο στο παγουρι , ανεβαινει στο σκαμπο απο το σκαμπο στον παγκο της κουζινας και απο εκει πιανει το φλυντζανι. Αλλα επειδη καηκαν τα δαχτυλακια της , της επεσε το φλυντζανι και χυθηκε ο καυτος καφες πανω της . Αρχισε να ουρλιαζει η μικρη και μαζι ο αντρας μου να παω να εκει. Της εβγαλα κατευθειαν τα ρουχα και το φανελακι την αφησα μονο με την πανα της και την εβαλα στην μπανιερα με το παγωμενο νερο να τρεχει πανω της. Για να μην τα πολυλογω την πηγαμε στο νοσοκομειο και την κρατησαν εκει μια βδομαδα. Ηταν η πιο δυσκολη μερα και η πιο δυσκολη βδομαδα της ζωης μου. Με τον αντρα μου καθομασταν εναλλαξ στο νοσοκομειο μια μερα εκεινος μια μερα εγω γιατι παντα επρεπε να ειναι καποιος με την ελενιτσα στο σπιτι. Μεγαλη πικρα . Αλλα ευτυχως ολα καλα, δεν μας εμεινε ουτε σημαδι και φυσικα τωρα πια οταν της λεμε οτι κατι καει ουτε που το πλησιαζει.