26 Απ: παιδια και ατυχηματα που σε .... στελνουν Παρ Μάης 28, 2010 2:46 pm
ΝΤΙΝΑΚΙ
Σιωπηλή δύναμη
Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΚΛΙΨΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Gianna έγραψε:ένα μήνα πριν γίνει 2 χρονών ο Απόστολος έδιωξα άρον άρον την γυναίκα που τον κράταγε (πονεμένη ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να θίξουμε και αυτό το θέμα), και επειδή ήτανε καλοκαίρι έψαχνα να βρω παιδικό σταθμό που να λειτουργεί καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχε κάποιος να τον προσέχει. Βρήκα λοιπόν ένα σταθμό στην περιοχή, ο οποίος δεν μου πολυάρεσε αλλά είπα να εξυπηρετηθώ για το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα πήγαινε σε κάποιο καλό. Δυστυχώς η κακή αύρα που μου έβγαλε ο σταθμός, αποδείχτηκε όταν ανήμερα των γενεθλίων του όταν πήγα να τον πάρω και εφόσον τους είχα πάει τούρτα και τα παραλειπόμενα για να του κάνουν πάρτυ, ο μικρός κούτσαινε και αντί να περπατάει προτιμούσε να μπουσουλάει ή να τον έχω αγκαλιά. Όταν τις ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνει γιατί χαϊδεύεται! Το αποτέλεσμα? Του είχε πατήσει η δασκάλα το πόδι και του το έσπασε!!! Και όταν τον πήγα στο νοσοκομείο (εφημέρευε το Αγλαΐα Κυριακού) του βάλανε το γύψο σε λάθος πόδι!!!!!! Όταν έφυγα και πήγα στο πάρκινγκ να πάρω το αυτ/το το διαπίστωσε η φίλη μου που ήταν μαζί. Και τί μου είπε ο γιατρός? Καλά κυρία μου δεν το είδατε???? Δυστυχώς στα γενέθλιά του είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πέρυσι έσπασε τον αγκώνα του! ελπίζω να ήταν το τελευταίο
Ti eipes tora tou patise i Daskala to podi ti lete re paidia den ginontai auta akou tin kargia kai den to elege kai oi giatri ti na po den exo logia siderenio to paidaki sou!!!!!!crysoula έγραψε:Gianna έγραψε:ένα μήνα πριν γίνει 2 χρονών ο Απόστολος έδιωξα άρον άρον την γυναίκα που τον κράταγε (πονεμένη ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να θίξουμε και αυτό το θέμα), και επειδή ήτανε καλοκαίρι έψαχνα να βρω παιδικό σταθμό που να λειτουργεί καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχε κάποιος να τον προσέχει. Βρήκα λοιπόν ένα σταθμό στην περιοχή, ο οποίος δεν μου πολυάρεσε αλλά είπα να εξυπηρετηθώ για το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα πήγαινε σε κάποιο καλό. Δυστυχώς η κακή αύρα που μου έβγαλε ο σταθμός, αποδείχτηκε όταν ανήμερα των γενεθλίων του όταν πήγα να τον πάρω και εφόσον τους είχα πάει τούρτα και τα παραλειπόμενα για να του κάνουν πάρτυ, ο μικρός κούτσαινε και αντί να περπατάει προτιμούσε να μπουσουλάει ή να τον έχω αγκαλιά. Όταν τις ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνει γιατί χαϊδεύεται! Το αποτέλεσμα? Του είχε πατήσει η δασκάλα το πόδι και του το έσπασε!!! Και όταν τον πήγα στο νοσοκομείο (εφημέρευε το Αγλαΐα Κυριακού) του βάλανε το γύψο σε λάθος πόδι!!!!!! Όταν έφυγα και πήγα στο πάρκινγκ να πάρω το αυτ/το το διαπίστωσε η φίλη μου που ήταν μαζί. Και τί μου είπε ο γιατρός? Καλά κυρία μου δεν το είδατε???? Δυστυχώς στα γενέθλιά του είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πέρυσι έσπασε τον αγκώνα του! ελπίζω να ήταν το τελευταίο
καλα μιλαμε με κουφανες.....ν ειναι γερο και δυνατο παντα το πουλακι μου!!!
Μιλουπακι έγραψε:τι λες χρυσουλα σε καταλαβαινω εμας οκ δεν επαθε ετσι αλλα το αιμα ηταν πολυ εγω ευτιχως ειμαι ψυχραιμη ο αντρας μου πανικοβληθηκε και τον εβαλε κατευθειαν στο μπανιο και του εριξε νερο με το τηλεφωνο εκει να δεις κλαμα τον τρομαξε πιο πολυ, αλλα και εμεις μεχρι να παμε παιδων δεν ξεραμε τι εχει γιατι ηταν πολυ το αιμα αλλα πριν φτασουμε του σταματησε
crysoula έγραψε:Gianna έγραψε:ένα μήνα πριν γίνει 2 χρονών ο Απόστολος έδιωξα άρον άρον την γυναίκα που τον κράταγε (πονεμένη ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να θίξουμε και αυτό το θέμα), και επειδή ήτανε καλοκαίρι έψαχνα να βρω παιδικό σταθμό που να λειτουργεί καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχε κάποιος να τον προσέχει. Βρήκα λοιπόν ένα σταθμό στην περιοχή, ο οποίος δεν μου πολυάρεσε αλλά είπα να εξυπηρετηθώ για το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα πήγαινε σε κάποιο καλό. Δυστυχώς η κακή αύρα που μου έβγαλε ο σταθμός, αποδείχτηκε όταν ανήμερα των γενεθλίων του όταν πήγα να τον πάρω και εφόσον τους είχα πάει τούρτα και τα παραλειπόμενα για να του κάνουν πάρτυ, ο μικρός κούτσαινε και αντί να περπατάει προτιμούσε να μπουσουλάει ή να τον έχω αγκαλιά. Όταν τις ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνει γιατί χαϊδεύεται! Το αποτέλεσμα? Του είχε πατήσει η δασκάλα το πόδι και του το έσπασε!!! Και όταν τον πήγα στο νοσοκομείο (εφημέρευε το Αγλαΐα Κυριακού) του βάλανε το γύψο σε λάθος πόδι!!!!!! Όταν έφυγα και πήγα στο πάρκινγκ να πάρω το αυτ/το το διαπίστωσε η φίλη μου που ήταν μαζί. Και τί μου είπε ο γιατρός? Καλά κυρία μου δεν το είδατε???? Δυστυχώς στα γενέθλιά του είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πέρυσι έσπασε τον αγκώνα του! ελπίζω να ήταν το τελευταίο
EviKokori έγραψε:Ti eipes tora tou patise i Daskala to podi ti lete re paidia den ginontai auta akou tin kargia kai den to elege kai oi giatri ti na po den exo logia siderenio to paidaki sou!!!!!!crysoula έγραψε:Gianna έγραψε:ένα μήνα πριν γίνει 2 χρονών ο Απόστολος έδιωξα άρον άρον την γυναίκα που τον κράταγε (πονεμένη ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να θίξουμε και αυτό το θέμα), και επειδή ήτανε καλοκαίρι έψαχνα να βρω παιδικό σταθμό που να λειτουργεί καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχε κάποιος να τον προσέχει. Βρήκα λοιπόν ένα σταθμό στην περιοχή, ο οποίος δεν μου πολυάρεσε αλλά είπα να εξυπηρετηθώ για το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα πήγαινε σε κάποιο καλό. Δυστυχώς η κακή αύρα που μου έβγαλε ο σταθμός, αποδείχτηκε όταν ανήμερα των γενεθλίων του όταν πήγα να τον πάρω και εφόσον τους είχα πάει τούρτα και τα παραλειπόμενα για να του κάνουν πάρτυ, ο μικρός κούτσαινε και αντί να περπατάει προτιμούσε να μπουσουλάει ή να τον έχω αγκαλιά. Όταν τις ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνει γιατί χαϊδεύεται! Το αποτέλεσμα? Του είχε πατήσει η δασκάλα το πόδι και του το έσπασε!!! Και όταν τον πήγα στο νοσοκομείο (εφημέρευε το Αγλαΐα Κυριακού) του βάλανε το γύψο σε λάθος πόδι!!!!!! Όταν έφυγα και πήγα στο πάρκινγκ να πάρω το αυτ/το το διαπίστωσε η φίλη μου που ήταν μαζί. Και τί μου είπε ο γιατρός? Καλά κυρία μου δεν το είδατε???? Δυστυχώς στα γενέθλιά του είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πέρυσι έσπασε τον αγκώνα του! ελπίζω να ήταν το τελευταίο
Πωπωω.. μ εστειλες αδιαβαστη τωρα....κ μενα μου τραβαει τα κλαμερακια ψειρες απο τα μαλλια... Τι εχουν να δουν τα ματια μας....valerakievelinaki έγραψε:λοιπον : η εβελινα 10 μηνων καταπιε μια μικρη καρφιτσα την οποια εβγαλε στα κακα της και την ειχαμε 3 μερες στο παιδων !!
η βαλερια πριν 1 μηνα περιπου καταπιε ενα κλαμερακι ψειρακι δεν μπορουσε να αναπνευσει μελανιασε τη χτυπαγα στην πλατη της εκανα ακροβατικα μεχρι που σκεφτηκα λιγο λογικα γιατι ειχα παθει και εγω ενα μινι εγκεφαλικο δεν το κρυβω βλεποντας το παιδακι μου ετσι και την πιεσα στο στομαχι και της προκαλεσα εμετο ευτυχως το εβγαλε αλλα μεχρι να το βγαλει ελεγα τωρα θα του σπασω κανα πλευρο ;; καμια χολη ;; κανα συκωτι ;; δεν ηξερα τι αλλο να κανω δεν μου εμενε χρονος για να σκεφτω !!! υπ οψιν οτι ημουν απο πανω τους οταν συνεβησαν και τα δυο αυτα ατυχηματα αλλα καταλαβα οτι οσο κιαν το προσεχεις ενα παιδι αν ειναι να χτυπησουν θα χτυπησουν !!! ενταξει εχουμε κκαι πεσιματα τουμπες κλπ αφου ανεβαινουν πανω στα κρεβατια και πηδανε σαν κατσικες !!!
crysoula έγραψε:Gianna έγραψε:ένα μήνα πριν γίνει 2 χρονών ο Απόστολος έδιωξα άρον άρον την γυναίκα που τον κράταγε (πονεμένη ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να θίξουμε και αυτό το θέμα), και επειδή ήτανε καλοκαίρι έψαχνα να βρω παιδικό σταθμό που να λειτουργεί καλοκαίρι, αφού δεν υπήρχε κάποιος να τον προσέχει. Βρήκα λοιπόν ένα σταθμό στην περιοχή, ο οποίος δεν μου πολυάρεσε αλλά είπα να εξυπηρετηθώ για το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα πήγαινε σε κάποιο καλό. Δυστυχώς η κακή αύρα που μου έβγαλε ο σταθμός, αποδείχτηκε όταν ανήμερα των γενεθλίων του όταν πήγα να τον πάρω και εφόσον τους είχα πάει τούρτα και τα παραλειπόμενα για να του κάνουν πάρτυ, ο μικρός κούτσαινε και αντί να περπατάει προτιμούσε να μπουσουλάει ή να τον έχω αγκαλιά. Όταν τις ρώτησα, μου είπαν ότι το κάνει γιατί χαϊδεύεται! Το αποτέλεσμα? Του είχε πατήσει η δασκάλα το πόδι και του το έσπασε!!! Και όταν τον πήγα στο νοσοκομείο (εφημέρευε το Αγλαΐα Κυριακού) του βάλανε το γύψο σε λάθος πόδι!!!!!! Όταν έφυγα και πήγα στο πάρκινγκ να πάρω το αυτ/το το διαπίστωσε η φίλη μου που ήταν μαζί. Και τί μου είπε ο γιατρός? Καλά κυρία μου δεν το είδατε???? Δυστυχώς στα γενέθλιά του είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Πέρυσι έσπασε τον αγκώνα του! ελπίζω να ήταν το τελευταίο
Περαστικα σας καλη μου . Πως ειναι τωρα ο μικρουλης σου; Τα κανουν κατι τετοια τα παιδακια μας. Και εμενα μου εχει συμβει αυτο μια φορα. Ολα μεσα στην ζωη ειναι δυστυχως .afro81 έγραψε:Αχχχχχ σημερα ειχαμε το πρωτο μας ατυχημα!
Τον αφησα πανω στο κρεβατι μας για να του βρω ρουχα. Μολις γυρισα να φυγω ακουσα ενα μπαμ. Επεσε στο πατωμα με τα μουτρα και εσκεισε τα χειλη του. Γεμισαν οι πυτζαμες του και οι πυτζαμες μου με αιματα. Ευτυχως σταματησε γρηγορα το αιμα αλλα πολυ κλαμα.......
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » παιδια και ατυχηματα που σε .... στελνουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης