26 Απ: φυσιολογικός τοκετός Κυρ Οκτ 17, 2010 3:20 am
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
.....Αυτό ξαναπες το!!!!!Αυτο ειπα και εγω ,δεν σε κανει καλυτερη μανα ο τροπος που γεννησες αλλα το μετα απο αυτο!!!!Το πως μεγαλωνεις το παιδακι σου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
GEODATOU έγραψε:.....Αυτό ξαναπες το!!!!!Αυτο ειπα και εγω ,δεν σε κανει καλυτερη μανα ο τροπος που γεννησες αλλα το μετα απο αυτο!!!!Το πως μεγαλωνεις το παιδακι σου!!!!
mimika moy pragmatika niotho to idio me esena!exo mia fili poy gennise 4 paidia fysiologika k eykola sxetika,apo tin ora poy tis eipa oti emeina egkyos moy eixe priksei.... (min po ti)na genniso fysiologika den mporeis na fantasteis kathe fora ti moy elege: p.x. ta paidia poy gennoyntai fysiologika einai san na katevainoyne apo ton 5 orofo me tis skales eno ta paidia poy gennioyntai me kaisariki pairnoyn to asanser k peftoyn kato apotoma k pathainoyn sok. k alla polla poy tha varetho na grafo ospoy eftase i ora moy na genniso k o mikros moy eixe men thesi alla den itan k toso kali,etsi o giatros moy me enimerose oti tha exoyme enan dyskolo toketo vevaia moy eipe na skefto k tin kaisariki.imoyn katheti toy elega fysiologika k mono mexri teloys.pao sto spiti moy mesa sta klamata eklaiga oli tin mera k tin alli mera tha pigaina gia proklisi.meta skeftomai ti xazi poy eimai k mpaino stin diadikasia na talaiporitho ego k to moraki moy pairno ton giatro moy k toy leo kateytheian kaisariki ouye gia plaka den evala ponoys k mesa se 5 lepta gennisa ena ygiestato moraki.den ksero an gia kapoioys eimai kaki mana alla ego eimai poly perifani k den exo katholoy typseis.an gyriza ton xrono piso pali to idio tha ekana alla den tha empaina stin diadikasia na akoyo ton kathena!! sorry gia to megalo keimeno kapoy eprepe na ta po k ego i gynaika!!mimika έγραψε:xrysa 1981 έγραψε:mimika έγραψε:Ποναγα απο τις 7 το πρωι, πηγα στο μαιευτηριο με διαστολη 5 χωρις να εχουν σπασει τα νερα και συνεχιζα να ποναω ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ κι οχι καθε 5,4,3,2,1 λεπτα, μεχρι να μου κανουν επισκληριδιο (επιασα τον γιατρο απο το πετο) περασαν 4 ωρες (ειχε πολυ κινηση εκεινη τη μερα, ολη η Αθηνα γεννουσε ) , με επιασε η επισκληριδιος για μιση μονο ωρα και μετα ΣΦΑΔΑΖΑ, κατεβηκε κανονικα ο μικρος και ενιωθα οτι κατι τον τραβουσε πισω χωρις να μου το πει ο γιατρος. Εμεινα ετσι κανα 2ωρο ακομα, μπας και γινει δουλεια και λαω του γιατρου, θελω να σπρωξω δεν αντεχω αλλο, αν ομως εσπρωχνα θα το επνιγα το μικρο.
Τελικα χασαμε παλμους για αρκετη ωρα και βουρ στο χειρουργιο χωρις δευτερη κουβεντα.
Περασα οοοοοοοοοοοοοολους τους πονους κανονικοτατα και τελικα γεννησα με καισαρικη ενα αυγουλοκεφαλο πλασματακι( ηταν παρα πολυ ωρα στην πυελο για να βγει αλλα δεν μπορουσε ο καημενος με τον λωρο τυλιγμενο γυφω απο το κορμακι και το χερακι του, αυτο ηταν που τον τραβουσε πισω).
Αυτο με κανει κακη μανα????
Ναι ηθελα να γεννησω φυσιολογικα (οχι εντελως, εγω θελω τα φαρμακα μου! ) και καμια φορα με πιανει το παραπονο, αλλα τι να κανουμε τωρα που δνε γινοταν αλλιως??? Αγαπαω λιγοτερο το παιδι μου απο καποια που τα γεννησε φυσιολογικα????
Το θεμα ειναι τα ειναι καλα στην υγεια τους και το μωρο αλλα και η μαμα του για να μπορει να το μεγαλωσει (γιατι εγω 35 μερες μετα νοσηλευτηκα για 10 ολοκληρες μερες, μακρια απο το μωρακι μου που με ειχε απολυτη αναγκη, με αυτοανοση αιμολυτικη αναιμια και δωστου και κορτιζονες μετα για 2 χρονια και πααααααααρε φαρμακα, ετσι να γουσταρεις!!!) Πω πω τωρα που το σκεφτομαι ειμαι πολυ κακια μανα!!!
δεν νομιζω οτι αυτο σε κανει λιγοτερο καλη μανα και δεν νομιζω οτι η κοπελα που εβαλε το θεμα ηθελε να πει κατι τετοιο.
οπως οι περισοτερες γνωριζετε το 51% απο τις γεννες ειναι καισαρικη!!!!!!!
αυτο δεν ειναι φυσιολογικο
εννοειτε πως στη περιπτωση σου δεν μπορουσες να κανεις αλλιως αλλα ειναι πολλες περιπτωσεις που απλα το επιλεγουν σαν ποιο ευκολο τροπο γεννας και γιατι φοβουνται!!!!
σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα το λεει και ο γιατρος γιατι ως γνωστο σε μια ιδιωτικη κλινικη η καισαρικη κοστιζει περισοτερο!!!!!
νομιζω οτι το θεμα μπηκε για να διωξει το φοβο απο τις κοπελες που πανε τωρα να γεννησουν!!!!!!!!!!!
ειναι υπεροχη διαδικασια.εγω δεν εκανα επισκληριδιο αλλα γεννησα πολυ ευκολα μεσα σε 3 ωρες!!!!!!!!
Δεν υπονοουσα απολυτως τιποτα για την κοπελα που ξεκινησε το θεμα!Πραγματικα μπραβο της και να της ζησει το μωρακι της!
Απλα εγω (και φανταζομαι και πολλες αλλες κοπελες και ειδικα οσες αναγκαστηκαν να κανουν καισαρικη και δεν ηταν επιλογη τους) εχω κουραστει να με κοιτανε και να μου μιλανε υποτιμητικα οταν μαθαινουν οτι δεν γεννησα φυσιολογικα!
Ναι αισθανομαι πολλες φορες τυψεις κι ενοχες κι ας μην φταιω εγω (γεμιζεις ενοχες ουτως η αλλως απο την στιγμη που γινεσαι μαμα )
αλλα πρεπει να σταματησει επιτελους αυτος ο διαχωρισμος καισαρικη φυσιολογικος.
Ειτε ετσι, ειτε αλλιως ολες μαμαδες γιναμε.
mpravo poly sosto!Ευάκι έγραψε:φυσιολογικα γεννησαν και αυτες που πεταξαν τα μωρακια τους σε σκουπιδια ή σε λεκανες τουαλετας και την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια...επειδη γεννησαν φυσιολογικα ειναι καλες μανες?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
μην τρελαθουμε κιολας!!!!!!!!!!!!!
καλη μανα ειναι η μανα που κανει το καλυτερο για το παιδι της ειτε αυτο λεγεται καισαρικη ειτε φυσιολογικη γεννα!!!και προπαντως αυτη που εχει ενα παιδι ευτυχισμενο και γεματο αγαπη!!!!!!!!!!!!
mimika έγραψε:xrysa 1981 έγραψε:mimika έγραψε:Ποναγα απο τις 7 το πρωι, πηγα στο μαιευτηριο με διαστολη 5 χωρις να εχουν σπασει τα νερα και συνεχιζα να ποναω ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ κι οχι καθε 5,4,3,2,1 λεπτα, μεχρι να μου κανουν επισκληριδιο (επιασα τον γιατρο απο το πετο) περασαν 4 ωρες (ειχε πολυ κινηση εκεινη τη μερα, ολη η Αθηνα γεννουσε ) , με επιασε η επισκληριδιος για μιση μονο ωρα και μετα ΣΦΑΔΑΖΑ, κατεβηκε κανονικα ο μικρος και ενιωθα οτι κατι τον τραβουσε πισω χωρις να μου το πει ο γιατρος. Εμεινα ετσι κανα 2ωρο ακομα, μπας και γινει δουλεια και λαω του γιατρου, θελω να σπρωξω δεν αντεχω αλλο, αν ομως εσπρωχνα θα το επνιγα το μικρο.
Τελικα χασαμε παλμους για αρκετη ωρα και βουρ στο χειρουργιο χωρις δευτερη κουβεντα.
Περασα οοοοοοοοοοοοοολους τους πονους κανονικοτατα και τελικα γεννησα με καισαρικη ενα αυγουλοκεφαλο πλασματακι( ηταν παρα πολυ ωρα στην πυελο για να βγει αλλα δεν μπορουσε ο καημενος με τον λωρο τυλιγμενο γυφω απο το κορμακι και το χερακι του, αυτο ηταν που τον τραβουσε πισω).
Αυτο με κανει κακη μανα????
Ναι ηθελα να γεννησω φυσιολογικα (οχι εντελως, εγω θελω τα φαρμακα μου! ) και καμια φορα με πιανει το παραπονο, αλλα τι να κανουμε τωρα που δνε γινοταν αλλιως??? Αγαπαω λιγοτερο το παιδι μου απο καποια που τα γεννησε φυσιολογικα????
Το θεμα ειναι τα ειναι καλα στην υγεια τους και το μωρο αλλα και η μαμα του για να μπορει να το μεγαλωσει (γιατι εγω 35 μερες μετα νοσηλευτηκα για 10 ολοκληρες μερες, μακρια απο το μωρακι μου που με ειχε απολυτη αναγκη, με αυτοανοση αιμολυτικη αναιμια και δωστου και κορτιζονες μετα για 2 χρονια και πααααααααρε φαρμακα, ετσι να γουσταρεις!!!) Πω πω τωρα που το σκεφτομαι ειμαι πολυ κακια μανα!!!
δεν νομιζω οτι αυτο σε κανει λιγοτερο καλη μανα και δεν νομιζω οτι η κοπελα που εβαλε το θεμα ηθελε να πει κατι τετοιο.
οπως οι περισοτερες γνωριζετε το 51% απο τις γεννες ειναι καισαρικη!!!!!!!
αυτο δεν ειναι φυσιολογικο
εννοειτε πως στη περιπτωση σου δεν μπορουσες να κανεις αλλιως αλλα ειναι πολλες περιπτωσεις που απλα το επιλεγουν σαν ποιο ευκολο τροπο γεννας και γιατι φοβουνται!!!!
σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα το λεει και ο γιατρος γιατι ως γνωστο σε μια ιδιωτικη κλινικη η καισαρικη κοστιζει περισοτερο!!!!!
νομιζω οτι το θεμα μπηκε για να διωξει το φοβο απο τις κοπελες που πανε τωρα να γεννησουν!!!!!!!!!!!
ειναι υπεροχη διαδικασια.εγω δεν εκανα επισκληριδιο αλλα γεννησα πολυ ευκολα μεσα σε 3 ωρες!!!!!!!!
Δεν υπονοουσα απολυτως τιποτα για την κοπελα που ξεκινησε το θεμα!Πραγματικα μπραβο της και να της ζησει το μωρακι της!
Απλα εγω (και φανταζομαι και πολλες αλλες κοπελες και ειδικα οσες αναγκαστηκαν να κανουν καισαρικη και δεν ηταν επιλογη τους) εχω κουραστει να με κοιτανε και να μου μιλανε υποτιμητικα οταν μαθαινουν οτι δεν γεννησα φυσιολογικα!
Ναι αισθανομαι πολλες φορες τυψεις κι ενοχες κι ας μην φταιω εγω (γεμιζεις ενοχες ουτως η αλλως απο την στιγμη που γινεσαι μαμα )
αλλα πρεπει να σταματησει επιτελους αυτος ο διαχωρισμος καισαρικη φυσιολογικος.
Ειτε ετσι, ειτε αλλιως ολες μαμαδες γιναμε.
GEODATOU έγραψε:.....Αυτό ξαναπες το!!!!!Αυτο ειπα και εγω ,δεν σε κανει καλυτερη μανα ο τροπος που γεννησες αλλα το μετα απο αυτο!!!!Το πως μεγαλωνεις το παιδακι σου!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΗΡ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ!!ΜΕ 1 ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!!!ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ!!!Tanelorn έγραψε:Κι εγώ φυσιολογικά γέννησα και φταίει ο γιατρός μου γι'αυτό... Είμαι η αντίθετη περίπτωση, συνήθως γίνεται το ανάποδο!!!
Από πριν μείνω έγκυος ήθελα να γεννήσω με καισαρική, όταν έμεινα έγκυος το ζήτησα και όταν πλησίαζε ο καιρός να γεννήσω το παρακαλούσα...
Ε πλέον μετά από 14 μήνες και μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο και πάλι λέω καλύτερα η καισαρική.
Σίγουρα μια γέννα "φυσιολογική" είναι καλύτερη (εάν δεν υπάρχει πρόβλημα για τη μαμά ή το μωρό εννοείται), γι'αυτό άλλωστε λέγεται και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ τοκετός...
Κάποια στιγμή θα σας γράψω το πώς γέννησα, ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ της γέννας...
maria-eva έγραψε:tanelorn ειναι σαν περιγραφεις την δικη μου γεννα ενιωθα ακριβως τα ιδια με σενα και περασαμε ακριβως τα ιδια..μεγαλο σοκ αλλα εγω γνωριζα οτι ειχα κοριτσακι
jojo_mama έγραψε:
Εγω αλλο θελω να σχολιασω...ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;
9 ωρες νταν! εκανα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης