Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
730 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 730 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Και τα κόκκινα νύχια και τα χρυσαφικά!
Κοροϊδεύουμε αλλά κι εμείς κάπως θα γίνουμε μου φαίνεται!!!
Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 534787

Άντε καλέ! Θα έχουμε κάνει μόνιμο μακιγιάζ σε αισθητικό και θα φοράμε μόνο λευκόχρυσο. Το νύχι θα είναι σε φλουό αποχρώσεις απαραιτήτως!χιχιχι

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Tziz έγραψε:Και τα κόκκινα νύχια και τα χρυσαφικά!
Κοροϊδεύουμε αλλά κι εμείς κάπως θα γίνουμε μου φαίνεται!!!
Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 534787

Άντε καλέ! Θα έχουμε κάνει μόνιμο μακιγιάζ σε αισθητικό και θα φοράμε μόνο λευκόχρυσο. Το νύχι θα είναι σε φλουό αποχρώσεις απαραιτήτως!χιχιχι

Respect Respect Respect

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Αν μια μεγάλη σε ηλικία κυρία έχει το κουράγιο να βάφεται και να φοράει τακούνια για πάρει το λεωφορείο τότε να βρεί και το κουράγιο να σταθεί όρθια.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!

ΤΖΙΖ εσάς που οδηγείτε έγκυες σας θαυμάζω για το θάρρος σας.Εγώ μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος το πούλησα και αναγκαστικά έπαιρνα συγκοινωνίες για τη δουλειά.Τώρα με το μωρό δεν έχω τολμήσει να οδηγήσω.Φοβάμαι πάαααρα πολύ.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε λεωφορείο έγκυος!
Να σκεφτείς ότι οδηγώ μηχανάκι από τα 17 μου. Στα 19 αγόρασα δικό μου μηχανάκι και στα 23 μου το αυτοκίνητο.
Τώρα που παντρεύτηκα και μένω μακριά αλλά και λόγω εγκυμοσύνης χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο.
Αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Sad το οποίο το λατρεύω και μου λείπει γιατί κάθε μέρα τρώω κίνηση άστα να πάνε... Sad
Εγώ στη θέση σου δε θα το πούλαγα.
Νομίζω ότι έκανες βλακεία εκτός αν συντρέχανε κι άλλοι λόγοι όπως πχ οικονομικοί.

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που τελικά αχρείαστα πήγαν λόγω καισαρικής, η μαία μας έλεγε ότι θα προσέξουμε ότι οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι όταν βλέπουν γυναίκες σε ενδιαφέρουσα και θα μας προσφέρουν τη θέση τους ή θα μας δίνουν προτεραιότητα σε σειρές υπηρεσιών.

Τελειώνοντας το μάθημα και μπαίνοντας τρεις από εμάς σε ένα συρμό του μετρό και μάλιστα με τις κοιλίες τούρλα κανένας μα κανένας άντρας δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον. Σιγά μη σηκώνονταν κιόλας!!! Laughing

Μια φορά στο τραμ, έγκυος στη δεύτερη και έχω μαζί μου και τη μικρή. Ο συρμός γεμάτος κόσμο και εγώ ίσα που είχα βρει μια γωνία για να μη χτυπήσω και να κρατάω και τη μεγάλη από το χέρι και τσάντες και να προσπαθώ να κρατιέμαι για να μην πέσουμε. 1 στάση πριν κατέβω μου λέει μια κυρία: "Έλα κοπέλα μου να κάτσεις. Σε βλέπω τόση ώρα. Είσαι και έγκυος, έχεις και το άλλο από το χέρι".
Οπότε γυρίζω και εγώ φυσικά και της λέω: "Με βλέπεις τόση ώρα αλλά δεν φιλοτιμήθηκες να σηκωθείς παρά μόνο τώρα που θα κατέβεις. Ε, μάθε λοιπόν ότι και εγώ κατεβαίνω. Ας την πάρει άλλος τη θέση" Twisted Evil
Κορίτσια άλλαξε και εγώ δεν ξέρω πόσα χρώματα!!! Laughing

http://mammael.blogspot.com/

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
exete parathrhsei oti stis perissoteres periptvseis oi antres einai aytoi pou lene na katsoume??
oi gunaikes oi moulares tipota!!

tsourekaki

tsourekaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μια φορα χρειαστηκε να παρω το λεωφορειο να κατεβω κεντρο...βρε δεν βρεθηκε εανς χριστιανος να σηκωθει και εκει που ειχα απελπιστει ενας κυριος αλλοδαπος απο την γειτονικη χωρα μου παραχωρησε την θεση του...απλα να λεμε και τα καλα!!
βεβαια απο τοτε δεν ξαναμπηκα σε
μεσο...τουτου και παλι τουτου

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fraoulenia έγραψε:exete parathrhsei oti stis perissoteres periptvseis oi antres einai aytoi pou lene na katsoume??

Εσύ που τους έχεις δει τους άντρες; Γιατί εγώ δεν έχω δει κανέναν να σηκώνεται για καμιά εγκυμονούσα. Πάντα όταν βρίσκομαι σε μετρό ή τραμ ή λεωφορείο (ναι τα χρησιμοποιώ όλα και συμφέρω Laughing ) η μόνη που σηκώνεται είμαι εγώ!!! Και μόνο για εγκύους. Γιατί αν σηκωθείς για ηλικιωμένο θα σου πει κιόλας: "Δεν χρειάζομαι θέση εγώ". Το νιάτο!!! Laughing

Μια φορά ήμουν στο ταχυδρομείο, μόλις είχα γεννήσει τη μικρή μου, και είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου τη διεύθυνση του παραλήπτη. Οπότε βγήκα για λίγο έξω, αφού ενημέρωσα την ταμία ότι έχω ασαράντιστο μωρό στο σπίτι που θηλάζει, πήρα τηλέφωνο τη θεία μου και έγραψα τη διεύθυνση. Μπαίνοντας μέσα περνάω όσους ήταν στη σειρά και πετάγεται ένας παππούς και μου λέει: "Ε, στη σειρά όπως όλος ο κόσμος!!!"

Η ταμίας ούτε που μίλησε. Έπρεπε να κάνω φασαρία για να πει ότι την είχα ενημερώσει. Η γαϊδάρα!! Twisted Evil

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fraoulenia έγραψε:exete parathrhsei oti stis perissoteres periptvseis oi antres einai aytoi pou lene na katsoume??

Ναι ναι σαν το παππού μου !
Όπως το είπες ΛΕΝΕ να κάτσουμε.
Ενώ κάθονται και οι δύο με τη γιαγιά στο λεωφορείο:
"Σήκω βρε γυναίκα να κάτσει η έγκυος δεν τη βλέπεις?"
Ο παππούς φυσικά έχει πάντα τη δικαιολογία ότι είναι άρρωστος!

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:

Θεός ο παππούς!! Laughing Laughing Laughing

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Tziz έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.eimaimama.gr

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι. Στην κυριολεξία!
Καλά να τον έχει ο Θεούλης γιατί δεν έχουμε και δεύτερο...
Αλλά η γιαγιά τι έχει τραβήξει η κακομοίρα...

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε γενικες γραμμες με εξυπηρετουσαν απο τη στιγμη που στρογγυλεψα και φαινομουν εγκυος. Μετα ομως εγινε 1 περιστατικο που μου αναψε τα λαμπακια. (Λιγο θελω...)
Στον ΟΑΕΔ εχω παει για το επιδομα θερμανσης το 2009 ημουν στον 8ο μηνα και ειχε ενα μπουγιο κοσμο-ουτε ουρα ουτε σειρα-. Βρισκω μια αδειανη γωνιτσα στην ακρη σε σημειο που να φανει οτι δεν ειμαι σε θεση να μπω αναμεσα και κοιταω την ταμια μες στα ματια εντονα.Αυτη χαμπαρια...Καποια στιγμη αρχιζει και με σπρωχνει μια κυρια μεγαλης ηλικιας με χρυσα δοντια και ανασα που βρωμουσε σκορδο. Εχω ενοχληθει και απο το σπρωξιμο και απο την δυσωδια (σορρυ αλλα δεν αντεχεται 11 η ωρα το πρωι) και την στραβοκοιταω. Αυτη συνεχιζει να με σπρωχνει. Περασανε καποια λεπτα και εχω χασει την υπομονη μου μαζι της και φωναζω (φωναζω ομως) "ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΙΔΙ???????????"
ΗΣΥΧΙΑ απολυτη στον ΟΑΕΔ. Η εν λογω κυρια με κοιταει και μενει αφωνη. "ΝΤΕΝ ΣΕ ΕΙΝΤΑ." μου λεει...
Βαζω τα κλαμματα και αρχιζω και φωναζω .
Τοτε και μονο τοτε η ταμιας που εξυπηρετουσε τον κοσμο με ειδε και μου λεει "ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ". (τον πληθυντικο τον χασαμε στο δρομο ετσι?"
Αυτο ηταν το μονο περιστατικο που δεν θα το ξεχασω. Ειχα εκνευριστει τοσο πολυ που μεχρι και λαθος e-bank εβαλα και δεν πηρα τα λεφτα του επιδοματος για καιρο μετα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε λεωφορείο έγκυος!
Να σκεφτείς ότι οδηγώ μηχανάκι από τα 17 μου. Στα 19 αγόρασα δικό μου μηχανάκι και στα 23 μου το αυτοκίνητο.
Τώρα που παντρεύτηκα και μένω μακριά αλλά και λόγω εγκυμοσύνης χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο.
Αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Sad το οποίο το λατρεύω και μου λείπει γιατί κάθε μέρα τρώω κίνηση άστα να πάνε... Sad
Εγώ στη θέση σου δε θα το πούλαγα.
Νομίζω ότι έκανες βλακεία εκτός αν συντρέχανε κι άλλοι λόγοι όπως πχ οικονομικοί.

Μπα όχι απλώς ποτέ δεν ήμουνα τοσο του αυτοκινήτου.Ήμουνα και εγώ της μηχανής αλλα λόγω ατυχήματος(πολύ σοβαρού)μου απαγορεύτηκε.Απλώς τώρα πρέπει να πάρω απόφαση να ξαναοδηγήσω αυτοκίνητο γιατί νομίζω οτι με το παιδί έξω απο την κοιλιά θα είναι χειρότερα στο λεοφωρείο.(Δεν έχω μπει ακόμα)

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουτε εγω προκειτε να πουλησω την μηχανη μου κ ας εχω το παιδι δεν μπορω την κινηση εκνευριζομαι κ βριζω σαν νταλικερης στο αμαξι

http://www.gatospito.com

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγκυμοσύνη και.... προταιρεότητα?? χμμμ μάλλον αυτές οι λέξεις δεν πάνε μαζί! εγώ είχα δύο περιστατικά που με έβγαλαν έξω από τα ρούχα μου 1) σεπτέμβρης-οκτώβρης 2009 έχω φορέσει την μασκούλα μου(φοβο΄μουν για την γρίπη), έχω πάρει την κοιλίτσα μου και έχω πάει στο δημαρχείο να θεωρήσω κάτι εξετάσεις που μου είχε γράψει ο γιατρός μου. το δημαρχείο τίγκα στον κόσμο και εγώ θεωρώντας αυτονόητο οτι έχω προτεραιότητα πάω μπροστα. τότε πέσαν όλα τα γερόντια να με φάνε μου λέγαν κ ποια νομίζεις οτι είσαι σιγά έγκυος είσαι όχι άρρωστη μια τύπισσα μου λέει την μάσκα γιατί την φοράς λέπρα έχουμε κ θα σε κολλήσουμε? σιγά κ αν κολλήσεις την γρίπη τι θα πάθεις? με α΄ποκορύφωμα τηνδιπλανή της που γυρνάει κ λεει σιγά μωρέ γκαστρώθηκε και νομίζει οτι κάτι έκανε φόρεσε κ τη μάσκα κ ήρθε να μας πάρει τη σειρά αυτή η νεολαία όλο δικαιολογίες είναι, ακου φοβάται μην κολλήσει τη γρίπη!!!! τελικά βγήκε ο γιατρός που θεωρούσε κ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.. 2) Νοεμβριος 2009 κ έχω πάει να εμβολιαστώ για τη γρίπη ο μόνος που προσφέρθηκε να μου παραχωρήσει τη σειρά του ήταν ένας νεαρός γύρω στα 30 και όταν είπε στους υπόλοιπους μα καλά δε βλέπετε οτι η κοπέλα είναι εγκυος??? του απαντησαν κ εσένα τι σε νίαζει γυναίκα η αδερφή σου είναι?? τι να πεις........... Shocked Shocked Shocked

Chrisa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγω γεννικα μεχρι που μπικα στον 9ο οδηγουσα.
Στις περισσοτερες υπηρεσιες εστελνα τον πεθερο μου...ημουν αρκετα τυχερη σε αυτο το θεμα.
εχω να καταθεσω ομως το εξης.
Μια ευδομαδα πριν μπω για την προγραμματισμενη καισαρικη ημουν με την μητερα μου στα ΚΟΥΚΟΥ στην σταυρουπολη για καποιες τελευτες λεπτομεριες με πραγματ απου δεν ειχα παραγγειλει μεσω ιντερνετ
Περιμενα στην σταση μαζη με την μητερα μου με την κοιλαρα τουρλα να περασει το 32Α...εξω ειχε αρκουντος ζεστη...στο παγγακι της στασης καθοταν μια κυρια με τα δυο της κοριτσακια 10 και 8ετων περιπου.
Ειμασταν και οι δυο φορτομενες σακουλες και δεν φιλοτιμιθηκε να σηκωθει ουτε η κυρια για να καθισω εγω ουτε καποιο απο τα παιδακια.
Οταν μετα απο 40 λεπτα ηρθε το λεοφωρειο κατευθυνθηκα να καθισω στα αναποδα καθησματα..αλλα με προλαβε κ κυρια με τα κοριτσακια που ηθελαν κα καθησουν παρεα
Θεορω πως ηταν λιγο αναισθητο απο τι στιγμη οπυ υπηρχαν κανονικες θεσεις - στις οποιες εγω δεν χωρουσα λογω κοιλιας...αλλα και ψωνιων.
Δηλαδη ενδιαφερθηκαν μονο για την παρτι τους και οχι για να διευκοληνουν.

Μπορω παντως να επιβεβειωσω πως οσες φορες μπηκα σε λεοφωρειο κανεις μα κανεις δεν σηκοθηκε ποτε..και ας ειναι οιδρομοι μας χαλια μαυρα και πολλοι οδιγοι- ειδικα στην θεσσαλονικη- μαθητευομενοι ραλλιστες.
Επισης θυμαμαι τον εαυτο μου σαν μ@λ@κα πτομα απο σχολεια διαβασματα φροντηστηρια...να παραχορω την θεση μου σε ηλικιομενους μονο στην ταυτοτητα ου κατευηκαν κεντρο για καφεδακι

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki8 έγραψε:έχω πάρει την κοιλίτσα μου

Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 328109 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 328109 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 328109 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 328109

Πολύ χοντρά τα σκηνικά σου πάντως.ΕΕΕΕΕρε ξύλο που πάει χαμένο.....

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ας πω κι εγω τις δικες μου εμπειριες πανω στο θεμα....
ειμαι στον 6ο μηνα και ενα σαββατο μου λεει ο αντρας μου βρε δεν παμε παρειτσα στην λαικη να παρουμε φρουτα; του λεω ναι να παμε αλλα δεν θα με προσεχουνε και θα με χτυπησει κανεις ....ελα μωρε μου λεει ο αντρας μου αφου εχεις εμενα θα πηγαινω μπροστα εγω πισω εσυ για να σε καλυπτω.....τεσπα παμε στην λαικη κιεκει που παω να παρω φρουτα ειναι μια τυπισσα μαλλον αλοδαπο με το καροτσακι της και ενω παω ,καλυπτοντας την κοιλια μου γιατι την ειδα λιγο ζωον ,προς τον παγκο ερχοτανε κατα πανω μου χωρις να χαμπαριαζει μια και φωναζω δυνατα με ακουσε ολη η λαικη ΒΡΕ ΖΩΩΩΩΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΓΩ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ; και μου λεει στην ψυχρα ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ; και της λεω με ψυχρα ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝΕ .....παιδια ολη η λαικη ειχε γυρισει με κοιταγε σαν να μου λεγε δικιο εχεις κοπελα μου....

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλλο περιστατικο προχθες πηγα στην τραπεζα και ουρααααααααααααα μεχρι εξω ...τεσπα στεκομαι στηνουρα κανεις δεν ειπε ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...και ολα γεροντακια ετσι...μεχρι που με ειδε ο προισταμενος και μου λεει ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Σ ΕΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ...καποια στιγμη λεει ενας γερος ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ και του λεει ο προισταμενος ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΣΕΙΣ; του λεω ο γερος Ε ΚΑΙ Τ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΕΓΚΥΟΣ; και γυρναω και του λεω του γερου εκεινη την ωρα ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ,ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ Η ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...μουγκα ο γερος μετα χαχαχαχχαχαχαχα

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικά μπορώ να πω ότι είμαι από τις τυχερές! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!
Σήμερα πήγα στο ταχυδρομείο, άδειο ήταν (δεν ξέρω αν φταίει η γενική απεργία), πήρα αριθμό προτεραιότητας και πήγα ταμείο να στείλω μια επιταγή. Η κοπέλα μου είπε να πάρω μια καρέκλα και να καθήσω παραδίπλα να τη συμπληρώσω με την ησυχία μου. Ευγενέστατη!
Γυρίζοντας μπήκα σε ένα μαγαζί να πάρω 2 δωράκια και οι κοπέλες με είχαν στο μη σκύβεις, κάτσε...κτλ.
Ελπίζω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου να έχω πάντα τέτοια περιστατικά!
Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 3 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα πταισματα
εχτες εγινε πανικος στο ικα παγκρατιου
παω να πληρωθω το επιδομα τοκετου με την κοιλια στο στομα και την τρελη την ζεστη
και βλεπω λαοθαλασσα.και ρωταω να περασω και ακουω ,το τι δεν ακουω απο γερους και γυναικες ..και καλα αμαν πια εσεις οι εγκυμονουσες και τετοια ..και να κατσεις να περιμενεις και ειμαστε αναπηροι .και βαζω κατι φωνες...αναπηροι ειστε στο μυαλο και ντροπη σας να μιλατε σε μια εγκυο ετσι ,καθολου σεβασμος ,ετσι να φερθουν στα παιδια σας και χειροτερα ...και περναει μια γνω στη μου που δουλευει εκει
επιδυκτικα παιρνει τα χαρτια μου τα ετοιμαζει πρωτα πρωτα ,δεν παν να μουρμουρανε..τους λεει αν δεν σας αρεσει αλλου... και τελειωσα στο αψε σβησε και τους χαιρεταγα μετα απο μακρια ...τα ζωα ,οι αλητες ....ααααα και λεει εκει ο προισταμενος δυστυχως λεει οι εγκυκλιος λεει μονο για παραπληγηκους επιτρεπεται ..και του λεω ερχεται παραπληγικος μονος του στο ικα να πληρωθει...πας καλα?μονο απο σεβασμο οπως θα ηθελες στον δικο σου ανθρωπο και οτι ειστε μεγαλοι καραγκιοζηδες και ντροπη σας,και ετσι να σας φερθουν και σε σας,και οτι παθαινει τελικα ο ελληνας πολυ το αξιζει ...

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:καλα πταισματα
εχτες εγινε πανικος στο ικα παγκρατιου
παω να πληρωθω το επιδομα τοκετου με την κοιλια στο στομα και την τρελη την ζεστη
και βλεπω λαοθαλασσα.και ρωταω να περασω και ακουω ,το τι δεν ακουω απο γερους και γυναικες ..και καλα αμαν πια εσεις οι εγκυμονουσες και τετοια ..και να κατσεις να περιμενεις και ειμαστε αναπηροι .και βαζω κατι φωνες...αναπηροι ειστε στο μυαλο και ντροπη σας να μιλατε σε μια εγκυο ετσι ,καθολου σεβασμος ,ετσι να φερθουν στα παιδια σας και χειροτερα ...και περναει μια γνω στη μου που δουλευει εκει
επιδυκτικα παιρνει τα χαρτια μου τα ετοιμαζει πρωτα πρωτα ,δεν παν να μουρμουρανε..τους λεει αν δεν σας αρεσει αλλου... και τελειωσα στο αψε σβησε και τους χαιρεταγα μετα απο μακρια ...τα ζωα ,οι αλητες ....ααααα και λεει εκει ο προισταμενος δυστυχως λεει οι εγκυκλιος λεει μονο για παραπληγηκους επιτρεπεται ..και του λεω ερχεται παραπληγικος μονος του στο ικα να πληρωθει...πας καλα?μονο απο σεβασμο οπως θα ηθελες στον δικο σου ανθρωπο και οτι ειστε μεγαλοι καραγκιοζηδες και ντροπη σας,και ετσι να σας φερθουν και σε σας,και οτι παθαινει τελικα ο ελληνας πολυ το αξιζει ...

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τα πάρε δώσε με το ΙΚΑ εκτός από το Κέντρο Μανας & Παιδιού που επισκέπτομαι για τα φάρμακα που χρειάζομαι.
Οντως πολύ γελοίοι οι άνθρωποι και οι ηλικιωμένοι, που εμείς τους σεβόμαστε και τους βοηθάμε να φέρονται έτσι...γουρούνια!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω και στις 2 εγγυμοσυνες εκανα ολες τις
δουλειες μου στις δημοσιες υπηρεσιες μονη
και χρησιμοποιουσα και συχνα τα ΜΜΜ
...Το μονο που παρατηρησα οτι
τις περισσοτερες φορες αυτοι που παραχωρουσαν
τη θεση τους ηταν οι αντρες...εμεις οι
γυναικες σκυλες....το μονο που μου συνεβει
ηταν με γιατρο(γυναικολογο
του ΤΕΒΕ)που ενω ο παππαρας μου κλεινει
ραντεβου στις 5 το μεσημερακι
και καλοκαιρι,κανω επιβεβαιωση με τη γραμματεα του
αυτος το ξεχναει και ερχεται στο ιατρειο
στις 6 και εχει εμενα με τη κοιλια
τουρλα να περιμενω στον ηλιο....(ελειπε και
η γραμματεας)και οταν τον εκραξα
μονο που δεν με εδειρε...γιατι υποτιθεται πως
εγω ειχα κανει λαθος
και γουσταρα να τον περιμενω μες τη ζεστη

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:εγω και στις 2 εγγυμοσυνες εκανα ολες τις
δουλειες μου στις δημοσιες υπηρεσιες μονη
και χρησιμοποιουσα και συχνα τα ΜΜΜ
...Το μονο που παρατηρησα οτι
τις περισσοτερες φορες αυτοι που παραχωρουσαν
τη θεση τους ηταν οι αντρες...εμεις οι
γυναικες σκυλες....το μονο που μου συνεβει
ηταν με γιατρο(γυναικολογο
του ΤΕΒΕ)που ενω ο παππαρας μου κλεινει
ραντεβου στις 5 το μεσημερακι
και καλοκαιρι,κανω επιβεβαιωση με τη γραμματεα του
αυτος το ξεχναει και ερχεται στο ιατρειο
στις 6 και εχει εμενα με τη κοιλια
τουρλα να περιμενω στον ηλιο....(ελειπε και
η γραμματεας)και οταν τον εκραξα
μονο που δεν με εδειρε...γιατι υποτιθεται πως
εγω ειχα κανει λαθος
και γουσταρα να τον περιμενω μες τη ζεστη

άκου θράσος! ε δεν είμαστε καλά! μωρέ μια καταγγελία ήθελε αυτός στο ΤΕΒΕ αλλά δεν πρόκειται να έβγαζες άκρη ούτε από εκεί! Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις