Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
691 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 691 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

άκου θράσος! ε δεν είμαστε καλά! μωρέ μια καταγγελία ήθελε αυτός στο ΤΕΒΕ αλλά δεν πρόκειται να έβγαζες άκρη ούτε από εκεί! Mad [/quote]

ειχε προβλημα ο τυπος γιατι δεν τον ειχα μονιμο
γιατρο...σκεψου οτι σιχαθηκα τοσο
που οταν εμεινα εγγυος στη μικρη
ουτε καν πηγα στο ΤΕΒΕ...απο οτι
εμαθα ο τυπος πολυ μακακας
σε ολες ετσι εκανε.

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α εκτες πηγα στον οαεδ με το που εσκασα μουρη στην σκαλα που η ουρα για να πληρωθουμε το επιδομα εφτανε στο 1ο οροφο λεω στην τελευταια κυρια ναμε θυμαται για ναπαω επανω να κατσω γιατι δεν μπορουσα να σταθω ορθια απο την ζεστη με το που φτανω επανω κ καθομαι στο σκαλοπατι με βλεπει ενα απο τα κοριτσια που δουλευουν εκει κ θυμηθηκε οτι ημουν εγκος με πηρε μεσα κ με εξυπηρετησε πριν ανοιξει καν ο οαεδ Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994

http://www.gatospito.com

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:α εκτες πηγα στον οαεδ με το που εσκασα μουρη στην σκαλα που η ουρα για να πληρωθουμε το επιδομα εφτανε στο 1ο οροφο λεω στην τελευταια κυρια ναμε θυμαται για ναπαω επανω να κατσω γιατι δεν μπορουσα να σταθω ορθια απο την ζεστη με το που φτανω επανω κ καθομαι στο σκαλοπατι με βλεπει ενα απο τα κοριτσια που δουλευουν εκει κ θυμηθηκε οτι ημουν εγκος με πηρε μεσα κ με εξυπηρετησε πριν ανοιξει καν ο οαεδ Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994

μπραβο στην υπαλληλο....γιατι υπαρχουν και
ανθρωποι...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

άκου θράσος! ε δεν είμαστε καλά! μωρέ μια καταγγελία ήθελε αυτός στο ΤΕΒΕ αλλά δεν πρόκειται να έβγαζες άκρη ούτε από εκεί! Mad

σε ολες ετσι εκανε.[/quote]

α και στο Ικα έτσι κάνουν μην ανησυχείς! είχα Ικα παλιά και ξέρω! παντού υπάρχουν μ@#$@#@! είναι σαν την μπύρα μύθος! παντού υπάρχει ένας!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κοριτσακια στο ΙΚΑ για να βρω ακρη πηγα στον διευθηντη

http://www.gatospito.com

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
athina24 έγραψε:

άκου θράσος! ε δεν είμαστε καλά! μωρέ μια καταγγελία ήθελε αυτός στο ΤΕΒΕ αλλά δεν πρόκειται να έβγαζες άκρη ούτε από εκεί! Mad

σε ολες ετσι εκανε.

α και στο Ικα έτσι κάνουν μην ανησυχείς! είχα Ικα παλιά και ξέρω! παντού υπάρχουν μ@#$@#@! είναι σαν την μπύρα μύθος! παντού υπάρχει ένας![/quote]

Εγώ το έχω ακόμα αλλά μόνο το βιβλιάριο!!! Laughing

http://mammael.blogspot.com/

oneirena

oneirena
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ μπαίνω μπροστά και παίρνω την σειρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου τη δώσει κάποιος απο μόνος του- πλην 2-3 εξαιρέσεων, οπότε τουρλώνω την κοιλιά και λέω: δεν σας πειράζει να κλέψω τη σειρά?? σκάω και ένα χαμόγελο και περνάω. Αν περίμενα ακόμη στην ουρά θα ήμουν... sad but true !

noni

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάθε μέρα κατεβαίνω στην Αθήνα με το τρένο και το μετρό...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει σηκωθεί να μου δώσει την θέση του και δεν περνάει απαρατήρητη η κοιλιά μου!!! Στεναχωριέμαι πολύ για το πως έχουν καταντήσει οι "άνθρωποι" Crying or Very sad Απλώς θα προσπαθήσω το πλασματάκι που θα φέρω στη ζωή να μάθει να είναι άνθρωπος και να μην σκέφτεται μόνο τον κ@#λο του

vasomits

vasomits
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια εγώ διεκδικώ με καλό τρόπο την σειρά μου!
Εαν δω πολύ κόσμο δεν παίρνω καν χαρτάκι και πάω κατευθείαν και στήνομαι πίσω απο οποιονδήποτε εξυπηρετείται και μόλις αδειάσει το κισέ ζητάω συγνώμη, τους λέω οτι είμαι έγκυος και όλα καλά!
Με συγκίνησε απίστευτα μια ηλικιωμένη κυρία στην εκκλησία. Μόλις με είδε με την κοιλιά όχι μόνο μου προσέφερε την θέση της αλλά μου έδωσε και την βεντάλια της γιατί είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα!
Πολλές φορές μου έχουν προσφέρει θέση!
Σχετικά με τα ΜΜΜ, δεν τα πολυχρησιμοποιώ αλλά όποτε τυχαίνει έχω μαζί μου άτομα που δεν μασάνε πχ αδερφές μου, κουμπάρα μου οι οποίες σηκώνουν άλλους για να κάτσω!!! Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasomits έγραψε:κορίτσια εγώ διεκδικώ με καλό τρόπο την σειρά μου!
Εαν δω πολύ κόσμο δεν παίρνω καν χαρτάκι και πάω κατευθείαν και στήνομαι πίσω απο οποιονδήποτε εξυπηρετείται και μόλις αδειάσει το κισέ ζητάω συγνώμη, τους λέω οτι είμαι έγκυος και όλα καλά!
Με συγκίνησε απίστευτα μια ηλικιωμένη κυρία στην εκκλησία. Μόλις με είδε με την κοιλιά όχι μόνο μου προσέφερε την θέση της αλλά μου έδωσε και την βεντάλια της γιατί είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα!
Πολλές φορές μου έχουν προσφέρει θέση!
Σχετικά με τα ΜΜΜ, δεν τα πολυχρησιμοποιώ αλλά όποτε τυχαίνει έχω μαζί μου άτομα που δεν μασάνε πχ αδερφές μου, κουμπάρα μου οι οποίες σηκώνουν άλλους για να κάτσω!!! Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 215994
Και πολύ καλά κάνεις γιατί διαφορετικά.... με τις ώρες θα περίμενες!!!

nikoleta

nikoleta
Σήμερα συνέβη το εξής: Το απόγευμα πηγαίνω στο super market και κατευθύνομαι προς τα αλλαντικά. Εκεί εκτός από την κοπέλα που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσαν, ήταν ένας ακόμη κύριος. Ακριβώς μαζί με μένα καταφθάνουν 2 30άρες (κυρίες δεν τις λες) και ακούω την μία να λέει στην άλλη επιδεικτικά... ''μετά τον κύριο είμαστε εμείς εντάξει;'' Είχα σκοπό αφού τις αφήσω να εξυπηρετηθούν (να μην νομίζουν ότι θα τις φάω και τη σειρά) να τις θυμίσω για τη σειρά προτεραιότητας σε εγκυμονούσες. Μόλις λοιπόν έρχεται η σειρά του κυρίου η πωλήτρια (επίσης άσχετη με τη σειρά εξυπηρέτησης) τον ρωτάει τι θα ήθελε. Εκείνος ευγενέστατα της λέει ''δεν εξυπηρετείτε καλύτερα την κυρία που είναι και έγκυος;'' εγώ εννοείται ότι δέχτηκα! Με έκπληξή μου ακούω αυτήν που είχε μιλήσει και πριν να λέει στον κύριο ''καλά εσείς δεν είχατε σειρά;'' και εκείνος της απάντησε σχετικά με την προτεραιότητα που είχα (και είμαι και ετοιμόγεννη με την κοιλιά μέχρι απέναντι!). Αφού πήρα 2 πράγματα μόνο, γιατί δεν ήθελα να κάνω κατάχρηση της ευγένειάς του και να τον καθυστερήσω γύρισα να τον ευχαριστήσω και τι βλέπω! Οι κυράτσες είχαν εξαφανιστεί από τα νεύρα τους!. Καλά το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται...

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω μια φορα πηγα να πληρώσω τη ΔΕΗ ημουν στον 8ο και ειχε μεγάλη ουρά. Αλλα δεν νιωθω καλα να παω να χωθω μπροστά και μπαίνω στη σειρα. Οποτε γυρναει ο μπρστινος μου, ενας κυριος γυρω στα 6 και μου λεει "καλα κοπελα μου τι περιμενεις, πηγαινε μπροστα να πληρώσει" φωναζει 'κοπελα ειναι εγκυος παρακαλω να περασει μπροστα"....ενω εχει τυχει σε τράπεζα παλι στην ουρα, δεν ηταν πολλοι αλλα καθισα λιγο πιο διπλα σε μια καρεκλα μεχρι να ερθει η σειρα μου, ο απο πισω με ειχε δει..και ομως οταν ο μπροστινος τελειωσε πριν προλαβω να σηκωθω είχε παρει αυτος τη σειρα μου....τι να πεις...!!!

Crazy

Crazy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου στο θέμα προτεραιότητας... scratch

Χμμμ... λοιπόν:

Στα μέσα συγκοινωνίας τα πράγματα μοιράζονται: στο τραμ μου έχουν δώσει θέση να καθίσω και το κορυφαίο; Κυρίως παππούδες!!! Ούτε νεολαία, ούτε γυναίκες (όλων των ηλικιών).

Στο μετρό δεν μου'χουν δώσει θέση να καθίσω ούτε μία φορά!! Άσε που μπαινοβγαίνουν σπρώχνοντας και ούτε δίνουν σημασία ποιος και τι είναι δίπλα τους.

Σε λεωφορεία μπαίνω συνήθως από αφετηρία οπότε τουλάχιστον εκεί δεν έχω πρόβλημα...

Στις τράπεζες αρκετές φορές με βλέπουν από τα ταμεία και με φωνάζουν να περάσω μπροστά!!
Οι πελάτες της τράπεζας στην ουρά;;... Πέρα βρέχει!! Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 4872

Στην αρχή της εγκυμοσύνης που δε φαινόταν τίποτα, σε μαγαζί με υπολογιστές κλπ στο κέντρο, είχε μια τεράστια ουρά, θα'πρεπε να περιμένω τουλάχιστον 10-15 λεπτά όρθια μέχρι να έρθει η σειρά μου. Λέω λοιπόν στον κύριο που ήταν μετά από μένα ότι πάω να καθίσω γιατί είμαι έγκυος και όταν έρθει η σειρά μου θα έρθω. Αμέσως εκείνος μου είπε "Όχι!! Μην περιμένετε, να περάσετε αμέσως μπροστά!" κι όλοι παραμέρησαν και μ΄έβαλαν μπροστά!! Εντυπωσιακό;;; Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τον προηγούμενο μήνα εξυπηρέτησα μια κοπέλα έγκυος πρώτη ενω ήταν πέμπτη, έκανε αφόρητη ζέστη και ήταν κουρασμένη. Περιττό να σας πώ τι έγινε και το τι καβγά μου έκανε μια κλώσσα, εντωμεταξύ μέσα απο τη μπάρα η κοιλίτσα μου δεν φαίνεται, βγαίνω έξω λοιπόν αφού χόρευα απο τα νεύρα μου και της λέω ¨ με βλέπεις; έχεις ακουστά για τις ορμόνες της εγκυμοσύνης;¨ και αρχίζει και βρίζει ωσπου ήρθε ο αδερφός μου και την πέταξε έξω με τις κλωτσιές και αυτή στο τέλος είπε ¨Θα σου φερω την αστυνομία κατσε και θα δείς ¨ χαχαχαχα τελείως λολή και όλα αυτά επειδή εξυπηρέτησα πρώτη την εγκυούλα για ένα καφε.

kira

kira
Κορίτσια ακούστε τι έοαθα εγώ!
Καλοκαιρι με καυσωνα μία βδομάδα πριν γεννήσω,καλεσμένη σε γάμο,περιμένω στην ουρά για να ευχηθώ στο ζευγάρι.Φυσικά και κανείς δεν μου έδωσε προτεραιότητα,αλλά ακούστε και ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ[u]έρχεται μία κυρία μενα παιδάκι όχι αγκαλιάς,περπατούσε κανονικότατα,κοντά στα 3 και μου λέει κάτσε να περάσουμε λίγο,γιατί έχουμε το μικρό μαζι!!!!!!!!!!!!!Άκουσον,άκουσον!!!
Φυσικά της απάντησα ότι λυπάμαι,αλλα δε γίνεται,γιάτι όπως έβλεπε ήμουν έγκυος και αντί να πει μία συγνώμη,δεν το είδα,κάτι τελοσπαντων να δικαιόλογησει τα αδικαιολόγητα,στραβομουτσούνιασε και από πάνω!!! Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 679259 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 679259 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 679259 Εγκυμοσύνη και ..... σειρά προτεραιότητας!!! - Σελίδα 4 679259

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είχα γράψει και παλιότερα στο θέμα αλλά τότε η κοιλιά μου δε φαινόταν.
Τώρα λοιπόν που φαίνεται θα σας πω ότι όλα τα καλά μου έχουν τύχει σε super market και χθες στην εκκλησία που πήγα να κοινωνήσω.
Οι υπάλληλοι -κυρίως γυναίκες βέβαια- με εξυπηρετούν πρώτη και στην εκκλησία φυσικά όλοι μου έλεγαν να περάσω μπροστά πίσω από τα παιδάκια.

Βασικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα είναι θέμα αντιμετώπισης (το ίδιο είχα πει και παλιότερα) Αν κάποια πάει να στηθεί σε μια ουρά περιμένοντας ντε και καλά κάποιος να της παραχωρήσει την προτεραιότητα αλλά τελικά δεν το κάνει κανείς, τότε αυτή θα απογοητευεί και θα λέει "ο κόσμος είναι κακός! έχουμε δικαιώματα!΄" και άλλα τέτοια...
Αν όμως πας και στηθείς όπως όλος ο κόσμος και χαμογελάσεις χαϊδεύοντας την κοιλίτσα σου (λίγο επιδεικτικά ίσως) αλλά χωρίς να περιμένεις τίποτα, τότε η έκπληξη θα είναι ευχάριστη (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον γιατί εγώ πήγα και στη vodafone να πληρώσω ένα λογαριασμό και τζίφος, αλλά δεν παραπονέθηκα, το μόνο που έγινε ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος να φωνάξει και τον τρίτο υπάλληλο για να εξυπηρετηθούμε πιο γρήγορα)
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή ή αν θα συνεχίσω να υποστηρίζω αυτή την άποψη όταν με το καλό μπω στον 8ο ή στον 9ο που τα πράγματα θα είναι λίγο πιο "δυσκίνητα"!!

Χα! Μου αρέσει πάντως που ο κόσμος προσέχει την κοιλίτσα μου είτε τους αρέσει είτε όχι!!!

chriscat8

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ βρε κοριτσια τι ειναι κι αυτο; Μιλαμε για τρελη γαϊδουρια! Οι μονοι που εχουν σηκωθει ως τωρα ειναι ηλικιωμενες γυναικες, απιστευτο!!! Σε ουρε δε, ουτε ενας! Ασε που συνηθως το γκισε ειναι στο υψος πανω απο την κοιλια και δε σε βλεπει ουτε ο ταμιας να σου πει να περασεις μπροστα. Παντως οταν σηκωνονται ηλικιωμενες για να κατσω εγω, ντρεπομαι να κατσω στη θεση τους αλλα μετα χανω το δικαιωμα μου να ζητησω θεση, ετσι καθομαι και κοιταω τα αλλα τα γαϊδουρια στα ματια να δω τι θα κανουν. Φυσικα δεν κανουν τιποτα... Παντως απο δω και μπρος, 3-4 βδομαδες μου εμειναν, οταν μπαινω σε ΜΜΜ και δε γινεται τιποτα, θα φωναζω! Ε, δεν κουβαλανε αυτοι 10 κιλα φορτιο!!! Με τις ουρες σε ιδιωτικες επιχειρησεις τι να κανω;;; Αντε με την κωλοπαιδεια μας σ'αυτη τη χωρα!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ημουν στον 7ο μηνα και ανεβηκα στο αστικο για 3-4 στασεις μονο... με βλεπει ενας παππους που ηταν σηκωμενος κ λεει σε μια κοπελα διπλα μου που καθοταν: σηκω κοπελα μου να καθησει η κοπελα που ειναι εγκυος!!!
και του βαζει η κοπελα μια κατσαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shockedκι εγω εγκυος ειμαι του λεει 2 μηνων και μπουρου-μπουρου...
ντραπηκα που εφερα αθελα μου βεβαια τον παππου σε αυτη τη θεση, μεχρι 5 μηνων αφαντη η κοιλια μου κ δεν σηκωνα κ κανενα!!!
ασε που δε θα της επαιρνα κ τη θεση Smile
κ στον 8ο πηγα στην τραπεζα για μια επιταγη κανονικοτατα περιμενα....ουτε ο κοσμος συγκινηθηκε ουτε ο ταμιας!!!
τωρα ομως οποτε χρησιμοποιω το αστικο κ εχω τη μικρη πηγαινω και διεκδηκω τη θεση μου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις