Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
sktv έγραψε:το βιβλιο δεν το εχω διαβασει,εχει μεγαλη αποκλιση?

ωραιο ειναι το βιβλιο,δε τρελαθηκα ομως.η σειρα με εχει ξετρελανει!
ευακι μου εγω παλι νομιζω πως εχει τελεια αποδοση στην τηλεοραση αντιθετα με καποια  αλλα βιβλια που εχουν γινει εργα !! οπως και να εχει σε καθηλωνει ειτε το διαβαζεις ειτε το βλεπεις !! 

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε: γιατι χτες ;;; παραλιγο μακαριτησα !!!! τελος παντως ειμαι πολυ σκληρη για να πεθανω εγω χαχαχα !! 

καλημερα!τι κανετε?γιατι καλε μακαριτισα?τι εγινε?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
sktv έγραψε:το βιβλιο δεν το εχω διαβασει,εχει μεγαλη αποκλιση?

ωραιο ειναι το βιβλιο,δε τρελαθηκα ομως.η σειρα με εχει ξετρελανει!
ευακι μου εγω παλι νομιζω πως εχει τελεια αποδοση στην τηλεοραση αντιθετα με καποια  αλλα βιβλια που εχουν γινει εργα !! οπως και να εχει σε καθηλωνει ειτε το διαβαζεις ειτε το βλεπεις !! 

δεν αντιλεγω οτι καθηλωνει και το βιβλιο αλλα απο τα 2 προτιμω τη σειρα.την εχουν εμπλουτισει με πολλα αλλα στοιχεια,πολλες ακομη ιστοριες που δεν αναφερονται στο βιβλιο!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?τζω ........κουραγιο.....!!!τι εγινε?γιατι μακαριτισσα?

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!
Τι κάνετε?

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!για αλλη μια μερα εχουμε βροχη!
ξυπνησα αρκετα νωρις σημερα στις 6:00 Shocked πηγα εκανα εξετασεις αιματος κ ζαχαρου pale
το τραγικο ηρθε μια οικογενεια?η μανα γυρω στα 50+ οπατερας 55+μαζι τους ενα παιδι με ειδικες αναγκες κ οι δυο γονεις ητανε σε παρομοια κατασταση ενω περιμεναν ορθιοι να τους φωναξουν το παιδι κατουραει η μανα με τον πατερα γελουσαν κ το καημενο να δειχνει κ να φωναζει,οταν ηρθε η ωρα για την εξεταση οερασανε κ πατησανε ΠΑΝΩ απο το ....... κ τα μετεφαραν παντου!οι κοπελες πιανανε το κεφαλι τους χλωρινες κλπ!
το ερωτημα μου ειναι:απο τη στιγμη που αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ειναι καλα κ αεχουν κπ προβληματα γιατι φερανε μια ζωη στον κοσμο?για να τυρρανιεται?

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε; Εμάς και πάλι σήμερα καλοκαίρι. Χθες με τη συννεφιά είπαμε άλλαξε ο καιρός αλλά που σήμερα πάλι τα ίδια

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:καλημερα!για αλλη μια μερα εχουμε βροχη!
ξυπνησα αρκετα νωρις σημερα στις 6:00 Shocked πηγα εκανα εξετασεις αιματος κ ζαχαρου pale
το τραγικο ηρθε μια οικογενεια?η μανα γυρω στα 50+ οπατερας 55+μαζι τους ενα παιδι με ειδικες αναγκες κ οι δυο γονεις ητανε σε παρομοια κατασταση ενω περιμεναν ορθιοι να τους φωναξουν το παιδι κατουραει η μανα με τον πατερα γελουσαν κ το καημενο να δειχνει κ να φωναζει,οταν ηρθε η ωρα για την εξεταση οερασανε κ πατησανε ΠΑΝΩ απο το ....... κ τα μετεφαραν παντου!οι κοπελες πιανανε το κεφαλι τους χλωρινες κλπ!
το ερωτημα μου ειναι:απο τη στιγμη που αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ειναι καλα κ αεχουν κπ προβληματα γιατι φερανε μια ζωη στον κοσμο?για να τυρρανιεται?

κριμα πραγματικα που η οικογενεια πρωτα και κατ'επεκταση η κοινωνια δεν ειναι διπλα σε τετοιους ανθρωπους...
εσυ ολα καλα με τις εξετασεις?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
καλημερα κοριτσια, αν και βροχερη θελω να πιστευω οτι θα ειναι καλη!!!!!

Cool Cool η ΧΑΒΑΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΣΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ..... ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ!!!!! sunny sunny sunny sunny

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:καλημερα κοριτσια, αν και βροχερη θελω να πιστευω οτι θα ειναι καλη!!!!!

Cool Cool η ΧΑΒΑΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΣΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ..... ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ!!!!! sunny sunny sunny sunny

Θες να αλλάξουμε; Εγώ θα ήθελα λίγη βροχούλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 24 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 24 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! - Σελίδα 24 215994

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Εχτές βγήκα το μεσημέρι γιατί έβλεπα το παιδάκι μου μελαγχολικό και το πήγα για λίγο στο Πασαλιμάνι να παίξει.Φόραγα κοντομάνικο και τζιν μπουφάν και έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα.Μα είναι Νοέμβρης!!!
Εν τω μεταξύ,δεν σας το είπα χτες, τσαντίστηκα κιόλας με έναν μ@λ@κ@...περίμενα στο φανάρι με το καρότσι και έρχεται ένας δίπλα και μου λέει κάτι που ντρέπομαι να το μεταφέρω.Δίπλα μου ήταν μια κοπέλα στο σωματότυπό μου και πολύ όμορφη.Τι σόϊ ανώμαλος είναι αυτός που μίλησε σε μένα και όχι στην άλλη κοπέλα που ήταν μόνη της δεν μπορώ να το καταλάβω.Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι,σε άλλη περίπτωση θα είχα αρχίσει τα γαμοσταυρίδια αλλά περιορίστικα στο να γυρίσω το κεφάλι μου απο την άλλη γιατί είχα το παιδί μαζί.
Κάπου έχουμε ένα θέμα για κάτι τέτοια ε;

sktv

sktv
απο ανωμαλους αθηνα αλλο τπτ!κανα λογικο ανθρωπο δεν μπορουμε να πετυχουμε!καλα εκανες κ συνεχισες το δρομο σου!

ευακι ολα καλα αν σκεφτεις οτι ηταν 3ατομα απο πανω μου μπας κ μου βρουν φλεβα!ειναι κρυφες κ παρα πολυ λεπτες!κατα τα αλλα πεθανα τις πειναςμε αυτη τη βλακεια που ηπια!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:απο ανωμαλους αθηνα αλλο τπτ!κανα λογικο ανθρωπο δεν μπορουμε να πετυχουμε!καλα εκανες κ συνεχισες το δρομο σου!

ευακι ολα καλα αν σκεφτεις οτι ηταν 3ατομα απο πανω μου μπας κ μου βρουν φλεβα!ειναι κρυφες κ παρα πολυ λεπτες!κατα τα αλλα πεθανα τις πειναςμε αυτη τη βλακεια που ηπια!

αχ επρεπε να ειμαι εγω εκει!!!οχι να το παινευτω αλλα μικροι μεγαλοι στο νοσοκομειο οταν εφημερευω και τα βρουνε σκουρα με φωναζουνε να κατεβω απο το χειρουργειο να περασω φλεβα!ειμαι σουπερ εγγυημενα!!!και καθολου αντιπαραγωγικη κυριε παγκαλε........(ειπα και τον πονο μου μεσα σε ολα...) Twisted Evil

sktv

sktv
[quote="Ευάκι"]
sktv έγραψε:αχ επρεπε να ειμαι εγω εκει!!!οχι να το παινευτω αλλα μικροι μεγαλοι στο νοσοκομειο οταν εφημερευω και τα βρουνε σκουρα με φωναζουνε να κατεβω απο το χειρουργειο να περασω φλεβα!ειμαι σουπερ εγγυημενα!!!και καθολου αντιπαραγωγικη κυριε παγκαλε........(ειπα και τον πονο μου μεσα σε ολα...) Twisted Evil
ειπε τετοιο πραγμα ο παγκαλος?χαχαχαχαχαχαχαχαχα,αυτος ειναι παραγωγικος?
στο νοσοκομειο της βεροιας κπ στιγμη με ειχαν μελανιασει οοοοοολο το χερι μου!
τελικα εδω μου πηρα ο μικροβιολογος κ οχι τα κοριτσια που εχει μεσα!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:ηταν 3ατομα απο πανω μου μπας κ μου βρουν φλεβα!

Εγώ είμαι η χαρά τους και μόνο να σφίξω το χέρι θα πεταχτούν απάνω.

sktv έγραψε:πεθανα τις πεινας με αυτη τη βλακεια που ηπια!

Ευτυχώς δεν το ήπια ποτέ αυτό το πράγμα.Με έβαζε ο γιατρός να κάνω εξέταση νηστική και μετά απο μια ώρα με φαγητό και αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα κάναμε την κανονική εξέταση.

sktv

sktv
[quote="Athin@"]
sktv έγραψε:Ευτυχώς δεν το ήπια ποτέ αυτό το πράγμα.Με έβαζε ο γιατρός να κάνω εξέταση νηστική και μετά απο μια ώρα με φαγητό και αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα κάναμε την κανονική εξέταση.
κ γω πρωτη φορα κανω!στον ανδρεα δεν το ειχα κανει!εκανα αυτο που γραφεις!

οσο για τις φλεβες,ενω ειναι ορατες δεν ξερω τη ανωμαλια εχω κ οι αλλοι δεν μπορουν να τις παισουν!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά διαβάζω.
Σοφάκι δεν έχει να κάνει με το αν φαίνονται οι φλέβες σου. Κι εμένα φαίνονται ααλλά δε μου παίρνουν αίμα από εκεί. Ψάχνουν πιο βαθειά.

Όσο για τον καιρό, ρε κορίτσια βγήκα το πρωί για ψωμί κι εκτός του ότι δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κι έκανα 20λεπτά για τρία τετράγωνα, έριξα κι εγώ έναν ιδρώτα! Είδα τη συννεφιά κι είπα θα κάνει ψυχρούλα, αλλά πού?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω το εχω το προβληματακι με τις φλεβες!μια φορα με τρυπησαν 11 φορες για ν αμου βαλουν ενδοφλεβια αντιβιωση!δεν φανταζεστε τι ακουσε η νοσοκομα...........αυτη η εξεταση για το ζαχαρο........αηδια!!!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άστα Αθηνά με τις φλέβες όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε.
Κάποτε όλοι πέσαμε σε άσχετο.
Όταν πήγα να κάνω αξονική εγκεφάλου (για να δούμε την υπόφυσή μου) η κοπελιά που ήταν εκεί προσπαθούσε τουλάχιστον μισή ώρα να μου βάλει το σκιαγραφικό (έτσι δε λέγεται?). Με τρύπαγε συνεχώς και από τα δύο χέρια τα οποία φυσικά από το σφίξιμο είχαν αρχίσει να μουδιάζουν.
Σε κάποια φάση είπε ότι θα με τρυπήσει στη γροθιά (όπως σου βάζουν τον ορό στο νοσοκομείο) κι ότι θα με πονέσει. Χέσ.... πάνω μου! Τελικά ήρθε ο αρχι-γιατρέας και τη γλύτωσα. Δε μου το έβαλαν καθόλου!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελικούλα τι γίνεται πήγες στο γιατρό; ή αύριο πας;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:και εγω το εχω το προβληματακι με τις φλεβες!μια φορα με τρυπησαν 11 φορες για ν αμου βαλουν ενδοφλεβια αντιβιωση!δεν φανταζεστε τι ακουσε η νοσοκομα...........αυτη η εξεταση για το ζαχαρο........αηδια!!!!!!!

καλα να παθετε αφου πηγαινετε στις ασχετες και οχι στην φιλη σας την ευα!!!αμα ερχοσουν σε μενα με τη μια θα σου εβαζα και αν εφερνες και κανα κουτι κουλουρακια θα εβαζα κι εγω τον καφε!ζαχαρη θα παιρνουσαμε!!! Razz Razz Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εαν μου ξανασυμβει θα σε προτιμησω βρε.........μονο που δεν την εδειρα τοτε τη νοσηλευτρια.............

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:εαν μου ξανασυμβει θα σε προτιμησω βρε.........μονο που δεν την εδειρα τοτε τη νοσηλευτρια.............

να φερεις και κανενα φρεσκο κουλουρακι ομως αλλιως δε μπορω να εγγυηθω!!! Razz

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν ειναι να γλιτωσω τα πολλαπλα τσιμπηματα να μετακομισω οοοοοοοολο το φουρνο!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Αγγελικούλα τι γίνεται πήγες στο γιατρό; ή αύριο πας;

Αχ!! Μόλις ντερλίκωσα!
Όχι να το παινευτώ, μούρλια το κοκκινιστό το κρεατάκι!
Είχα και μια πείνα....

Χρυσή μου αύριο πάω. Κι έχω τρελή αγωνία. Θέλω να βγει πια να ησυχάσω!
1)Και γιατί δεν αντέχω άλλο αυτήν την κοιλιά και να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου
2)Και γιατί απλά είμαι ανυπόμονη
3)Και γιατί μου τη βαράει άσχημα να είμαι ολομόναχη στο σπίτι - να έχω μια ασχολία βρε παιδί μου! (το ξέρω ότι θα το μετανιώσω αργότερα αυτό που μόλις έγραψα)
4)Και για να πάρω τα λεφτάκια από το ΙΚΑ γιατί όπως έγραψα σε άλλο θέμα μας βλέπω να τη βγάζουμε με ψωμάκι σκέτο αυτό το μήνα...
5)Και γιατί είμαι περίεργη να δω πώς είναι πια αυτό το μωρό! Να το γνωρίσω τέλος πάντων! Θα είναι όμορφη? Θα είναι ήσυχη? (δεν το βλέπω) Θα έχει ελιές ή σημάδια? (αυτό το τελευταίο μου έχει καρφωθεί τον τελευταίο καιρό, γιατί κι εγώ όταν γεννήθηκα είχα κρεατοελιές τις οποίες ΕΥΤΥΧΩΣ μου τις βγάλανε από μωράκι ακόμα)

Άντε! Δεν αντέχω άλλο!

Εσύ τυχερή την άλλη βδομάδα, θα μπεις - θα βγεις. Ούτε ταλαιπώριες, ούτε άγχος. Αυτά είναι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις