51 Απ: Πότε βγάλατε το μωράκι από το δωμάτιό σας? (ή πότε θα το βγάλετε?) Τρι Νοε 09, 2010 12:15 am
jojoma
Πανταχού παρούσα!
Ο δικός μου κοιμάται στο δωμάτιο του από 2,5 μηνών.Δεν ξυπνούσε τη νύχτα οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
maria2010 έγραψε:Δεν περιμενα οτι θα ημουν η μοναδικη που εβαλε κατευθειαν το μωρο στο δωματιο του!!
ria έγραψε:καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούργια με λένε ρια και είμαι καινούργια στην παρέα σας!
η αλήθεια είναι οτι και εμένα με απασχολεί πολύ αυτο το θέμα.
εμένα ο μικρός μου είναι 3 μηνών και είναι αρκετά ανεπτυγμένος μέχρι στιγμής τον κοιμίζω στο λίκνο δίπλα μου αλλά η παιδίατρος μου έβαλε τις φωνές και μου είπε να τον πάω στην κούνια του.
η αλήθεια οτι φοβάμαι λίγο.
οι μανούλες που τα έβαλαν στο δωματιό τους εμειναν καθόλου μαζί τους?
ria έγραψε:καλησπέρα σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!
γιατί πλέον θεωρεί οτι είναι μεγάλο μωράκι για να κοιμάται στο λικνο οτι δεν βολεύεται και γενικός είναι υπέρ να πηγαίνουν τα μωράκια στο δωματιό τους οσο γίνεται νωρίτερα για να συνηθίζουν
ria έγραψε:αχ το ξέρω
βέβαια το σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό οτι έχει έρθει η ώρα να πάει σιγα σιγά στο δωματιό του.
η κάθε παιδίατρος βέβαια βλέπει τα πράγματα διαφορετικά
μου είπε να μην κοιμάμαι δίπλα του γιατι θα είναι εξίσου δύσκολο να με αποχωριστεί.
αλλά εγώ νιώθω λίγο ανασφάλεια.
ria έγραψε:εμείς θα πάμε απο αύριο στο δωμάτιό μας αλλα παρεούλα.
ευτυχώς κοιμόμαστε όλη την νύχτα από 20 ημερών οπότε δεν θα ταλαιπωρηθούμε.
πιο πολύ θα πάμε στο δωματιό μας γιατί ο μπαμπάς μας το βράδυ κάνει σαν τρένο και μας ενοχλεί λίγο.
τώρα πότε θα μείνει μόνος του όλη την νύχτα θα το δω σιγά σιγά
ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΟΛΛΛΑ ΛΕΝΕ .ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ''2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ?''ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ 3,5 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ.''ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ''.ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑria έγραψε:καλησπέρα σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!
γιατί πλέον θεωρεί οτι είναι μεγάλο μωράκι για να κοιμάται στο λικνο οτι δεν βολεύεται και γενικός είναι υπέρ να πηγαίνουν τα μωράκια στο δωματιό τους οσο γίνεται νωρίτερα για να συνηθίζουν
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Μωράκια μέχρι 1 έτους » Πότε βγάλατε το μωράκι από το δωμάτιό σας? (ή πότε θα το βγάλετε?)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης