51 Απ: Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! #2 Τετ Νοε 03, 2010 3:00 pm
marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
αχ ζηλεψα!!που πηγατε?περασατε ομορφα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αχ μπραβο σας περάσατε καλά????Gianna έγραψε:Μανούλες και μωράκια μας λείψατε! Είπαμε να κάνουμε μερικές χειμερινές διακοπές να δούμε λίγο χιόνι και να μυρίσουμε Χριστούγεννα! Βλέπω πάλι ταλιπωρηθήκατε με ιώσεις! Εμείς δεν βγάζουμε άλλα δοντάκια μείναμε στα 2 αλλά τρέχουμε (μπουσουλώντας, χαχα) και όπου μπορούμε να πιαστούμε σηκωνόμαστε, στο πάρκο προχωράει γύρω γύρω! Αχ γιατί να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα...
Καλώς τη κοσμογυρισμένη μανούλα!!!Gianna έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Είχαμε πάει στην γειτονική Βουλγαρία σε ένα χιονοδρομικό που λέγεται Bansko, σαν μέρος όχι κάτι το ιδιαίτερο, για Βουλγαρία βέβαια καλά ήτανε αλλά η φύση ήτανε υπέροχη. Τώρα βάζουμε πλώρη για Κωνσταντινούπολη, είναι να μην πάρουμε φόρα, χιχιχι! Αχ σήμερα η ημέρα ήτανε υπέροχη πήγαμε την βολτούλα μας ήπιαμε το καφεδάκι μας, τελικά δεν είναι και άσχημα στην επαρχία, έχω αρχίσει να εκτιμώ τον τρόπο ζωής εδώ. Της Μαγιας μου της κόπηκε η όρεξη αυτές τις ημέρες, αλήθεια ξεκινήσατε γιαουρτάκια; εμείς όχι ακόμη, ίσως σε λίγες ημέρες
tzeni έγραψε:καλωςξαναηρθες γιανννααααα!!!εγω γιαουρτακι θα του δωσω την αλλη βδομαδα
κοριτσακια σημερα ο νικολας σηκωθηκε στο παρκο μονος του ορθιος και κρατιοταν ετσι για τουλαχιστον 5 λεπτα!!!!!!!!!!!!και τωρα το κανει συνεχεια και σκαει στα γελια χαχαχαχα δεν νομιζω να μπουσουλισει το παιδακι μου
ναι τα σκατουλια μας κι οσο του λεω μπραβο τοσο γελαει αχ τι τελειες στιγμες ολες οι πρωτες φορεςVikoukou έγραψε:tzeni έγραψε:καλωςξαναηρθες γιανννααααα!!!εγω γιαουρτακι θα του δωσω την αλλη βδομαδα
κοριτσακια σημερα ο νικολας σηκωθηκε στο παρκο μονος του ορθιος και κρατιοταν ετσι για τουλαχιστον 5 λεπτα!!!!!!!!!!!!και τωρα το κανει συνεχεια και σκαει στα γελια χαχαχαχα δεν νομιζω να μπουσουλισει το παιδακι μου
...απο δω και πέρα μόνο όρθιος να είναι ,τους αρέσει πολυ!!!!Καμαρώνουν τα σκατούλια....
tzeni έγραψε:
tzeni έγραψε:καλη ξεκουραση νενα μου φιλακια στους αντρες σου!!!!!!!!!
και γω τον εβαλα στην περπατουρα την προηγουμενη βδομαδα και μου λεει ο γιατρος μηηηη θαργησει να περπατησει..εγω δεν βιαζομαι τωρα τρεχω συνεχεια που να περπατησει κιολας το τερατακι μου....αλλα αυτο βιαζεται!!!!!! δοντακι γιοκ ακομη
αυριο παω δραμα στην μανουλα μου!!!φιλακια μανουλες
Vikoukou έγραψε:[ Τί κάνει η Μάγια;;;;΄
Γιαουρτάκι της εχω δώσει απο τα μέσα Σεπτεμβρίου,το καταβροχθίζει!!!!
φιλάκια.....
tzeni έγραψε: αυριο παω δραμα στην μανουλα μου!!!φιλακια μανουλες
litsakos έγραψε:καλημερα μανες!
εχω καταντησει γριουλα, κοιμαμαι απο τις 8.30 εδω κ καποιες μερες παω να κοιμησω τα μικρα και μετα δεν σηκωνομαι με τιποτα!
Βεβαια ειμαι πολυ ξεκουραστη μεσα στη μερα,αλλα λεω να το κοψω αυτο το χουι αλλιως ..no life...
η ζουζουναρα μου στεκεται με βοηθεια αλλιως μπαταρει εχει αρχισει να δειχνει, αυτο που με κανει να γελαω ειναι οταν θυμωνει που φωναζει "μαμαπαμπαναιαναιατε" κανει ενα στοπ δινει φιλακι και συνεχιζει στον ιδιο τονο το κανει και οταν θηλαζει,σταματαει για φιλακι και τσουπ παλι φαι.
Καλως ηρθες λοιπον και να χαιρεσαι το φατσακι σου!!!lilianna έγραψε:γεια σας κοριτσια.και εγω σε αυτη την κατηγορια ειμαι.το φατσακι μου γεννηθηκε στις 18 φεβρουαριου.μεχρι τωρα εχουμε 4 δοντακια!ανυσηχο υπνο εδω και καιρο εννοειται και νανι αγκαλιτσα.με τις υγειες μας ειπα?δεν ειπα!!
litsakos έγραψε:γεια σας κορτσουδια!
Γιορταζει ο αντρας μου σημερα και ειπα να κανω γιορτινη ατμοσφαιρα!Στολισα το δεντρο και οταν κοιμηθουν τα τεκνα θα στολισω το σπιτι!
εφτιαξε η διαθεση μου με το στολισμα!
α!και η μικρη μας μπουμπουλινα μπουσουλησε!
gianna ειναι πολυ χαδιαρα, εχει τσαγανο και της φαινεται απο τωρα (απο εκει κ το μπουμπουλινα) αλλα νομιζω ετσι ειναι τα 2α παιδια, πιο δυναμικα.
Η Μαγια ειναι πρωινος τυπος απο οτι γραφεις, θα γινει προκομενο παιδακι
Nena έγραψε:
Να τον χαίρεσαι, και να σε χαιρεται κι αυτός και μαζί να χαίρεστε τα παιδακια σας! Στόλισες και το δεντρο??? Εγώ τώρα, και μόνο που σκετομαι οτι θα κάνω δουλειές για να στολίσω το δεντρο με πιάνει ένα κατι τις...
Τα 2α παιδιά είναι πολυ τζαναμπετικα και δεν κοιμούνται τα βραδυα, και δεν έχουν ησυχία τη μερα και μας βγαζουν το λαδι κοινώς...
ευχαριστω!xazomammy έγραψε:lilianna καλώς όρισες!!! Είμαι η Τζένη, 30 ετών κ εχω ενα κοριτσάκι (το Νεφελάκι) σχεδόν 8 μηνών!!!
marizakismom έγραψε:αχ λιτσακο μου να τον χαιρεσαι!κανω ενα διαλλειματακι απο το βιβλιο σου..εφτασα στην 116η σελιδα
xazomammy έγραψε:lilianna καλώς όρισες!!! Είμαι η Τζένη, 30 ετών κ εχω ενα κοριτσάκι (το Νεφελάκι) σχεδόν 8 μηνών!!!
litsakos, ξεκινήσατε τα μπουσουλάκια ? !!! Να χαίρεσαι κ τον άντρας σου!!! Δεντράκι απο τώρα/???? Σωστήηηηηη!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης