26 Απ: ερωτικη διαθεση. Δευ Νοε 29, 2010 2:26 pm
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειμαστε ολες ξενερωτες δηλαδη???φανταστειτε να κλεισουμε και καμια 20αρια χρονια γαμου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
erwtoulis έγραψε:H alithia einai oti exo afosiothei sto paidi k sto spiti na einai katharo. Ton antra tora ton bazo se deuteri moira.
ΔώραΝι25 έγραψε:erwtoulis έγραψε:H alithia einai oti exo afosiothei sto paidi k sto spiti na einai katharo. Ton antra tora ton bazo se deuteri moira.
Όχι βρε κοπελάρα μου μην το κάνεις αυτό.....Καλό είναι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την καθαριότητα και το σπίτι....
Έλα όρμα που σου λέω θα γουστάρει πολύ.....Τον άντρα σου πότε θα τον καθαρίσεις??
Μια απόφαση είναι....Κάνε ένα μπανάκι και αντί να πας για ύπνο κάτσε μαζί του...Δείξτου ότι τον θέλεις....Μην τον αμελείς δεν κάνει κούκλα μου....Όσο κι αν σε καταλαβαίνει είναι άντρας μην το ξεχνάς...Συγνώμη κιόλας που είμαι έτσι αδιάκριτη και αν μπαίνω σε ξένα χωράφια....Με όλο το σεβασμό πάντα μιλάω!!!
Tosous mines tou zitaga ligi boithia me to paidi giati einai polu zoiro k tipota. tou elega oti den exo alla kouragia. Eixa mia polu duskoli egkimosini, meta apo 4 imeron lexona eos tora taksideuoume sta nosokomeia gia to problima tou paidiou. o ipnos mou einai 4 ores tin imera k autos me diakopes. eprepe na ftasei o mikros mas 9minon gia gia na me rotisei pos pername tin imera mas, ti tou kano gia na paiksi. Ola auta me exoun gonatisei, giati prepei na pernane ola apo to xeri mou, antras k gunaika tou spitiou prepei na eimai ego. Kalo einai bebea auto alla kapou me tosa problimata kourazete to soma k to mialo. k den exo boithia apo kanenan. Moni stin egkimosini, moni k sto megaloma tou paidiou.
ΔώραΝι25 έγραψε:H alithia einai oti exo afosiothei sto paidi k sto spiti na einai katharo. Ton antra tora ton bazo se deuteri moira.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΣ.ΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΑΚΙΑerwtoulis έγραψε:
Den stenaxorieme, exo sinithisi. Apla meta tin gena ,tin stigmi pou pernousa aparatiriti mesa sto spiti, k ipirxa mono gia to krebati.... afosithika sto paidi k den me apasxoli tipota allo.Oles autes oi katastaseis me exoun kanei pio skliri, pio kakia k pio anestiti. Pisteuo pos auti einai i moni timoria pou mporo na to kano.
Pelio έγραψε: Ego eimai lexona 5 imeron (gennisa tin Tetarti) kai idi exo treli orexi kai metrao meres na stamatisoun ta loxeia
imanth έγραψε:Γεια σας κορίτσια και από εμένα...
Εμένα πάλι η αποψή μου είναι λίγο διαφορετική...
Μήπως και οι άντρες μας θα πρέπει να προσπαθούν λίγο παραπάνω?? Δηλαδή αν δε βοηθούν καθόλου στο σπίτι στο μεγάλωμα του παιδιού, τότε είναι απόλυτα λογικό η κάθε γυναίκα να νιώθει μόνη της και να αφοσιώνεται στο παιδί της....
Πιστεύω βέβαια ότι όλοι μας περνάμε από την άρνηση του sex, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο..όπως και να έχει είναι ένα μεταβατικό στάδιο όταν γίνεσαι γονιός και χρειάζεται χρόνος να επανέλθεις!!!
Εγώ κορίτσια ευτυχώς ο άντρας μου είναι άπό αυτούς που συμμετέχει στα πάντα...Αυτό που με κράτησε μακριά από το sex ήταν η ψυχολογία μου και η αλλαγή στο σώμα μου..Νόμιζα ότι δεν είμαι πλεον αρεστή, ότι δε με βλέπει όπως με έβλεπε (μεταξύ μας δεν το έχω ξεπεράσει απόλυτα)..Τώρα τελευταία κάπως αρχίζουν να στρώνουν τα πράγματα
artemida έγραψε:ένα χρόνο μετά τη γέννα και έχουμε κάνει σεξ μόνο 6 φορές....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης