Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
135 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 135 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:17 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
artemida έγραψε:ένα χρόνο μετά τη γέννα και έχουμε κάνει σεξ μόνο 6 φορές....

Shocked Shocked Shocked Shocked
Και μετά εγώ γκρινιάζω που δεν προλαβαίνουμε και κάνουμε 3 φορές το μήνα! Laughing

εγω παλι απορω που αυτος γκρινιαζει ενω κανουμε 3 φορες την εβδομαδα!!!δε ξερουν τι θελουν μου φαινεται!!! cyclops cyclops

52ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:18 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα θυμηθηκα ενα ανεκδοτο φοβερο για την περισταση!να το πω ή να παω στο θεμα με τα ανεκδοτα??? Laughing

53ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:19 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι η ερωτική έλξη δε έχει να κάνει με το σώμα, ή τουλάχιστον με το πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας. Ίσως στην αρχή μιας σχέσης, ναι, αλλά όταν μια σχεση έχει γίνει γάμος, αρμονική* συμβίωση, με παιδιά και ευθύνες, και μονογαμία φυσικά, δε νομίζω ότι είναι θέμα περιφέρειας μέσης και γοφών...
Εγώ προσωπικά δεν θα με κουτούπωνα αν ήμουν άντρας. Δεν είμαι χοντρή, δεν μου έχουν μείνει πολλά κιλά από τις εγκυμοσύνες, απλά έχει αλλάξει το σώμα μου, η κοιλιτσα έπεσε, τα μεμέ επίσης, δεν με βρίσκω και ιδιαιτερα σέξυ. Ευτυχώς με βρίσκει ο άντρας μου - ή έτσι λέει τουλάχιστον, για να μη χαρμανιάσει κι αυτός... Πάντως, αν καμια φορά είμαι πτώμα λόγω δουλειάς και παιδιών, και αυτός δεν έχει κάνει και πολλά μέσα στη μέρα, του το δείχνω με στύλ "δεν πιστεύω να θες και σεξ μετά τη μέρα που πέρασα?????" για να καταλάβει ότι ναι μεν είμαι κουρασμένη, αλλά αν βοηθούσε κι αυτός λίγο παραπάνω μπορεί και να του έφεγγε λίγο...

*το αρμονική δεν σημαίνει χωρίς άγχος ή προβλήματα, δεν εννοώ σχέσεις για διαφήμιση, εννοώ ότι υπάρχει αγάπη και κατανόηση μεταξύ των συντρόφων, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

54ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:19 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εγω παλι απορω που αυτος γκρινιαζει ενω κανουμε 3 φορες την εβδομαδα!!!δε ξερουν τι θελουν μου φαινεται!!! cyclops cyclops

Τι εννοείς γκρινιάζει;Του φαίνεται λίγο ή κουράζεται;

55ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:22 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εγω παλι απορω που αυτος γκρινιαζει ενω κανουμε 3 φορες την εβδομαδα!!!δε ξερουν τι θελουν μου φαινεται!!! cyclops cyclops

του φαινεται λιγο!το πιστευεις?!θα με τρελανει?! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 606100

56ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:26 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Athin@ έγραψε:

του φαινεται λιγο!το πιστευεις?!θα με τρελανει?! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 606100

ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 606100 τι να πει και ο δικός μου! 3 φορές το μήνα! τι να πει ο δόλιος! αφου δεν έχω όρεξη τις υπόλοιπες! προτιμώ τον ύπνο! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 966307

57ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:27 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:του φαινεται λιγο!το πιστευεις?!θα με τρελανει?! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 606100

Έτσι μου έκανε εμένα πριν την εγκυμοσύνη.Τώρα λέει οτι με το παιδί είμαστε πιο κουρασμένοι απο πριν.Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί.Αυτός;Κουρασμένος λόγω του παιδιού;ΠΩΣ;;;

58ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:28 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:του φαινεται λιγο!το πιστευεις?!θα με τρελανει?! ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 606100

Έτσι μου έκανε εμένα πριν την εγκυμοσύνη.Τώρα λέει οτι με το παιδί είμαστε πιο κουρασμένοι απο πριν.Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί.Αυτός;Κουρασμένος λόγω του παιδιού;ΠΩΣ;;;

νοητά! Razz Razz

59ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:32 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε:

νοητά! Razz Razz

αστον μωρε τον χριστιανο με την κριση και με ολα αυτα εχει πολλα πανω στο κεφαλι του!μονο ο δικος μου δε λεει να σκεφτει τιποτα!αγχος μηδεν!θα μας θαψει ολους!!!

60ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:48 am

imanth

imanth
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Nena έγραψε:Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι η ερωτική έλξη δε έχει να κάνει με το σώμα, ή τουλάχιστον με το πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας. Ίσως στην αρχή μιας σχέσης, ναι, αλλά όταν μια σχεση έχει γίνει γάμος, αρμονική* συμβίωση, με παιδιά και ευθύνες, και μονογαμία φυσικά, δε νομίζω ότι είναι θέμα περιφέρειας μέσης και γοφών...
Εγώ προσωπικά δεν θα με κουτούπωνα αν ήμουν άντρας. Δεν είμαι χοντρή, δεν μου έχουν μείνει πολλά κιλά από τις εγκυμοσύνες, απλά έχει αλλάξει το σώμα μου, η κοιλιτσα έπεσε, τα μεμέ επίσης, δεν με βρίσκω και ιδιαιτερα σέξυ. Ευτυχώς με βρίσκει ο άντρας μου - ή έτσι λέει τουλάχιστον, για να μη χαρμανιάσει κι αυτός... Πάντως, αν καμια φορά είμαι πτώμα λόγω δουλειάς και παιδιών, και αυτός δεν έχει κάνει και πολλά μέσα στη μέρα, του το δείχνω με στύλ "δεν πιστεύω να θες και σεξ μετά τη μέρα που πέρασα?????" για να καταλάβει ότι ναι μεν είμαι κουρασμένη, αλλά αν βοηθούσε κι αυτός λίγο παραπάνω μπορεί και να του έφεγγε λίγο...

*το αρμονική δεν σημαίνει χωρίς άγχος ή προβλήματα, δεν εννοώ σχέσεις για διαφήμιση, εννοώ ότι υπάρχει αγάπη και κατανόηση μεταξύ των συντρόφων, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο που λες...σίγουρα η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο....θέλω όμως ταν άντρα μου να μπορώ να τον εξιτάρω..(σίγουρα όχι όπως τον πρώτο καιρό)....άρα αν δεν νιώθεις καλά με εσένα και το σώμα σου πως μπορείς να το κάνεις?? Από τον άνθρωπό μου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.....πέρα από αυτό που ανέφερα πριν...΄

Μπράβο στα κορίτσια που φτάνουν και 3 φορές την εβδομάδα...φτου φτου !!!! Very Happy Very Happy

61ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:51 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
imanth έγραψε:η απάντηση είναι ότι ακόμα με θέλει και του αρέσω όπως και πριν..ότι το σώμα μου δεν έχει αλλάξει (3 -4 κιλά μου έχουν μείνει και πριν ήμουν αδύνατη με τα λεγόμενα των άλλων)έλα όμως που εγώ έχω φάει το κόλλημα και εφόσον εμένα δε μου αρέσει το σώμα μου πως θα το πλασάρω...Δε λέω με έχει βοηθήσει πολύ να το ξεπεράσω, μου δείχνει ότι με θέλει...

Λοιπόν μετά απο έρευνα που έχω κάνει Very Happy Very Happy Very Happy έχω καταλήξει στο ότι τους άντρες οικογενείας Laughing δεν τους ενδιαφέρουν και πολλά πράγματα.Θέλουν απλώς εμάς.Δεν τους νοιάζουν τα αξύριστα πόδια,αν κάναμε μπάνιο σήμερα,αν είμαστε αχτένιστες ή αν πήραμε 4 γραμμάρια.Ούτε καν η περίοδος δεν τους πτοεί.Το μόνο που θέλουν είναι η αυτοπεποίθηση γιατί αυτή αντανακλά πάνω μας (πως τα λέω πάλι)
Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που βλέπουμε πολύ τηλεόραση και διαβάζουμε περιοδικά. ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 403793

62ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:56 am

imanth

imanth
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Athin@ έγραψε:
imanth έγραψε:η απάντηση είναι ότι ακόμα με θέλει και του αρέσω όπως και πριν..ότι το σώμα μου δεν έχει αλλάξει (3 -4 κιλά μου έχουν μείνει και πριν ήμουν αδύνατη με τα λεγόμενα των άλλων)έλα όμως που εγώ έχω φάει το κόλλημα και εφόσον εμένα δε μου αρέσει το σώμα μου πως θα το πλασάρω...Δε λέω με έχει βοηθήσει πολύ να το ξεπεράσω, μου δείχνει ότι με θέλει...

Λοιπόν μετά απο έρευνα που έχω κάνει Very Happy Very Happy Very Happy έχω καταλήξει στο ότι τους άντρες οικογενείας Laughing δεν τους ενδιαφέρουν και πολλά πράγματα.Θέλουν απλώς εμάς.Δεν τους νοιάζουν τα αξύριστα πόδια,αν κάναμε μπάνιο σήμερα,αν είμαστε αχτένιστες ή αν πήραμε 4 γραμμάρια.Ούτε καν η περίοδος δεν τους πτοεί.Το μόνο που θέλουν είναι η αυτοπεποίθηση γιατί αυτή αντανακλά πάνω μας (πως τα λέω πάλι)
Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που βλέπουμε πολύ τηλεόραση και διαβάζουμε περιοδικά. ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 403793

Atin@ έχεις δίκιο!!!!!!!!!
Προσπαθώ να το βάλω στο κεφάλι μου εδώ και πολύ καιρό και δε λέει να μπει με τίποτα !!!!! λες να είναι πολύ μεγάλο ή είναι μικρό το κεφάλι μου confused confused
Που να έβλεπα και τηλεόραση......
affraid affraid affraid

63ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 5:57 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Respect Respect Respect έτσι ακριβώς όπως το λες! ούτε τα αξύριστα πόδια (εμένα πειράζουν όχι εκείνον) ούτε το ότι πήρα ή έχασα κιλά (εμένα πειράζει όχι εκείνον) ούτε και το ότι μπορεί να είμαι στα καθαρίσματα της περιόδου (εμένα πειράζει όχι εκείνον!!!!!!!!), μας θέλουν όπως είμαστε, αρκεί να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας! και αυτό φαίνεται! πες τα Χρισόστομη Αθηνά!

64ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:03 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
me no koukou!!! Laughing ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 875502

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

65ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:04 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
imanth έγραψε:Atin@ έχεις δίκιο!!!!!!!!!
Προσπαθώ να το βάλω στο κεφάλι μου εδώ και πολύ καιρό και δε λέει να μπει με τίποτα !!!!! λες να είναι πολύ μεγάλο ή είναι μικρό το κεφάλι μου confused confused
Που να έβλεπα και τηλεόραση......
affraid affraid affraid

Κάτσε μια μέρα και φτιάξου.Δεν χρειάζεται να πας πουθενά.Εγώ έτσι αλλάζω τη διάθεσή μου.Βάζω μουσική που μου αρέσει ή που απλά έχω όρεξη να ακούσω εκείνη την ώρα,κάνω πιστολάκι (παρεπιπτόντως εχτές τα΄παιξε και πρέπει να πάρω άλλο),βάφομαι και βάζω οτι πιο καλό έχω απο τα πρόχειρα ρούχα μου(εντάξει μη βάλουμε και τουαλέτα)Σε πληροφορώ οτι πιάνει.Αρκεί να μην κάνει κάτι απο την ώρα που θα έρθει που να μου σπάσει τα νεύρα...

Μαρία έγραψε:ούτε τα αξύριστα πόδια (εμένα πειράζουν όχι εκείνον) ούτε το ότι πήρα ή έχασα κιλά (εμένα πειράζει όχι εκείνον) ούτε και το ότι μπορεί να είμαι στα καθαρίσματα της περιόδου (εμένα πειράζει όχι εκείνον!!!!!!!!), μας θέλουν όπως είμαστε, αρκεί να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας! και αυτό φαίνεται! πες τα Χρισόστομη Αθηνά!

Ακριβώς Μαράκι.Εμάς πειράζει.Κι εγώ όταν έχω αξύριστα πόδια δεν θέλω να με ακουμπάει ενώ μου έχει πει επανειλημμένως οτι δεν τον πειράζει.

66ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:07 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Ακριβώς Μαράκι.Εμάς πειράζει.Κι εγώ όταν έχω αξύριστα πόδια δεν θέλω να με ακουμπάει ενώ μου έχει πει επανειλημμένως οτι δεν τον πειράζει.

βρε το ίδιο ακριβώς! καθόμαστε στον καναπέ και χαζεύουμε τηλεόραση και μου σηκώνει τα μπατζάκια του παντελονιού για να μου χαιδέψει τα πόδια, έτσι στο άσχετο! βρε άσε με του λέω δεν τα έχω ξυρίσει? και τι πειράζει μου λέει εκείνος! Laughing

67ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:11 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:....Κι εγώ όταν έχω αξύριστα πόδια δεν θέλω να με ακουμπάει ενώ μου έχει πει επανειλημμένως οτι δεν τον πειράζει.

εμένα μου έχει πει το κορυφαίο, ότι ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι τριχες στη μασχάλη... Shocked Shocked Shocked
affraid affraid affraid
ειπαμε να πεις κανενα μουσι για να πηδ...ξεις αλλα αυτό παραπάει tongue tongue

ευακι, φτου σκορδα, τι ενεργεια είναι αυτή??? (εμένα μου έχει μείνει το ότι καθαριζεις και τα πολύφωτα μια φορά το μήνα ... ) εκτος κι αν συνδυαζεις πολυφωτο και σεξ tongue tongue tongue

68ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:14 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:εμένα μου έχει πει το κορυφαίο, ότι ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι τριχες στη μασχάλη... Shocked Shocked Shocked
affraid affraid affraid
ειπαμε να πεις κανενα μουσι για να πηδ...ξεις αλλα αυτό παραπάει

ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

69ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:17 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
oh yes, dear, μου είπε οτι του αρέσουν... ποιος ξέρει τι νεαντερταλ γκόμενες είχε πριν από μένα... Razz Razz Razz

70ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:20 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:oh yes, dear, μου είπε οτι του αρέσουν... ποιος ξέρει τι νεαντερταλ γκόμενες είχε πριν από μένα... Razz Razz Razz

με καμιά Εγγλέζα θα τα είχε! Razz Razz Razz δεν ξυρίζονται ποτέ!

71ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:32 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ε? εγώ για τις γερμανίδες ήξερα... όλες οι αγγλίδες που γνώρισα ήταν μανιακές με την περιποίηση σώματος...
τελος πάντων...

72ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 6:49 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:ναι ε? εγώ για τις γερμανίδες ήξερα... όλες οι αγγλίδες που γνώρισα ήταν μανιακές με την περιποίηση σώματος...
τελος πάντων...

σοβαρά μιλάς? εκπλήσομαι! χαχαχα! σαν τις Ελληνίδες καμιά τελικά! Wink

73ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 7:23 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

ευακι, φτου σκορδα, τι ενεργεια είναι αυτή??? (εμένα μου έχει μείνει το ότι καθαριζεις και τα πολύφωτα μια φορά το μήνα ... ) εκτος κι αν συνδυαζεις πολυφωτο και σεξ tongue tongue tongue

ειδες????αμα καθαριζε ομως αυτος τα πολυφωτα σιγα να μην...κουκου....αντε μην πω καμια κουβεντα για την ρατσα τους!!!!!! Mad
τα πολυφωτα δε τα συνδυαζουμε,συνδυαζουμε τις αγαπημενες μας εκπομπες ομως!!!!!!!!!! Razz Razz Razz
ασε αυριο θα στρωσω και γενικα θα πεσει πολυυυ καθαρισμα!!!!!!!τι μου τα θυμισες τωρα.... Crying or Very sad

74ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 7:31 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα, ο δικός μου αν τύχει να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο (αν λεω... μια φορά στο τόσο) μου το κοπανάει τρείς μέρες, και το βράδυ μου αρχίζει "εγώ που σε βοήθησα σήμερα?? που έβγαλα τα πιάτα από το πλυντήριο? δεν θα με ανταμείψεις???"
μιλαμε για εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, που διεκπεραιώνεται με κίνδυνο ζωής... κι επειδή είναι "γυναικεία" (
Mad Mad Mad ) υπόθεση, τους πέφτει και η τεστοστερόνη, οπότε μετά πρέπει να την ανεβάσουμε, κατάλαβες?????
ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259

75ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 Empty Απ: ερωτικη διαθεση. Τρι Νοε 30, 2010 7:35 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Έλα, ο δικός μου αν τύχει να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο (αν λεω... μια φορά στο τόσο) μου το κοπανάει τρείς μέρες, και το βράδυ μου αρχίζει "εγώ που σε βοήθησα σήμερα?? που έβγαλα τα πιάτα από το πλυντήριο? δεν θα με ανταμείψεις???"
μιλαμε για εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, που διεκπεραιώνεται με κίνδυνο ζωής... κι επειδή είναι "γυναικεία" (
Mad Mad Mad ) υπόθεση, τους πέφτει και η τεστοστερόνη, οπότε μετά πρέπει να την ανεβάσουμε, κατάλαβες?????
ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259 ερωτικη διαθεση.  - Σελίδα 3 679259

χαχαχαχα! φοβερό! πλάκα έχεις! το κακό είναι ότι έχεις και δίκιο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις