26 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.6!! Τρι Νοε 30, 2010 3:45 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι να τον χαιρεσαι!!!!λοιπον τη Παρασκευη θα περασει το πουλμανακι να μας παρει με προορισμο το Ιασω.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Athin@ έγραψε:Έχω ξεκινήσει να της δίνω ένα ρημαδοαβγό με ψωμί απο τη μία και ακόμα τρώει.Τα νεύρα μου.
Tziz έγραψε:
Δεύτερον, πήγα στο γιατρό χθες και η μπουμπού ως γνωστόν δεν έχει διάθεση να κατέβει. Επειδή όμως κι εμείς δεν έχουμε διάθεση να περιμένουμε (ούτε κι ο γιατρός), μεσάνυχτα Πέμπτης - ξημέρωμα Παρασκευής μπαίνω για πρόκληση. Έχω χε.... από το φόβο μου, γιατί θα μείνω μόνη μου όλη νύχτα, ο Νίκος θα φύγει να πάει να κοιμηθεί και θα ξαναέρθει το πρωτί, οπότε καταλαβαίνετε...
Ήρθε! Σας αφήνω να ανοίξω την πόρτα!
Athin@ έγραψε:Ανακάλυψα οτι όταν της το δίνω με το χέρι το τρώει.Απλά το μασάει μια ώρα.Τι καινούριο είναι τώρα αυτό να μη θέλει το πιρούνι;
ireneAG έγραψε: αν δεν το θελει αστο να παει....
Μαρία έγραψε:απλά δεν το θέλει και σε δουλεύει μου φαίνεται!
ireneAG έγραψε:εσυ παιδι μου εισαι πεισματαρα...
Μαρία έγραψε:
Ευάκι περαστικά στην μικρή σου και στον άντρα σου, όχι τίποτα άλλο αλλά εκτός από το ότι ταλαιπωρούνται, δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από τα χρέη νοσοκόμας βρε παιδί μου!
ireneAG έγραψε:παντωσ χωρις πλακα αυτο πια με το φαγητο δεν παλευεται, δεν το αντεχω αλλο να παρακαλαω για μια του μπουκια...και εχω και τον αντρα μου αααααστο πια το παιδι αστο να πεινασει να δεισ πως θα το φαει...
Athin@ έγραψε:ireneAG έγραψε:εσυ παιδι μου εισαι πεισματαρα...
ΙΙΙΙΙΙ μην το ξαναπείς αυτό!!!!!
ireneAG έγραψε:παντωσ χωρις πλακα αυτο πια με το φαγητο δεν παλευεται, δεν το αντεχω αλλο να παρακαλαω για μια του μπουκια...και εχω και τον αντρα μου αααααστο πια το παιδι αστο να πεινασει να δεισ πως θα το φαει...
Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
ΧΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ!!!
Μαρία έγραψε: θα σου φέρω σαλιγκάρια! μην μου πεις ότι τα τρως και αυτά...
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε: θα σου φέρω σαλιγκάρια! μην μου πεις ότι τα τρως και αυτά...
Και όμως ναι.Είμαι παμφάγο.
Άντε θα σε βοηθήσω. Συκώτι τηγανητό.Δεν μπορώ να φάω οτιδήποτε το έχει ακουμπήσει και έτσι και ακουμπήσει στη γλώσσα μου κάνω αναγούλα.ΜΠΛΙΑΧ
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
Ευάκι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
αχ θελω κι εγω αμα μεινει λιγουλακι!!!!!!!!!με σκορδακι και ξυδακι!!!!!!μιαμ μιαμ....
Μαρία έγραψε:ε αυτό θα σου φέρω τότε να σε ταίσω! ε μα με έσκασες! και θα σου πω εγώ μετά αν θα το μασάς μία ώρα ή όχι! βασικά από ότι λες δεν θα το μασάς, θα το ξερνάς αλλά τέσπα!
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
αχ θελω κι εγω αμα μεινει λιγουλακι!!!!!!!!!με σκορδακι και ξυδακι!!!!!!μιαμ μιαμ....
ελάτε πείτε: πλάκα μου κάνετε έτσι?
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
πλακα μας κανεις εσυ? δε τρως πατσα???????!!!!!!!!!!!!! πως ζεις?!?!?!?!?!
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:τον Πατσα τον τρως! να φέρω να σε τα ταίσω με το ζόρι να δεις την γλύκα?
πλακα μας κανεις εσυ? δε τρως πατσα???????!!!!!!!!!!!!! πως ζεις?!?!?!?!?!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.6!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης