501 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.6!! Κυρ Δεκ 12, 2010 4:36 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Εχτές περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σαββατόβραδο στο "παίδων". Άρχισε το απόγευμα να γκρινιάζει η μικρή μου,πολύ κλάμμα-γκρίνια χωρίς να θέλει κάτι,σίγουρα κάτι την πόναγε γιατί μας κοίταζε στα μάτια σαν να ζητούσε βοήθεια.Κάποια στιγμή αφου ηρέμισε λίγο την πήρα στα πόδια μου μισόκλεισε τα μάτια και έγερνε προς τα πίσω σαν να χάνει τις αισθήσεις της.Την ταρακούνησα και επανήλθε,με κοίταξε στα μάτια και το ξανάκανε,την ξανακούνησα και την άφησα κάτω όρθια και άρχισε να τρικλίζει.
Στο νοσοκομείο την εξέτσασαν και εκτός απο ένα 37.8 δεν είχε τίποτα άλλο.Μας κράτησαν άλλη μία ώρα και πήγε 38.8.Της έδωσαν ντεπον και μας κράτησαν άλλη μία ώρα οπου της έπεσε τελείως και άρχισε πάλι να χορεύει πάνω στο κρεβάτι.Φύγαμε και απο εκείνη την ώρα είναι μια χαρά.Σήμερα δεν έχει κάνει (ακόμα) καθόλου πυρετό.
Τι ήταν αυτό το κουλό ρε κορίτσια;sktv έγραψε:τελικα θα παρουμε τη γωγω ετσι αποφασισαμε με τον ανδρεα,του αρεσε αρκετα!αθηνα να κανονισουμε τα "διαδικαστηκα"
Με συγκινήσατε τη γριά μάνα....το κοριτσάκι μου...
Να χαίρεσαι και τον μπαμπά σου!!!
αμαν μωρε αθηνα!τι ηταν κι αυτο?το προηγουμενο σαβκο η δικη μου αυτο η δικη σου!κοριτσια ειναι αυτα ή ανεμοστροβιλοι?
να χαιρεσαι τον μπαμπα σου σοφια!απο το δομοκο ειναι καλε η πεθερα μου!γι'αυτο παρτε εσεις τη γεωργια να παρουμε εμεις τον γιαννη να μην εχουμε και ανεπιθυμητες συναντησεις...