301 Απ: Μανούλες απο ΡΟΔΟ ?????? Κυρ Απρ 29, 2012 12:32 pm
GiotaRodos
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα στις ροδίτισσες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Astarte έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Kαλημερααααααααα!!!!!!!!!!Που ειστε καλε??????????????
Χαθηκαμε κι μια συναντηση δν καναμε!!!!!!!!
Λεω να κλεισουμε καμια ημερομηνια πχ σε 2-3 βδομαδες κι να κανονισουμε μερος κιωρα που ναβολευει ολες!!
Τι λετε????????
Κοριτσάρα! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Τώρα ξαναμπήκα και διάβασα την ιστοριούλα σου! Όποτε έχεις χρόνο και δεν τρέχεις με το μωρό, κανονίζουμε συναντησούλα!
Astarte έγραψε:care έγραψε:καλημερα κ απο μενα.σχετικα νεα στο σαιτ και βερα ροδιτισσα!
Καλώς την!
GiotaRodos έγραψε:Καλησπέρα στις ροδίτισσες
manoula_24xr έγραψε:
Τι θα γινει ρε κοριτσια θα οργανωθουμε να κανουμε μια συναντηση της προκοπης??????????????????????
vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Κ ΓΩ ΕΔΩ!!! ΕΣΕΙΣ????
manoula_24xr έγραψε:Στην βραση κολλαει το σιδερο,πειτε τι σας βολευει σαββατοκυριακο η καθημερινες???
Εμενα προσωπικα σαββατοκυριακο γτ καθημερινες η μικρη ειναι σχολειο ολημερις,κι μολις γυρισει τρωει κι παει μπαλετο κι γυρναει ψοφια.
Το μπεμπε καλε δν μενοχλει!!!
Αντε προτεινετε τιποτα!
evigiorgos έγραψε:καλησπέρα σας και από μένα!Ρόδο και εγώ γέννησα τη προηγούμενη δευτέρα και μπορώ και εγώ όποτε πείτε! καλως σας βρήκα λοιπόν !!να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας.
Astarte έγραψε:evigiorgos έγραψε:καλησπέρα σας και από μένα!Ρόδο και εγώ γέννησα τη προηγούμενη δευτέρα και μπορώ και εγώ όποτε πείτε! καλως σας βρήκα λοιπόν !!να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας.
Εσύ είσαι φρέσκια καλέ!!! Να σου ζήσει το μωρούλι σου
Προτείνω να κανονίσουμε προς τέλη Μάη για να έχεις πάρει λίγο δύναμη μετά την ταλαιπωρία, να είμαστε όλες μαζί!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης