Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι μου θυμισες . Εγω μεχρι τα 2 χρόνια του Σταυρονικόλα δεν ειχα θέμα έμενα κοντα με τους γονείς μου η αδερφή μου απένατι οι φίλες μου διπλα και ημουν με το καροτσι 10 λεπτα απο το κεντρικο δρομο του Αιγαλεω οτι ηθελα το ειχα . Οταν κληρωθηκαμε εδω στο ολυμπιακο χωριο για όσες δνε ξέρετε μια περιοχή κοντα στους θρακομακεδόνες απιστευτη ερημια ουτε εν ακατάστημα ουτε καν ένα ψιλικάτζιδικο τίποτα και οχι μόνο αυτό έμενα μέσα σε μια πολυκατικία 8 διαμερισμάτων μόνη μου !Ο αντρας μου έφευγε στις 6 το πρωι και γύριζε στις 9 το βράδυ τη να πω ότι ξυπναγα με το τσιου τσιου των πουλιων και ήθελα ενα αέροβολο να τα σκοτώσω με ενοχλόυσε αυτή η ησυχία δνε είχα ένα άνθρωπο να πω μια κουβέντα . Απεναντι εμενε μια γυναικα 52+ και μια ακομα οικογενεία αλλά δεν είχαμε κάτι κοινό μέχρι να ξεκινήσουν να 'έρχονται οι υπόλοιποι συγκατικοι ειχαν πάθει τα νεύρα μου επίσης τότε δνε είχαν βάλει συγκινωνια και αν ηθελα να παωστη μαμα μου ήθελα ακριβως 3 ωρες οπότε καταλαβαίνετε κολάση . Εχουν περάσει 5 χρόνια απο τότε μαγαζιά ακομα δνε έχουμε ειχαν ανοπιξει κάποια στιγμή και τελικα απο 25 που 'επρεπε να έιχαν ανοίξει ανοίξαν τα 15 και αυτη τη στιγμη υπάροχυν μονο 2 ψιλικατζιδικα ενα σουβλατζιδικο και ΄πενα φουρνο και ενα χρωματοπολείο .Οταν ήρθε η λαίκη πηγαιναμε βόλτες και πταν άνοιξε και ο Βετόπουλος τ να σου πω τρελο παρτυ Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 215994 . Τον σιχαίνομαι αυτό το μέρος ποτέ δεν θα ανηκω εδώ απλά συμβιβάζομαι ο κόσμος που μένει εδω οι περισσότεροι ειναι άστα να πάνε ... Α τωρα απο 10-12 εως 10/1/2011 κανουν μεγάλο παζάρι με παιδότοπο παγόδρομιο καφετερειες είπαν να κάνουν κάτι και αμέσως ξεκίνσαν τα προβλήματα ενω έφτοαχναν τις εγκαταστασεις σκοτωθηκε ένας εργάτης γκαντεμότοπος σας λεω Sad

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cruzi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!

Πρέπει και εγώ κάπου να μιλήσω και προτίμησα να μοιραστώ τον "πόνο" μου μαζί σας!..Είμαι λοιπόν και εγώ μια νέα μανούλα που είναι κλεισμένη στο σπίτι όοοοολη μέρα και σχεδόν κάθε μέρα,με το μικρό της μπουμπουκάκι!! Ο μπαμπάς μας δουλεύει πολλές ώρες...φεύγει το πρωί και γυρίζει το βράδυ. Η μανούλα μου είναι 700 χιλιόμετρα μακριά και η πεθερά μου κοιτάζει τα ξαδερφάκια μας.
Δεν με ενοχλεί το ότι μεγαλώνω μόνη την μικρή μου, ίσα ίσα που το απολαμβάνω...απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο που δεν έχω έναν άνθρωπο για παρέα...να ανταλλάξω δυο κουβέντες.. Όλες μου οι φίλες, οι συγγενείς είναι πολύ μακριά και εδώ που είμαι δεν έχω κανένα γνωστό....και φυσικά δυσκολεύομαι πολύ και με τις δουλειές του σπιτιού γιατί όλα πρέπει να τα κάνω σταδιακά με βάση τις ορέξεις της μικρής μου!
Υπάρχει κάποια άλλη που είναι στην ίδια μοίρα με μένα??

ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οταν εκανα το γιο μου μεναμε στη Σαμο και οχι μονο ημουν μονη μου αλλα επρεπε να παω και στη δουλεια και να ξενυχταω λογο του παιδιου. Μεχρι που κατεληξα να πασχω α[πο αυπνιες και νευρικη ανορεξια απο το ζορι μου. Τον πιο προηγουμενο χρονο ημουν παλι μονη μου στη Σαμο ολοι οι δικοι στο Κιλκις. Δεθηκα τρελα με το παιδι μου. Σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα πηγαμε με τον αντρα μου μονοι μας για καφε 2 φορες γιατι ο νονος του μικρου τον πηγε εκεινος βολτα και μια φορα κηνιματογραφο που μας κρατησε τον μικρο μια παρα πολυ καλη φιλη Σαμιωτησα την οποια ευγνωμωνο καθε φορα που μιλαμε στο τηλ. Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις εστω και λιγο χρονο για τον εαυτο σου. Τωρα που μενουμε Κιλκις παω λατιν, σε κατι σεμιναρια που με εστειλε ο ΟΑΕΔ και απο Τεταρτη αρχιζω Ιταλικα! Εχω ομως την πεθερα μου και τη μαμα μου. Ειδηκα τη μαμα μου και το μπαμπα μου που με βοηθανε παρα πολυ με τον μικρο που παει τωρα και προνηπια! Το εκμεταλευομαι για οσο ειμαι εδω, μετα ποιος ξερει.
Θελω να πω οτι ειναι τρομερη εμπειρια να μεγαλωνεις το παιδι σου μονη σου. Εγω ακομη και τωρα αν δεν εχω πουθενα να αφεισω το παιδι δεν μου κακοφαινεται, προσαρμοζομαι, κανω κατι με το παιδι μου δημιουργικο. Ξερω ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μονος σε ξενο τοπο και να μην ξερεις κανεναν ομως μαθαινεις να βασιζεσαι στον εαυτο σου και αυτο σε ωριμαζει σε ενηλικιωνει!!!

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cruzi έγραψε:............Υπάρχει κάποια άλλη που είναι στην ίδια μοίρα με μένα??

Εγω ..ακριβως τα ιδια... Sad
Πως σε καταλαβαινω..ο αντρας μου φευγει το πρωι και ερχεται την αλλη μερα το μεσημερι..που να πεις μια κουβεντα ή να σε ξεκουρασει λιγο...?Ολα μονοδρομος..και η μανα μ μακρυα κ η πεθερα μ {ευτυχως} μακρυα....Και ολα να να παιρνανε απο το χερι μ..
Ειναι μια φιλη μ Αθηνα αλλα ειναι μακρυα και εχει κ αυτη παιδακι και δεν εχει αυτοκινητο και ειναι λιγο δυσκολο να συναντηθουμε..μια στο τοσο............................
''ΑΑχ μοναξια μ πες μ γιατι με αγαπαςςς'' π λεει και το τραγουδακι! Sad Sad Sad

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai egw sto club, megalwsa moni ton ena mou gio pou twra einai 3 k sunexizw mono pou twra exw akoma ena pou einai 14 minwn k tous megalwna moni.oli mera kathe mera alla parolo pou kourazomai polu, pou den mporw na kratisw oso k an prospathw to spiti katharo para mono na moiazei me to gefuri tis artas, to apolamvanw giati einai megaaalo pronomio na mporeis na vlepeis kathe mera ta paidakia na megalwnoun k na zeis tin kathe tous stigmi giati....megalwnoun polu grigora k den to katalavaineis k pernane oi wraies bebe stigmes grigoraaaa.

thinkpink!

thinkpink!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Crying or Very sad ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ...ΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΑΣΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΚΕΤΟ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΤ ΕΜΕΙΝΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΤ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΧΩ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/

lianikos

lianikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ νιώθω κάπως έτσι... Δεν είσαι μόνη σου. Νομίζω ότι οι περισσότερες είμαστε έτσι... Λίγες είναι οι τυχερές που έχουν βοήθεια και ακόμη λιγότερες εκείνες που έχουν βοήθεια χωρίς να την πληρώνουν πολύ ακριβά (κυρίως ψυχολογικά!)...

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...το καλυτερο ειναι να τα μεγαλωνουμε μονες μας!!γιατι να πεφτουμε ψυχολογικα;;;μηπως θα ταν προτιμοτερο να τα αφηναμε σε γιαγιαδες-παπουδες (που δε λεω υπαρχουν και καλοι και χρυσοι...)αλλα ειναι και μια γενια πισω απο μας και τα μυαλα "διαφορετικα"...η σε καμια..."νταντα"αμεσου δρασεως;;;;
Επισης το μαθαινουμε οπως ακριβως θελουμε εμεις...με τα "ναι"και τα "οχι" τα δικα μας και οχι τριτων και τεταρτων...
αφηστε που (φανταζομαι κι αποτι ακουω-γιατι ακομα στον εκτο μηνα της εγκυμοσυνης μου ειμαι)δενονται τοσο πολυ οι γονεις με τα παιδια τους οταν ειναι αποκλειστικα απο πανω τους (ιδιως η μανα!!)που αυτο με λογια δε περιγραφεται!!!!
φυσικα και θα υπαρξουν στιγμες που θα πεις..."παναγια μου δεν αντεχω αλλο!!,θελω ξεκουραση!!" γιατι ειμαστε ανθρωποι!!και thats life!
ομως για μενα σωστη μανα και πατερας ειναι αυτοι που κανουν θυσιες για τα παιδια τους αλλιως ας μην το αποφασιζαν να γινουν γονεις και ας ειχαν ολες τις ελευθεριες των κινησεων τους!!!!!φιλακιαααααααααα και ελπιζω να μην σας επρηξααααα!!!με την πολυλογια μου! Laughing

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ!
Χρονια πολυυυ καλα στο μωρακι σου και με το καλο στην εγκυουλα!
Καλη μ Αλεξανδρα δεν παραπονιεμαι και ΔΕΝ θελω να αφησω σε κανεναν το παιδι μ..ειμαι πολυ δεμενη,τοσο που καταντα αρρωστια!!!Αλλα μην το λες ετσι..δεν ειναι τοσο κακο να κανουμε κ εμεις παραπονακια για το οτι μας ΤΡΩΕΙ η μοναξια..δεν σημαινει πως δεν θελουμε τα παιδακια μας ουτε τιποτα αλλο προς θεου.. Wink Ανθρωπινο και διολου κατακριταιο {νομιζω}να ζητησεις παρηγορια απο αλλους που ισως περνουν το ιδιο με σενα.
Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 417472

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΘεονιΜ* έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ!
Χρονια πολυυυ καλα στο μωρακι σου και με το καλο στην εγκυουλα!
Καλη μ Αλεξανδρα δεν παραπονιεμαι και ΔΕΝ θελω να αφησω σε κανεναν το παιδι μ..ειμαι πολυ δεμενη,τοσο που καταντα αρρωστια!!!Αλλα μην το λες ετσι..δεν ειναι τοσο κακο να κανουμε κ εμεις παραπονακια για το οτι μας ΤΡΩΕΙ η μοναξια..δεν σημαινει πως δεν θελουμε τα παιδακια μας ουτε τιποτα αλλο προς θεου.. Wink Ανθρωπινο και διολου κατακριταιο {νομιζω}να ζητησεις παρηγορια απο αλλους που ισως περνουν το ιδιο με σενα.
Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 417472
ΘεονιΜ* μου,προς θεου,εγω δεν υποννοησα οτι καθε γυναικα που μεγαλωνει το παιδι της μονη της φτανει στο σημειο που δεν το θελει...η κατι τετοιο!!!καμια σχεση!!!και απεναντιας ο λογος που γραφτηκα στο forum και περναω υπεροχα εδω μεσα ειναι επειδη σκοτωνω και γω οποτε νιωθε την μοναξια μου και παρηγορουμαι μοιραζοντας σκεψεις μου και αγχη με αλλες μανουλες!!
αυτο που ηθελα να περασω μεσα απτο μηνυμα μου ειναι τα πλεονεκτηματα του να μεγαλωνεις μονη σου το παιδι σου κι οτι αν τελικα ειχαμε πολλα "χερια"-η εστω καποια "χερια" να μας ξελασπωνουν καποιες φορες (βλεπε πεθερικα οπως τονισα) ισως να δημιουργουνταν ααααλλα προβληματα που τωρα δεν εχουμε η δεν εχουμε σκεφτει οτι θα ειχαμε!!!ωστοσο καθε νομισμα εχει δυο οψεις και σιγουρα θα φτασει ωρα που θα πουμε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ο Θεος ομως νομιζω μας δινει αυτα που μπορουμε να αντεξουμε!!!!φιλακιαααα!! Very Happy

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ετσι ειναι οσα αντεχουμε..αλλα μερικες φορες αντεχουμε πολλαααααααα Razz !
Ισως ''αρπαξα'' το μηνυμα σ για να τονισω γιατι δεν ηθελα να υπαρξουν παρεξηγησεις στο τι εννοω..δεν παρεξηγησα αυτο που ειπες..ισως δεν το εγραψα σωστα!Παντως αυτο που εννοουσες καταλαβα κ εγω..και παρεληψα να γραψω πως συμφωνω!!! Καλυτερα να κανουμε τα παντα μονες..ιδιως αν ειμαστε πρωταρες για να μαθαινουμε!!!!!Οι μαμαδες κ οι πεθερες μεγαλωσαν τα παιδια τους...ωρα να το κανουμε κ εμεις! Wink Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 517142

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια κ εγω μια απο ταιδια οι γονεις μενουν στην ναουσα κ εμεις ειμαστε θεσσαλονικη!ο μπαμπακας μας φευγει για δουλεια στις 7 κ γυριζει 5 κουρασμενος οποτε μεχρι να κανει κ ενα μπανακι ε κατα τις7 ασχολειται με το μωρο (αρκετα ευτυχως!!!!).εγω να σας πω εχω κ καποια θεματα με φοβιες κ τετοια οποτε το να ειμαι μονη με το μωρο ειναι κ σας μια μεγαλυτερη ευθυνη απο αυτην που ηδη αισθανεσαι σαν μανα !!!!!!!!!!!!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΘεονιΜ* έγραψε:Ναι ετσι ειναι οσα αντεχουμε..αλλα μερικες φορες αντεχουμε πολλαααααααα Razz !
Ισως ''αρπαξα'' το μηνυμα σ για να τονισω γιατι δεν ηθελα να υπαρξουν παρεξηγησεις στο τι εννοω..δεν παρεξηγησα αυτο που ειπες..ισως δεν το εγραψα σωστα!Παντως αυτο που εννοουσες καταλαβα κ εγω..και παρεληψα να γραψω πως συμφωνω!!! Καλυτερα να κανουμε τα παντα μονες..ιδιως αν ειμαστε πρωταρες για να μαθαινουμε!!!!!Οι μαμαδες κ οι πεθερες μεγαλωσαν τα παιδια τους...ωρα να το κανουμε κ εμεις! Wink Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 517142
Ναι κοριτσακι μου...λιγη υπομονη θελει και πως θα περασουν αυτα τα...πρωτα χρονια με τα μπεμπε μας ουτε που θα το καταλαβουμε!!γελασα με το εικονιδιακι σου με τη σιδερωστρα!!!χαχαχχαχα!!"νοικοκυρες σε απογνωση...!!!" affraid

μαμα βασιλη

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... - Σελίδα 2 215994 Αχ!πως σας νοιώθω όλες!Και εγώ με το μικρούλη μου ήμασταν σχεδόν όλη μέρα μόνοι μας και τα περισσότερα ΣΚ ο χρήστος μου έλειπε στη δουλειά. Εγώ όμως δεν ήθελα και ακόμα δεν θέλω και δεν εμπιστεύομαι κανένα για το γιόκα μου πλήν του σταθμού!όπου και αν πηγαίνω τον θέλω μαζί μου και στα μαγαζιά και στον καφέ(όπου δεν υπάρχει τσιγάρο βέβαια) Επειδή θα κάνω τα χριστούγενα μια επέμβαση με πιάνει τρέλλα για το ποιός θα μου τον κρατήσει!!!!!!!!!!Περιττό να σας πω ότι λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουμε αυτός σταθμό και εγώ δουλειά έκλαιγα συνέχεια!!!!Χαρείτε τωρά τον χρόνο με τα μωρά σας γιατί μεγαλώνουν γρήγορα No

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικα οσες δεν δουλευουμε μονες μας τη βγαζουμε!!!επειδη βεβαια με οσα ειπατε με καλυψατε 100/100 εγω απλα θα σας πω ευχαριστω για την παρεα που μου κανετε εσεις καθε πρωι και πιστεψτε με εχουμε πιει απειρους καφεδες μαζι και ας μην το ξερετε!!!! I love you

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όντως Αλεξανδρα οπως τα λες..πως περασαν 4μηνες ουτε που το καταλαβα..θα τα καταφερουμε σιγουρα..αν δεν πεσουμε κατω απο την κουραση ή την καταθλιψη ισως :Ρ χιχιχι
Συμφωνω Δεσποινα..βρηκα πολυ καλη παρεα με τα περισσοτερα ατομα που χρις να τα ξερω σεβομαι τις αποψεις τους,γελαω και πινω καφεδακι και κανω πολυ καλη παρεουλα ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ!!!αλλα στην επομενη συναντηση θα ειμαι κ εγω εκει!!! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις