26 Απ: Μεγαλώνοντας μωρό χωρίς βοήθεια!!... Παρ Δεκ 03, 2010 11:39 pm
βανια
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι μου θυμισες . Εγω μεχρι τα 2 χρόνια του Σταυρονικόλα δεν ειχα θέμα έμενα κοντα με τους γονείς μου η αδερφή μου απένατι οι φίλες μου διπλα και ημουν με το καροτσι 10 λεπτα απο το κεντρικο δρομο του Αιγαλεω οτι ηθελα το ειχα . Οταν κληρωθηκαμε εδω στο ολυμπιακο χωριο για όσες δνε ξέρετε μια περιοχή κοντα στους θρακομακεδόνες απιστευτη ερημια ουτε εν ακατάστημα ουτε καν ένα ψιλικάτζιδικο τίποτα και οχι μόνο αυτό έμενα μέσα σε μια πολυκατικία 8 διαμερισμάτων μόνη μου !Ο αντρας μου έφευγε στις 6 το πρωι και γύριζε στις 9 το βράδυ τη να πω ότι ξυπναγα με το τσιου τσιου των πουλιων και ήθελα ενα αέροβολο να τα σκοτώσω με ενοχλόυσε αυτή η ησυχία δνε είχα ένα άνθρωπο να πω μια κουβέντα . Απεναντι εμενε μια γυναικα 52+ και μια ακομα οικογενεία αλλά δεν είχαμε κάτι κοινό μέχρι να ξεκινήσουν να 'έρχονται οι υπόλοιποι συγκατικοι ειχαν πάθει τα νεύρα μου επίσης τότε δνε είχαν βάλει συγκινωνια και αν ηθελα να παωστη μαμα μου ήθελα ακριβως 3 ωρες οπότε καταλαβαίνετε κολάση . Εχουν περάσει 5 χρόνια απο τότε μαγαζιά ακομα δνε έχουμε ειχαν ανοπιξει κάποια στιγμή και τελικα απο 25 που 'επρεπε να έιχαν ανοίξει ανοίξαν τα 15 και αυτη τη στιγμη υπάροχυν μονο 2 ψιλικατζιδικα ενα σουβλατζιδικο και ΄πενα φουρνο και ενα χρωματοπολείο .Οταν ήρθε η λαίκη πηγαιναμε βόλτες και πταν άνοιξε και ο Βετόπουλος τ να σου πω τρελο παρτυ . Τον σιχαίνομαι αυτό το μέρος ποτέ δεν θα ανηκω εδώ απλά συμβιβάζομαι ο κόσμος που μένει εδω οι περισσότεροι ειναι άστα να πάνε ... Α τωρα απο 10-12 εως 10/1/2011 κανουν μεγάλο παζάρι με παιδότοπο παγόδρομιο καφετερειες είπαν να κάνουν κάτι και αμέσως ξεκίνσαν τα προβλήματα ενω έφτοαχναν τις εγκαταστασεις σκοτωθηκε ένας εργάτης γκαντεμότοπος σας λεω