26 Απ: Μήπως ξέρετε το κόλπο με τον σταυρό που δείχνει το φύλο του μωρού; Τρι Φεβ 22, 2011 3:29 am
amalia
Σιωπηλή δύναμη
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
natali-maria έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ?ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.. !!
kiklika ein ai koritsi kai to piso mpros einai agoriAthin@ έγραψε:natali-maria έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ?ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.. !!
Έμαθα τώρα τελευταία αλλά είχα ξεχάσει οτι το είχαμε συζητήσει εδώ.
Βάζουν,λέει, έναν σταυρό στην κοιλιά σου (είσαι δεν είσαι έγκυος) και τον σηκώνουν (κρεμασμένο καταλαβαίνεις).Ο σταυρός θα κινηθεί ή κυκλικά ή μπροστά πίσω.Η μία απο τις δύο κινήσεις είναι αγόρι και η άλλη κορίτσι αλλά δεν θυμάμαι ποια κίνηση αντιπροσωπεύει το κάθε φύλο.Αν δεν κουνηθεί σημαίνει οτι δεν θα κάνεις άλλο παιδί.
π.χ. μπορεί να κουνηθεί μόνο την πρώτη φορά και μετά να μην κουνιέται.Αυτό σημίνει οτι θα κάνεις ΕΝΑ παιδί και η κίνηση του σταυρού θα σου δείξει το φύλο.
Αυτές τις ανατριχιαστικές λεπτομέρεις έμαθα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Έρχεται ο πελαργός! » Μήπως ξέρετε το κόλπο με τον σταυρό που δείχνει το φύλο του μωρού;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης