Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara petsiou έγραψε:εμεις γεννηθηκαμε 27/5/2010 24εβδομαδων και 6ημερων αλλα ηταν μεγαλη η πατατα για την βδομαδα της... 820γρ και 38εκ... ευτυχως 3 μερες πριν ειχα κανει κορτιζονες οποτε βοηθησαν να ζησουμε τα πρωτα δευτερολεπτα μεχρι να διασωληνοθουμε... η μικρη εκατσε 2,5 μηνες στην μοναδα οπου εμφανισε 3ου βαθμου εγκεφαλικη αιμορραγια για 2 περιπου μηνες εκανε σηψαιμια αφου πρωτα κολλησε σερατια εκει μεσα, χρειαστηκε 2 δοσεις φαρμακων για να κλεισει ο βοταλιος της, εκανε απνοιες κι ολα αυτα τα χαρουμενα Smile τωρα ειναι 9 μηνων δεν της εχει μεινει τπτ απο την προωροτητα ειναι κοινωνικη, απιστευτα φαγανη και η αναπτυξη της σουπερ... φτου φτου φτου.... τελικα ειναι στο παιδι....

ο θεος τα προσεχει τα προωρακια μας... ειναι πολυ ξεχωριστα παιδακια...

Χαρά...να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να νοσηλευθεί...αυτή είναι η δική μου ευχή...για το δικό σου και το δικό μου και όλα τα προωράκια. Συγκλονιστική η περίπτωσή σου...

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara petsiou έγραψε:εμεις γεννηθηκαμε 27/5/2010 24εβδομαδων και 6ημερων αλλα ηταν μεγαλη η πατατα για την βδομαδα της... 820γρ και 38εκ... ευτυχως 3 μερες πριν ειχα κανει κορτιζονες οποτε βοηθησαν να ζησουμε τα πρωτα δευτερολεπτα μεχρι να διασωληνοθουμε... η μικρη εκατσε 2,5 μηνες στην μοναδα οπου εμφανισε 3ου βαθμου εγκεφαλικη αιμορραγια για 2 περιπου μηνες εκανε σηψαιμια αφου πρωτα κολλησε σερατια εκει μεσα, χρειαστηκε 2 δοσεις φαρμακων για να κλεισει ο βοταλιος της, εκανε απνοιες κι ολα αυτα τα χαρουμενα Smile τωρα ειναι 9 μηνων δεν της εχει μεινει τπτ απο την προωροτητα ειναι κοινωνικη, απιστευτα φαγανη και η αναπτυξη της σουπερ... φτου φτου φτου.... τελικα ειναι στο παιδι....

na eiste pada kala kai oi dio na xairese to pedaki sou

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermom έγραψε:

Χαρά...να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να νοσηλευθεί...αυτή είναι η δική μου ευχή...για το δικό σου και το δικό μου και όλα τα προωράκια. Συγκλονιστική η περίπτωσή σου...

και εγω θα ευχηθώ τα καλύτερα !! και στις δυο σας κορίτσια!!! να μεγαλώσουν καλά και γρήγορα τα πρωωρακια μας!!
εμείς είμαστε παλιά πρωωρακια πλέον ..πάμε προνήπια τωρα...
μανουλες μια συμβουλη ..μη συγκρινεται τα παιδακια σας με τα άλλα που εχουν γεννηθει κανονικα..υστερα απο πολυ ψαξιμο σας λεω πωσ ενω ειναι ολα πανεξυπνα ..φτανουν ακριβως στο ιδιο επιπεδο με τα παιδια της ηλικιας τους στα 7 με 9 χρονια...
φιλια σε όλες σας!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσαρες μου κ εμεις ειμαστε προωρακια γεννηθηκε στην 35 εβδομαδα 3150 κ 50 εκατοστα !!!!!!!ψιλο γιγαντακι θα εγ]λγα το παιδι μου!!!!!!!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου κ εμεις ειμαστε προωρακια γεννηθηκε στην 35 εβδομαδα 3150 κ 50 εκατοστα !!!!!!!ψιλο γιγαντακι θα εγ]λγα το παιδι μου!!!!!!!!!!

α..εσεις εισατε οριακα προωρακια....οντως μεγαλο παιδακι..να το χαιρεσαι!!
φανταζομαι δεν ειχατε ουτε θερμοκοιτιδα ..ουτε τιποτα ε?

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 36ΕΒΔΟΜΑΔΑΩΝ ΑΠΟ 2070ΚΙΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 4ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ 1930 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2ΚΙΛΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!

mpompitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

τελος καλο ολα καλα!!!!
Να σου ζησει το μπουμπουκακι σου!
Και να ξαναμπει σε νοσοκομειο οταν με το καλο σε κανει μανουλα!

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας διαβάζω και παίρνω κουράγιο Very Happy Η γιατρός παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεννήσουμε πρόωρα, γι' αυτό και θα κάνουμε και εμείς ενεσούλες για τα πνευμονάκια μας Sad Αλλά το μωράκι να είναι καλά και όλα τα άλλα δε με νοιάζουν. Πραγματικά όλα τα μωράκια είναι μαχητές αλλά και οι γονείς ήρωες για τη δύναμη που δείχνουν!!! Respect Respect ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ!!! εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα καταρρεύσω...

http://tokoutaki.blogspot.gr/

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpempakos έγραψε:Σας διαβάζω και παίρνω κουράγιο Very Happy Η γιατρός παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεννήσουμε πρόωρα, γι' αυτό και θα κάνουμε και εμείς ενεσούλες για τα πνευμονάκια μας Sad Αλλά το μωράκι να είναι καλά και όλα τα άλλα δε με νοιάζουν. Πραγματικά όλα τα μωράκια είναι μαχητές αλλά και οι γονείς ήρωες για τη δύναμη που δείχνουν!!! Respect Respect ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ!!! εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα καταρρεύσω...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΩΡΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

EIRHNH75

EIRHNH75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="xara petsiou"]εμεις γεννηθηκαμε 27/5/2010 24εβδομαδων και 6ημερων αλλα ηταν μεγαλη η πατατα για την βδομαδα της... 820γρ και 38εκ... ευτυχως 3 μερες πριν ειχα κανει κορτιζονες οποτε βοηθησαν να ζησουμε τα πρωτα δευτερολεπτα μεχρι να διασωληνοθουμε... η μικρη εκατσε 2,5 μηνες στην μοναδα οπου εμφανισε 3ου βαθμου εγκεφαλικη αιμορραγια για 2 περιπου μηνες εκανε σηψαιμια αφου πρωτα κολλησε σερατια εκει μεσα, χρειαστηκε 2 δοσεις φαρμακων για να κλεισει ο βοταλιος της, εκανε απνοιες κι ολα αυτα τα χαρουμενα Smile τωρα ειναι 9 μηνων δεν της εχει μεινει τπτ απο την προωροτητα ειναι κοινωνικη, απιστευτα φαγανη και η αναπτυξη της σουπερ... φτου φτου φτου.... τελικα ειναι στο παιδι....

ο θεος τα προσεχει τα προωρακια μας... ειναι πολυ ξεχωριστα παιδακια... [/quote
Να τη χαίρεσαι καλή μου την πολύ βιαστική ζουζούνα σου! Περάσατε πολλά, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

EIRHNH75

EIRHNH75
Είχα ΠΗΤ 19-02-2010. Ο μικρός μου ήθελε να γεννηθεί απο τις 19-11-2009 κι ενω ήταν στην 27η εβδομαδα. Από τις 20-11-09 και για 7 εβδομάδες νοσηλεύτηκα με ορό και μονίμως ξαπλωμένη, κι έτσι μπορέσαμε να τον συγκρατήσουμε ως τις 10-01-10 που μπήκα στην 35η εβδομάδα. Γεννήθηκε 3,050kg και 50 εκατοστά. Είχα κάνει τις ενέσεις για τα πνευμόνια 2 φορές. Μόλις γεννήθηκε έκλαψε κανονικά και ήταν επί ώρα τέλειος. Μετά από 4-5 ώρες παρουσίασε πρόβλημα με το αναπνευστικό και εισήχθη στην εντατική για μια βδομάδα. Μετά μπήκε σε θερμοκοιτίδα και την 11η μέρα τον πήραμε. Ακολόυθησα πιστά τις υποδείξεις των γιατρων για διάφορα πράγματα, από το πώς θα τον κρατάω μέχρι τι γυμναστική θα του κάνω. Είχε υπερτονία (το κορμίτου έγερνε/έφευγε προς τα πίσω) και το κεφαλάκι του κοιτούσε όλο δεξιά, ενώ ταυτόχρονα έγερνε το σβέρκο του προς πίσω αριστερά. Κατα τα άλλα ήταν ένα βρέφος που μόνο για πρόωρο δεν εμοιαζε. Από τον περασμένο Νοέμβριο πηγαίνουμε και ανα διαστήματα σε φυσιοθεραπευτή ο οποιος με συμβουλευει τι πρέπει να κάνει και πώς καθώς και πώς να τον βοηθάω. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Τώρα είμαστε 13 μηνων και κοντεύουμε να περπατήσουμε, λέμε και πολλές συλλαβούλες και απο καμιά λεξούλα - αν και νομίζω οτι το θέμα της ομιλίας και του περπατήματος είναι και στο παιδι. Εχω δει εγώ τελειόμηνα να μιλανε 2+ χρονων ή να περπατάνε 16 μηνων... γι αυτό να μη στενοχωριέστε! Μακάρι όλα τα παιδάκια να'ναι καλά, κι αν περάσαμε μαζί δυσκολίες δεν πειραζει. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 893968

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalhmera koritsia!!! katarxas na xairomaste oles ta paidakia mas.
egw gennhsa ta didumakia mou stis 35 ebdomades kai 3 meres. o enas 2070 gr kai o allos 2790 gr. dustuxws noshleutikame 17 meres o mikros kai 5 meres o megalos. pantws sthn anaptuksh tous einai mia xara kai idiaitera o megalos einai parapanw stis kampules.
Pantws h korh mou pou gennh8ike stis 40 ebd kai 4 meres perpathse 15 mhnwn. Nomizw oti den exei na kanei me to an einai prowra h oxi. (gnwmh mou).
Euxomai se ola ta paidakia na einai ugiestata!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianna έγραψε:Kalhmera koritsia!!! katarxas na xairomaste oles ta paidakia mas.
egw gennhsa ta didumakia mou stis 35 ebdomades kai 3 meres. o enas 2070 gr kai o allos 2790 gr. dustuxws noshleutikame 17 meres o mikros kai 5 meres o megalos. pantws sthn anaptuksh tous einai mia xara kai idiaitera o megalos einai parapanw stis kampules.
Pantws h korh mou pou gennh8ike stis 40 ebd kai 4 meres perpathse 15 mhnwn. Nomizw oti den exei na kanei me to an einai prowra h oxi. (gnwmh mou).
Euxomai se ola ta paidakia na einai ugiestata!!!

μαριαννα να σου ζησουν τα παιδακια σου!! για δυδιμακια 35+ εβδομαδες ειναι μαι χαρα...δεν ειναι και πολυ προωρα....και αφου ολα ειναι καλα ..μπράβο...!!
15 μηνων δεν ειναι πολυ μεγαλη..μεχρι 18 ειναι νορμαλ να περπατησει...δυστηχως για τα προωρακια υπαρχουν προβληματα που ειναι καθαρα και μονο απο την προωροτητα..!!οχι όλα τα προωρα ..αλλά αρκετα....

olganna 100

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ,1500Κgr Κ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ,2300Κgr Κ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 25 ΗΜΕΡΕΣ.Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Κ ΑΝ Κ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 36 Κ 5 ΗΜΕΡΕΣ!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΠΟΤΕ -ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ- ΠΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 215994

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας!!!
Να χαιρεστε τα μωρακια σας!!
Διαβασα τα περισσότερα και φυσικα τι να πρωτοπώ;;;;;;;;
Πως τα μωρακια σας είναι ήρωες αλλά κι εσείς αυτό θα έλεγα πρώτα!!
Εγω γεννησα με καισαρικη στις 13-12-10
στην 36η εβδομάδα 2530κ και 43εκ, αφου νοσηλευτηκα στην κλινικη απο τον 6 περιπου, ειχα πολυ δυνατες συσπασεις, τον πρωτο μηνα που ημουν μεσα βγηκα και μετα απο λιγες ωρες ξαναμπηκα, δυστηχως δεν εχω και τοση καλη εμπειρια, πονουσα πολυ με την καισαρικη και δεν μπορουσα να φροντισω το αγορακι μου.
Τωρα κοντευουμε τα 6 κιλακια και 60 ποντους και ειμαστε πολυ καλα!!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
κι εμένα τα διδυμούλια γεννήθηκαν νωρίτερα!Στις 34+3 2060 και 1900. Λόγω δίδυμης κύησης και θρομβοφιλίας δικιάς μου No No
Έμειναν θερμοκοιτίδα(με έναν απλό ορό, όχι οξυγόνα κλπ.) 4 μέρες,αλλά εγώ έχασα 10 χρόνια απ τη ζωή μου!!
Το 3ο μου πάλι νωρίτερα 36+4εβδ. 2300 με εσπευσμένη καισαρική γιατί"πνίγονταν",έπεφταν οι σφυγμοί του(ευτυχώς ήταν ο γιατρός μου,όταν πήγα για καρδιοτοκογράφημα,αλλιώς κορίτσια μου θα το χάναμε το μπισκοτάκι μου!!Κάθε φορά που τα σκέφτομαι τρέμω...). Αυτήν, όμως ούτε θερμοκοιτίδες,ούτε τπτ!Την καταευχαριστήθηκα από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109
Θέλω να κάνω και 4ο,αλλά φοβάμαι πάρα πολύ και λέω να μην ξαναπαίξω με τη φωτιά...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι αναφερεις πως θα το χανατε το μωρο αν δεν ηταν ο γιατρος εκει;;
Δεν υπήρχε κάποιος αλλος υπευθυνος εκεί!!!!
Νοσοκομα, μαια που να ηξερε να διαβαζει το τακογραφο;;
Εμενα ετσι εγινε απο τον τακογραφο ειδοποιησαν τον γιατρο μου αμεσως!!!

anna_mil

anna_mil
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΠΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΩΡΑΚΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΑΝΤΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2.370 Κ 44,5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 2 Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Very Happy ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!![url=

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

anna_mil

anna_mil
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fatsoulinaki έγραψε:Κ εμεις ειμαστε ποωρουλες!!Ειχαμε πητ 28-1-10 κ γεννηθηκαμε 30-12-09 35 εβδομαδα κ 5μερες λογω πιεσης-προεκλαμψιας!ομως το φατσουλινακι μου ηταν 2790!!
κ εμενα το ιδιο 35+5 λογω εκλαμψιας!!!!να σου ζησει!

anna_mil

anna_mil
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="anna_mil"]
fatsoulinaki έγραψε:Κ εμεις ειμαστε ποωρουλες!!Ειχαμε πητ 28-1-10 κ γεννηθηκαμε 30-12-09 35 εβδομαδα κ 5μερες λογω πιεσης-προεκλαμψιας!ομως το φατσουλινακι μου ηταν 2790!!
κ εμενα το ιδιο 35+5 λογω εκλαμψιας!!!!να σου ζησει!εμεις γεννηθηκαμε 2370 κ 44,5 εκ.

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΩΝ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 2830 ΚΑΙ 49 ΠΟΝΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο εμας, να σου ζησει!
και το κοριτσακι μου ψιλοβιαστηκε
36 και 6 μου σπασαν τα νερα και γεννηθηκε 2200
και 4 μερες θερμοκητιδα

βγηκαμε +60 γραμμαρια απο την κλινικη

mairi.g

mairi.g
και εμεις προωρουλες ειμαστε Rolling Eyes γεννησα τις κοριτσαρες μου 33 εβδομαδων λογο προεκλαμψιας η μια 1550 κ η αλλη 1800 εμειναν σχεδον 40 βασανιστηκες ημερες στην μενν.σημερα ειναι 13 μηνων κ ολα περασαν! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ (ΠΡΟΩΡΑ)  ΜΩΡΑΚΙΑ! - Σελίδα 3 328109

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να τις χαιρεσαι κοπελα μου περασμενα ξεχασμενα για ολες μας τωρα χαιρομαστε τα αγγελουδια μας I love you

mairi.g

mairi.g
ευχαρηστω πολυ κ εσυ να χαιρεσε το παιδακι σου!!!ο χρονος ειναι γιατρος κ τα ασχημα τα ξεγραφη οχι εντελος ομως κατι μενει να μας θυμιζει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις