Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 2600 ΚΑΙ 47 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ.ΜΠΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ 7300 ΚΑΙ 64 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!(ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΩΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ 750 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Laughing )ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμεις εδω ..ειχα πητ 12/9/11 και γεννησα 31/7/11 ..οι διδυμουλες μου γεννηθηκαν 33+3 εβδομαδες ..Η μια 2,470 και η αλλη 2,320 47 εκατοστα και οι δυο...μπηκανε 1 εικοσιτετραωρο οξυγονο ..3 μερες στις θερμοκοιτιδες και μετα μεταφερθηκαμε στην απλη ενταντικη(στα κουνακια) ..η μια εμεινε 9 μερες μεσα και η αλλη 13 !!! Με πιασανε οι πονοι και μεσα σε 30 λεπτα ειχα 10 διαστολη παραλιγο να γεννησω στον δρομο δεν εσπασαν τα νερα και ετσι την γλιτωσα και η πρωτη μου ερχοταν και με τον πισινο..τελος καλο ολα καλα τωρα ειναι 5,5 μηνων ειναι πολυ ζωηρουλες απλα η μια εχει καλυτερη αναπτυξη απο την αλλη εσεις στα διδυμακια σας το ειχατε αυτο??

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο Αντωνακης ηταν οριακα προωρος γεννηθηκε 36η βδομαδα με προκληση γιατι ειχε στερεψει το υγρο αλλα επειδη βγηκε 2700 και θηλαζε καλα δεν μπηκαμε θερμοκοιτιδα.Ο Χαρης παραβιαστηκε αλλα το κανε για να σωσει τη μανουλα 32 εβδομαδων μπηκε ΜΕΝΝ για 1 μηνα γεννηθηκε 1900 και Δοξα το Θεο δε διασωληνωθηκε μονο για βαρος ηταν εκει μετα οτι προβληματα ειχε διορθωθηκαν ανοιχτο βοταλειο,εγκεφαλικη αιμοραγγια κτλ .Στο Χαρη ειχα πολλα προβληματα μου χε πεσει το κλασμα εξωθησης στην καρδια πολυ,ειχα πιεση,λευκωμα ολα τα καλα μπηκα κι εγω 4 μερες ζομπι στην εντατικη .Τωρα ειναι και οι 2 θηρια ειδικα ο Χαρης χοχο πολυ θηριο.Να χαιρεστε τα παιδακια σας ολες βιαστικα και μη!

mairi.g

mairi.g
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
LIDIAKI kalimera k na xairese tis kopelares sou kouklitse einai!!!emena oi mikres mou einai 13 minon tora k panta i proti eixe k exei ena kilo diafora apo tin alli einai k kana 2 pontous pio psili!genika san proti einai se ola arxigos k stis skantalies k sto fagito eitan ston idio sako ta dika sou?

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mairi.g έγραψε:LIDIAKI kalimera k na xairese tis kopelares sou kouklitse einai!!!emena oi mikres mou einai 13 minon tora k panta i proti eixe k exei ena kilo diafora apo tin alli einai k kana 2 pontous pio psili!genika san proti einai se ola arxigos k stis skantalies k sto fagito eitan ston idio sako ta dika sou?

Γεια σου Μαιρουλα ..να χαιρεσε τις μπουμπουκιτσες σου!! Αυτη που γεννηθηκε πρωτη ειναι παντα 200γρ πιο βαρια απο την δευτερη υψος εχουν το ιδιο..η μικρη ομως ειναι αυτη που εχει γρηγοροτερη αναπτυξη απο την πρωτη πιανει τα ποδια της και τα βαζει στο στομα , γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα και απο ανασκελα μπρουμητα ειναι γενικως πιο μπροστα απο την πρωτη σε πολλα θεματα ή μεγαλη δειχνει να βαριετε ρε παιδι μου δεν νομιζω να εχω κανενα θεμα εσυ τι λες ετσι ηταν και σενα η μια με την αλλη ..ηταν σε διαφορετικο σακο οχι στον ιδιο

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είχα ΠΗΤ 14 ιουλίου του 2011 και γέννησα τη μπουμπούλα μου 8 ιουνίου στις 34 και 6 εβδομάδες και 1880 γρ...Ευτυχώς ήταν ανεπτυγμένα τα πνευμονάκια της και δε χρειαστήκαμε οξυγόνο. Μείναμε στη θερμοκοιτίδα 24 μέρες (με τη μαμά και το μπαμπά να τρώνε να πίνουν και να κοιμούνται έξω από αυτήν)και βγήκαμε 2100 ολόκληρα γραμμάρια να βασανίζουμε τη μαμά από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο σπίτι.. Laughing Είναι ζόρική η μικρούλα μου! Εύχομαι υγεία σε ολα τα παιδάκια!

mairi.g

mairi.g
lidiaki έγραψε:
mairi.g έγραψε:LIDIAKI kalimera k na xairese tis kopelares sou kouklitse einai!!!emena oi mikres mou einai 13 minon tora k panta i proti eixe k exei ena kilo diafora apo tin alli einai k kana 2 pontous pio psili!genika san proti einai se ola arxigos k stis skantalies k sto fagito eitan ston idio sako ta dika sou?

Γεια σου Μαιρουλα ..να χαιρεσε τις μπουμπουκιτσες σου!! Αυτη που γεννηθηκε πρωτη ειναι παντα 200γρ πιο βαρια απο την δευτερη υψος εχουν το ιδιο..η μικρη ομως ειναι αυτη που εχει γρηγοροτερη αναπτυξη απο την πρωτη πιανει τα ποδια της και τα βαζει στο στομα , γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα και απο ανασκελα μπρουμητα ειναι γενικως πιο μπροστα απο την πρωτη σε πολλα θεματα ή μεγαλη δειχνει να βαριετε ρε παιδι μου δεν νομιζω να εχω κανενα θεμα εσυ τι λες ετσι ηταν και σενα η μια με την αλλη ..ηταν σε διαφορετικο σακο οχι στον ιδιο

nai etsi eitan k einai akoma k oi dikes mou.kamia sxesi i mia me tin alli!i mia einai drasthria fonazei kanei i alli einai tempela an tis diksis kati na kanei den o kanei me tipota mono otan theli auti i alli pali einai san papagalos oti tis kaneis kanei!ase trelo gelio.tora eimaste stin fasi ksilou,plakonontai k maliotrabiounte.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπω μαλιοτραβηγμα εε?? αρε τι με περιμενει και εχω και τον ταρζαν ..να δουμε ποιος θα δερνει ποιον εδω μεσα!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΝ ΤΙΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 30 ,ΑΛΛΟ 33,ΑΛΛΟ 35...ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ..
ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ.
ΑΚΟΜΗ ΑΝΑ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟΣ''ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ..ΑΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΡΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ..
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ''ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ'' ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΝΩΡΗΤΕΡΑ..ΚΑΛΗΤΕΡΑ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΚΑΙ ΒΑΛΕ..
ΓΙΑ ΕΝΑ,ΔΥΟ ,ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΣΕ ΜΗΝΕΣ ,ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..ΧΑ..ΧΑ
Εμενα στις 32+6 εκλαψε αμμεσως και τα πρωτα 5 λεπτα ηξερα πως θα μεινει μονο τρεις μερες...Κι ομως επεσε η βαθμολογηση apgar στα 8 λεπτα και εκατσε 3 μερες με οξυγονο και 3 με διαχυτο + αλλες 8 στην ΜΕΝ για ικτερο ο οποιος μας εριξε ακομα πιο πολυ....Παρολα αυτα γεννηθηκε 2170 πηγε 1900 τον πηρα 2270 και τωρα 2 μηνες μετα ειναι 5 κιλα!!!!Ειναι στο σκαρι του παιδιου.....και ολα αυτα μαλλον επειδη εκανα τις 2 απ τις 4 ενεσεις κορτυζονης!!!!!και ημουν μεσα στο νοσοκομειο...Βεβαια και η διπλαηνη μου που εκανε 4 παλι μεσα εκατσε ο μπεμπακος της.....ειναι στο παιδι!!!!
Μεχρι στιγμης το μονο θεμα που εχουμε ειναι αιματοκριτης!!!!Αντιδρα σε ολα σαν τελειομηνο τωρα ο καιρος θα δειξει!!!Το μονο που ξερω ειναι πως αυτην την εμπειρια δεν θα την ξεχασω ποτε!!!Ευχομαι καμια αλλη μανα να μην το ζησει αυτο και να μην ξαναπερασει γυναικα την πορτα του μαιευτηριου χωρις το μωρακι της...Οτι χειροτερο!!!!
Υγεια πανω απο ολα!!

https://facebook.com/nantia.naturally

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αι εμείς είμαστε προωρούλια. Γεννήθηκε 1.800 στις 34+ 4 βδομάδες λόγω γηρασσμένου πλακούντα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε οξυγόνο ούτε κάτι άλλο. Τώρα είμαστε 5,5 μηνών και 6.500 κιλά. Μια χαρά είμαστε και νομίζω ότι δεν υστερεί σε κάτι από τα άλλα παιδάκια. Έμεινε στο ΜΕΝΝ 20 μέρες αλλά επειδή εγώ έπαθα μυνηγγίτιδα την πήραμε 3.100 στον μήνα. Όλα καλά όμως και με μένα. Πάντως όντως είναι μαρτύριο να φεύγεις από το μαιευτήριο χωρίς το μωρό και πόσο μάλλον τις μέρες που είσαι εκεί να βλέπεις να φέρνουν τα άλλα για θηλασμό και το δικό σου όχι.

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και εγω γεννησα στις 33 εβδομαδες κοριτσακια και μείναμε 1 μήνα και κάτι εντατική. Τώρα είμαστε 7 μηνών και όλα καλά!

AGGELIKH

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 1770 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ..ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ 8.5 ΜΗΝΩΝ..

AGGELIKH

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Η ΠΙΕΣΗ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΕΓΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΣΤΡΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 16ΜΕ12 ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ 23 ΜΕ 12 ΠΙΕΣΗ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΩΡΙΣ?ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ...ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΝΟ..Η ΠΙΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ 150..7 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΕΣΗ ΗΤΑΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΘΑΡΡΟΣ..ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ...

adda

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλήμερα, εγώ έχω 3 παιδιά, τον μικρότερο τον γέννησα 25/3/2014 στις 30 εβδομάδες με βάρος 1490.
Στα 2 πρώτα παιδια δεν ειχα κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη αλλα στον μικρο ζοριστικα λιγο και σωματικα γιατι εκανα αποκόλληση στην 11η εβδομαδα αλλα και ψυχολογικα επειδη  εντελως ξαφνικα εχασα την μαμα μου περιπου στην 23η βδομαδα.
2 βδομαδες πριν γεννησω επεσα παλι στο κρεβατι με απιστευτους πονους και στις 25 Μαρτιου ειχα αιμα και τελικα γεννησα.
Η αληθεια ειναι οτι ο πανικος που με ειχε πιασει δεν περιγραφεται αλλα ευτυχως ο γιατρος μου ειναι τοσο καλος που με καθυσηχασε.
Εγω το μωρακι μου το εχω ακομα στη ΜΕΝΝ και αναμενω απο μερα σε μερα να τον παρω σπιτι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις