Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 5:51 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Ποιο μαλλι?Ποια βαφη και ποιο νυχι?

Μαλλί έχει καταντήσει αυτό που φυτρώνει στα πόδια μας, που συνήθως το απομακρύναμε με ξυραφάκι ή κερί... Εγώ πλέον λέω να το κάνω πλεξούδες..
Το μαλλί (της κεφαλής, ουχί των ποδιών) το έβαψα πριν τρεις μήνες στο φυσικό μου χρώμα, το οποίο, σημειωτέον, είχαμε ξεχάσει ποιο ήταν, οπότε δεν χρειάζομαι ρετουσάρισμα κάθε τρεις και πεντε.
Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το μαλλί μου έχει αρχίσει να ισιώνει από φριζομπουκλε που ήταν, οπότε ούτε για χτένισμα δε χρειαζεται να πάω!
afro

27ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 6:01 am

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:
Ποιο μαλλι?Ποια βαφη και ποιο νυχι?

Μαλλί έχει καταντήσει αυτό που φυτρώνει στα πόδια μας, που συνήθως το απομακρύναμε με ξυραφάκι ή κερί... Εγώ πλέον λέω να το κάνω πλεξούδες..
Το μαλλί (της κεφαλής, ουχί των ποδιών) το έβαψα πριν τρεις μήνες στο φυσικό μου χρώμα, το οποίο, σημειωτέον, είχαμε ξεχάσει ποιο ήταν, οπότε δεν χρειάζομαι ρετουσάρισμα κάθε τρεις και πεντε.
Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το μαλλί μου έχει αρχίσει να ισιώνει από φριζομπουκλε που ήταν, οπότε ούτε για χτένισμα δε χρειαζεται να πάω!
afro

Αλλο παλι αυτο.Εμενα το φυσικο μου,οταν γεννηθηκα ηταν σγουρο,πολυ σγουρο.Μετα κατα τα 10 ισιωσε και τωρα μετα απο 2 εγγυμοσυνες ξαναγυρισε στο σγουρο... Shocked
Τουλαχιστον κανω αλλαγες στα μαλλια μου χωρις να παω κομμωτηριο που δεν συμπαθω ιδιαιτερα Laughing

28ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 6:19 am

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ προλαβαίνω μια χαρα και τις δουλειες μου να κάνω, και νύχι, μαλλί, αποτρίχωση, όλα μια χαρά. Και πως θα πήγαινα στη δουλειά, με τη ρίζα μέχρι το αφτί και την τρίχα κάγκελο; Και στο ιντερνετ χαζεύω, και καφέ με τις φίλες μου προλαβαίνω να πιω (με το παιδί μαζί εννοείται). Μου φαίνεται περίεργο πως κάποιες με ένα παιδί μόνο (με 2-3 δεν ξέρω τι γίνεται, ενα έχω μόνο) και χωρίς να δουλεύουν δεν έχουν προσωπικο χρόνο.

29ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 6:54 am

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nena έγραψε:Κι εγώ, μετά τις 9 μπρώ να πω ότι κάθομαι, ευτυχώς ο Αλέξανδρος κοιμάται εύκολα, οπότε με τον μεγάλο έχουμε ξεμπερδέψει, και ο μικρός ψιλοκάθεται στο πάρκο του μεχρι να έρθει η ώρα του για φαΐ και ύπνο...
Εγώ αναρωτιέμαι το άλλο... Με τι ακριβώς γεμίζαμε τον ελεύθερο χρόνο μας ΠΡΙΝ κάνουμε παιδιά??? έχω την εντύπωση ότι είχαμε ΑΠΕΙΡΟ ελεύθερο χρόνο, ο όποίος δεν γεμίζεται μόνο με κομμωτήρια, αισθητικούς, βόλτες και εξόδους... Λογικά θα πρέπει να υπήρχαν στιγμές που θα καθόμουν να κοιτάζω το ταβάνι, διότι οι δουλειές μου είχαν γίνει, το φαγητό μου το είχα φτιάξει, κομμωτηριο είχα πάει την προηγούμενη μέρα, για καφέ μόλις είχα βγει και είχα γυρίσει, είχα προλάβει να χαζολογήσω και στο ιντερνετ.....

scratch scratch scratch

Πριν το μωρο οσο πηγαινα για δουλεια, δουλευα 7.30-3.00 , μετα κοιμομουν απαραιτητως κανα τριωρο και μετα πηγαινα για καφε ή βολτα ή γυμναστηριο ή για χορο, για καλλωπιστικα, εβγαινα το βραδυ για φαγητο κ ποτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ, πηγαινα εκδρομες, δε θυμαμαι να βαριομουν καθολου! Και τωρα τα ιδια κανω αλλα με προγραμμα (καφες μονο πρωι γιατι το μεσημερι η μπεμπα κοιμαται), προγραμματισμενες εξοδοι αφου συννενοηθω με τη μανα μου να ερθει απο 20 χλμ. ή μονη μου με φιλες μου το βραδυ για να καθεται φυλαξη ο αντρας μου. Βεβαια δεν ξερω τι θα γινει οταν η μπεμπα περπατησει γιατι τωρα την κουβαλαω μαζι μου και καθεται πολυ φρονιμη..
Οσο ημουν εγκυος που δε δουλευα παλι, κοιμομουν σχεδον ολη μερα και την υπολοιπη βολτες, ιντερνετ.. αχχχ ωραιες εποχες. Νομιζω τελικα οτι ΕΙΧΑ χρονο για χασιμο και απλα τωρα μου τον αναπληρωσε η μπεμπα.. Razz

30ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 7:11 am

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοίτα εγώ που δεν δουλεύω από επιλογή μου...Χρόνο έχω αλλά μόνο όταν είμαι σπίτι...Δηλαδή και δουλειές μπορώ να κάνω και τον εαυτό μου περιποιούμαι....Βάφω μόνη μου τα μαλλιά μου, νύχια μόνη μου και γενικώς όλες τις περιποιήσεις που θέλει μια γυναίκα ξέρω και τα προσφέρω στον εαυτό μου!! Το μωρό μου δόξα το θεό είναι πολύ ήσυχο το έχω πάντα μαζί μου ότι κι αν κάνω πλην της βαφής εκεί κάθεται με τον μπαμπά του.....Για το μόνο που δεν μπορώ είναι να βγαίνω έξω με τις φίλες μου...Ερχονται αυτές εδώ και καθόμαστε...Μόνο αυτό!! Με πειράζει αρκετά που δεν πολυ βγαίνω αλλά σιγά σιγά μόλις ξεπεταχτεί ο μικρός μου θα τον πέρνω έξω μαζί μου και θα περνάμε πολύ καλα....Σκοπός είναι να τα συνδυάζουμε όλα μαζί αν μπορούμε....Να αρχίζεις να δίνεις το παιδί σου στον μπαμπά του και να αρχίσεις να κοιτάς τον εαυτό σου...Χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να γεμίζεις μπαταρίες!!

31ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 7:15 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:αχχχ ωραιες εποχες. Νομιζω τελικα οτι ΕΙΧΑ χρονο για χασιμο και απλα τωρα μου τον αναπληρωσε η μπεμπα.. Razz

Ωραιες ναι!Κ το θεμα ειναι πως θελω να καθομαι κ εγω ετσι..χωρις να κανω τιποτα,απλα να κοιταω το ταβανι..αλλα τωρα δεν μπορω να το εχω αυτο..
οσο για το προγραμμα δεν ειναι λιγο δυσκολο ρε κοριτσια να εχεις προγραμμα με ενα μωρο.....?

32ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 9:05 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘεονιΜ* έγραψε:
Maya έγραψε:αχχχ ωραιες εποχες. Νομιζω τελικα οτι ΕΙΧΑ χρονο για χασιμο και απλα τωρα μου τον αναπληρωσε η μπεμπα.. Razz

Ωραιες ναι!Κ το θεμα ειναι πως θελω να καθομαι κ εγω ετσι..χωρις να κανω τιποτα,απλα να κοιταω το ταβανι..αλλα τωρα δεν μπορω να το εχω αυτο..
οσο για το προγραμμα δεν ειναι λιγο δυσκολο ρε κοριτσια να εχεις προγραμμα με ενα μωρο.....?

ετσι οπως το καταλαβαινω αν θες να κανεις κατι μπορεις να το προγραμματισεις.Π.χ. να πας θεατρο ή σινεμα, κανονιζεις μερες πριν να σου κρατησει το παιδι καποιος (γιαγια,μπαμπας.νταντα) κ το κανεις. ή κομμωτηριο. Εγω θεατρο κ σινεμα δεν μπορω να παω γιατι δεν μπορω να αφησω καπου κ τα δυο μαζι ειδικα βραδυ (το μικρο ξυπναει οποτε του καπνισει αρα ειμαι απικο). Ειναι κ στην διαθεση της καθε μιας μας. Πριν τα παιδια γυριζα σπιτι μετα τις 7 το βραδυ κ πολλες φορες μεσα στη βδομαδα γυριζα κ χαραματα αφου εβγαινα με φιλους,δεν ενιωθα κουραση.
Ασχετο,κοριτσια οντως το μαλλι αλλαζει με τις εγκυμοσυνες!Γιατι γινεται αυτο?Εμενα ισιωσε και σκουρυνε πολυ.Ηταν κοκκινα τα μαλλια μου κ τωρα καστανα σκουρα! Και ισια scratch

33ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty ΤΡΟΧΟΣ!!!! Παρ Δεκ 17, 2010 9:16 am

dim_troula

dim_troula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σήμερα κορίτσια έκανα τις ανταύγειές μου!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 328109 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 328109
Μετά από 4 μήνες και αφού είχα φωνάξει τις Πρώτες Βοήθειες!!! (τη μαμά μου!!!!) Στο κομμωτήριο,λοιπόν, -ξέρετε αυτό το μαγαζί με τα ψαλίδια,τα πιστολάκια και τις πολλές τρίχες παντού!!!-, η κοπέλα που κάνει το μανικιούρ (η οποία έχει ένα παιδάκι 2 ετών) έλεγε ότι έκανε πεντικιούρ σε έναν άντρα και άλλο λίγο θα χρειαζόταν τροχό για να του ξύσει τις φτέρνες!!! Της λέω λοιπόν:"Θέλεις να δεις τις δικές μου;;;;; Μάλλον θα χρειαζόσουν το μεγαλύτερο νούμερο τροχού!!!!" Γελούσαμε, αλλά με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι μόλις ο μπέμπης μου χρονίσει θα προλαβαίνω να κάνω έστω τα νύχια μου!!!!! Και τώρα μπορώ, αλλά μετά τις 10 το βράδυ!!! Κατά σύμπτωση με παίρνει ο ύπνος όμως βρε παιδί μου!!!!! Τα νύχια θα κοιτάμε εκείνη την ώρα;;;; Άσε που βγάζουμε δόντια και ξενυχτάμε!!! Κουράγιο κορίτσια!!!! Καλές γιορτές να ΄χουμε με αγάπη και αν προλάβουμε βάφουμε και κανα νύχι!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 654316 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 654316

34ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; Παρ Δεκ 17, 2010 9:33 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:
ΘεονιΜ* έγραψε:

ετσι οπως το καταλαβαινω αν θες να κανεις κατι μπορεις να το προγραμματισεις.Π.χ. να πας θεατρο ή σινεμα, κανονιζεις μερες πριν να σου κρατησει το παιδι καποιος (γιαγια,μπαμπας.νταντα) κ το κανεις. ή κομμωτηριο. Εγω θεατρο κ σινεμα δεν μπορω να παω γιατι δεν μπορω να αφησω καπου κ τα δυο μαζι ειδικα βραδυ (το μικρο ξυπναει οποτε του καπνισει αρα ειμαι απικο). Ειναι κ στην διαθεση της καθε μιας μας. Πριν τα παιδια γυριζα σπιτι μετα τις 7 το βραδυ κ πολλες φορες μεσα στη βδομαδα γυριζα κ χαραματα αφου εβγαινα με φιλους,δεν ενιωθα κουραση.
Ασχετο,κοριτσια οντως το μαλλι αλλαζει με τις εγκυμοσυνες!Γιατι γινεται αυτο?Εμενα ισιωσε και σκουρυνε πολυ.Ηταν κοκκινα τα μαλλια μου κ τωρα καστανα σκουρα! Και ισια scratch

Δεν μπορω....Ουτε παρεα εχω..ουτε βοηθεια!!!ολοι ειναι 270 χιλιομετρα μακρυα......................και ο αντρουλης μ δουλευει πολυυυ βοηθαει οσο μπορει αλλα αντρας ειναι..δεν περιμενω και πολλα! χιχιχι
Προς το παρων τα μαλλια μ δεν αλαξαν..μονο που πεφτουν ασταματητα..θα καραφλιασψ σε χρονο 0!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΧΡΟΝΟς;;; - Σελίδα 2 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις