126 xazomama Κυρ Ιουλ 17, 2011 12:12 pm
xazomama
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
geia sas na xaireste ta aggeloudia sas,emena gennithike i mpourmpoulithritsa mou 20/06/11
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xazomama έγραψε:geia sas na xaireste ta aggeloudia sas,emena gennithike i mpourmpoulithritsa mou 20/06/11
πήρε από τη μαμά της στον ύπνοαλικακι έγραψε:lenaki1982 έγραψε:ναι κορίτσια και εμένα το ίδιο...
τώρα που όλη την ώρα είναι πέρα δώθε ακόμα παίρνει γραμμάρια όπως έπερνε και πριν. μόνο όταν γυρίσαμε από διακοπές δεν είχε πάρει πολλά γιατί υπήρχαν μέρες που κοιμόταν τόσο πολύ που έχανε 1 γεύμα.
Βρε την υπναρού σου!!!Να δω εμένα στις διακοπές πως θα είναι..πάντως τώρα που κινούνται δεν παίρνουν όσο πριν.Και πριν τον χρόνο ο δικός μου, υπήρχαν μήνες που δεν έπαιρνε ούτε γραμμάριο.Δεν με πειράζει,όσο θέλει να τρώει.
lenaki1982 έγραψε:αλικακι έγραψε:lenaki1982 έγραψε:ναι κορίτσια και εμένα το ίδιο...
τώρα που όλη την ώρα είναι πέρα δώθε ακόμα παίρνει γραμμάρια όπως έπερνε και πριν. μόνο όταν γυρίσαμε από διακοπές δεν είχε πάρει πολλά γιατί υπήρχαν μέρες που κοιμόταν τόσο πολύ που έχανε 1 γεύμα.
Βρε την υπναρού σου!!!Να δω εμένα στις διακοπές πως θα είναι..πάντως τώρα που κινούνται δεν παίρνουν όσο πριν.Και πριν τον χρόνο ο δικός μου, υπήρχαν μήνες που δεν έπαιρνε ούτε γραμμάριο.Δεν με πειράζει,όσο θέλει να τρώει.
πήρε από τη μαμά της στον ύπνο
ναι και από μένα στην όψη δεν πήρε τίποτα. αλλά την αγάπη για το φαϊ την πήρε από τον μπαμπά...αλικακι έγραψε:χιχι!!!Και εγώ έτσι λέω για τον γιο μου!!!!Μπορεί να μην πήρε τίποτα στην όψη απ'τη μαμά...αλλά πήρε την αγάπη μου για τον ύπνο και το φαί!!!!!!!!!!!!
lenaki1982 έγραψε:ναι και από μένα στην όψη δεν πήρε τίποτα. αλλά την αγάπη για το φαϊ την πήρε από τον μπαμπά...αλικακι έγραψε:χιχι!!!Και εγώ έτσι λέω για τον γιο μου!!!!Μπορεί να μην πήρε τίποτα στην όψη απ'τη μαμά...αλλά πήρε την αγάπη μου για τον ύπνο και το φαί!!!!!!!!!!!!
lenaki1982 έγραψε:ναι εγώ ... κοιμόμουν...
αντέ τώρα περιμένω να περπατήσει...πότε???
φοβάται πολύ το ζουζούνι μου!!!
μόλις της αφήσεις τα χέρια κάθεται αμέσως κάτω.
αλλά στις μετακινήσεις από έπιπλο σε επιπλο είναι πολύ άνετη...
από φαγητά τα τρώτε όλα??
έλα έλα να τα λέμε!!!!!Kalliopi έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΝΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ;ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ!lenaki1982 έγραψε:έλα έλα να τα λέμε!!!!!Kalliopi έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;;;
για πες νέα από το μπεμπάκι σου?????
μπράβο ο ΔΗμητράκης!!!!!!!ξεκίνησε τα βηματάκια!!!!Kalliopi έγραψε:ΤΙ ΝΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ;ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ!lenaki1982 έγραψε:έλα έλα να τα λέμε!!!!!Kalliopi έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;;;
για πες νέα από το μπεμπάκι σου?????
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ 12ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΕΧΕΙ 4 ΔΟΝΤΙΑ(ΚΑΙ 3 ΕΡΧΟΝΤΑΙ),ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6-7 ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΕΝΩ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ(ΜΠΙΣΚΟΤΟ,ΜΠΑΝΑΝΑ,ΨΩΜΙ,ΡΟΔΑΚΙΝΟ,ΠΕΠΟΝΙ ΤΥΡΙ ΚΛΠ)!ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ!ΜΕΧΡΙ ΠΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕ! ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ....ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
lenaki1982 έγραψε:Kalliopi άσχετο, στη μαμαδοσυνάντηση στα Γιάννενα πήγες?
την προηγούμενη Τετάρτη έγινε στο Cosmos.Kalliopi έγραψε:lenaki1982 έγραψε:Kalliopi άσχετο, στη μαμαδοσυνάντηση στα Γιάννενα πήγες?
ΟΧΙ!ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ;;;ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ....
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΒΡΕ;;;;ΚΑΙ ΜΕΝΑ 10 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΜΑΡΑΚΙ...
lenaki1982 έγραψε:την προηγούμενη Τετάρτη έγινε στο Cosmos.Kalliopi έγραψε:lenaki1982 έγραψε:Kalliopi άσχετο, στη μαμαδοσυνάντηση στα Γιάννενα πήγες?
ΟΧΙ!ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ;;;ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ....
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΒΡΕ;;;;ΚΑΙ ΜΕΝΑ 10 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΜΑΡΑΚΙ...
εγώ δεν πήγα γιατί ήμουν για μπάνιο. θα κανονίσουν και άλλη. υπάρχει κλειστή ομάδα στο fb "μαμαδες-μέλλουσες μαμάδες από Γιάννενα".
το Ναντιάκι είναι 10 κιλά και 72,5 εκατοστά . είναι κοντούλα γι'αυτο και είναι μπουλούκω...
lenaki1982 έγραψε:η ομάδα έγινε πρόσφατα. πριν 2 εβδομάδες, τότε που η Ολίβια έβαλε στο Ελληνίδες μαμάδες τις πόλεις και τους νομούς. μαζαυτήκαμε μαμάδες από Γιάννενα και κάποια την έφτιαξε για να τα λέμε. μπες να την βρεις."ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ" για την ακρίβεια.
ε ναι, να τα λέμε και από εκεί.Kalliopi έγραψε:lenaki1982 έγραψε:η ομάδα έγινε πρόσφατα. πριν 2 εβδομάδες, τότε που η Ολίβια έβαλε στο Ελληνίδες μαμάδες τις πόλεις και τους νομούς. μαζαυτήκαμε μαμάδες από Γιάννενα και κάποια την έφτιαξε για να τα λέμε. μπες να την βρεις."ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ" για την ακρίβεια.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης