551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Δευ Νοε 07, 2011 8:24 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!
ΑΚΟΥΩ ΕΣΑς...τον διονυση δεν ακουω,ουτε τα μισα δεν λεει ρε..
αυτο με το τηλ το κανει παντως,αλλα στα μουγκα..ο μουγκοθοδωρος ειναι?
τι αλλο να κανω?
ολο του μιλαω ,τον εχω ζαλισει τον ερμο...
Μην ανησυχείς,θα τα πει μαζεμένα!!Θα δεις,εδώ θα'μαστε και μετά θα μας λες ότι σε ζαλίζει ο μικρός σου με την πάρλα του,χιχι!!!!!!grammatiki έγραψε:εγω γιατι τοσο καιρο δεν συμμετεχω σε αυτη την ομαδα;ειμαι εντελως ξανθια μου φαινεται τελικα
Έλα βρε Γραμματική....τόσον καιρό που είσαι????Δεν πειράζει,καλώς ήρθες!!!!!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!mommy12585 έγραψε:αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!
Αλικάκι εμένα με φωνάζει και με το όνομα μου λέει ευα ευα ευα ευα..έχει πολύ γέλιο...αλλά το μαμά δεν το πολυλέει το παλιόπαιδο....το ευα ακούει πιο πολύ αυτό λέει χιχιχι
Αν θες να το ακούς λέγε το εσύ.Ας πούμε...δως'το στην μαμά ή τι σου είπε η μαμά???Κατάλαβες τι θέλω να πω ε??Τουλάχιστον να το ακούει από σένα.
grammatiki έγραψε:εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.
Αχ και γω το ίδιο 'πρόβλημα'...Αλικάκι της λέω μαμα το ένα μαμά το άλλο αλλά τίποτα...ακόμα και στις φωτογραφίες όλο τον μπαμπά δείχνει και λέει μπαμπα μπαμπα με έχει πρήξει! είναι μόνιμη λέξη στο στόμα της....Γραμμένη με έχει μου φαίνεται