Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!

ΑΚΟΥΩ ΕΣΑς...τον διονυση δεν ακουω,ουτε τα μισα δεν λεει ρε..
αυτο με το τηλ το κανει παντως,αλλα στα μουγκα..ο μουγκοθοδωρος ειναι?
τι αλλο να κανω?
ολο του μιλαω ,τον εχω ζαλισει τον ερμο...

Μην ανησυχείς,θα τα πει μαζεμένα!!Θα δεις,εδώ θα'μαστε και μετά θα μας λες ότι σε ζαλίζει ο μικρός σου με την πάρλα του,χιχι!!!!!!

grammatiki έγραψε:εγω γιατι τοσο καιρο δεν συμμετεχω σε αυτη την ομαδα;ειμαι εντελως ξανθια μου φαινεται τελικα

Έλα βρε Γραμματική....τόσον καιρό που είσαι????Δεν πειράζει,καλώς ήρθες!!!!!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!

mommy12585 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!

Αλικάκι εμένα με φωνάζει και με το όνομα μου λέει ευα ευα ευα ευα..έχει πολύ γέλιο...αλλά το μαμά δεν το πολυλέει το παλιόπαιδο....το ευα ακούει πιο πολύ αυτό λέει χιχιχι

Αν θες να το ακούς λέγε το εσύ.Ας πούμε...δως'το στην μαμά ή τι σου είπε η μαμά???Κατάλαβες τι θέλω να πω ε??Τουλάχιστον να το ακούει από σένα.

grammatiki έγραψε:εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.

Αχ και γω το ίδιο 'πρόβλημα'...Αλικάκι της λέω μαμα το ένα μαμά το άλλο αλλά τίποτα...ακόμα και στις φωτογραφίες όλο τον μπαμπά δείχνει και λέει μπαμπα μπαμπα με έχει πρήξει! είναι μόνιμη λέξη στο στόμα της....Γραμμένη με έχει μου φαίνεται Razz Razz

mommy12585

mommy12585
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.

Σοβαρά???Θα σου στείλω τον δικό μου!!!Όλη μερα μαμά φωνάζει,χαχα!!!!!

τι τυχερη που εισαι ακομη και φιλακι που της λεω να μου δωσει αυτη παει και το δινει στα κουκλακια της.

Έλα μωρέ...μικρούλικα είναι ακόμη,μην στεναχωριέσαι,δεν καταλαβαίνουν.Κάνε αυτό που είπα στην Εύα...λέγε το εσύ ,συνέχεια μέσα στην ημέρα,όταν βρίσκεις ευκαιρία και θα το πει το μαμά!!!
Όσο για τα φιλάκια,άσε και μένα ώρες ώρες το ίδιο κάνει...φιλάει τα κουκλάκια,φιλάει τον ευατό του στον καθρεύτη...αλλά εμένα όχι!!!!

Εμένα με φιλάει...όποτε θέλει! γενικώς όποτε θέλει φιλάει και τους άλλους...Συνήθως φιλάει τον φωτεινούλη, τη ζωγραφιά της συρταριέρας της που έχει ένα αρκουδάκι, ότι να ναι!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!

lenaki1982

η δικιά μου μας φωνάζει μαμά και μπαμπά...αλλά τον άντρα μου καμμιά φορά τον φωνάζει και Ντέα!!! (Άντρέα)
με το τηλέφωνο το βάζει στο αυτί και λέει: "ναι?? Μιμάνια??"
δηλαδή Μαριάννα (η αδελφή μου)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!

ελα ρε συ ;τι συμπτωση .τι ωρα γενννηθηκε η δικια σου;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια καλησπερα

μια ερωτηση :ποτε τα μωρα βγαινουν και απο την κουνια?σε τι ηλικια?για να ξερω ποτε θα βαλω μπρος να ετοιμαζω δωματιο .

lenaki1982

mamavivo έγραψε:κοριτσακια καλησπερα

μια ερωτηση :ποτε τα μωρα βγαινουν και απο την κουνια?σε τι ηλικια?για να ξερω ποτε θα βαλω μπρος να ετοιμαζω δωματιο .
αυτή την απορία έχω και εγώ. αλλά ούτως ή άλλως σκέφτομαι γύρω στην άνοιξη να τη βάλω σε κρεβάτι.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν νομιζω να υπαρχει ορισμενος χρονος για να τα βγαλουμε απο την κουνια?εγω την μεγαλη την εβγαλα οταν εκλεισε τα δυο και γιατι ημουν εγκυος στην μικρη και δεν μπορουσα να την σηκωνω.ειχα σκοπο για αργοτερα αλλα την εβγαλα νωριτερα.ευτυχως κοιμοταν καλα και στο κρεβατι και δεν επεφτε,την μικρη λεω να το καθυστερησω και αλλο.δεν χωραει αλλο μεγαλο κρεβατι το δωματιο,δεν θα εχουν χωρο να παιζουν.

chicken

chicken

Και γω το ίδιο σκεφτόμουν Βιβίκο!
Νομίζω όμως πως τουλάχιστον ένα χρόνο τον έχουμε ακόμα στην κούνια μας. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Φοβάμαι ρε σεις να την βγάλω, κάθε μέρα στριφογυρνάει στον ύπνο της. Αλλιώς την βάζω, αλλιώς την βρίσκω!!! affraid

mommy12585

mommy12585

mamavino, εγώ την έβαλα σε κανονικό κρεβάτι πριν κανένα μήνα, όταν πια έφτανε το κάγκελο της κούνιας και την πιάσαμε στον αέρα 2 φορές, έτοιμη να πέσει...

Πήρα ένα προστατευτικό κρεβατιού και την έβαλα σε κανονικό κρεβάτι και βρήκαμε την υγειά μας και την ησυχία μας καθώς δεν ανησυχούμε μήπως πέσει, κατεβαίνει κάθε πρωί μόνη της και έρχεται στο δωμάτιο μας...

Δεν περίμενα να την βάλω τόσο νωρίς σε κρεβάτι αλλά είχε άλλα σχέδια το κοριτσάκι μου.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 23 265569 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 23 265569

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εγώ σκέφτομαι,αν δεν κάνει καμιά ταρζανιά να πηδήξει απ'την κούνια,να τον αφήσω κάνα χρόνο ακόμη.
Μέχρι να δω ότι δεν χωράει καλά,και μετά κρεβατάκι με προστατευτικό.
ΥΓ.Ευτυχώς η κούνια μας γίνεται και κρεβάτι,οπότε θα πάρω μόνο το στρώμα.

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

grammatiki η δική μου γεννηθηκε με καισαρικη 10 το πρωι.Εσένα?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:
grammatiki η δική μου γεννηθηκε με καισαρικη 10 το πρωι.Εσένα?

εμενα γεννηθηκα φυσιολογικα στις 12 το πρωι.ενταξει δεν εχουν και πολλες ωρες διαφορα ομως. Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κουκλιστες μου,βλεπω εχετε γραψει παρα πολλα(ή εγω εχω να μπω μερες)...δεν τα διαβασα ολα....
αλλα με λιγα που διαβασα θα σας πω και τα δικα μας κατορθωματα...ο δικος μου απο λεξεις λεει αρκετες:μαμα,μπαμπα,μαμ,νανα(νανι), εμενα(οταν θελει να του δωσουμε κατι),ναι,κοιτα,εντο(εδω),αποντο(απο εδω),μπαλια(μπαλα),βαβ(γαβ),ντε ντε(αλογο)...μου(αγελαδα,προβατο)...οπως επισης προσπαθει να πει λεξουλες τις οποιες δεν καταφερνει οπως πα(πανω και παρε)...φε(φετα) και εχει ξεκινησει και προτασουλες με 2 λεξεις οπως μαμα ελα,μπαμπα μπαλια
για την πανα σκεφτομαι να το ξεκινησω απο την ανοιξη,δεν δειχνει και ιδιαιτερα δειγματα για να μπουμε στη διαδικασια να την κοψουμε ...
και απο την κουνια λεω να τον βγαλω γυρω στα 3..ετσι κι αλλιως ειναι μεγαλη κουνια και εχει αρκετο χωρο...και μετα γινεται κρεββατι οποτε κι εγω μονο στρωμα θελω να παρω

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatikh ξεχασα να σε καλοσορισω...καλως ηρθες στην παρεα μας ,να χαιρεσαι το μωρακι σου

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:grammatikh ξεχασα να σε καλοσορισω...καλως ηρθες στην παρεα μας ,να χαιρεσαι το μωρακι σου

σε ευχαριστω πολυ και εσυ το δικο σου.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
KALWSORISES KAI APO MENA LIGO ARGA ......ALLA DEN PEIRAZEI NA XAIRESAI TO NINI SOY Laughing EMENA H DIKH MOY 20 NOEMBRIOY GINETE 16 MHNWN.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως σε βρηκα και εσενα να χαιρεσαι το παιδι σου.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρη μου εδω και 2-3 μερες οταν με φωναζει λεει "μαμα μου'
λιωνω.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα το λεει αυτο οταν κλαιει...καποια στιγμη με φωναζε και μανουλα αλλα το εκοψε....

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η μικρη μου εδω και 2-3 μερες οταν με φωναζει λεει "μαμα μου'
λιωνω.

Αχ αχ αχ τι όμορφα λογάκια!!!! Εμένα η δικιά μου λέει "μπαμπάκα" και τρελαίνεται ο άντρας μου !!! Της λέω πες και "μαμάκα" και λέει "μαμάνια" το ψυχάκι μου!!! Πάντως μεγαλώνουν πολύ γρήγορα !!!!!!!

Καλημέρα και φιλάκια σε όλες!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα και εμενα χτεσ φωναζε καθαρα -καθαροτατα μαμα μπαμπα και γιαγια.στο γιαγια επεμενε πολυ..

κατουρηθηκα η μανα απο την χαρα μουυυυυυυυVery Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙΣ ΤΙΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΟΛΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?ΠΗΡΕ ΤΙΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:καλα και εμενα χτεσ φωναζε καθαρα -καθαροτατα μαμα μπαμπα και γιαγια.στο γιαγια επεμενε πολυ..

κατουρηθηκα η μανα απο την χαρα μουυυυυυυυVery Happy Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙΣ ΤΙΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΟΛΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?ΠΗΡΕ ΤΙΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.
χαχαχαχα το καημενακι.θελω να δω τι θα κανει η δικια μου την κυριακη που θα δει τον μπαμπα της μετα απο 15 μερες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις