Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
181 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 181 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Καλημέραααα!!! Very Happy Very Happy Διάβασα αυτά που λέτε για το γιογιο...Εγώ έχω προσέξει την μικρή μου τελευταία, όταν είναι να κάνει κακά, πάει σε μια γωνία, συγκεκριμένα στην κουζίνα (!) και κάθεται κάτω και σφίγγεται και τα κάνει...λέτε να είναι έτοιμη για γιογιο?
α και μενα στην ακρη του σαλονιου παει και τα κανει...σαν τα σκυλακια ενα πραγμα χαχαχαχα
ΚΑι το γλυκό μου εχθές, την είχα βάλει στο κρεβάτι για ύπνο το μεσημέρι και σηκώθηκε και πήγε στον μπαμπά της και του είπε μπαμπα νανι και τον τράβαγε από το χέρι...Λιώσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 186253

Άντε στο σαλόνι πάλι καλά, εμένα στην κουζίνα???!?!?!? Laughing

Σκέφτομαι να τη βάλω σε γιογιο αλλά πως θα γίνει? Θα τρέχω να της βγάζω το παμπερς?? Rolling Eyes Rolling Eyes

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ?

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και από εμένα μανουλίτσες !!! Εμείς όταν κάνει κακάκια η Έλενα μας, της λέμε: "τι έκανε η Έλενα? Πουφ κακά έκανε".
Τώρα το έχει μάθει και το κάνει κι εκείνη και έχει εδώ και δυό μέρες που όταν θέλει να κάνει κακά ή τσίσα, λέει "κακά" και μετά από λίγο τα κάνει!!! Δεν θα το σκεφτόμουν για γιογιό ακόμα αλλά διαβάζοντας τα δικά σας νέα ίσως κάνω καμιά προσπάθεια. Σε 2 βδομάδες έρχεται και η παιδίατρος και θα την ρωτήσω να μου πει κι εκείνη την γνώμη της.
Κατά τα άλλα μας έχει τρελάνει με τις λέξεις που λέει. Παπάκι, άπαπα, κακά, μαμά, μπαμπά, άι (το νεράκι), μαμ, ντετς-ντετς (το αλογάκι), βαβ-βαβ (το σκυλάκι), τσιτ-τσιτ (την γατούλα), μπε (το προβατάκι), κοκό (η κοτούλα), γιαγιά και παππού. Αυτες τις λέει όλες πολύ καθαρά. Λέει και άλλες μικρές αλλά όχι καλά όπως π.χ νιάνι (νάνι), νιονιού (νονέ) κ.α.
Εσάς τι λένε τα παιδάκια σας??
Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Στο επανιδείν.... Φιλάκια.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
H DIKH MOY LEEI,MPAMPA KATHE TREIS KAI LIGO GIAGIA,MAMA OTN EXEI ANAGKH ....AKOMA LEME NAI,OTAN TI LEV THELEIS MPISKOTAKI? MOY APANTAEI NAI,POY?NTA =XYLO,KAKO GENIKA EINAI TEMPELA H DIKH MOY TIS TA BGAZV ME TO TSIGKELI ,EMENA EINAI 15 MHNWN ESENA?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ πλακα μου κανετε?
εμενα δεν λεει σχεδον τιποτα

μονο τατατατατ και μα μα και μπα αυτα
θα φρικαρωωωωωωωω

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΕΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΕΙ ΜΑ ΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η δικια μου λεει τα εξης:μαμα,μπαμπα(αυτες τις μερες που λειπει τον φωναζει ολη μερα το καημενο),γιαγια,παππου,νταντα(την αδερφη της ραφαηλια,που το ταιριαξε?),μαμ(ολη την ωρα)νινι,νανα=νανι,νονα,κακα.
οταν την ρωταω "εισαι καλο 'η κακο κοριτσι?" λεει "κακο".οταν την ρωταμε αν θελει κατι λεει "ναι".οταν ψαχνει κατι λεει "που?"οταν θελει να ρωτησει κατι λεει "τι?"επισης κανει πως φωναζουν τα ζωακια,οταν κανει οτι μιλαει στο τηλ λεει "ναι,καλα".αν θελει να καλοπιασει λεει "καλο,καλο".αυτο που λεει πιο πολυ ειναι το "ντα",θα φαμε ξυλο απο αυτο το παιδι.

mommy12585

mommy12585
Εμένα λέει μαμα. Το μπαμπά το λέει 24/7 έλεος! Το παππού και το γιαγιά λέει..μαμ, ντα ντα, κακα, νονα, νανι, προχτες της λεω που ειναι η μπαλα και λεει,που ναι μπα?

Έχω προσέξει σε διάφορες φάσεις αντιγράφει φράσεις μας, αλλά δε τις λέει καθαρά και πολλές φορές δεν τισ πιάνουμε...

lenaki1982

εγώ μην τα ξαναλέω αλλά τα περισσότερα πράγματα που βλέπει καθημερινά τα ονοματίζει( με το δικό της τρόπο βέβαια... πχ τα ξύλα για το τζάκι τα λέει κύλα, το κρύο το λέει κύο κλπ)

όσο για τα κακάκια από το καλοκαίρι πριν χρονίσει όταν τα κάνει μου λέει ΠΟΥΦ!!!
αλλά δυστυχώς κατόπιν εορτής...
σκέφτομαι και εγώ να την ξεκινήσω με γιογιό μέχρι το καλοκαίρι σιγά σιγά να την βγάλουμε την πάνα.
τι άλλα νέα κορίτσια??

mommy12585

mommy12585
lenaki1982 έγραψε:εγώ μην τα ξαναλέω αλλά τα περισσότερα πράγματα που βλέπει καθημερινά τα ονοματίζει( με το δικό της τρόπο βέβαια... πχ τα ξύλα για το τζάκι τα λέει κύλα, το κρύο το λέει κύο κλπ)

όσο για τα κακάκια από το καλοκαίρι πριν χρονίσει όταν τα κάνει μου λέει ΠΟΥΦ!!!
σκέφτομαι και εγώ να την ξεκινήσω με γιογιό μέχρι το καλοκαίρι σιγά σιγά να την βγάλουμε την πάνα.
τι άλλα νέα κορίτσια??

Γεια σου Λενάκι!!!

Και μένα κάνει πουφ όταν τα κάνει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746

Πανέξυπνα είναι πάντως, καταλαβαίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως...

lenaki1982

mommy12585 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:εγώ μην τα ξαναλέω αλλά τα περισσότερα πράγματα που βλέπει καθημερινά τα ονοματίζει( με το δικό της τρόπο βέβαια... πχ τα ξύλα για το τζάκι τα λέει κύλα, το κρύο το λέει κύο κλπ)

τι άλλα νέα κορίτσια??

Γεια σου Λενάκι!!!

Και μένα κάνει πουφ όταν τα κάνει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746

Πανέξυπνα είναι πάντως, καταλαβαίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως...
ακριβώς όπως το είπες...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
πονηρούλικα!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 215994

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoyzoynitsa moy έγραψε:H DIKH MOY LEEI,MPAMPA KATHE TREIS KAI LIGO GIAGIA,MAMA OTN EXEI ANAGKH ....AKOMA LEME NAI,OTAN TI LEV THELEIS MPISKOTAKI? MOY APANTAEI NAI,POY?NTA =XYLO,KAKO GENIKA EINAI TEMPELA H DIKH MOY TIS TA BGAZV ME TO TSIGKELI ,EMENA EINAI 15 MHNWN ESENA?

Γεια σου Ζουζουνίτσα μου!! Σόρυ για την καθυστέρηση της απάντησης μου. Λοιπόν εμένα είναι 15,5 μηνών. 23/07 έχουμε γεννέθλια. Απλά ξέρω ότι κάθε παιδάκι έχει δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης. Το βλέπω κι από εδώ στο φόρουμ, αλλά και από άλλα μωράκια ξαδερφάκια που έχουμε.
Πάντως κάθε μέρα προσπαθεί να μάθει και μια καινούργια λέξη.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!
Έχει πολύ φάση όταν παίρνει το τηλέφωνο,το ακουμπάει στο αυτάκι του και αρχίζει να μιλάει......
Όπως είπε ,όμως, και η Angie,το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε δεν αγχωνόμαστε!!!!Ακούς,Βιβή????????χαχαχα!!!!!!!!

ΑΚΟΥΩ ΕΣΑς...τον διονυση δεν ακουω,ουτε τα μισα δεν λεει ρε..
αυτο με το τηλ το κανει παντως,αλλα στα μουγκα..ο μουγκοθοδωρος ειναι?
τι αλλο να κανω?
ολο του μιλαω ,τον εχω ζαλισει τον ερμο...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω γιατι τοσο καιρο δεν συμμετεχω σε αυτη την ομαδα;ειμαι εντελως ξανθια μου φαινεται τελικα

mommy12585

mommy12585
αλικακι έγραψε:Ο δικός μου είναι πολυλογάς,αλλά δεν βγάζεις λέξεις,χαχα!!!Αυτές που λέει συνήθως είναι...μαμά,μπαμπά,ντα,τζα(κρυφτούλι),κακά(εκ των υστέρων),γιαγιά,παππού,γειά,νιανιά(νονά),ναι,εγώ(όταν θέλει να κάνει κάτι μόνος του),και γενικώς όπως λέει και η Εύα,αντιγράφει προτασούλες μου αλλά πετυχαίνει μόνο την μελωδία της έκφρασης,τις λέξεις δεν τις πετυχαίνει!!!

Αλικάκι εμένα με φωνάζει και με το όνομα μου λέει ευα ευα ευα ευα..έχει πολύ γέλιο...αλλά το μαμά δεν το πολυλέει το παλιόπαιδο....το ευα ακούει πιο πολύ αυτό λέει χιχιχι

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:εγω γιατι τοσο καιρο δεν συμμετεχω σε αυτη την ομαδα;ειμαι εντελως ξανθια μου φαινεται τελικα

grammatiki ανήκεις σε αυτή την ομάδα? εμένα ιούνιο γεννήθηκε το αστεράκι μου! διδυμάκι! Very Happy Very Happy Very Happy
Εσένα πότε !! Welcome anyway!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω γιατι τοσο καιρο δεν συμμετεχω σε αυτη την ομαδα;ειμαι εντελως ξανθια μου φαινεται τελικα

grammatiki ανήκεις σε αυτή την ομάδα? εμένα ιούνιο γεννήθηκε το αστεράκι μου! διδυμάκι! Very Happy Very Happy Very Happy
Εσένα πότε !! Welcome anyway!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 22 40746

εμενα γεννηθηκε 31 αυγουστου

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

ΑΚΟΥΩ ΕΣΑς...τον διονυση δεν ακουω,ουτε τα μισα δεν λεει ρε..
αυτο με το τηλ το κανει παντως,αλλα στα μουγκα..ο μουγκοθοδωρος ειναι?
τι αλλο να κανω?
ολο του μιλαω ,τον εχω ζαλισει τον ερμο...

Μην ανησυχείς,θα τα πει μαζεμένα!!Θα δεις,εδώ θα'μαστε και μετά θα μας λες ότι σε ζαλίζει ο μικρός σου με την πάρλα του,χιχι!!!!!!

Έλα βρε Γραμματική....τόσον καιρό που είσαι????Δεν πειράζει,καλώς ήρθες!!!!!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!

mommy12585 έγραψε:

Αλικάκι εμένα με φωνάζει και με το όνομα μου λέει ευα ευα ευα ευα..έχει πολύ γέλιο...αλλά το μαμά δεν το πολυλέει το παλιόπαιδο....το ευα ακούει πιο πολύ αυτό λέει χιχιχι

Αν θες να το ακούς λέγε το εσύ.Ας πούμε...δως'το στην μαμά ή τι σου είπε η μαμά???Κατάλαβες τι θέλω να πω ε??Τουλάχιστον να το ακούει από σένα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.

Σοβαρά???Θα σου στείλω τον δικό μου!!!Όλη μερα μαμά φωνάζει,χαχα!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:εμενα το σκατοπαιδο σπανια με λεει μαμα μονο οταν θελει κατι και θελει να με καταφερει ή οταν δεν εινια καλα κατα τα αλλα τιποτα λεει γιαγια παππου μπαμπα και μαμα καθολου.

τι τυχερη που εισαι ακομη και φιλακι που της λεω να μου δωσει αυτη παει και το δινει στα κουκλακια της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

τι τυχερη που εισαι ακομη και φιλακι που της λεω να μου δωσει αυτη παει και το δινει στα κουκλακια της.

Έλα μωρέ...μικρούλικα είναι ακόμη,μην στεναχωριέσαι,δεν καταλαβαίνουν.Κάνε αυτό που είπα στην Εύα...λέγε το εσύ ,συνέχεια μέσα στην ημέρα,όταν βρίσκεις ευκαιρία και θα το πει το μαμά!!!
Όσο για τα φιλάκια,άσε και μένα ώρες ώρες το ίδιο κάνει...φιλάει τα κουκλάκια,φιλάει τον ευατό του στον καθρεύτη...αλλά εμένα όχι!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια,καλως ηρθες γραμματικη.η μεγαλη μου οταν ηταν μικρη ολη μερα φωναζε μπαμπα,αλλα της το εμαθα εγω και καμαρωνε ο daddy.μεγαλωνοντας ακουγε τον μπαμπα της να με φωναζει γεωργια και με φωναζε και αυτη ετσι.στην μικρη ειπα οτι ολη μερα θα λεω μαμα γι ανα μην καυχιεται ο μπαμπας μας,εγω τους τα μαθαινω αυτος χαιρεται.βεβαια και οι δυο τωρα φωναζουν μονο μαμα.καμια φορα της λεω φωναξτε και λιγο τον μπαμπα σας,εχετε και μπαμπα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια,καλως ηρθες γραμματικη.η μεγαλη μου οταν ηταν μικρη ολη μερα φωναζε μπαμπα,αλλα της το εμαθα εγω και καμαρωνε ο daddy.μεγαλωνοντας ακουγε τον μπαμπα της να με φωναζει γεωργια και με φωναζε και αυτη ετσι.στην μικρη ειπα οτι ολη μερα θα λεω μαμα γι ανα μην καυχιεται ο μπαμπας μας,εγω τους τα μαθαινω αυτος χαιρεται.βεβαια και οι δυο τωρα φωναζουν μονο μαμα.καμια φορα της λεω φωναξτε και λιγο τον μπαμπα σας,εχετε και μπαμπα.

καλως σας βρηκα τουρτιτσα.αχ ποτε θα ερθει η στιγμη που θα λεει και εμενα μονο μαμα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις