Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
212 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 212 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:Γεια σας και από εμενα !!!! Πω πω βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω !!!!

Αλίκη μου βλέπω το έχεις ρήξει στο τρέξιμο !!! Υπομονή μωρέ και εγώ πιστεύω πως είναι φάση !!! Αφού η μικρή σου εσένα πάντα έτρωγε κανονικά !!!! Φαντάζομαι πως θέλει να εξερευνήσει για τα καλά το σπίτι Laughing Laughing Laughing
Εμένα στο καρεκλάκι έκατσε μέχρι 11-12 μηνών δεν θυμάμαι !!! Άσε που πολλές φορές την τάιζα και στο καροτσάκι. Αλλά εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Το πρωί μπορεί να φαει μισό αχλαδάκι ή μπανανίτσα (δεν της τα λιώνω πλέον) και το μεσημέρι ότι φάμε εμείς (κάνα δυό κουταλίτσες) και το απόγευμα αν θα φάει από το δικό της λιωμένο φαί. Φαρίν λακτέ πλέον δεν τρώμε κάθε μέρα. Το γιαούρτι δεν της αρέσει. Το ρυζόγαλο δεν της αρέσει. Η κρέμα γιώτης το άνθος δεν της αρέσει. Άσε σου λέω....Και εννοείται την κυνηγάω όπου πάει για να φάει όλη μέρα αυτό το ελάχιστο που τρώει Crying or Very sad
ετσια εκανα με την μαγαλη μου.η μικρη μας κοινηγαει για να φαει.μη δει να κραταμε κατι φαγωσιμο,ερχεται απο πισω,μαμ μαμ μαμ.το μεσημερι ειχα μακαρονια,πενες,την ειχα στο καρεκλακι της μαζι μας κα δεν προλαβαινα να βαλω φαγητο στο στομα μου και αν αργουσα φωναζε κιολας.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τώρα μια ερώτηση:

Τι τους φοράτε μέσα στο σπίτι όλη μέρα για να περπατάνε??

Λοιπόν εγώ της φοράω ένα ζευγάρι καλτσάκια βαμβακερά και από πάνω κάτι καλτσάκια που βρήκα από το τζάμπο με λαστιχάκια από κάτω για να μην γλυστράει !! Παπουτσάκια δεν της φοράω γιατί δεν μπορώ να το έχω όλη μέρα με παπούτσια και εκτός αυτού φοβάμαι να μην πέφτει. Κάνω καλά ή θα το κρυώσω το παιδί μου??

Επίσης της φοράω από κάτω φορμάκι χοντρό και από πάνω μακρυμάνικο φανελάκι και μπλουζάκι. Θερμοκρασία έχω γύρω στους 20-21 βαθμούς. Εσείς??

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Angie_77 έγραψε:Αθανασία και εμένα δεν κοιμάται τα βράδια καλά από τότε που γεννήθηκε. Αλλά εμένα μάλλον είναι γιατί θηλάζω ακόμα και ψάχνει το στήθος. Κοιμάται κατά τις 00.00-01.00 και μετά ξυπνάει κατά τις 04.30 και μετά άντε ξανά κατά τις 06.00 και στις 07.30 και στις 08.30 και στις 09.00 ως τις 10.00 που ξυπνάμε για τα καλά !!!! Που να βγάλει κι άλλα δόντια δηλ !!!

Mangio μην ανησυχείς καλέ. Κι εμείς είμαστε 77εκ και 8.860 βάρος. Την Πέμπτη έχουμε παιδίατρο και βλέπουμε.

angie 77 εγω έχω σταματήσει προ πολλου το βραδυνό γάλα.πίνουμε γύρω στα 280 gr κατα τις 10 και μετα το πρωι.γάλα το βράδυ πίνουν μόνο αν δεν σταματούν μετα απο πολυ προσπάθεια το κλάμα.όσο για κιλά και μεις σπάμε ρεκόρ.ο γιος μου πριν 1 μήνα ήταν 77 πόντους και 8300 και η κόρη μου 80 και 9200.
ουπς ξύπνησαν τα θηρία.
θα τα πούμε σύντομα.καλό απόγευμα σε όλες.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 31 215994

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:Και τώρα μια ερώτηση:

Λοιπόν εγώ της φοράω ένα ζευγάρι καλτσάκια βαμβακερά και από πάνω κάτι καλτσάκια που βρήκα από το τζάμπο με λαστιχάκια από κάτω για να μην γλυστράει !! Παπουτσάκια δεν της φοράω γιατί δεν μπορώ να το έχω όλη μέρα με παπούτσια και εκτός αυτού φοβάμαι να μην πέφτει. Κάνω καλά ή θα το κρυώσω το παιδί μου??
τωρα η εσυ το φορας πολλα 'η εγω λιγα.εγω της βαζω καλτσες και παντοφλακια,φανελακι κοντομανικο 'η τιραντακι,μπλουζα και παντελινι.τι θερμακασια εχω στο σπιτι δεν ξερω αλλα το καλλοριφερ μου αναβει πανω απο τους 20-212 βαθμους.η δικια μου βασικα ζεσταινεται πολυ ευκολα.

Επίσης της φοράω από κάτω φορμάκι χοντρό και από πάνω μακρυμάνικο φανελάκι και μπλουζάκι. Θερμοκρασία έχω γύρω στους 20-21 βαθμούς. Εσείς??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TΟΥΡΤΙΤΣΑ στις Τρι Νοε 22, 2011 7:49 am, 2 φορές συνολικά

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειναι το μηνυμα οεο?

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Angie_77 μου δινεις θαρρος με τις διαστασεις σας!!
Εγω του φοραω παπουτσακια ολη μερα, ειναι κακό αυτο?Δεν ξερω Rolling Eyes ! Απο ρουχαλακια ενα μακρυμανικο ζιπουνακι(ή κοντομανικο αν δεν κανει τοσο κρυο) και ή μπλουζακι μακρυμανικο με ζακετακι ή πιο χοντρο μπλουζακι.Απο κατω φορμα συνηθως, τα παντελονακια για τις εξοδους!!Βαθμους εχουμε και εμεις 20-22 περιπου. Βασικά ένα κρανος έπρεπε να του φοραω Laughing , τα κουτουλιδια πανε συννεφο! Και οταν ακουγα (πριν γινω μανα) οτι θα πεφτουν ολα τα παιδια, σκεφτομουν:Οοοοοοοχι, αμα το προσεχω, δεν θα πεφτει!!! Κουνια που με κουναγε Embarassed !!!
Ξυπνησε κα ιμενα το ζουζουνι μου αργα σημερα, αλλα με τοσο ξενυχτι χτες πού να αντεξει?? καλα παιχνιδακια με τα μικρουλια σας!!
Α!Athand,εσενα πόσο είναι τα διδυμακια σου??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως βγηκε ετσι το μηνυμα? Shocked τα δικα μου ειναι με τα κοκκινα γραμματα.βαριομουν να τα ξαναγραψω.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Γεια σας και από εμενα !!!! Πω πω βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω !!!!

Αλίκη μου βλέπω το έχεις ρήξει στο τρέξιμο !!! Υπομονή μωρέ και εγώ πιστεύω πως είναι φάση !!! Αφού η μικρή σου εσένα πάντα έτρωγε κανονικά !!!! Φαντάζομαι πως θέλει να εξερευνήσει για τα καλά το σπίτι Laughing Laughing Laughing
Εμένα στο καρεκλάκι έκατσε μέχρι 11-12 μηνών δεν θυμάμαι !!! Άσε που πολλές φορές την τάιζα και στο καροτσάκι. Αλλά εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Το πρωί μπορεί να φαει μισό αχλαδάκι ή μπανανίτσα (δεν της τα λιώνω πλέον) και το μεσημέρι ότι φάμε εμείς (κάνα δυό κουταλίτσες) και το απόγευμα αν θα φάει από το δικό της λιωμένο φαί. Φαρίν λακτέ πλέον δεν τρώμε κάθε μέρα. Το γιαούρτι δεν της αρέσει. Το ρυζόγαλο δεν της αρέσει. Η κρέμα γιώτης το άνθος δεν της αρέσει. Άσε σου λέω....Και εννοείται την κυνηγάω όπου πάει για να φάει όλη μέρα αυτό το ελάχιστο που τρώει Crying or Very sad
ετσια εκανα με την μαγαλη μου.η μικρη μας κοινηγαει για να φαει.μη δει να κραταμε κατι φαγωσιμο,ερχεται απο πισω,μαμ μαμ μαμ.το μεσημερι ειχα μακαρονια,πενες,την ειχα στο καρεκλακι της μαζι μας κα δεν προλαβαινα να βαλω φαγητο στο στομα μου και αν αργουσα φωναζε κιολας.

Χα χα χα χα με έκανες και γέλασα βρε Γεωργία μου !!! Αχ μακάρι να έκανε κι εμένα έτσι. Δηλ όταν μας βλέπει να τρώμε το οτιδήποτε, λέει κι αυτή μαμ μαμ αλλά από πόσότητα 0 !!!!!!! Very Happy

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

τωρα η εσυ το φορας πολλα 'η εγω λιγα.εγω της βαζω καλτσες και παντοφλακια,φανελακι κοντομανικο 'η τιραντακι,μπλουζα και παντελινι.τι θερμακασια εχω στο σπιτι δεν ξερω αλλα το καλλοριφερ μου αναβει πανω απο τους 20-212 βαθμους.η δικια μου βασικα ζεσταινεται πολυ ευκολα.

Μωρέ είναι μεγάλο το σπίτι και δεν ζεσταίνεται εύκολα και γι'αυτό της φοράω τόσα. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και παντοφλίτσες για τόσο μικρά παιδάκια. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Θα αγοράσω αν είναι κι εγώ. Thanks για την απάντηση anyway !!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:

Angie_77 μου δινεις θαρρος με τις διαστασεις σας!!
Εγω του φοραω παπουτσακια ολη μερα, ειναι κακό αυτο?Δεν ξερω Rolling Eyes ! Απο ρουχαλακια ενα μακρυμανικο ζιπουνακι(ή κοντομανικο αν δεν κανει τοσο κρυο) και ή μπλουζακι μακρυμανικο με ζακετακι ή πιο χοντρο μπλουζακι.Απο κατω φορμα συνηθως, τα παντελονακια για τις εξοδους!!Βαθμους εχουμε και εμεις 20-22 περιπου. Βασικά ένα κρανος έπρεπε να του φοραω Laughing , τα κουτουλιδια πανε συννεφο! Και οταν ακουγα (πριν γινω μανα) οτι θα πεφτουν ολα τα παιδια, σκεφτομουν:Οοοοοοοχι, αμα το προσεχω, δεν θα πεφτει!!! Κουνια που με κουναγε Embarassed !!!
Ξυπνησε κα ιμενα το ζουζουνι μου αργα σημερα, αλλα με τοσο ξενυχτι χτες πού να αντεξει?? καλα παιχνιδακια με τα μικρουλια σας!!
Α!Athand,εσενα πόσο είναι τα διδυμακια σου??

Mangio μου (αλήθεια πως είναι το όνομα σου??) δεν ξέρω για τα παπουτσάκια. Θα ρωτήσω την παιδίατρο για να είμαι σίγουρη. Έχω ήδη μια λίστα με ερωτήσεις και θα την ζαλίσω πάλι την χριστιανή Laughing Laughing Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ μέχρι χτες του φόραγα καλτσάκια,με βεντουζίτσες από κάτω.
Χτες πήγαμε με τον άντρα μου και του πήραμε παντοφλάκια.Τελικά,ενώ στην αρχή δεν ήθελα να του πάρω,είναι πολύ βολικά.Ελπίζω μόνο να κάνουν καλό και στο ποδαράκι,δεδομένου ότι έχουν πιο μαλάκη βάση από τα παπούτσια..
Από μέσα του φοράω κοντομάνικο ή μακρυμάνικο φορμάκι,ανάλογα το κρύο.
Απ'έξω φουτεράκι και από κάτω φόρμα.
Αν δω ότι κάνει κρύο,θα του φοράω και ζακετούλα.
Γενικά,όπως ντύνομαι εγώ ,τον ντύνω.

Mangio,ένα θα σου πω...στον παιδίατρο,συνήθως τον κρατάμε 2 ή και 3 άτομα!!!Κι αυτό,μόνο για τις μετρήσεις!!!
Δεν κάθεται,με τίποτα.
Όσο για τις αυπνίες σας,βρε κορίτσια,αφού είμαστε σε φάση δοντιών..Λογικό δεν είναι??
Πονάνε και ξαγρυπνάνε!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΑΣ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.... Rolling Eyes ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΠΧ ΤΙΝ ΕΚΕΝΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ...ΕΣΥΣ ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΤΕ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΤΕΤΙΟΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΜΩΡΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Mad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΑΣ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.... Rolling Eyes ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΠΧ ΤΙΝ ΕΚΕΝΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ...ΕΣΥΣ ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΤΕ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΤΕΤΙΟΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΜΩΡΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Mad

μετρο χρειαζεται σε ολα.εγω της δινω και σοκολατουλα και κεικ καποιες φορες

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΑΣ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.... Rolling Eyes ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΠΧ ΤΙΝ ΕΚΕΝΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ...ΕΣΥΣ ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΤΕ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΤΕΤΙΟΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΜΩΡΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Mad

μετρο χρειαζεται σε ολα.εγω της δινω και σοκολατουλα και κεικ καποιες φορες

καλημερα μαμαδες.

μετρο οπως λεει και η γραμματικη χρειαζεται.και εγω του δινω αν τυχει σε καμια γιορτη που θα τα δει και θα γινει ο κακος χαμος για να φαει,αλλα λιγο πολυ.

και τρελαινονται τα ατιμαααααααα....Very Happy

chicken

chicken
Γαριδάκια και γενικά junk δεν της έχω δώσει τίποτα. Ούτε σοκολάτα, ούτε τηγανιτά ούτε αλλαντικά. Αν ζηλέψει κάτι που τρώμε εμείς έχω να της δώσω κάτι δικό της. Ας πούμε αν πίνει ο μπαμπάς καφέ, η βάλια πίνει χυμο!
Γενικά δεν θέλω να μάθει να τρώει τίποτα απο αυτά τα έτοιμα.
Το να φάει λίγο κέικ σπιτικό δεν το συγκρίνω στην καμμία με γαριδάκια.
Rolling Eyes Rolling Eyes

mommy12585

mommy12585
Γεια σας και απο εμένα, το θέμα αυτό σκεφτόμουν χθες το βράδυ με τα σνακς. Έτρωγα γαριδάκια γιατί οσο να ναι θες να φας καμιά φορά τι να κανουμέεεεεεε.. Embarassed Embarassed Embarassed .και με είδε η μικρή και έκανε σαν τρελή να της δώσω, τελικά της έδωσα 3 μετρημένα αλλά μετά ένιωθα τύψεις ρε γμτ...καποιες φορες που μαζευόμαστε εδώ στο σπίτι και έχουμε πατατάκια ζηλεύει και της έχουμε δώσει αλλά αυτό σπάνια...

Το σνακ που της δίνω πιο συχνά είναι μπισκότα..

Είναι κακό να της δίνουμε που και που ? Μιλάμε τώρα για μια φορά τους 2-3 μήνες όχι κάθε εβδομάδα...

chicken

chicken
Δεν ξέρω ρε συ, νομίζω οτι καλό δεν είναι.
Εδώ για εμάς που είμαστε ενήλικες λένε δεν κάνει να τρώμε γαριδάκια και τα συναφή, για τα μωράκια μας? Rolling Eyes Rolling Eyes

Είναι και το άλλο, και εμένα ήθελε να πιει απο τον καφέ του μπαμπά της και έκανε σαν τρελλή, τι? θα της έδινα? Shocked Shocked

Δεν ξέρω, κάθε μαμά ξέρει το σωστό για το παιδάκι της Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γαριδακια και τετοια δεν του εχω δωσει.

2 φορες εγλειψε λιγο παγωτο και αλλες δυο-τρεις λιγο γλυκο αυτα τα ολιγα.

προσπαθω να μην τα βλεπει γιατι κανει σαν τρελος οπως ξαναπα.και να του δωσω κατι δικο του εκεινη την ωρα το πεταει κατω και επιμενει στο δικο μου ,οποτε οταν ειναι μπροστα δεν τρωμε τετοια.

mommy12585

mommy12585
chicken έγραψε:Δεν ξέρω ρε συ, νομίζω οτι καλό δεν είναι.
Εδώ για εμάς που είμαστε ενήλικες λένε δεν κάνει να τρώμε γαριδάκια και τα συναφή, για τα μωράκια μας? Rolling Eyes Rolling Eyes

Είναι και το άλλο, και εμένα ήθελε να πιει απο τον καφέ του μπαμπά της και έκανε σαν τρελλή, τι? θα της έδινα? Shocked Shocked

Δεν ξέρω, κάθε μαμά ξέρει το σωστό για το παιδάκι της Very Happy Very Happy

Εντάξει πιο πολύ για να δοκιμάζει της έχω δώσει όχι να φάει καμιά σακούλα πατατάκια...και τα μπισκοτάκια ειναι αυτά τα πτι μπερ η τα μιραντα ολικής που υποτίθεται ότι είναι πιο καλά...και μας είπε ότι δεν πειράζει και η παιδίατρος..

Εντάξει δεν θα της έδινες καφέ εννοείται....ούτε εγώ θα της έδινα Laughing Laughing Laughing Laughing

chicken

chicken
Άρα μέσες άκρες όλες ξέρουμε τι κάνει και τι δεν κάνει να δίνουμε στα μικράκια μας Laughing Laughing

Βασικά δεν πιστεύω οτι θα πάθει κάτι η Βάλια αν φάει παφωτό ή γλυκό απ έξω, απλά δεν πιστεύω πως θα της προσφέρει και κάτι...
Και επειδή ακόμα δεν ξέρει αυτές τις γεύσεις ίσως γιαυτό μου τρώει κανονικά το φαγητό της (ανάλατο) και για γλυκό έχουμε τα φρούτα. Αν μια φορά της έδινα κρουασάν βουτήρου για απογευματινό, μετά θα το έτρωγε το αχλάδι?
Οπότε εγώ και γιαυτό δεν της δίνω.
Ξέρεις, όσο μπορώ να το καθυστερήσω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβώς αυτό,Βιβή!Όταν είναι μπροστά δεν τρώμε ποτέ!!
Έχει τύχει όμως σε παιδικό πάρτυ να έχουν και ο δικός μου έκανε σαν στερημένο από φαί!!!
Έτρωγε γαριδάκια και με τα δυο τα χερια!!
Αλλες 2 φορές έχει τύχει να φάει.
Σοκολάτα,ένα μικρό κομμάτι.
Αν τύχει και βρεθούμε κάπου που έχουν,δυστηχώς δεν με ακούει και τρώει.Δεν θα γίνει τίποτα όμως με δυο-τρεις φορές..έτσι δεν είναι???Παιδάκια είναι και ζηλεύουν,αρκεί να μην είναι καθημερινό και συχνό φαινόμενο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα το απογευμα για παραδειγμα τρωει κανονικα αυτο που ειναι να φαει και καποιες μερες μετα απο καμια ωρα της δινω και λιγη κιντερ αυγο δεν ειναι κακο μια στο τοσο να τρωνε και μια λιχουδια.

chicken

chicken
grammatiki έγραψε:εμενα το απογευμα για παραδειγμα τρωει κανονικα αυτο που ειναι να φαει και καποιες μερες μετα απο καμια ωρα της δινω και λιγη κιντερ αυγο δεν ειναι κακο μια στο τοσο να τρωνε και μια λιχουδια.

κιόμως η παιδίατρος μου είπε πως πριν τα δύο πρέπει να αποφεύγονται γλυκά, αλλαντικά και τηγανιτά.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Άρα μέσες άκρες όλες ξέρουμε τι κάνει και τι δεν κάνει να δίνουμε στα μικράκια μας Laughing Laughing

Βασικά δεν πιστεύω οτι θα πάθει κάτι η Βάλια αν φάει παφωτό ή γλυκό απ έξω, απλά δεν πιστεύω πως θα της προσφέρει και κάτι...
Και επειδή ακόμα δεν ξέρει αυτές τις γεύσεις ίσως γιαυτό μου τρώει κανονικά το φαγητό της (ανάλατο) και για γλυκό έχουμε τα φρούτα. Αν μια φορά της έδινα κρουασάν βουτήρου για απογευματινό, μετά θα το έτρωγε το αχλάδι?
Οπότε εγώ και γιαυτό δεν της δίνω.
Ξέρεις, όσο μπορώ να το καθυστερήσω...

εμενα ο χαβουζακος μου φτου φτου τρωει προς το παρον τα παντα.αλλα δεν του φτιαχνω πια ξεχωριστο φαγητο,εδω και καιρο τρωει οτι και εμεις απλα τα φτιαχνω πολυ ελαφρια και εμεις βαζουμε εξτρα αλατι στο πιατο μας.Ειναι στο παιδι βεβαια.καποια παιδια σταματανε απο νωρις καποιες γευσεις.Της κουμπαρας μου ρε κοριτσια μονο γαλα πινει .ειναι 20 μηνων σχεδον ,δεν θελει τιποτααααα.μεγαλος γολγοθας και αυτο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
grammatiki έγραψε:εμενα το απογευμα για παραδειγμα τρωει κανονικα αυτο που ειναι να φαει και καποιες μερες μετα απο καμια ωρα της δινω και λιγη κιντερ αυγο δεν ειναι κακο μια στο τοσο να τρωνε και μια λιχουδια.

κιόμως η παιδίατρος μου είπε πως πριν τα δύο πρέπει να αποφεύγονται γλυκά, αλλαντικά και τηγανιτά.

εμενα ειδικα για τη κιντερ μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι εχει περισσοτερο γαλα αρκει να γινεταιμε μετρο.οπως και για τα φαγητα να εχουν λιγο αλατακι δε πειραζει για να ειναι πιο νοστιμα.αλλαντικα τηγανητα μπαχαρικα μου ειπε οτι καλο εινια να αποφευγονται χωρις και παλι να απαγορευονται.οποτε θα πω και παλι οτι ο καθε γιατρος λεει ταδικα του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις