Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
108 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 108 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:happiness και anastasia78 εμείς πάμε μαζί στα δόντια! Εσείς οι υπόλοιπες (και ειδικά το lenaki και η τουρτίτσα) πείτε μας καλέ τι κάνατε και βγήκαν τόσο γρήγορα! Rolling Eyes rabbit rabbit rabbit

Άσχετο, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με το φωτάκι νυκτός στην πρίζα. Εμείς τέτοιο της έχουμε και φυσικά η πρίζα έχει προστατευτικό (ώστε αν τυχόν βγει να μην μπορεί να πάθει καμιά ηλεκτροπληξία το παιδί). Εκτός κι αν εννοείς ότι φοβάσαι μήπως το σπάσει το παιδί που κυκλοφορεί μόνο του. Αλλά εμένα αν το παιδί κυκλοφορούσε μόνο του δε θα με ανησυχούσε μόνο αυτό, χαχα! affraid
ε,οχι και γρηγορα.εγω νομιζω τα βγαινουν αργα.αυτα τα 6 τα εχει απο 12 μηνων.τα αλλα ξεχασαν να βγουν.η μεγαλη μου η κορη 16μηνων ειχε 12δοντια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:ax koritsia ti pernane ta paidakia mas Sad((( prin mia wra ksipnise i mikri: fonaze, ourliaze, xtipiotane mes' sti kounia. tromaksa! tis dinw pipila, tipota... neraki, gala, tipota... tin pairnw agkalia k xtipietai akoma. pame mazi, vazoume siropi, tis to dinw me to zori giati den stamatouse stigmi na fonazei k na xtipietai , pame sto domatio tis k tin krataw mexri na tin piasei to siropi. palia xtipouse to kefali sto patoma otan ponuse. twra itane etoimi na to xtipisei k stous tixous. koritsia de tin exw ksanadei etsi... tin loipamai toso.... makari na mporousa na ponaw egw. mou erxotane na klew... meta apo 15 lepta iremise. tin kratisa agkalia mexri pou koimithike. simera pou lipei o andras mou mas etixe k auto......

aaaa k na simplirosw mallon donti vgienei... kinodonta... mou to eipe o paidiatros oti auta einai zorica ma toso?????
πωπω το καημενο,κριμα μωρε.τι ζορι τραβανε?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα που λετε για δοντια,νομιζω οτι και ο δικος μου ετοιμαζεται να βγαλει το επομενο γιατι αρχισε παλι να με δαγκωνει στον ωμο,οταν το κανει αυτο μετα απο λιγες μερες σκαει το δοντακι...
ana οι κυνοδοντες ειναι τα πιο δυσκολα δοντια,πονανε περισσοτερο απ'ολα...λιγες μερες υπομονη μεχρι να σκασει και να ηρεμησει το κοριτσακι σου

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
crazymommy έγραψε:happiness και anastasia78 εμείς πάμε μαζί στα δόντια! Εσείς οι υπόλοιπες (και ειδικά το lenaki και η τουρτίτσα) πείτε μας καλέ τι κάνατε και βγήκαν τόσο γρήγορα! Rolling Eyes rabbit rabbit rabbit

Άσχετο, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με το φωτάκι νυκτός στην πρίζα. Εμείς τέτοιο της έχουμε και φυσικά η πρίζα έχει προστατευτικό (ώστε αν τυχόν βγει να μην μπορεί να πάθει καμιά ηλεκτροπληξία το παιδί). Εκτός κι αν εννοείς ότι φοβάσαι μήπως το σπάσει το παιδί που κυκλοφορεί μόνο του. Αλλά εμένα αν το παιδί κυκλοφορούσε μόνο του δε θα με ανησυχούσε μόνο αυτό, χαχα! affraid
ε,οχι και γρηγορα.εγω νομιζω τα βγαινουν αργα.αυτα τα 6 τα εχει απο 12 μηνων.τα αλλα ξεχασαν να βγουν.η μεγαλη μου η κορη 16μηνων ειχε 12δοντια.

Εεε τουρτίτσα θα σε μαλώσω! Razz Τα λες λίγα τα 6 δοντάκια σε 12 μηνών μωράκι; Εμένα μια χαρά αρκετούτσικα μου φαίνονται πάντως!!!
Και ναι, κορίτσια, χτες έσκασε και το 3ο μας δοντάκι!!!! Και σχεδόν όπου να ΄ναι σκάει και το 4ο μαζί (τα 2 πάνω)!!! Το παλεύαμε πολύ καιρό με αυτά τα 2 δοντάκια!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994
Και το καλύτερο; Καμία αντίδραση, καμία γκρίνια, μέσα στην καλή διάθεση ήταν το καμάρι μου! Λέτε να συνεχίσουμε έτσι ή παραείμαι αισιόδοξη; Rolling Eyes

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Εεε τουρτίτσα θα σε μαλώσω! Razz Τα λες λίγα τα 6 δοντάκια σε 12 μηνών μωράκι; Εμένα μια χαρά αρκετούτσικα μου φαίνονται πάντως!!!
Και ναι, κορίτσια, χτες έσκασε και το 3ο μας δοντάκι!!!! Και σχεδόν όπου να ΄ναι σκάει και το 4ο μαζί (τα 2 πάνω)!!! Το παλεύαμε πολύ καιρό με αυτά τα 2 δοντάκια!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 215994
Και το καλύτερο; Καμία αντίδραση, καμία γκρίνια, μέσα στην καλή διάθεση ήταν το καμάρι μου! Λέτε να συνεχίσουμε έτσι ή παραείμαι αισιόδοξη; Rolling Eyes
ωραια!!!μακαρι να βγαλει και τα αλλα δοντακια ετσι.και για την δικια μου το λεω.φιλακια.καληνυχτα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
crazymommy έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

ωραια!!!μακαρι να βγαλει και τα αλλα δοντακια ετσι.και για την δικια μου το λεω.φιλακια.καληνυχτα.

Μακάρι μακάρι!!! Και για τη δικιά σου και για όλα τα μωράκια!!!! Είναι κρίμα και άδικο να ταλαιπωρούνται τόσο αυτά τα αθώα πλασματάκια! Sad

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 417472

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Αγγελική μου!!! Περίμενα να μάθω τα νέα σου από τη βάφτιση!!! Είχατε και θέμα την tinkerbell όπως μου είχες πει; Αλήθεια πώς ήταν; Η μικρή ήσυχη;

Άντε καλέ, περπατήσατε, μια χαρά! Είδες που αγχωνόσουν; Και όσο για τα δοντάκια μας φάγατε κι εσείς! Τελευταίες και καταϊδρωμένες έχουμε μείνει, αλλά πού θα μας πάει, θα βγάλουμε κι εμείς! Laughing

Γεια σου βρε Αλίκη μου!! Λοιπόν τα νέα μας από την βάφτιση έχουν ως εξής: Κλάψαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!! Ξεσηκώσαμε την εκκλησία που λένε. Όσο την είχε ο νονός αγκαλιά, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ (όχι ότι δεν τον ήθελε, αλλά ήθελε μανούλα εκείνη την ώρα). Μετά στην κολυμπήθρα, λίγο καλύτερα και στο τέλος κοιμήθηκε αγκαλιά στο νονό στα όρθια!!! Χι..χι...Όχι για πολύ όμως. Κανένα μισάωρο. Είπαμε το παιδί μου θα ξενυχτάει στα μπουζούκια από 10 χρονών !!! Laughing Laughing Laughing

Ναι ως θέμα είχα την tinkerbell !!! Δεν είχα σκοπό να βάλω κάποιο θέμα αλλά τελικά έτυχε και πέτυχε !!!
Ελένη την βγάλαμε αλλά την φωνάζουμε Έλενα.
Αυτά τα ολίγα για απόψε!!!! Άντε καλό σου βράδυ!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σου ζησει η νεοφωτιστη!!!κι εμεις οταν βαπτιστηκαμε ξεσηκωσαμε τον κοσμο απο ενα σημειο και μετα...βεβαια μετα εριξε κατι υπνους ....αχ το θυμαμαι και συγκινουμαι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες τι κανετε???τα μπεμπονια σας???
εμεις σημερα επισκεφτηκαμε τη νεα μας παιδιατρο...ειμαι πολυ ενθουσιασμενη και ειναι καταπληκτικη...μου ανελυσε τα παντα...συζητησιμη και οργανωτικη...
μεχρι και βυθοσκοπιση(αν το λεω σωστα)ματιου του εκανε....πληρη εξεταση...
ο μουργακος μου πατησε πλεον τα 11 κιλα για την ακριβεια 11150 εφτασε το θρεφταρακι μου και 82 ποντους...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες!!!!
Hapiness,τελικά άλλαξες παιδίατρο ε???Μπράβο,εύχομαι τώρα να μείνεις ευχαριστημένη!!!Τις ίδιες μετρήσεις είχε κι ο μικρός μου τον προηγούμενο μήνα.11 κιλά και 82εκ ύψος!!!Θρεφταράκι τον λέω κι εγώ χαχα!!!!
Βυθοσκόπηση??Εμείς δεν έχουμε κάνει...θα'πρεπε??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 911307

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
happiness έγραψε:να σου ζησει η νεοφωτιστη!!!κι εμεις οταν βαπτιστηκαμε ξεσηκωσαμε τον κοσμο απο ενα σημειο και μετα...βεβαια μετα εριξε κατι υπνους ....αχ το θυμαμαι και συγκινουμαι

Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!! Εμείς δεν ρίξαμε ύπνους δυστυχώς. Μια ώρα κοιμήθηκε κι αυτή σπαστή σε 2 μισάωρα!!! Το βράδυ μόνο κοιμήθηκε από τις 21.00 Sleep Sleep Συνήθως κοιμάται στις 23.00 και πιο αργά!!!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω αυτη παντως εξεταζει και τα ματια...βεβαια εχω να πω οτι ο γιος μου την ωρα της εξετασεις εριξε κλαμμα...μπολικο...(ετσι κλαινε και τα δικα σας)....ενω οση ωρα συζητουσα μαζι της εκεινος εκανε εξερευνηση του χωρου,μετα ομως μας ακουσε ολη η γειτονια...
ναι αλικακι μου αλλαξα,και μου φανηκε παρα πολυ καλη αυτη...

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
happiness έγραψε:δεν ξερω αυτη παντως εξεταζει και τα ματια...βεβαια εχω να πω οτι ο γιος μου την ωρα της εξετασεις εριξε κλαμμα...μπολικο...(ετσι κλαινε και τα δικα σας)....ενω οση ωρα συζητουσα μαζι της εκεινος εκανε εξερευνηση του χωρου,μετα ομως μας ακουσε ολη η γειτονια...
χαπάκι μου για να γίνει βυθοσκόπηση πρέπει να βάλουν σταγόνες πρώτα και μετά από κάποια ώρα εξετάζουν. Το ξέρω γιατί όταν την είχα πάει στο παιδοοφθαλμίατρο της έκανε βυθοσκόπηση και έλεγχο για υπερμετρωπία (έχει λίγη στα 2 χρόνια θα κάνουμε πάλι εξέταση εκτός αν δω ότι αλληθωρίζει) και αστιγματισμό.
Συγνώμη ο προηγούμενος δεν του κοίταζε τα μάτια;;

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Happiness, εμεινες ευχαριστημενη τελικα ε??
Dim ,ούτε και μένα εχει εξετάσει η παιδιατρος τα ματια. Ετσι γινεται καθε φορά κανονικά?Δεν το ηξερα.
Κοριτσια, επιτελους και μεις περπατησαμε πριν καμιά 10ρια μερες!! Αργησαμε αλλά τα καταφέραμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 328109 !!
Καλο και ήρεμο βράδυ να έχετε όλες!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:δεν ξερω αυτη παντως εξεταζει και τα ματια...βεβαια εχω να πω οτι ο γιος μου την ωρα της εξετασεις εριξε κλαμμα...μπολικο...(ετσι κλαινε και τα δικα σας)....ενω οση ωρα συζητουσα μαζι της εκεινος εκανε εξερευνηση του χωρου,μετα ομως μας ακουσε ολη η γειτονια...

Hapiness,ο δικός μου,πάντως,τώρα τους δυο τελευταίους μήνες έχει που κλαίει από την ώρα που θα αρχίσει να τον εξετάζει.Δύο άτομα τον κρατάμε για να μπορέσει να τον εξετάσει.
Τόσον καιρό δεν έκλαιγε,παρά μόνο,την ώρα του εμβολίου.
Πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με την παιδίατρο.Μπράβο σου που άλλαξες,τελικά!!
Αααχ,εμείς σήμερα έχουμε παιδίατρο.Άντε να δούμε πόσο θα κλάψει...

Dim,ο δικός μας παιδίατρος δεν του έχει εξετάσει ποτέ τα μάτια!!!

Mangio,μπράβο σας!!!!!Καλά τρεξίματα τώρα,χαχα!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 654316

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλά περπατήματα mangio. εμάς ο δικός μας έχει πρόγραμμα, αυτιά, μάτια, λαιμό, στηθοσκόπιο, μέτρημα, έλεγχος κινητικής, ζύγισμα, γραπτός οι ερωτήσεις οι δικές μου, απαντά γραπτός και δίνει λεπτομέρειες αν χρειαστεί. Εμβόλιο και γεια σας...... Η δικιά μου έκλεγε στο στηθοσκόπιο μέχρι που το παίρνω όταν μπούμε μέσα και το ζεσταίνω.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ευχαριστούμε!! Ε έχουμε κάνει και καρουμπαλάκια φυσικα, δεν τα γλιτώνουμε εννοείται!!
Πότε γεννήθηκαν, πότε μεγάλωσαν!!
Πόση χαρά μας προσφέρουν!Αχ συγκινήθηκα πάλι Sad !!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mangio έγραψε:Κορίτσια ευχαριστούμε!! Ε έχουμε κάνει και καρουμπαλάκια φυσικα, δεν τα γλιτώνουμε εννοείται!!
Πότε γεννήθηκαν, πότε μεγάλωσαν!!
Πόση χαρά μας προσφέρουν!Αχ συγκινήθηκα πάλι Sad !!

kai'gw vriskw sinexia melanies sta podia tis... i mikri mou viazetai polu Smile
alitheia poso grigora megalonoun. posa kainourgia kai apisteuta pragmata kanoun kathe mera...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 654316

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Happiness, εμεινες ευχαριστημενη τελικα ε??
Dim ,ούτε και μένα εχει εξετάσει η παιδιατρος τα ματια. Ετσι γινεται καθε φορά κανονικά?Δεν το ηξερα.
Κοριτσια, επιτελους και μεις περπατησαμε πριν καμιά 10ρια μερες!! Αργησαμε αλλά τα καταφέραμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 17 328109 !!
Καλο και ήρεμο βράδυ να έχετε όλες!!!
μπραβο στο αγορι σου!!!καλα τρεξιματα τωρα.
οσο για τα ματια η παιδιατρος μου στην μυτιληνη τα κοιταζε παντα,εδω δεν τα κοιταξε ποτε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,εσείς το έχετε συνηδητοποιήσει???Τα μωράκια μας δεν είναι πλέον μωράκια...αλλά παιδάκια!!
Ειδικά τώρα που ο δικός μου περπατάει,έχω πάθει πλάκα!!!
Τι καινούρια πράματα κάνει,πως ανακαλύπτει τον κόσμο...που μέχρι χθες ήταν μαμ,κακά και νάνι!!!
Και τώρα τρελλαινόμαστε με τον άντρα μου να τον παρατηρούμε,πως αντιδράει,τι σκαρφίζεται,πως παίζει...
Να τον δείτε πως ανεβαίνει στο ελεφαντάκι του και κουνιέται πέρα δώθε με καμάρι!!!!Ανεβοκατεβαίνει μόνος του και χαίρεται και γελάει!!!!
Αυτή είναι η πραγματική ευτυχία!!!!Αυτός είναι ο θυσαυρός μου!!!!!!!!
Εύχομαι πάντα να είναι υγιής, ευτυχισμένος,χαρούμενος, γελαστός και υπερήφανος για τον ευατό του,όπως και όλα τα παιδιά μας!!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:
Εύχομαι πάντα να είναι υγιής, ευτυχισμένος,χαρούμενος, γελαστός και υπερήφανος για τον ευατό του,όπως και όλα τα παιδιά μας!!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!
Αχ βρε Αλικάκι, αυτό τα λέει όλα!!!!
Πραγματικά, ένα βλέμμα, ένα γελάκι, ένα ναζάκι, ένα φιλάκι των μωρών μας, μας χαρίζει όλο τον κόσμο και ακόμα παραπανω!Ο,τι και να πεις κανείς είναι λίγο!!
Κορίτσια, δεν μου λέτε Rolling Eyes ??(αλλάζω θέμα γιατί συγκινήθηκα πάλι). Οταν τρώνε τα καμάρια σας από το φαγητό που ψήνετε και για σας, βάζετε τίποτα?Λίγο αλάτι έστω? Τίποτα σε ρίγανη ας πούμε Wink ??

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
αυτο το κανει και η δικια μου.χαχα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Φιλάκια!!!!!!!!

Αχ βρε Αλικάκι, αυτό τα λέει όλα!!!!
Πραγματικά, ένα βλέμμα, ένα γελάκι, ένα ναζάκι, ένα φιλάκι των μωρών μας, μας χαρίζει όλο τον κόσμο και ακόμα παραπανω!Ο,τι και να πεις κανείς είναι λίγο!!

Τα λέει όλα όντως...από το απόγευμα και μετά όμως δεν μου είναι καλά το μικρό μου και κλαίω κι εγώ μαζί του... Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις