Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
89 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 89 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια, μη λέτε για κλάματα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 534787 !!Εμένα κλαίει(ή μάλλον χτυπιέται στο κλάμα!) και στην παιδίατρο και στο αυτοκίνητο(δεν μπορώ να πάω πουθενα γιατί με αποσυντονιζει)και στα δοντια(κοντευουμε ομως, να και ένα παρήγορο) και αν εξαφανιστούμε απο το οπτικό του πεδιο και όταν νυστάζει πάρα πολύ και όταν ξυπναει καθε βραδυ και.....και......και........!!
Κατά τ' άλλα, είναι ενα πολύ χαρουμενο παιδί Laughing !!!
Πείτε μου ότι κλαινε και σε εσας τοσο να παρηγορηθω!Ολοι μου λένε την ίδια ατάκα:"Θα μεγαλώσει" Razz !!

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια πως καταλαβαίνουν ε τον παιδίατρο, από το ασανσέρ?? χαχαχα

Εμενα επειδή έρχεται σπίτι συνήθως (είναι μακριά το ιατρείο) την καλωσορίζει κιόλας και γενικά τα πάει πολύ καλά μαζί της, αλλά είναι στο περιβάλλον της μωρέ ίσως για αυτό. Παρόλο δλδ που της κάνει εμβόλιο και μπορεί να γκρινιάξει αν τη πονέσει, γενικώς χαίρεται όταν τη βλέπει, τι να πω δεν ξέρω..

ΑΛΛΑ όποτε έχουμε πάει σε νοσοκομείο στο εξεταστήριο παιδιά ούτε να κάτσει δεν δέχεται, θέλει να είναι κολλημένη επάνω μου. Ούτε το πιεσόμετρο δεν αφήνει να της βάλουν...

Βέβαια μετά την πλύση στομάχου που έκανε, δε νομίζω ότι θα θέλει να ξαναδεί κρεβάτι εξεταστηρίου για την υπόλοιπη ζωή της...το μωράκι μου Embarassed Embarassed Embarassed

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ααααααα εσυς τα πατε καλα βλεπω,σοπα ρε εκανε πλυση στομαχου?

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:ααααααα εσυς τα πατε καλα βλεπω,σοπα ρε εκανε πλυση στομαχου?

Ναι άστα έκανε πριν κανένα μήνα που είχε βγάλει όλο τον καπνό μου από τη θήκη και δεν ήξερα πόσο είχε φάει, αν και τελικά 2 κομματάκια βρήκαν μόνο, μεγάλο λούκι αλλά τι να έκανα δε την πήρα χαμπάρι..

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΣΧΗ...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙς ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΣΧΗ...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙς ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Εμένα αυτό το κάνει μόνο αν είμαστε μπροστά για να πάρει το μπράβο! χαχαχα τώρα αν είναι μόνη της όλο και κάτι την πετυχαίνω να ματσουλάει..από ένα κομματάκι χαρτί μέχρι κανένα ψίχουλο που έχει πέσει, όπως και να χει δεν είναι εμπιστοσύνης καθόλου, μόνο όταν κοιμούνται ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 328109

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
E TIN ATIMH TI LIGOYRA EINAI AYTH ME EKANES KAI GELASA

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εγώ πρόσφατα έβγαλα τσίχλα mentos μέσα από το στόμα της! Shocked
Για την ακρίβεια, μέσα σε 2 λεπτά πρόλαβε και κατέβασε μόνη της (πλέον στέκεται άνετα στις μύτες για να φτάνει πράγματα) την τσάντα μου από το τραπέζι, άνοιξε το φερμουάρ, έκανε την έρευνά της και.. έκρινε ότι το κουτάκι με τις τσίχλες μου ήταν το πολυτιμότερο αντικείμενο (εμ βέβαια αφού λεφτά δεν υπάρχουν!)... Το άνοιξε, πήρε και έβαλε μια τσίχλα στο στόμα (ήταν γεύση φράουλα και της άρεσε να την πιπιλάει!!!). Τότε την είδα με το κουτί στο χέρι και... ύποπτα ήσυχη. Κατευθείαν έψαξα τα χεράκια της και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που μου τα έδωσε -συνήθως δεν τα δίνει αλλά σου λέει να μην την υποψιαστώ το ζιζάνιο!- και όταν τα είδα άδεια, γύρισα και την είδα να με κοιτάει με φουσκωμένα μάγουλα... Εεεεε κατευθείαν την άρπαξα από το στόμα της (κλάματα εδώ) και... αναγκάστηκα να την φάω Laughing Γελάω τώρα αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο και απορώ πώς τα έκανε όλα αυτά μέσα σε 2 λεπτά που απομακρύνθηκα!... Πωπω, θέλει απίστευτη προσοχή!!! Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, σε ο,τι αφορά το θέμα παιδίατρο, εμάς μέχρι τώρα δε μας έχει κάνει ιδιαίτερο θέμα. Ίσως και να φταίει που η παιδίατρος είναι σχετικά νέα (αν και καλή) και το ιατρείο της είναι φανταστικό. Χρώματα, ταπετσαρίες, τραπεζοκαρεκλάκια και όλου του κόσμου τα παιχνίδια, τύφλα να έχουν οι παιδότοποι! Και, ακόμα και στο στηθοσκόπιο της έχει κρεμασμένο ένα ζωάκι, οπότε η μικρή απασχολείται με αυτό μέχρι στιγμής... Τώρα, εκτός απροόπτου θα πάμε τέλος του μήνα για το 3πλο, να δω αν έχει αλλάξει τίποτα... Και μετά από 2 μήνες έχουμε και της ανεμοβλογιάς... Πφφφ τι τραβάνε και αυτά τα μικρούλια με τα εμβόλια!!!

mommy12585

mommy12585
crazymommy έγραψε:Κορίτσια εγώ πρόσφατα έβγαλα τσίχλα mentos μέσα από το στόμα της! Shocked
Για την ακρίβεια, μέσα σε 2 λεπτά πρόλαβε και κατέβασε μόνη της (πλέον στέκεται άνετα στις μύτες για να φτάνει πράγματα) την τσάντα μου από το τραπέζι, άνοιξε το φερμουάρ, έκανε την έρευνά της και.. έκρινε ότι το κουτάκι με τις τσίχλες μου ήταν το πολυτιμότερο αντικείμενο (εμ βέβαια αφού λεφτά δεν υπάρχουν!)... Το άνοιξε, πήρε και έβαλε μια τσίχλα στο στόμα (ήταν γεύση φράουλα και της άρεσε να την πιπιλάει!!!). Τότε την είδα με το κουτί στο χέρι και... ύποπτα ήσυχη. Κατευθείαν έψαξα τα χεράκια της και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που μου τα έδωσε -συνήθως δεν τα δίνει αλλά σου λέει να μην την υποψιαστώ το ζιζάνιο!- και όταν τα είδα άδεια, γύρισα και την είδα να με κοιτάει με φουσκωμένα μάγουλα... Εεεεε κατευθείαν την άρπαξα από το στόμα της (κλάματα εδώ) και... αναγκάστηκα να την φάω Laughing Γελάω τώρα αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο και απορώ πώς τα έκανε όλα αυτά μέσα σε 2 λεπτά που απομακρύνθηκα!... Πωπω, θέλει απίστευτη προσοχή!!! Rolling Eyes

χαχαχα γέλασα με τις τσίχλες!! Λοιπόν εγώ στο πομολάκι της ντουλαπασ στο παιδικό δωμάτιο έχω κρεμάσει τη μπομπονιέρα της βάπτισης της...ε την βλέπω μια μέρα να έχει κάτι ασπράκια στο στόμα της, μου φάνηκε ότι τίποτα από τον τοίχο από αυτά που πέφτουν στις γωνίες θα είναι λέω εντάξει άστην..και μετά πάω και τι να δω...είχε βγάλει τα κουφέτα και τα έτρωγε, εν τω μεταξυ είχε κολλήσει και το μαλλί στο μάγουλο της από τη ζάχαρη και λεω τι στο καλο τι βρήκε πάλι και έφαγε...

μετά την πήρα από κει βέβαια, αλλά λέω τι σκαρφίζονται, από εκεί που δε το περιμένεις...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κορίτσια εγώ πρόσφατα έβγαλα τσίχλα mentos μέσα από το στόμα της! Shocked

χαχαχα γέλασα με τις τσίχλες!! Λοιπόν εγώ στο πομολάκι της ντουλαπασ στο παιδικό δωμάτιο έχω κρεμάσει τη μπομπονιέρα της βάπτισης της...ε την βλέπω μια μέρα να έχει κάτι ασπράκια στο στόμα της, μου φάνηκε ότι τίποτα από τον τοίχο από αυτά που πέφτουν στις γωνίες θα είναι λέω εντάξει άστην..και μετά πάω και τι να δω...είχε βγάλει τα κουφέτα και τα έτρωγε, εν τω μεταξυ είχε κολλήσει και το μαλλί στο μάγουλο της από τη ζάχαρη και λεω τι στο καλο τι βρήκε πάλι και έφαγε...

μετά την πήρα από κει βέβαια, αλλά λέω τι σκαρφίζονται, από εκεί που δε το περιμένεις...
Αχαχαχαχαχ! Μα δεν είναι απίστευτα ζιζάνια; Laughing Laughing Laughing Κάθε τέτοια ιστοριούλα όταν έχει αίσιο τέλος τη θυμόμαστε/ακούμε και γελάμε. Αλλά και πάλι πρέπει να προσέχουμε πολύ, θέλει μεγάλες αντοχές...! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 688264

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλα γελαμα αλλα θελουν προσοχη, καλα η δικη σου τελικα ειναι πολυ λιχουδα.....το ζουζουνι δες εδω μεχρι και τσιχλα εφαγε Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:βρε κορίτσια...
το ύψος ο παιδίατρος πως το μετράει του παιδιού?
γιατί εμάς βλέπω ότι την μετράει ξαπλωμένη και πιάνει μέχρι πιο κάτω από τη φτέρνα. σαν να μετράει και πατούσα...
ενώ μια φίλη μου που πήγε στο ΙΚΑ το παιδάκι της, που είναι 1 μήνα μεγαλύτερο το μέτρησαν όρθιο..

Και μένα ξαπλωμένο τον μετράει αλλά δεν βάζει το μέτρο κάτω από την φτέρνα.Κλέβετε!!!!!

mangio έγραψε:Αχ κορίτσια, μη λέτε για κλάματα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 534787 !!Εμένα κλαίει(ή μάλλον χτυπιέται στο κλάμα!) και στην παιδίατρο και στο αυτοκίνητο(δεν μπορώ να πάω πουθενα γιατί με αποσυντονιζει)και στα δοντια(κοντευουμε ομως, να και ένα παρήγορο) και αν εξαφανιστούμε απο το οπτικό του πεδιο και όταν νυστάζει πάρα πολύ και όταν ξυπναει καθε βραδυ και.....και......και........!!
Πείτε μου ότι κλαινε και σε εσας τοσο να παρηγορηθω!Ολοι μου λένε την ίδια ατάκα:"Θα μεγαλώσει" Razz !!

Αχ,ωραία καθησυχάστηκα τώρα...και μένα ο ζουζούνος μου,κατά τα άλλα είναι το πιο χαρούμενο παιδί του κόσμου...απλά όταν νυστάζει,όταν...κλπ....και είναι και πολλά αυτά τα λοιπά...δεν κλαίει,μονάχα,αλλά κάνει και ένα απίστευτο(εκνευριστικό) μούγκρισμα!
Θα μεγαλώσουν,μωρέ και θα το κόψουν.Αν αρχίσουν να μιλάνε,πιστεύω,θα είναι καλύτερα τα πράματα.Υπομονή!!

Αλικάκι και Εύα,πάλι καλά που τρώνε τα μασώμενα!Εμένα ο δικός μου τρώει όλα τα υπόλοιπα.Χαρτιά,χαρτοπετσέτες,κλπ.
Θα τον μάθω,όμως,τελικά...δεν θα τον μάθω???Το προσπαθώ,πολύ,και τις πιο πολλές φορές ανοίγει μόνος του τα σκουπίδια και τα πετάει.Αλλά,όχι πάντα!

Μεγάλη προσοχή θέλουν,τώρα!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
κοριτσακια μου!τι ψαρακι δινετε στα παιδακια σας,εγω σημερα τιν εκανα ψαροσουπα απο μπακαλιαρακια,αυτο ειπε ο γιατρος για ψαρι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπακαλιαρο δινω και εγω

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμεις μπακαλιαρακι.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια γεια σας!!!
γελασα με τα ζουζούνια σας!! Εντάξει, εκείνη τη στιγμή που βάζουν κάτι άγνωστο στο στόμα δεν γελάμε, αλλά οταν περνάει Very Happy !! Εμένα μέχρι στιγμής μόνο χαρτι έχει φάει, για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον!
Πάντως κορίτσια έχω δει μαμά μπροστά μου να δίνει μέ άνεση κουφέτο στο 14μηνών παιδί της , μια και είπατε για κουφέτο καταλάθος.
Grammatiki καλώς ήρθες, έστω και καθυστερημένα!!!
Zoyzoynitsa, και γω μπακαλιαράκι δίνω μόνο, εκτός από μία φορά που εγώ έτρωγα πέρκα(κατεψυγμένη) και ο μικρός τη λιχουδευόταν και του έδωσα λίγη!
Σας χαιρετώ, καλό απόγευμα!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κορίτσια γεια σας!!!
γελασα με τα ζουζούνια σας!! Εντάξει, εκείνη τη στιγμή που βάζουν κάτι άγνωστο στο στόμα δεν γελάμε, αλλά οταν περνάει Very Happy !! Εμένα μέχρι στιγμής μόνο χαρτι έχει φάει, για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον!
Πάντως κορίτσια έχω δει μαμά μπροστά μου να δίνει μέ άνεση κουφέτο στο 14μηνών παιδί της , μια και είπατε για κουφέτο καταλάθος.
Grammatiki καλώς ήρθες, έστω και καθυστερημένα!!!
Zoyzoynitsa, και γω μπακαλιαράκι δίνω μόνο, εκτός από μία φορά που εγώ έτρωγα πέρκα(κατεψυγμένη) και ο μικρός τη λιχουδευόταν και του έδωσα λίγη!
Σας χαιρετώ, καλό απόγευμα!!!!!!!

καλως σε βρηκα mangio να χαιρεσαι το παιδακι σου.

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμείς την κυριακή τρώμε στην πεθερά και συνήθως τρωμε σαρδελίτσες. καμιά φορά και πεστροφούλα. γενικώς ότι ψάρι και να φάμε του δίνω, εννοείται ψητό. ψαρόσουπα του φτιάχνω μπακαλιαράκι. ο παιδίατρος είπε ότι μπορεί να τρώει τα πάντα αρκεί να μην έχουν πολλά πιπέρια και σάλτσες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσακια μου!τι ψαρακι δινετε στα παιδακια σας,εγω σημερα τιν εκανα ψαροσουπα απο μπακαλιαρακια,αυτο ειπε ο γιατρος για ψαρι.

Κουκλίτσα η ζουζουνίτσα σου!!Φτού!!!
Εγώ κορίτσια δίνω απ'όλα τα ψάρια,ακόμα και θαλασσινά,δηλαδή του έχω δώσε και γαρίδες και αστακομακαρονάδα...
Δηλαδή,εσάς ο γιατρός δεν τα επιτρέπει όλα?????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλα γελαμα αλλα θελουν προσοχη, καλα η δικη σου τελικα ειναι πολυ λιχουδα.....το ζουζουνι δες εδω μεχρι και τσιχλα εφαγε Laughing
Ναι zoyzoynitsa moy! Αλλά.. ευτυχώς που δεν την έφαγε!!!

αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:βρε κορίτσια...
το ύψος ο παιδίατρος πως το μετράει του παιδιού?
γιατί εμάς βλέπω ότι την μετράει ξαπλωμένη και πιάνει μέχρι πιο κάτω από τη φτέρνα. σαν να μετράει και πατούσα...
ενώ μια φίλη μου που πήγε στο ΙΚΑ το παιδάκι της, που είναι 1 μήνα μεγαλύτερο το μέτρησαν όρθιο..

Και μένα ξαπλωμένο τον μετράει αλλά δεν βάζει το μέτρο κάτω από την φτέρνα.Κλέβετε!!!!!

mangio έγραψε:Αχ κορίτσια, μη λέτε για κλάματα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 534787 !!Εμένα κλαίει(ή μάλλον χτυπιέται στο κλάμα!) και στην παιδίατρο και στο αυτοκίνητο(δεν μπορώ να πάω πουθενα γιατί με αποσυντονιζει)και στα δοντια(κοντευουμε ομως, να και ένα παρήγορο) και αν εξαφανιστούμε απο το οπτικό του πεδιο και όταν νυστάζει πάρα πολύ και όταν ξυπναει καθε βραδυ και.....και......και........!!

Αχ,ωραία καθησυχάστηκα τώρα...και μένα ο ζουζούνος μου,κατά τα άλλα είναι το πιο χαρούμενο παιδί του κόσμου...απλά όταν νυστάζει,όταν...κλπ....και είναι και πολλά αυτά τα λοιπά...δεν κλαίει,μονάχα,αλλά κάνει και ένα απίστευτο(εκνευριστικό) μούγκρισμα!
Θα μεγαλώσουν,μωρέ και θα το κόψουν.Αν αρχίσουν να μιλάνε,πιστεύω,θα είναι καλύτερα τα πράματα.Υπομονή!!

Αλικάκι και Εύα,πάλι καλά που τρώνε τα μασώμενα!Εμένα ο δικός μου τρώει όλα τα υπόλοιπα.Χαρτιά,χαρτοπετσέτες,κλπ.
Θα τον μάθω,όμως,τελικά...δεν θα τον μάθω???Το προσπαθώ,πολύ,και τις πιο πολλές φορές ανοίγει μόνος του τα σκουπίδια και τα πετάει.Αλλά,όχι πάντα!

Μεγάλη προσοχή θέλουν,τώρα!
Αλικάκι ο δικός σου τα πετάει στα σκουπίδια... Η δικιά μου τα βγάζει από τα σκουπίδια και τα σκορπάει παντού αν δεν την προλάβουμε!!! Κατά τ' άλλα τρώει τα πάντα... (χαρτιά, αντικείμενα κάθε λογής κλπ) εκτός από το φαγάκι που παλεύω να της δώσω τελευταία και αρνείται! Mad
Α, κι επίσης, δεν την έχω μετρήσει τη ζουζούνα μου, στο τέλος του μήνα που θα πάμε για το τριπλό θα μετρηθούμε κιόλας. Αν και είμαστε από τις κοντούλες της παρέας (πιστεύω <80cm), τουλάχιστον δεν έχω προσέξει να βάζει το μέτρο κάτω από τη φτέρνα... Αν και σιγά τώρα, 2-3 ποντάκια τι διαφορά θα μας κάνουν; (εκτός από την ψυχολογία εννοώ... Laughing )

zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσακια μου!τι ψαρακι δινετε στα παιδακια σας,εγω σημερα τιν εκανα ψαροσουπα απο μπακαλιαρακια,αυτο ειπε ο γιατρος για ψαρι.
Κι εμείς μπακαλιαράκια μέχρι στιγμής.

αλικακι έγραψε:

Κουκλίτσα η ζουζουνίτσα σου!!Φτού!!!
Εγώ κορίτσια δίνω απ'όλα τα ψάρια,ακόμα και θαλασσινά,δηλαδή του έχω δώσε και γαρίδες και αστακομακαρονάδα...
Δηλαδή,εσάς ο γιατρός δεν τα επιτρέπει όλα?????
Καλά κάνεις, ο γιατρός σίγουρα όλα τα επιτρέπει σε αυτή την ηλικία, απλά τα μπακαλιαράκια είναι κάπως πιο εύκολα στο καθάρισμα και μειώνεται ο κίνδυνος να καταπιούν αγκαθάκι. Εγώ τα κάνω στον ατμό και αυτά...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι,μια χαρά σας βρίσκω!!Μες στην ζουζουνιά και την σκανταλιά!!!
80εκ.δεν είναι και λίγο...
Όσο για τα ψαράκια...αν σας πω ότι μια μέρα του καθάρισα μαριδάκι???Τι θα πείτε???Στραβώθηκα αλλά έφαγε ένα πιάτο!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι,μια χαρά σας βρίσκω!!Μες στην ζουζουνιά και την σκανταλιά!!!
Όσο για τα ψαράκια...αν σας πω ότι μια μέρα του καθάρισα μαριδάκι???Τι θα πείτε???Στραβώθηκα αλλά έφαγε ένα πιάτο!!!!!
Χαχαχα, αλικάκι χαρά στο κουράγιο σου να του καθαρίζεις και μαριδάκι!!! Ελπίζω να το τίμησε ο μικρός σου!!!

Τα 80εκ φυσικά και είναι μια χαρά, αλλά εγώ μας κόβω για πιο κάτω... Μόλις 74(!) ήμασταν 12 μηνών, πόσο να πήραμε πια; Αν και μου φαίνεται πως έχει ψηλώσει λίγο -εκτός κι αν αδυνάτισε και με μπερδεύει- αλλά τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις το τελικό ύψος του παιδιού... Ειδικά στα κορίτσια, αν δεν έρθει η περίοδος δεν μπορείς να ξέρεις!

Όσο για ζουζουνιά και... σκανδαλιά, θα πάρουμε και τιμητικό έπαινο στο τέλος. Χτες να σου πω τι έκανε, πήρε το πακέτο με τα μωρομάντηλα την ώρα που έτρωγα και το άνοιξε στον καναπέ και πρόλαβε και έβγαλε τουλάχιστον 30!!! Και επειδή την άκουσα πολύ ήσυχη (ο καναπές είναι πίσω από το τοιχάκι που χωρίζει την κουζίνα, όπου ήμουν εγώ), πήγα να δω τι κάνει και είδα... ένα βουνό από μωρομάντιλα και τη μικρή τρισευτυχισμένη να τα πιάνει και να τα σκορπάει! Shocked Shocked Shocked ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 688264 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 4872

mommy12585

mommy12585
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι,μια χαρά σας βρίσκω!!Μες στην ζουζουνιά και την σκανταλιά!!!
Χαχαχα, αλικάκι χαρά στο κουράγιο σου να του καθαρίζεις και μαριδάκι!!! Ελπίζω να το τίμησε ο μικρός σου!!!

Τα 80εκ φυσικά και είναι μια χαρά, αλλά εγώ μας κόβω για πιο κάτω... Μόλις 74(!) ήμασταν 12 μηνών, πόσο να πήραμε πια; Αν και μου φαίνεται πως έχει ψηλώσει λίγο -εκτός κι αν αδυνάτισε και με μπερδεύει- αλλά τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις το τελικό ύψος του παιδιού... Ειδικά στα κορίτσια, αν δεν έρθει η περίοδος δεν μπορείς να ξέρεις!

Όσο για ζουζουνιά και... σκανδαλιά, θα πάρουμε και τιμητικό έπαινο στο τέλος. Χτες να σου πω τι έκανε, πήρε το πακέτο με τα μωρομάντηλα την ώρα που έτρωγα και το άνοιξε στον καναπέ και πρόλαβε και έβγαλε τουλάχιστον 30!!! Και επειδή την άκουσα πολύ ήσυχη (ο καναπές είναι πίσω από το τοιχάκι που χωρίζει την κουζίνα, όπου ήμουν εγώ), πήγα να δω τι κάνει και είδα... ένα βουνό από μωρομάντιλα και τη μικρή τρισευτυχισμένη να τα πιάνει και να τα σκορπάει! Shocked Shocked Shocked ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 688264 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 28 4872

Γεια σας και από μένα...και μένα βρε κορίτσια έχει έρωτα με τα μωρομάντηλα και τα βάζω ψηλά τώρα για να μη τα φτάνει..τα βάζει και στο στόμα της...

Τώρα τελευταία όταν την αλλάζω παίρνει ένα μωρομάντηλο και σκουπίζεται και αυτή μόνη της!! χαχαχα

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

παλι καλα που τα σκορπισε.η δικια μου τα τρωει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις