Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
140 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 140 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πριν καμμιά βδομάδα ήμασταν ξαπλωμένοι με τον άντρα μου και βλέπαμε τηλεόραση. Εκεί λοιπόν που καθομαστανε, σκέφτομαι: "πως θα ήταν να ήμουν τώρα έγγυος?"
Κρύος ιδρώτας με έλουσε, πραγματικά.
Εγώ που θεωρητικά θέλω και δεύτερο παιδί, ακόμα δεν είμαι καθόλου έτοιμη...
Και αναρωτιέμαι, αν έχουν 3+ χρόνια διαφορά, θα παίζουν? θα έχουν καλή σχέση? Embarassed Embarassed

ναι βρε συ και η βαλια θα του μαθαινει πολλα πραγματα και θα το προσεχει,λιγο θα το μπουφλιζει .κ.λ.π. ζησε τωρα αυτο και θα ερθει και το 2ο με το καλο.μην χαλασεις την κορμαρα σου ακομα .Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμένα με απασχολεί πολύ τον τελευταίο μήνα περίπου.
αλλά δεν θέλω να γεννήσω πάλι καλοκαίρι. με την καινούρια χρονιά λέμε να ξεκινήσουμε μετά τον Φλεβάρη- Μάρτη...

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
ναι βρε συ και η βαλια θα του μαθαινει πολλα πραγματα και θα το προσεχει,λιγο θα το μπουφλιζει .κ.λ.π. ζησε τωρα αυτο και θα ερθει και το 2ο με το καλο.μην χαλασεις την κορμαρα σου ακομα .Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

άμα σου δώσω μία και σου χαλάσω τα μούτρα θα σου πω εγώ. Ρε το κορμί μου το φιδίσιο που ναι μπρος και πίσω ίσιο κοροιδεύεις?

Το σκέφτομαι ρε σεις κορίτσια γιατί εγώ με την αδερφή μου έχουμε 26 μήνες διαφορά και έχει φάει πολύ ξύλο & έχουμε πάιξει απίστευτα. Αν έχουν μεγάλη δειαφορά θα είναι δεμένα αδέρφια?
Τουρτίτσα εσένα οι κόρες σου πόση διαφορά έχουν?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ 2 ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΩ ΝΙΩΘΟ ΛΙΓΟ ΑΜΗΧΑΝΑ, ΓΙΑ 2 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΛΕΙΝΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

άμα σου δώσω μία και σου χαλάσω τα μούτρα θα σου πω εγώ. Ρε το κορμί μου το φιδίσιο που ναι μπρος και πίσω ίσιο κοροιδεύεις?

μαναρα μου σε θαυμαζω απλα και ταπεινα,μην φουντωνεις[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το σκέφτομαι ρε σεις κορίτσια γιατί εγώ με την αδερφή μου έχουμε 26 μήνες διαφορά και έχει φάει πολύ ξύλο & έχουμε πάιξει απίστευτα. Αν έχουν μεγάλη δειαφορά θα είναι δεμένα αδέρφια?

εμεις που ειμασταν 4 κοριτσια μεσα σε 5 χροναι ολα γεννημενα μια χαρα ειμασταν.εγω μονο βαραγα την μικρη...την σαπιζα η κακουργα..ακομα το θυμαται το πουλακι μου.Embarassed

lenaki1982

και εγώ δεν θέλω να έχουν μεγάλη διαφορά για να κάνουν παρέα.
αλλιώς θα το άφηνα λίγο.
εγώ γιατί ο άντρας μου έχει αντίθετη άποψη.
ήθελε αν είναι δυνατόν να το είχα γεννήσει κιόλας....
αφού η γυναίκα ενός συναδέλφου του που γεννήσαμε με διαφορά 1 βδομάδας είναι έγκυος 6 μηνών και μου το λέει με μια λαχτάρα ο καημένος...

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

μαναρα μου σε θαυμαζω απλα και ταπεινα,μην φουντωνεις[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχαχαχαχαχχαχ α ρε Βιβή

εμεις που ειμασταν 4 κοριτσια μεσα σε 5 χροναι ολα γεννημενα μια χαρα ειμασταν.εγω μονο βαραγα την μικρη...την σαπιζα η κακουργα..ακομα το θυμαται το πουλακι μου.Embarassed

άρα αφου η Βάλια είναι λιοντάρι σαν εσένα να περιμένω να πάει πρώτα για σπουδές να μη μου το μελανιάσει το άλλο ε? Razz Razz Razz

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο νομιζω θα ηταν η καλυτερη λυσηVery Happy Very Happy Very Happy σοβαρα τωρα ,δεν νομιζω να υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα.

οκ το παιδακι που προηγειται παντα εχει λιγη ζηλεια για το επομενο αλλα ολα ειναι ελεγχομενα βρε.

το βασικο ειναι οταν εσυ νιωσεις ετοιμη.Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΗ ΕΓΚΥΟΣ..ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΧΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΔΥΔΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

οι δικες μου εχουν 30 μηνες διαφορα δηλαδη 2μιση χρονια +1 μηνα.εγω τα ηθελα και λιγο πιο πολυ αλλα επειδη θελω και 3ο μη με παρουν και πολυ τα χρονια Razz
να πω την γνωμη μου σε αυτο το θεμα,διαβαζω πολλες κοπελες που εχουν τα μωρακια τους που ειναι μηνων και ειναι ξανα εγκυες.οκ θα μεγαλωσουν μαζι αλλα ρε κοριτσια δεν τα χαιρεσαι τα παιδια σου ετσι.και αν δεν εχεις καλη εγκυμοσυνη στο 2ο και το 1ο θελει αγκαλιες και να ασχοληθεις,να παιξεις μαζι του,τι θα γινει?εγω σκεφτομαι διαφορα τετοια γι αυτο δεν θελω τοσο γρηγορα.βεβαια η καθεμια κανει οτι θελει.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872

Λενάκι μου ωραίο θέμα άνοιξες!!! Εμείς θέλουμε αλλά σκέφτομαι πως: αν μείνω έγκυος τώρα δεν θα έχω κάποιον να με τρέχει στους γιατρούς για εξετάσεις κλπ κλπ κλπ και επίσης μέχρι τον 4ο μήνα πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτέρως. Πώς λοιπόν να σκεφτώ για 2ο παιδάκι, που ο άντρας μου από βδομάδα θα μπαρκάρει για 7-8 μήνες και η μητέρα μου δουλεύει σε εργοστάσιο και δεν οδηγεί κι όλας?? Τη μικρή ποιός θα μου την κρατάει όταν δεν θα μπορώ?? Η πεθερά μου τρέχει στην συνυφάδα μου που έχει 2 μικρά και έχασε και την μητέρα της πρόσφατα (η συνυφάδα εννοώ) και δεν έχει κι εκείνη βοήθεια άλλη !!!!
Σε ζάλισα ε?? Σόρυ για το κατεβατό !!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας φιλενάδες !!! Από ψυχολογία είμαι ΧΑΛΙΑ αλλά θέλω και να σας ενημερώσω για τα του παιδιάτρου σήμερα. Λοιπον για όσες ενδιαφερόμενες έχω να πω ότι:
Υψος πήραμε 1 πόντο. Δηλ είμαστε 78εκ.
Βάρος δεν πήραμε τίποτα !!!!!! Ήμασταν 8.860 και σήμερα που ζυγυστίκαμε είμαστε 8.830 !!!! Shocked Shocked Shocked Η παιδίατρος δεν ανησύχησε και είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να παίρνουν κάθε μήνα βάρος !!!!

Τώρα όσον αφορά τα παντοφλάκια, την ρώτησα και είπε ότι εκτος από κάποια της ΝΕF NEF αν δεν κάνω λάθος, όλα τα άλλα επειδή είναι φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα δεν κάνουν γιατί θα πρέπει το οτιδήποτε φοράνε στα ποδαράκια να είναι "δεμένο" και σκληρό το υλικό τους. Χίλιες φορές καλύτερα τα καλτσάκια με βεντουζάκια είπε!!!
Αυτά τα ολίγα για την ώρα !!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α Λενακι, εσυ ρωτησες αν σκεφτομαστε γενικά για 2ο ή τωρα για 2ο?? Ενα 2ο παιδακι καλό ειναι όταν νιωσει η καθε μαμα ετοιμη!!
Αντζι, τωρα να σου πω για τις μετρησεις να μην αγχωνεσαι??Το ξερεις!!Εχουμε το ιδιο υψος(οχι εμεις, τα μωρα μας Very Happy ), σας περναμε κανενα κιλό και αποφασισα να μη σκαω για αυτα!Για τωρα τουλαχιστον, τον επομενο μηνα βλεπουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872 !!!Άλλα είναι πιο αδυνατα και άλλα πιο στρουμπουλούλικα!! Ε θα στρογγυλέψουν λίγο και εμας, πού θα παει??!!!
Κοριτσάκια μου καληνύχτα και όνειρα γλυκα!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
αλικακι έγραψε:Mangio,γιατί αγχώθηκες καλέ???
Καλό είναι να του πάρεις παντοφλάκια για να μην κρυώνουν το ποδαράκια.
Την Ανοιξη,εγώ πάλι καλτσούλες θα του φοράω,με βεντουζίτσες.
Ο δικός μου είναι 17 και φοράει 21 νούμερο.Τα παντοφλάκια τα πήραμε 22,και επειδή δεν βγαίνουν σε 21 αλλά και να έχει ένα περιθώριο μικρό μπροστά,να μεγαλώσει το πόδι.Τα είδα δηλαδή ότι δεν ήταν μεγάλα.
Θα το δεις στο μαγαζί αυτό,να τον πάρεις μαζί σου.
Καλή όρεξη και καλή ξεκούραση!!!!

Γεια σου Αλικάκι Very Happy !!
Αγχώθηκα γιατί εγώ του φοράω μόνο παπουτσάκια μέσα στο σπίτι, και καλά για να είναι πιο σταθερός και για να ζεσταίνονται περισσότερο τα ποδαράκια του.
Να τον πάρω μαζί μου στο μαγαζί Rolling Eyes !Περίμενε να σκεφτώ!! θα τον βάλω στο αυτοκίνητο, θα αρχίσει να ουρλιάζει, θα σταματάω, θα ξανακλαίει, θα ξανασταματάω, θα κοντεύω να τρακάρω, θα νευριάζω και μετά από ώρες θα φτάσουμε, κουρασμένοι πια, στον προορισμό μας!!Κατάλαβα!!Θα τα πάρω μόνη μου Laughing !!

Α,τόσο καλάααα!!!!!χαχαχα!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 4872

Μεγάλο θέμα...θέλω,αλλά αν γινόταν να μου το φέρνανε έτοιμο,χαχα!!!
Παρόλο που είχα τέλεια εγκυμοσύνη,μόνο που σκέφτομαι την όλη κατάσταση,το καθυστερώ...
Το θέμα για μένα είναι πρακτικό.Πως θα μπορέσω να ανταπεξέλθω με ένα νινί και το αγοράκι μου.Τώρα έχω βρει τους ρυθμούς μου.
Αν είχα ένα άτομο σπίτι,μόνιμο,για βοήθεια,στην αρχή,θα το είχα κάνει ήδη.

mangio έγραψε:
affraid affraid affraid (αυτός ο τύπος φωνάζει nnnnoooooooo έτσι δεν είναι Very Happy ???).

Και νοοοοοοο και.. ό μάι γκάντ!!!!!!!χαχα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη ειμαι μοναχοπαιδι θελω οπωσδηποτε ενα αδερφακι για τη μικρη μου.αλλα ουτε ευκολη εγκυμοσυνη ειχα,3 μηνες το μωρο ειχε κολικους και σκεφτομαι και το οικονομικο που τα πραγματα εινια πολυ δυσκολα.αλλα δεν ειμαι και πιτσιρικα για να το αναβαλλω για πολλα χρονια ακομη.

lenaki1982

Angie_77 έγραψε:

Λενάκι μου ωραίο θέμα άνοιξες!!! Εμείς θέλουμε αλλά σκέφτομαι πως: αν μείνω έγκυος τώρα δεν θα έχω κάποιον να με τρέχει στους γιατρούς για εξετάσεις κλπ κλπ κλπ και επίσης μέχρι τον 4ο μήνα πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτέρως. Πώς λοιπόν να σκεφτώ για 2ο παιδάκι, που ο άντρας μου από βδομάδα θα μπαρκάρει για 7-8 μήνες και η μητέρα μου δουλεύει σε εργοστάσιο και δεν οδηγεί κι όλας?? Τη μικρή ποιός θα μου την κρατάει όταν δεν θα μπορώ?? Η πεθερά μου τρέχει στην συνυφάδα μου που έχει 2 μικρά και έχασε και την μητέρα της πρόσφατα (η συνυφάδα εννοώ) και δεν έχει κι εκείνη βοήθεια άλλη !!!!
Σε ζάλισα ε?? Σόρυ για το κατεβατό !!!
έχεις χίλια δίκια...
αν δεν υπάρχει βοήθεια είναι λίγο δύσκολο....
και δε με ζάλισες καθόλου...ίσα ίσα γι'αυτό είμαστε εδώ για να τα λέμε μεταξύ μας...
Wink

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

οι δικες μου εχουν 30 μηνες διαφορα δηλαδη 2μιση χρονια +1 μηνα.εγω τα ηθελα και λιγο πιο πολυ αλλα επειδη θελω και 3ο μη με παρουν και πολυ τα χρονια Razz
να πω την γνωμη μου σε αυτο το θεμα,διαβαζω πολλες κοπελες που εχουν τα μωρακια τους που ειναι μηνων και ειναι ξανα εγκυες.οκ θα μεγαλωσουν μαζι αλλα ρε κοριτσια δεν τα χαιρεσαι τα παιδια σου ετσι.και αν δεν εχεις καλη εγκυμοσυνη στο 2ο και το 1ο θελει αγκαλιες και να ασχοληθεις,να παιξεις μαζι του,τι θα γινει?εγω σκεφτομαι διαφορα τετοια γι αυτο δεν θελω τοσο γρηγορα.βεβαια η καθεμια κανει οτι θελει.
αυτό σκέφτομαι και εγώ. αν η επόμενη εγκυμοσύνη δεν είναι καλή όσο η πρώτη, τι γίνεται? γι'αυτό να ξεπεταχτεί ΛΙΓΟ όμως το μικρό και βλέπουμε...

lenaki1982

Angie_77 έγραψε:Γεια σας φιλενάδες !!! Από ψυχολογία είμαι ΧΑΛΙΑ αλλά θέλω και να σας ενημερώσω για τα του παιδιάτρου σήμερα. Λοιπον για όσες ενδιαφερόμενες έχω να πω ότι:
Υψος πήραμε 1 πόντο. Δηλ είμαστε 78εκ.
Βάρος δεν πήραμε τίποτα !!!!!! Ήμασταν 8.860 και σήμερα που ζυγυστίκαμε είμαστε 8.830 !!!! Shocked Shocked Shocked Η παιδίατρος δεν ανησύχησε και είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να παίρνουν κάθε μήνα βάρος !!!!

Τώρα όσον αφορά τα παντοφλάκια, την ρώτησα και είπε ότι εκτος από κάποια της ΝΕF NEF αν δεν κάνω λάθος, όλα τα άλλα επειδή είναι φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα δεν κάνουν γιατί θα πρέπει το οτιδήποτε φοράνε στα ποδαράκια να είναι "δεμένο" και σκληρό το υλικό τους. Χίλιες φορές καλύτερα τα καλτσάκια με βεντουζάκια είπε!!!
Αυτά τα ολίγα για την ώρα !!!
τα παιδάκι σ'αυτή τη φάση μπορεί όχι μόνο να μην πάρουν , αλλά και να χάσουν κιλά (μην παίρνεις παράδειγμα την μπουλούκω μου... Very Happy )
μια χαρά είναι το παιδάκι σου...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω της εχω αγορασει παντοφλακια ντισνευ απο τον μουστακα που ειναι ανατομικα με δερματινο εσωτερικο και το κατω μερος ειναι σκληρο οπως και στα παπουτσια και ψηλο φυσικα για σταθερο κρατημα.

lenaki1982

grammatiki έγραψε:εγω της εχω αγορασει παντοφλακια ντισνευ απο τον μουστακα που ειναι ανατομικα με δερματινο εσωτερικο και το κατω μερος ειναι σκληρο οπως και στα παπουτσια και ψηλο φυσικα για σταθερο κρατημα.
άσχετο...
Μυρσίνη...τι ωραίο όνομα.!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:εγω της εχω αγορασει παντοφλακια ντισνευ απο τον μουστακα που ειναι ανατομικα με δερματινο εσωτερικο και το κατω μερος ειναι σκληρο οπως και στα παπουτσια και ψηλο φυσικα για σταθερο κρατημα.
άσχετο...

σε ευχαριστω πολυ να΄σαι καλα Very Happy

lenaki1982

grammatiki έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
άσχετο...

σε ευχαριστω πολυ να΄σαι καλα Very Happy

flower

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.λοιπον σημερα στολισαμε το δεντρο μας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 215994
την ωρα που το εστηνα δεν πλησιασε,ηρθε λιγο την ωρα που εβαζα τα φωτακια και μετα εφυγε.εβγαλα ολες τις μπαλες,τις αφησα στο χαλι και τωρα τις λεω στολιστε.η μεγαλη ειχε μεγαλη χαρα,η μικρη πηρε 1-2 μπαλες να τις βαλει,δεν μπορεσε και τα παρατησε.γενικα ουτε να το φτυσει το δεντρακι μας.

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ 80 ΠΟΝΤΟΥΣ.(ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ)
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 648530

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
Ουφ, ξημέρωσε Σάββατο επιτέλους διότι τα 'χω παίξει από την κούραση! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 34 688264

Λοιπόν, στο θέμα "παντοφλάκια", τα δικά μας έχουν σκληρή ανατομική σόλα και είναι σαν παπουτσάκια (μιας και είναι κλειστά και ανοίγουν με φερμουάρ στο πλάι) αλλά το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με βελουτέ. Τα πουλάνε στα μούγερ, οπότε δε νομίζω να είναι ακατάλληλα. Έχω και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά τα αποφεύγω τώρα που κρύωσε ο καιρός...

Στο θέμα του δέντρου, σε όσους δικούς μου λέω θα στολίσουμε με βγάζουν τρελή... Rolling Eyes (καλά, ναι, είμαι Laughing ) Προσπαθούν να με αποτρέψουν γενικότερα. Βέβαια έχω θέμα διότι η θέση που χωράει να μπει δεν είναι απόμερη και θα περνάει συνεχώς από δίπλα. Μου είπαν, λοιπόν, ότι θα προσπαθεί να βγάλει τις μπάλες και επειδή αυτές είναι "δεμένες" στο δέντρο θα κινδυνεύει να πέσει ολόκληρο το δέντρο πάνω της... Τι να κάνω τώρα, να στολίσω ή να μην στολίσω; Είμαι λίγο προβληματισμένη... Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις